POSITIVVVVVVVVVVVVVVVVVV

Publicerad 2009-06-30 23:18:16 i Allmänt,

Ahhh min msn ska alltid stanna och lagga sönder. Blev förbannad och stängde av'en och gick ut med Tyson istället i sommarkvällen. Jätte skönt att va ute tills alla myggen kom. Men ack så söt han är när han hoppar runt och jagar flugor!

Peppppppp på Varamon nu! Allt är packat o klart! Nej nu är klockan tioöverelva och jag har ställt alarm på kvartöveråtta.
Kommer va jätte skönt att gå upp och kommer va jätte pigg! Jag är en morgonmännska verkligen!




Hush Hush

Publicerad 2009-06-30 21:15:33 i Allmänt,

Idag blev det Lundbybadet fast vädret tillät oss inte att va där länge. Vid fyra åkte jag, en saknad Moa Eriksson, Moa Dahl och Angelica till Gusto och tog en fika. Fick ett nytt namn och de blev Rosita (Y) Sen gick vi lite i affärerna också men för mej blev de inget köpt.

Imorgon var jag tveksamn om att de skulle bli Varamon men gick in o kolla vädret och de är en sol där. Så man får väl lita på de, och nu fick jag ett sms av Jossa om alla busstider o tjo fadderittan. Så jag antar att jag hänkar tid. Ahhh packa massa mat! Åhh de täär på krafterna. Fandå, måste ju köpa nått på morgonen då...Gå upp tidigt...LatisSanne kommer fram nu...
Näääfan nu följer jag med, ska sluta klaga! Gött med Varamon på dagen och sedan på kvällen utebio i Linköping!

Det känns så jävla bra att jag har så jävla bra personer runt mig nu

Publicerad 2009-06-30 12:18:36 i Allmänt,

Dålig upptatering nu! Jalla fall, igår va vi i Blå Lagunen (Första gången för mej) Jätte skönt i vattnet och så fint där!
På kvällen blev de Skogsjön o ta ett kvällsdopp och nakendopp. Mogna tjejer som tar en bikini och lägger den längre bort sen sedan blöter handdukarna (Y) Men jag gjorde de till en fördel och badade med min handduk. Nästan roligare än badleksaker faktiskt. Skogsjön är ju jätte skönt nu!
"Igår dagens" var nog att jag fick träffa Johanna. De va allt för länge sen! <3



Idag blir de Lundbybadet med några söta tjejer! Vädret är visst lite sämre idag men med Johannas musiklista på sin mobil på och dom här tjejerna så kommer inte de märkas kan jag lova!

Ha de bra!


Min Konfirmationsdag - Carpe Diem

Publicerad 2009-06-28 21:55:11 i Allmänt,

Sov jätte dåligt inatt. Varmt, kvavt & svettigt kan natten beskrivas. Usch att ha sitt rum på övervåningen!
Och vid fyratiden får jag ett sms: När är din konfirmation? Från Clara. Vid den tiden höll hon och Becca göra trerätters som sedan blev bara två. Jaa dom tar dagen natten som den kommer! Eller fångar natten - Liksom Carpe Diem! Oj vad jag får ihop de nu! Och påtal om Carpe Diem så fick jag smycken av familjen som de stod Carpe diem, halsband örhängen och armband. Och så fick jag ett gulligt halsband från Marc och Ella :) Och en fotoram o pengar också (Y)

Men för att komma tillbaka på morgonen så gick allting bra, blev nästan lite sen men stötte på Ellen då(Oväntat att hon kommer försent haha!) Jaa och sen vid halv elva började de det droppa in folk och jag började fundera när Clara Amanda och Rebecka skulle komma. Spamma dom med sms lite sådär. Skojjarna hade försovit sej men dom kom i tid lagom när vi stod längst bak o var på G att börja gå. Efter nåra minuter kommer Elins pojkvän som också är lite halvsen haha.

Jaa redovisningen gick ju galant. Pappsen berömde mej med att jag hade pratat högt o tydligt (Y)
Hemma blev de exotisk bricka så nu lider min mun p.g.a ananasen. Den brickan satt riktigt fint!
Sen åkte bror min och jag till Lundby. Där va några snygga tjejer jag bada med. Tänkte skriva sola men de va inte mycket sol jag fick på mej, kom lite sent sådär vid tre. När jag kom hem har jag bara slö kollat på tv och äitit jordgubbar o grädde.

Nej nu ska jag leka med min fotoram och lära mej den!

Proud Mary

Publicerad 2009-06-27 18:53:31 i Allmänt,

Chokladansiktsmasken funka ju finfint! Och luktade gott gjorde den också! Sen har jag målat naglarna och pysslat om mej lite sådär, ikväll blir de att ladda upp till konfirmationen imorgon, alltså sitta vid tv:n och dega (Y)
Halva dagen har jag haft Idas röst i huvvet så de blir ett klipp här! Se och njut!

Broarnas dag

Publicerad 2009-06-27 14:51:59 i Allmänt,

Det som blev köpt igår va två linnen, ansiktsmasker, nagellack hårnålar och lite presenter till en viss 18-åring :)
Varmt som bara den va de att gå runt i linköping men man blev allt lite gladare när man såg all rea! Fast ioförsej så köpte vi inte så mkt på rean. Sen åkte vi tillbaka till Mjölby och käla på Sibylla och träffa massa folk. Jag själv tkr Broarnas dag inte är ens kul. Och de va ju knappt några stånd heller, överskattat!
Så mötte jag Clara o eller nää orkar inte skriva alla, skricer Clara o Co! De va ju liksom dom vanliga :) Vi cycklade jalla fall till Gutte och satt där o prata/spela gitarr&Sjöng och vissa grillade. Sen cycklade jag hem vid elva och då va de helt dött i stan. Och imorse blev de att gå upp nio för idag vare lite repetion för konfirmationen imorgon! Jaaao den har ju sina starka o svaga sidor, våran redovisning men ah! Men efter de så äre slut! Gud så skönt! Nej nu ska jag städa vidare i mitt rum och sen kanske prova chokladansiktsmasken jag köpte!

Ciao!

Smooth Criminal

Publicerad 2009-06-26 14:19:18 i Allmänt,

Nu är jag gladare jalla fall och slutat lyssna på dom sorliga låtarna med
 Michael Jackson och börjat med dom glada låtarna (Y) Fixar mej lite smått nu för
snart blir de Linköping med Ida&Ellen!
Sen ikväll blir de väl stan och på kvällen kanske Abborre!


Ha de bra!

R.I.P Michael Jackson

Publicerad 2009-06-26 12:00:39 i Allmänt,



Jag förstår ingenting. Satt och åt frukost medans det kom massa Michael Jackson låtar på mtv.
Kul, tänkte jag men nu när jag satte på datan så förstog jag att de fanns en mening varför det var så.
Han är ju död. Och så började jag tjuta medans jag läste allting. Jag kan bara inte förstå...
Han är ju fan bäst av alla! Kan inte förstå och kan inte sluta gråta.

Sunset

Publicerad 2009-06-25 23:40:57 i Allmänt,

Tänkte ladda upp lite bilder från lägret nurå. Nu när jag tänker efter så packade jag för mycket tjocka tröjor än linnen. Där stekte vi bara med shorts och linnen hela tin, gud så gött! Tänkte skriva lite mer om vad vi gjorde där men jag orkar faktiskt inte skriva ner allt! Låter bilderna säga allt!





















       KLOCKREN SÄGER JAG BARA





Hahahahaha!



                                                                                           Idas min haha!



Så pepp va i början av kajakfärden men så glada va dom inte efter två timmar kan jag lova

Jag själv och Elin va ju ganska pepp vi också. Bjuder pååån, snygg jag vet!


Slutar med denna coola bild när Ellen och Ida är påväg in i en liten grotta. Efter de hitta jag inte min
kamera i kajaken och efter de så la batteriet av så de blev inga fler bilder. Får be EllenFjällen att skicka
fler bilder och den spexiga bilden på mej. Ni kan bara drömma om hur rolig den bilden är på mej haha!

Heeeeeeeeemmmmmaa

Publicerad 2009-06-25 21:15:16 i Allmänt,

Nu är jag hemma igen. Mycket skönt. Direkt när jag kom hem satte jag mej i soffan med Veckorevyn, mtv och marabou. Och där satt jag ett tag, härligt! Jaa sen har jag packat upp och sådär. Nu sitter jag och läser ifatt alla bloggar som jag har missat dom här dagarna. Och stosse pratar om sin motorcyckel och berättar massa sjuka saker :P
Näää nu ska jag lägga över alla miljoner bilder vi har tagit på lägret och sen mysa ner sej vid tv:n!

Jag saknar Johanna&Moa så sjukt mycket. Suttit och tänkt på de med min kära Gavin DeGraw.

Hur va lägret då? Jooo för de mesta var de jäkligt nice. Rida islandshästar var helt klart de roligaste. Just då var jag 100% säker på att jag ville bli en hästtjej! Nu förstår jag alla hästtjejer va de är för speciellt med hästar. Jaa vilket känsla att galopera, vill rida igeeeeeen! :D De värsta va att cyckla 12 km från Borghamn till Hästholmen på en mountainbike (obs snygg kille som hjälpte oss med cycklarna och kajakerna) och ha en svettig hjälm på sej och köra upp o ner för branta backar. Men hem va ännu värre. Paddla kajak i hmm... FYRA nästan fem timmar. Jag och Elin gav nästan upp i slutet, fyfan. Tur att Ellen&Ida gjorde de lite roligare när vi åkte på varann och skvätte vatten på varann. Ellen: Jävla Munkhead! Hahahaha!







Haha vi hörs o ses ni!



(o)pepp på läger!

Publicerad 2009-06-20 23:34:38 i Allmänt,

Nu har jag tripplat håret lite halft slarvigt. Klockan halv tolv är väl inte den bästa tiden att trippla håret.
Nu blir de sängen nästa! Och jag kommer troligtvis inte blogga dom här dagarna. Kommer hoppa upp o svimma om dom har en dator där, tveksamt. Vem vet jag kanske dör? Vi ska rida (hästen blir galen och jag ramlar o dör), och paddla kajak(jag hamnar under och kommer inte upp) och in till Vadstena(Nunnorna kanske blir förbannad på mej och hederdödar mej) Okej de sista va onödigt men dom andra två, man vet inte... Nee ska sluta skrämma upp mej själv.
Nu ska jag mysa ner mej i sängen. Ha de gött!

Två saker jag önskar mej i konfermationspresent:

* En hårfön med tratt
+ The Sims 3

Finns det nån regel att man måste önska sej massa smycken? Nae juste, jag kör på udda saker!

Rumba si! Ella quiere su Rumba

Publicerad 2009-06-20 21:37:01 i Allmänt,

Nu är väskan full och jag är klar med packningen. Har säkert med mej för mycket kläder när de kommer till krita men bättre för mycket än för lite! Och nu har jag lite mer bra låtar som jag ska lägga in på mobilen så jag är redo när vi ska åka bil (Y)
Och Marc kom en sväng och fixa så jag har photoshop också, härligt! Jaa denhär dagen har bara flöt på. Kebab käka vi också, yeyy! Nu ska jag titta på film och äta glass, och bara va (Y)
Pepppppppaa imorn till gudtjänsten och sen lägreet! Kom och titta om i orkar och vill. Garanterar inte att de kommer va kul...

Fire Burning

Publicerad 2009-06-20 15:13:23 i Allmänt,

Jahaa igår började kvällen med att jag mötte upp Clara, Amanda, Lina, Sandra och Emma. Sedan blev de grill hos Rosalie, trevligt som bara den! Vi åkte vidare till Jeff där det först knappt va nåra folk när bi kom men sen så småning om blev de fullt i huset. Mycket dans och roligt folk(Y) Idag blir de att packa till konfalägret. Kanske hinner sola lite i de varma solen också.


















Tog bara en bild igår och den är när vi dansa. Skulle ta en såndär
cool-bild-när-alla-dansar men den blev ju inte så cool för mobilkamerans kvalité förstörde allting





Ett par bilder från Rinna slänger jag in också.



GLAD MIDSOMMAR!

Publicerad 2009-06-19 14:39:43 i Allmänt,

Nu sitter jag här med min söta klänning och är lite sådär halvfixad. Håller på o hjälper mamma med maten också. Både grillmat och vanlig midsommarmat blir de! När la familia o jag har ätit lite gott så blir de vidare till Rosalie och grilla där också :) Sen får vi se vad vi hittar på! Nej, nu ska jag nog börja trippla håret.
Ha en riktigt bra Midsommar!

Panik!

Publicerad 2009-06-19 00:43:46 i Allmänt,

Klockan är halv ett och jag har gråtit en skvätt. Mammsen o jag somna i soffan och efter en timme vakna jag av att jag inte hade sett Tyson på ett tag. Då kommer dendär klumpen i magen och jag flyger upp ur soffan o börjar gå igenom varje rum i huset. Öppnar garderober, tittar under sängar, skakar på matskålen men han kommer inte fram. Direkt får man sånnadär flashbacks och jag ser mej framför hur Tyson springer över till Lidl och en bil hinner inte bromsa i tid....
När jag väl letat i varenda vrå och tänt varenda lampa tar jag mitt sista hopp och tänker att jag får gå ut o börja leta i trädgården då. Mamma säger åt mej att ta med mej räkor som jag kan ställa på altan så länge haha. Då. Just när jag ska öppna altandörren ser jag en svart sak sitta på asfalten precis utanför. Det räcker med att jag öppnar dörren så trippar min bebis in utan att protestera. Klumpen och gråten i halsen försvinner på 3 sekunder och jag går runt och bär på min lilla bebis och min bebis spinner så gulligt sååå. Herregud vad skulle jag göra utan Tyson!? Det börjar gå överstyr att jag ska börja gråta så fort vi inte ser han. Tur att han är dum nog att inte gå långt utan sätta sej i busken bredvid.
Jahajaa , ett till inlägg enbart om min katt. Nej, då måste jag skriva lite om min dag också isåfall.

Bodaborg. Klockan åtta utanför församlingshemmet. Överglada (kristna) hyperpositiva människor samlade. Och jag. Fantiserade om att slå till någon när jag cycklade till församlingshemmet. Seriöst jag skämtar inte. Folk som sjunger i bussen. Överdriver. Jag höjjer musiken på mobilen. Försöker tänka att det är snart över. Framme vid Bodaborg. Opepp som bara den. I början gick de skit. Jag blev ännu mer förbannad och tävlingsgalen. Sen flöt de bara på och vi fick 7 stämplar. Då lätta humöret allt och dagen kändes mkt mer lyckad. Tillbaka till bussen med en godispåse, glad. Och vi hinner börja se filmen i bussen i en kvart. Sen börjar några sjunga igen. Herregud vi kollar på film för i (...behärskar mej) JÄRNSPIKAR. Jag blir förbannad igen och drar på musiken i mobilen igen. Blir glad och halvsover genom halva hemresan. Börjar vakna till igen av Anders röst i mikrofonen i bussen. Inte de roligaste att bli väckt på. Överpositiv igen såklart. Jag tänker bara att jag vill hem till soffan och sova igen alla timmar jag har tappat imorse.
Lite överdrivet med klag kanske? Men jag har min anledning, hej pms, har saknat dej!

Nääääääee nu ska jag sova och INTE gå upp klockan sju imorgon! Ahhh what a feeling!

Forrestlake!

Publicerad 2009-06-17 17:34:25 i Allmänt,

Första doppet i skogsjön idag! Lite sådär halv kallt med de funkar. Sen stekte jag, Clara, Jossa, Amanda, Becca & Cicci sönder. Clara & Amanda gick tidigare, vi andra stekte vidare och somna tillslut. Vaknade med solexem på kroppen. Jätte gulligt, verkligen. Nu sitter jag igen med tomat fejjs, en tomat arm och ett tomat lår. Bränner gött kan jag lova!
Men nu måste jag fixa mej , för nu blir de The Music Coar! Om ni undrar va de är så översätt de på svengelska på svenska haha. Det låter coolare på svengelska så vi kör på de!
Hare gött och hoppas ni inte har bränt sönder er idag!

Kollo&små skitungar

Publicerad 2009-06-16 16:53:20 i Allmänt,

Idag dragga vi till Rinna för att ta hand om alla små skitungar. Jaa utom Axel, Ellens lillebror. Han var en snäll pojke :)
Jag paddlat för första gången idag! Jag, Ellen och Elin ägde sönder på de! När jag tänker efter så är det nog första gången jag badar i en sjö i år också. Svinkallt. Ellen och Elin tog massa kort så jag får hoppas att jag får nåra av dom lite senare. Sen solade vi, åt tacos och hjälpte barnen att köra Superstar. Och dom andra har fått uppleva hur många olika bullar jag kan skapa med mitt hår. Stora&Små, Raka&Snea men dom flesta blev ju fula överlaget. Och Anders skämt.... Hur ska man klara av dom i två veckor??? Nääe får tänka positivt! Om jag inte hade varit med idag hade jag inte paddlat kanot för första gången (Y)

Första konfermationen!

Publicerad 2009-06-15 22:48:48 i Allmänt,

Dagen kunde väl ha börjat bättre.... Råka försova mej så jag vakna av att Ida plinga på dörren. Fick panik och sprang ner o öppna för jag trodde hon skulle cyckla iväg efter andra plingningen. Gjorde ordning mej på tio min, good job Sanne!
När vi kom dit fick vi fika, eller jaa de blev min frukost. Så prata vi massa och sen blev de lunch på Gusto. Provade en foccacia (stavning?) för första gången. Mums på de! De känns som vi bara äter hela tiden när vi är där. Men de stör inte mej något alls! Sen fick vi gå tillbaka till församlingshemmet och hälla upp kaffe åt gamlingar och löste ordlekar. Jätte kul. Verkligen. Jaao och hemma har jag lagat egen mat. Nudlar, buljong, thaisås, paprika och lök. Avancerat körde jag på. Men de blev faktiskt gott. Sen drack jag varm oboy (de va ju såå länge sen man drack de och de sitter ju så fiiiiint!) och prata lite med my mommah, my brothaah och pz. Coola uttryck kör vi på!
Haha och så måste jag ju nämna hur kul jag, Ellen och Ida hade när dom berätta en sak. Hahaha ler bara när jag tänker på de! Hahahaha , - Jaa såklart!?   En annan rolig sak va när Ida skulle ge en penna till en tant. Istället så skjöts den iväg och hon får den på sej, hahaha !
Näääe nu ska jag packa till Rinna imorn! Nee nu tog jag bästa kortet på Tyson, ni måste se :D Ajuste , tog kort när vi fick prova prästkläderna med , aa vi kör på lite bilder nu! (Y)


(Klick-klick bilder)


                                              Uggla

Ammeh!

Publicerad 2009-06-14 20:56:12 i Allmänt,

Hallå satt och funderade här om Midsommar. När är Midsommar egentligen? Och vad ska ni göra just då? Om ni inte kommenterar så kan ni lika gärna lägga egg! Åååhhh , vet ni vad jag blev sugen på istället? Tänk er. Om det blåste mycket mindre, inte vindstilla utan de blåste bara sådär friskt. Solen är nästan bakom skogen. Och till det bästa. Jag har en hund som jag ska gå ut o rasta. Nu tror jag alla inte fattar nånting. Men efter Leika va här, Ellas hund så är jag så jävla sugen på att ha en hund. Gud så skönt att gå i skogen just ikväll. Javistt, jag skulle kunna gå ut själv men är fortfarande för rädd att gå ut själv. Det känns så...ensamt att gå en promenad själv. Jalla fall i stan. Om jag hade vart på Gotland så skulle de inte va några problem men de är ju för det knappt finns något levande där vi bor. Överdrev liiiiite nu men jag är så grrrrymt sugen på att gå spåret eller jalla fall i en skog med en söt hund.
Ähh ska sluta drömma nu, back to Scrubs nu!


Tänk o ha en sånhär liten krabat hemma hos sej just när man ville.
Jag hoppppppas att Ella ska nångång fråga om vi kan vara hundvakt. Jaa guuud vad jag hoppas på de.......!!!

Torkel i knipa

Publicerad 2009-06-14 20:16:43 i Allmänt,

... Var nog inte värd att se om jag ska va ärlig. Sjuk film med sjuk handling. Men vafan, ibland den hade ju sina ljusa stunder! Pappa och jag gjorde hemmagjorda pizzor också. Gödda mej framför tv:n med pizzan och cider, mumma. Ella och Marc kom över en stund också och dom hade med sej hunden. Naaaw så gullig hon är :)
Nu är jag så peppppp på konfermationen och vill bara iväg till lägret! Jag blir så pepp just nu så att...så att....jag måste se nåra scrubs avsnitt och måste nog kolla efter om vi har något smaskigt i skåpet!

Parapapapapa pa pa pa!

Publicerad 2009-06-14 14:14:46 i Allmänt,

Nu är jag nyduschad, insmjörd med olivolja (va tvungen att prova om de va bra, riktigt mjukt blev de!) och nu ska jag färga ögonfransarna medans jag ska börja kolla på Torkel i knipa. Var tvungen att ladda ner den för alla pratar ju om filmen, så upp till bevis o se om den är så bra som alla säger.
I mitt huvud hörs denhär låten heeeeela tiden

I was dreaming of the past And my heart was beating fast

Publicerad 2009-06-13 23:48:27 i Allmänt,

Myst vid datorn med ett x antal maryland kakor (lite marabouSommarbitar) och Scrubs. Trodde de skulle muntra upp mej men nej, var fortfarande depp på't. Och skämdes lite över hur många kakor jag fick i mej... Tur att konfermationen börjar snart så jag kan ha nått att göra på dagarna (+ att dom bjuder alltid på god fika eller mat hihi) Nej nu ska jag sova, natti!

Minilyx

Publicerad 2009-06-13 18:13:58 i Allmänt,

Här sitter jag med fötterna i fotbad. Jaa, jag sitter framför datorn. Kan man va större datanörd då? Men njuter av de jalla fall medans jag läser bloggar och lyssnar på Beyoncé. Fast stämningen blev lite sämre när André o hans kompisar sitter i hans rum och låter som dom är dubbelt så många än vad dom är. Fan kan dom inte se att jag försöker mysa till de lite här! Eller nee dom kan inte se mej för jag sprang och stängde dörren som en...aa vet inte, när jag hörde dom komma för idag har jag flötigt hår i en bulle, sitter i korta pyjamas shorts och en myströja. Jaa jag lever livet just nu.
Sitter och pratar med Claris just nu också, då får vardagen en guldkant också! Juste, va på sharpman också med mammsen o pappsen förut. Köpte nytt koppel till Tyson och en borste till han, haha. Kopplet sitter så fint sååå på han :)
Nej nu börjar vattnet bli kallt. Ska måla naglarna i orange den här gången. Fast jag kommer säkert ångra mej sen för damn vad jag gillar de blåa nagellacket! Ska försöka få lite ro också, blir att höjja musiken så jag slipper höra dom i rummet bredvid (Y)

I wanna do something you can’t imagine

Publicerad 2009-06-13 13:51:13 i Allmänt,

Det blev inte som jag hade tänkt mej igår. Somna framför tv:n igår natt och vakna halv fyra. Kände att de va dax att gå upp till min säng då. Vakna halv ett idag, tidiiiiigt! Ätit en god frukost och nu funderar jag på att ta en ansiktsmask och skämma bort mej lite. Vet inte vad annars som händer idag, kanske får ett gulligt sms snart. 

Hörs&Ses

Blev lite rädd där ett tag

Publicerad 2009-06-12 21:56:40 i Allmänt,

... Trodde nån hade hackat sej in i min blogg men de va bara jag som va trög när jag skulle skriva mitt lösenord. Hade caps lock på (Y) Jalla fall, här sitter jag och är ganska deppig och väääldigt trött. Tror det är vädret som påverkar allting.
Jahopp, vakna idag vid nio att Andrés klass va på altan o "förkröka" med hög musik. Gick upp o duscha, vilket va onödigt för 90 % av dagen bestog av regn. Sen vid halv elva vinglade klassen iväg till kyrkan och vi väntade tills dom skulle nerför trappan. Det va svinkallt och man såg inte mycket för alla paraplyn alla hade. Nej dom hade tyvärr inte tur med vädret. Men dom va ju glaaeea ändå! Så tittade vi på när dom åkte iväg med traktorn och sen tittade jag och Patricia på kungshöga också. Sen började det regna igen och vi trippade hem där det blev massa god mat. Tyvärr var jag för trött för att äta så mycket som jag hade tänkt att göra. Efter maten mysade jag ner mej i soffan med filt. Sen blev det fika utan självaste studentbarnet. Han hade redan somnat då, tog en powernap haha. Jaa sen så åkte han iväg igen och vi andra satt o prata en stund till innan alla gick hem.









Liseberg då. Vi gick för de mesta med AntonAndreasHermanAdamPhilip. Först Lisebergbanan för att värma upp lite sådär sen tror jag vi åkte Balder, sen kållerado(tror jag inte tar iordning nu). Ena min sko fick en liten damm i sig, jätte mysigt. Jag som brukar klara mej i den men inte den här gången. Dom gick Gasten utom jag och Moa. Hade inte lust att börja gråta inför alla... Uppskjutet hann vi med två gånger kom jag på nu. Andreas fick lite panik men de gick bra sen ändå haha. Sen uppswinget, jaaa vad jag tjata om den. Efter mycket övertalning våga alla åka den (Philip&Anton hihi) Tror vi åkte Flumeride sen. Andreas, Phiilip, jag och Moa i en. Klara mej jäkligt bra i den. Oså upp till kanonen och åka den. Vilken kick man får av den! Eller som Moa o jag sa, kanonkick! Andreas o jag va fortfarande pepp på den så vi åkte den igen. Han vågade titta lite med i loopen än vad han gjorde innan, good job! (Y)
I bussen åt vi burger king mat och myste. Sen joina Oscar Davidzon på kort. 21:an ägde jag ganska mkt på sen...jaa blev de ganska mkt fusk för Johannas o min del.


Coola glasögon nåra hade köpt på Liseberg, vi fick va coola i dom en minut
 och känna hur det va att va så cool med sånna brillor. Helt klart värt att ta kort på det då.





Dessutom hade dom köpt sånnadära coola "paraplyhattar" , va heter sånna egentligen?
Jalla fall vi fick glänsa med dom också en stund.


Nej du räcker de med skrivande, suttit här för länge, ska byta upp mej nu, mot teveeeen!

Tycker att mitt sommarlov har börjat väldigt bra. Väldigt!

Studenten 09

Publicerad 2009-06-12 11:39:28 i Allmänt,

Hinner inte skriva om gårdagen just nu. Snart ska vi ner till kyrkan o checka när studenterna kommer ut från kyrkan. Och sen blir de att kolla när dom går ner från trappen. Kommer nog lite saftiga bilder från igår också! Det kunde inte ha blivit mycket bättre igår faktiskt! (Y) Och lagmans avslutning! Den va ju 10 gånger finare än våran, kööören asså wow! Och så jävla fina alla va! Nej nu ropar mamma på mej , ciao!

Grattis André! <3

S O M M A R L O V

Publicerad 2009-06-11 00:16:18 i Allmänt,

Nu är klockan sent o jag ska gå o sova för imorgon blir de Lisebereeerg! Blev lite stressigt idag med alla karnevaler o avslutningar men jag hann faktiskt i tid! Clara o co va ju så jääävla bra! Neej orkar inte skriva nu, somnar snart.
Ska sova min min gamla coola mobil nu. Yes, nu kan jag skicka smile gubbar hur mkt jag vill! (Y)

Sooommarlooov shalalalala!




Jag ser tjurig ut på bilden...men de är jag inte..egentligen asså, bara så ni vet (Y)



Näää godnatt påer, nu ska jag sova min första sömn på det här sommarlovet!

KÄNN ER SÅ JÄVLA AVUNDSJUKA NU !!!!!!!!

Publicerad 2009-06-09 22:35:04 i Allmänt,

Hej här sitter jag med två autografer på varje arm och på en lapp bredvid mej av.... ADAM TENSTA!!!
Det var nämligen han som var den hemliga gästen på niornas middag som vi åttor servera för.
Innan vi skulle va vi (jag) nervösa som fan och fixade till oss till de sista sedan började vi hjälpa till med att fixa saker med dukningen oså. Sen fick vi reda på vem den hemliga gästen va av Zara (alltså Adam Tensta) Jag blev skitglad och hade mobilen i högsta hugg så jag kunde ta kort på han massa haha. Jaa jag fick inte duka så mkt för jag gömde mej mest om jag ska vara ärlig... men Matilda löste vårat problem med att vara nervösa och gick tillsammans och hjälptes åt :)
Sen visade dom massa bildspel på niorna när dom va små och lite skit. Sen va de slut och vi väntade på det bästa....
Goooosh! Sen kom han upp på sen och va så jävla bra! Sen gav han alla autografer och pratade lite smått med oss hihi. Jaa sen va jag trött och hade ont i fötterna så jag trippade hem med Erik Björk och Jesper.
Här får ni lite bilder från den här kvällen!


<3

<3

Jaa ibland blev det liiiiite tråkigt att sitta o vänta...










Gissa om jag ska visa upp autograferna imorgon...? Ohja! Ni på Blåklint kommer höra
mej tjata om han heeeeela dagen!

Det går rykten om....

Publicerad 2009-06-08 21:20:53 i Allmänt,

Det går rykten om att de kommer bli vattenkrig i skolan imorn som förra året.... Fyfan va kul de va.. Fyfan va kul de kommer bli imorgon! Längtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu behöver jag smakråd!

Publicerad 2009-06-08 20:29:02 i Allmänt,

Nere på stan blev de köpt ett svart sidenband, jesussandaler och en bolero. Jag är klaar för skolavslutning nu!
Nånting som jag har lite panik över är att vi ska servera niornas middag imorn. Och jag är inte säker på vad jag ska ha på mej då, kjolen jag hade för ett år sen satt inte lika bra iår. Men vi får hoppas att Moa hjälper mej och Matilda kanske har nått som vi kan byta med varandra haha. Vi har ett dilemma. Hon har inga vita tröjor och jag har inga svarta kjolar eller jeans.
Ähh skitsamma, ska bli kul överhuvudtaget att få kolla på deras middag! Men jalla fall nu är jag osäker på vad jag ska ha för band runt klänningen , det vita (orginalet) eller de svarta bandet jag köpte idag. Kommentera vaaaad!!!!!






Just nu lutar det mot svart band... MEn hinner nog ändra mej nåra gånger innan onsdag! Så kommentera på ni!
Nu ska jag byta mobil ett tag, ner o hämta allt nu jippiiii! :D

Damdididamdam

Publicerad 2009-06-08 16:15:20 i Allmänt,

Imorse va jag as pepp och tänkte, tre dagar. De pallar jag fanimej! Blev o bada i lundby igen idag. Goooosh vad man har saknat de. Jag, Nellie & Emma sprang/simma runt som galningar o hoppa från hopptornet. Men vi började ångra oss snabbt för sen blev de svinkallt. Frös ihjäl sen halva dagen. Blev astrött och spenderade min tid mest i soffan i caféterian.
VG i musik också, yes! Neej ska ner till stan med mammsen nu, ciao!

I saw you there last night standing in the dark

Publicerad 2009-06-07 22:39:07 i Allmänt,

Är på liiiite bättre humör nu faktiskt. Efter lite bra musik, mat och Scrubs-tittande på datan.
Anledningen till att jag har varit sur idag är för att jag fick inte följa med till släkt partyyy hos Johanna för tydligen skulle jag va hemma och hjälpa till. Otippat värre fick jag gå ut o klippa gräset. Ni kanske såg mej klippa gräset, om ni såg en tjej med en för stor tröja, konstig bulle och en jävligt sur min då kunde det ha varit jag. Plus att jag fick räffsa allt gräs också, great!
Pappa va sådär jobbigt positiv så, så fort jag hade börjat räffsa så börja han ropa, De är ju inte kloooookt hur fint de blir! Kunde ju inte göra de bättre själv, skit braaa! Jag själv svara inte utan räffsade upp allt lydigt men sen när allt va klart så slank jag in på altan o drack nästan 1 liter juice och läste aftonbladet. Satt o undra lite hur släktkalaset hos Johanna såg ut, sen fundera jag lite över hur dom andra firade sin konfirmation. Då kom jag vidare till hardstyle musik, nämner inte hur jag kom in på det...
Laddar upp bilder när jag orkar. Imorn typ. Eller inte, ska kanske till liköping, hoppas för dom jävla jesussandalerna gick ju sönder i lördags! Fan :( 600 åt skogeeeeen! Annars blire kalle.p som får rädda mej. Ballerina skor skulle sitta fint också ioförsej...

Godnatt!

~

Publicerad 2009-06-07 16:47:58 i Allmänt,

Orkar inte skriva nu. Är trött och tjurig på alla i familjen. Skriver om en timme efter jag har lyssnat på bra musik (Y)

Hemma igen

Publicerad 2009-06-06 20:01:52 i Allmänt,

Nu är jag hemma igen och är redigt mätt efter tacopajer, jordgubbstårtor och godis. Mums på de!
Moa fick massa fina presenter och va så fiin sååå fiin med sin klänning hon har gjort i söjden :) Brorsan va inte så pjåkig han heller med sitt uppträdande med Hope And Glory för oss! Måste bara säga att Moa har skööönaste släkten ohja! :D Fast med massa barn och alla vet att de inte går med barn o mej. Dom hatar mej helt enkelt! Och tvärtom med tror jag...
Nej nu ska jag vidare ut med Claralito o co! Måste byta om till jeans först de va lite vågat att ha klänning idag när de va svinkallt haha. Men ni får lite bilder sen och vem vet, kanske en video på coola Max?


Eller TheMoiz94 va inte heller så pjåkigt! Haha!

Och Gavin DeGraw fortsätter göra mej glad idag

Publicerad 2009-06-06 14:09:01 i Allmänt,

Moa ringde precis...hon sa att hon hade sagt fel tid till mej. Ska va där om 20 min istället för halv 4. Jaa hur känner jag nudå? Typ.... PANIIIIIIIIIIK! Neevars hon lät mej på komma lite sent faktikst. Neej nu måste jag skynda mej på att sminka mej o göra klart håret. Blir nått enkelt känner jag!   Ha de gött!

Sveriges nationaldag!

Publicerad 2009-06-06 13:15:16 i Allmänt,

Idag vakna jag av att mamma ropa på mej för tydligen igår när jag skulle lägga in min söta nutella i kylskåpet, hade jag råkat ta ner en skål med massa sås så de va överallt i kylskåpet. Smart Sanne! :D Så då fixa vi de och sen senare till Ivarssons för att köpa blommor. Hoppas Moa inte läser min blogg idag. Kommer få dåligt samvete idag när jag kommer med fjuttiga saker.. Jajja idag äre släktkalas hos Moa för hon konfirmeras! Jaa de är ju inte bara släkten för de kommer nåra andra vänner också, jag är ju faktiskt inte släkt med Moa.

Igår jalla fall så mötte jag Johana, Moa & Herman på skolgårn sen kom the twins (nya smeknamnet, fast tror inte dom själva vet om de) Oså trippade vi hem till Herman och prata o gödda där. Sen gick vi ut en promenix igen till ahlgren. Där va alla glada. Löste lite saker där. Eller vet inte om vi löste allt? Ajja sen traskade vi vidare till donken där de va lite folk och sen va Johanna en ängel och skjutsa hem mej på cyckeln hem till mej, mysigt sådär på natten o åka där o lyssna på bra musik på mobilen! Och sen kom daddy dj och hämtade henne. Sen gick jag o laa mej!
Och jag som hade med mej allting, hade tänkt på allting, men nejnej vi åt knappt på de jag köpte. Otacksamma jävlar...Haha nee men får se de från de positiva , då är ju allting mitt! :D

Nej jag måste gå och fixa mej nu så vi hörs o ses!


Älskarn! Bara för att Moa la upp en låt på han så har de spelats Gavin
dom tre senaste dagarna, inget imot mej ohnej!

Obehagliga blickar från folk i Lidl....

Publicerad 2009-06-05 19:04:51 i Allmänt,

Nu är jag tillbaka med en kasse med dillchips & sourcream , dip, gräddfil, sockerdricka, nutella och jordgubbar. Det sista blev ett impulsköp... Alla ska prova att doppa jordgubbar & nutella, tacka mej sen! Blev lite besviken för jag kunde inte ta min genväg till Lidl. Vi har nämligen 4 små söta skatungar som springer runt bland min Lidl-stig-genväg. Så jag fick gå runt allt... Tråkigt för mej asså.
Idag fick jag en kram av Patrick :) Och jag höll mitt löfte, jag bada ute idag klockan åtta på morgonen. Sprang o tog sats o kände att vattnet va faktiskt jätte skönt! Jaa sen va vi inne och gjorde lite lekar osåå och sist så knuffa vi i patrick i bassängen hihi! Det va ju trots allt sista lektionen vi hade med han. Och jag fick kramen efter han blev blöt och va tvungen att ta av sej tröjan... Nöjd Sanne :) Efter maten hade jag pms. Det måste ju komma snart för annars vet jag inte va de är? Jag ville sitta och spela tetris men alla stängde av min data hela tin. Och när jag äntligen hade börjat spela tetris så slocknade igen. Då va de Adam som stängde av den. Och jag fick tårar i ögonen. Är jag en sån stor tetris-älskare? Tydligen. Sen skalla Linus mej och då fick jag tårar i ögonen igen. Sen ville ingen prata med mej. Och så fick vi strömavbrott när vi satt o skrev i mediateket så i fick sluta tidigare. Sen kolla vi på gladiator på so:n. Den filmen måste ju va en av dom bästa!  Neej ska dra och äta nu. Senare blir de Herman. Där ska vi ett par st sitta och mysa tét :)



Vissa gilla väl inte filmen antar jag....


Dom är sååå gulliga! :)


Tyson tkr också det är jätte kul med skatungar. Sitter och tittar på dom 24/7 och
skatmamman blir skittjurig är hon ser Tyson sitta med tassarna på fönstret (Y)

Va ska man säga?

Publicerad 2009-06-05 17:58:50 i Allmänt,



Jaaa som sagt, kommer tillbaka om en stund för har jag en inköpningslista att följa så vi kanske ses på Lidl, vem vet?:D

Godnatt

Publicerad 2009-06-04 21:42:18 i Allmänt,

Nu blev jag inte lika pepp längre... Eller joo egentligen är jag de men är så trött nu. Och irriterad. Eller frustrerad mer? För det där gnager i huvvet fortfarande. Så jobbigt att man intalar sej själv att inte tänka på de men av alla mina tankar, vad har dom 90% tankarna handlat om? Jag blir inte ledsen av det men jag kan inte sluta fundera. Haha, av alla blir de lilla mej? Haha fel tjej säger jag bara! Skrattretande är ordet. Och vissa verkar ju inte veta hur dom ska ha de heller? Nu har jag nästan lust att göra en hanapee-video där jag också bara säger meningar som kommer upp i huvudet. Eller helt enkelt bara peta mej i näsan.
Neej ska sluta skriva om de nu, ville bara skriva av mej lite. Nej jag går o lägger mej nu. Imorn ska vi bada ute. Hoppas jag. Skiter i om de spöregnar för jag ska bada ute. Imorgon ska det bli första gången i lundby 09. Nej, nu började jag sakna min bror. Inte André utan Marc. André ser jag ändå varje dag. Marc har jag inte pratat med sen förra helgen. O han som skulle lägga över photoshop på min data igen men nene imorgon ska han åka till Ella. Hepp.... Nee nu känner jag att jag skriver mer o mer ointressanta saker. Jag kommer aldrig bli brun i sommar heller. Fan. Jag vill inte va okär heller(sanne hittar på ord när hon blir trött och fantasilös.) Men vill inte ha vem som helst. Ska packa ner bikinin i väskan nu. Sen försöka sova.
Godnatt på er mina hjärtan

Silly Boy

Publicerad 2009-06-04 18:17:08 i Allmänt,

Nu sitter jag här och pepppppppar för Liseberg. Bokstavligt talat. Sitter och funderar vad jag ska ha med mej, att jag måste ladda min kamera, vilka saker jag ska åka m.m. Sitter t.o.m med hemsidan framför mej! Måste ju va förberedd liksom!
Fyfan va kul de kommer bli om vi 8A tjejer åker nått ihop som uppswinget. Matilda och jag har ju lite andra planer också haha! Neee ska peppa vidare nu och smida planer med Matilda! Fyfan va skönt, inte en läxa att göra! Dehär är liiveeeeeeet!

Hare gött niiii!

Jaa va säger man, det finns folk till allt

Publicerad 2009-06-04 17:11:13 i Allmänt,

Johanna va tillbaka till skolan idag :) Inte bara hon utan hennes humörsvängningar också, haha jaa då blir dagen allt myckte roligare må jag säga! Skolan blir bara slappare och slappare nu. Film typ hela tin och plus att vi fick fika av Peter idag för att vi var så duktiga i förra provet :) Och så fick jag också reda på vem den "anonyma" va på bdb. Blev jag förvånad? Nej. Jag hade ju allt haft mina funderingar faktiskt och nått som är ännu mer synd är ju att allting är ett stort missförstånd. Tråkigt att folk inte kan prata med varandra utan istället hålla på sådär. Meeen jag skadas ju inte av dehär så mej gör de ju inget(Y) Nej nu ryktas de om att det är mat så vi hörs o seees!

PLUS att vi dragggggar till Liseberg på Torsdag! Längtaaaaaar!

And I still think about it

Publicerad 2009-06-03 22:47:01 i Allmänt,

Jaa är sitter jag rödmosiga kinder med baby-rump-len-hud. Jag somna innan HALV TIO! Och jag la mej HALV NIO. Applådeeer! Fyyyy så skönt det var och ännu bättre imorse. Då va va jag pigg och glad. Och stolt över mej själv. Hoppa glatt in i duschen och kom ut lika glad och jag gick till skolan också. Men köpte lösgodis på preem för vi skulle ju faktiskt kolla på film i skolan. I skolan va jag pigg o glad hela tin typ, men de va nog av godiset jag gick runt o käka på hela tin. Sen hem och kolla på Scrubs en snabbis och sen sätta upp en slarvig liten (stor) bulle och cyckla ner till Marias..nånting va de nu heter, för att få ansiktsbehandling. Hur va de då? Joo tvättningen, peelingen och ångningen va ju jätte skön...men när vi kom till att hon skulle klämma på alla pormaskar. Fytfan va ont de gjorde. Det gjorde så ont att jag fick tårar i ögonen. Började fundera på hur de skulle se ut om jag sprang därifrån ett tag. Eller hur rött mitt ansikte va efter hon klämt på varenda por. Så där låg jag o höll andan medans hon plågade min hud. Och äntligen va hon klar och la en mask som jag fick ha i en halvtimme...? Vet inte riktigt det kanske va längre. Men sjukt avslappnande och såndär lugn musik i bakrunden gjorde ju allt så mysigt. Mitt i allt kom en bakstreet boys låt? Då förstördes stämningen... Sen tvätta hon igen och massera ansiktet. Jag förstår inte, jag måste vara kittlig överallt. Det kittlades när hon massera min panna? Jaa och sen tog hon en hudkräm och sen fick jag gå. Jag vet inte om jag vågar göra det igen... det gjorde ju sjukt ont ett tag men resten va ju underbart...   Jajja sen hem och äta Lidl-pizza med André och Patricia o kolla i skolkataloger.
Nej nu är ju klockan halv 11. Jag som sova halv nio varje kväll nu till skolavslutningen! Järnspikar också.
Ähh drar och tvättar ansiktet en sista gång sen bums i säng, ni får lite bilder idag när Moa och jag va kreativa på bilden!


Moa: Ahh mina bilder spårar alltid ur när jag ska måla!
Nee gör dom verkligen de Moa?:D

 
                     Vi gjorde sööööta fjärilaar och blommooor (:

             
           Jag måste sluta skriva så långa inlägg!

Scrubs&Polly

Publicerad 2009-06-02 19:56:05 i Allmänt,

Nää de Scrubs tog typ slut när jag kom ner men ska inte tjura över det för hade ju ändå sett de avsnittet minst 3 gånger. Mumsa i mej lite polly också. Somna nästan vid tv:n med Bajjson i knät men han dissa och drog sen. Nu funderar jag på att gå o lägga mej...och klockan är snart åtta. Men jag är sjuuuukt trött! Ähh kommer ändå inte somna om jag sover nu för alla ska jämt hålla på o skramla med saker eller höjja volymen på tv. Ännu bättre vare ju för nåra nätter sen. Då kommer André hem as sent på en vardag och då hör jag att han börjar göra sin matlåda. Mitt i natten. Så där låg jag och försökte sova men han slog i lådorna och stängde o öppna kylskåpet. Ibland undrar man om han tror att han bor här ensam! Jaa nu kom KlagSanne fram och nu gäspar jag för fulla muggar så jag ska jalla fall tvätta ansiktet nu... men inte sova än för tidigt...eller ganska lockande...


Jag vill ha såhär fint väder hela veckan året ooommm!

You make me wanna spread my arms and fly. Give me your strength

Publicerad 2009-06-02 18:25:03 i Allmänt,

Jahaa , alla va fegisar idag utom mej för jag va typ den ända som hade shorts i skolan idag. Igår hade varenda en de haha. Lite småkallt blev de ju på eftermiddan men jag va stark! Efter skolan bytte jag jalla fall om till myskläder (Jag tog steget att visa mej i mjukisar offentligt!) och cyckla tillbaka till skolan för limpish o jag skulle sola solarium. Den jäveln är nu brunare än mej fast jag har ansträngt mej som ett as medan han har bara varit ute lite? Sen åkte jag hem och hjälpte pappa med att skala potatis. För att göra allt roligare så satte jag på rixfm, mkt bättre. Det dåliga med att börja skala potatis är att man aldrig kommer bort från köket sen för då kommer mamma på fler saker jag kan göra. Jaa mycket mer har jag ju inte gjort idag än solat och ätit. Imorgon blir de ansiktsbehandlingen som jag fick i födelsedagspresent. Rening, peeling, infraröd ljus, mask m.m. PERFEKT! Nej nu hör jag att de är Scrubs på kanal sex så jag drar mej neråt till tv:n , hare gött ni!

It was because of me but I'm OK with it, more than OK actually

Publicerad 2009-06-01 22:18:19 i Allmänt,

Jag vill inte sova men egentligen vill jag ju sova men jag kan inte sova. Hängde ni med? Det är kokhett i mitt rum och jag vet att det kommer sluta med att jag somnar halv 1 med täcket nere vid fötterna i någon konstig ställning. Jag kommer ha ett helvete i sommar med att somna, fan. Nej jag ska inte klaga mer. Pappsen servera nudelsoppa, knäckebröd, smör med havssalt (yummie!!) och som efterrätt glass med pecannötter (Jaa som jag redan hade tagit en bit av efter skolan)
Det känns som jag har bränt mej på huden men de är inte rött så jag antar att jag bara är torr eller nått. Blir att ta body butter innan jag ska sova. Nej, ska sluta sitta här o babbla. Godnatt på er sov gott!

DAGENS!

Publicerad 2009-06-01 15:11:43 i Allmänt,

Haha måste säga en sak till! Idag när jag, moa och angelika skulle redovisa om thailändsk musik. Som för övrigt vi inte hade jobbat med så jätte mycket. Men våran gamla klasskompis Malinda som kom därifrån räddade allting haha!

- Jaa asså Malinda och hennes familj brukar sjunga och spela innan dom ska äta....Med en såndär sitar och trummor...

Meningen var att vi skulle improvisera oss igenom det med Malinda för vi hade faktiskt inte pratat med Malinda haha!
Och Malinda brukar inte spela och sjunga innan dom ska äta mat, bara så ni vet haha:D

Det är sjuuuuuuuuukt varmt!

Publicerad 2009-06-01 15:08:09 i Allmänt,

Jag har svettats som en gris idag , tur att moiz och jag gick hem till mej efter idrotten så jag kunde byta om till shorts(jag va dum i huvvet som tog jeans imorse..) Så gick vi tillbaka till skolan och åt ballerinakex, mums! Inte så seriösa lektioner idag precis, vi har mest solat på lektioner och på raster. Moa o jag har skrattat åt massa konstigt vi har fått för oss, eller jaa interna skämt osåå. Nej jag orkar inte skriva mer för nu är Tyson nyduschad haha och min balkongdörr står öppen med glass på mitt gulliga balkongbord! Ikväll kanske Moa o jag tar ett dopp i lundby, sånt som märks! (Y)

Ha de gött i denhär soliga dagen!

Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela