Älskade älskade fredag

Publicerad 2014-03-28 21:51:51 i Allmänt,

 
 
Denna fredag har än så länge varit så perfekt idyllisk, precis så som jag vill ha den.
Vaknade åtta och drog mig till nio för att göra en riktig redig fredagsfrulle. Min favvomacka just nu är bröd, ruccolasallad, tre skivor chefréost och sen lite(ganska mycket) houng ringlad över mackan. Munorgasm.
Har dille på granatäpplen nu också. Kasta i kärnorna med nån go yoghurt så är du i hamn. Men vaa??? Nu skulle inte inlägget handla om mat!
Nåja, sen gjorde jag en peppig springlista och satte mål att springa långt idag. Långt för mig är längre än en kilometer... Och så öste jag in i skogen vid skogssjön. ALLTSÅ DET LUKTAR SÅ JÄVLA GOTT I SKOGEN! Och sprang förbi tusen blåsippor. Såg hackspettar och kände bara VÅÅÅÅR! Fick sån feeling så jag var tvungen att springa ner till skogsstigen nere vid prästgårdsliden också efter skogssjön. Där klappade jag som vanligt på hästarna vid stallet och tittade på det lilla lammet som springer runt med sin mamma :)))
Min rutt slutade med 1 mil. Och jag sprang nog fan 5 km av dom. LIVET! Carrrrrpe diem. Tog massa naturbilder såklart också när jag yrade runt i skogen av lycka.
 
 
 
 

Sen när jag kom hem kokade jag ägg och gjorde smoothie (jag vet, så jävla fitspo) och satte mig på en filt i trädgården. Lyssnade på TFK-podd och slumrade tillslut i solen. Somna mätt i solen var fan over the top.
 
 
 
 
 
Ikväll ska jag bara ha kvalitétstid med mig själv. Bara fortsätta med denna braiga fredag.

Pilotsonen

Publicerad 2014-03-24 20:47:55 i Allmänt, Musik,

 
 
 
 
Nu är deras EP äntligen släppt. In och lyssna hörrni! Är besatt av gitarrslingan i låten "Franska vin".
 
 
 
 

Och så var det söndag igen

Publicerad 2014-03-23 22:20:43 i Allmänt,

 
 
 
Och jag känner redan nu att jag vill ha helg NU. IGEN. Bara för att jag har haft en sån rolig helg.
 
I fredags var det storfest på Kettils för flera av dom som bor nån annanstans var hemma över helgen. Så Ebba, Didde, Anton och Tove var hemma. Vi var väl nästan 20 pers ihoptryckta i tv-rummet när vi var som flest. Det var dricklekar, mycket kramar och framförallt mycket skratt. Måste ärligt säga att jag är så glad över att få känna dessa människor.
Lite höjdpunkter av kvällen som jag måste skriva ner för att komma ihåg:
Pilotsonen bjöd på lite förhandslyssning på EPn dom släpper imorgon. Så himla himla braaaaa.
Ölspelet var så himla kul bara för att vi var så många och regeln "man får inte peka på nån" var svinsvår för alla att hålla.
Det har pratats länge om att Jonathan och David har velat ta sönder tv-bordet dom har, som egentligen är Antons. Men i fredags tog dom tag i det och plötsligt var det bara en hög kvar av bordet.
Sen gick vi ut på Harrys och Platens. Harrys var första gången för mig! Det var spännande med en annan typ av människor där...hah...  Och som alltid under kvällen tappade vi bort hälften av gänget. Har aldrig sett Jonathan och Isak så fulla, bilden av Isak helt borta i blicken med kebabsås runt hela munnen var priceless. Och när han fick för sig att börja stånga alla hahaha åhh. Ebba och Didde försvann under kvällen men dom hade gått hem tidigare och lagt sig i deras bil för att sova, för ingen hade nyckel. Alltså när Sebbe och jag hittade dom i bilen helt genomfrusna, stackarna. När dom får komma in till lägenheten så börjar Ebba gråta av glädje. "Näe jag är bara så himla lycklig nu!" brister hon ut sen när hon är nerbäddad. Sen somnade vi alla tillslut efter lite konflikter vart alla skulle sova, vilket resulterade att jag fick en tv-spelskonsoll i huvudet :-) Sånt man får räkna med...
 
Men som saaaagt, en väldigt väldigt rolig kväll. Tog tyvärr bara två foton, tv-bordshögen och Antons min när han får se vad som är kvar av bordet.
 

 
 
 
 
 
På lördagen kom jag hem vid lunch, duschade, sov några timmar och sen tog tag i livet igen. Det blev att åka in till kettils igen men den här gången var det mycket lugnare tempo. Vi gjorde våfflor och kollade på tv och dålig skräckfilm. Myskväll helt enkelt. Ja! Där har ni min helg! Nu måste jag sova gnatt!
 

Torsdag har guld i mun

Publicerad 2014-03-20 12:19:18 i Allmänt,

 
 
 
Här sitter jag med en stor långfrulle i magen. Älskar torsdagsmornarna.
Har sovit cirka tolv timmar inatt. Slumrade till serietittande vid sju och gav upp och somnade halv nio. Skön..T!
 
Började veckan med en supermåndag. Lunchade med Lovisa, det var as naaajs. Sen har jobbdagarna rullat på. Älskar att det är ljust ute nu när jag går upp halv fem. Och förra veckan var det ju till och med sol tidigt på morgonen.
Min förra helg var nästan helt och hållet fylld med jobb, så det blev inte mycket nöjen där. Men agerade fyllechaffis i fredags åt Calle & co. Det är nått übermysigt med att göra en kaffe i min lilla termosmugg, sätta på en bra lista och bareee köraa iväg på natten. Älskar det. Kanske ska bli lastbilschaffis?
Wilma var även hemma över helgen, så på lördagen satte vi oss på Nyfiket i solen och satt där i några timmar och pratade ikapp det senaste som hänt. Alltså LIVET att vi ska jobba på samma ställe i sommar PÅ GOTLAND.
 
 
Nu känner jag bara att jag vill ha helg! Vill göra något KUL! På fredag får jag nog som jag vill, då det eventuellt vankas fest på Kettils. Det blir nog kalaaaaaaas.
 
 
Nu blir det ett GOT-avsnitt innan jobbet. Har ni hört att dom kanske ska göra en film av serien???? Så coolt??

SkogspromenerarN

Publicerad 2014-03-12 20:41:51 i Allmänt,

 
 
 
Hej blöggän. Här sitter jag och luktar svett. Myz.
 
 
 
ALLTSÅ! Jag har vaknat upp från nått slags ide! Är cp-glad mest hela tiden bara för solen.
Jag har börjat äntligen börjat springa ute igen. Har ju länge gått långpromenader istället för jag inte känt peppen att börja springa MEN NU JÄVLAR! Med Tack för kaffet-podden i öronen så springer jag nu skrattandes som ett psyko.
SKOGSLUKTEN!!<333 Älskar den.
 
Sååå nu är min rutin efter jobbet, gå ut och springa/gå i cirkus två timmar, äta och sen en liten tupplur.
Dock var det två tillfällen idag det var nära-döden-upplevelse på min promenix i skogsjönskogarna.Går i min egna lilla värld och lyssnar på podcast. Sen får jag bara en känsla av att jag inte är ensam och vänder mig om. Då är de en mountainbikekille 2 decimeter bakom mig. Blir vettskrämd och skriker bara OJ FÖRLÅT!!! Alltså är detta min överlevnadsinstinkt, be om ursäkt när jag nästa gång kanske blir våldtagen :)
Sen när jag kommit en bit in i skogen så stod det skyltar överallt VARNING RISKOMRÅDE FÖR SKJUTBANA. Kände mig väldigt trygg just då.

En annan rolig grej som hände i lördags när Lovisa och jag var i Linköping. Skickade in ett sista cv på ett krukmakeri/café på Gotland på lördagsmorgonen. Och så ringer dom på eftermiddagen och ger mig jobbet. Jösses blev så förvånad! Men glad! För nu kommer Wilma och jag jobba på samma ställe. Har jag skrivit det här innan förresten? Att Wilma och jag ska bo på Gotland i sommar? Isåfall har jag skrivit det nu. Och det kommer bli fett.
LIVET HÖRRNI! DET VERKAR BLI EN BRA VÅR OCH SOMMAR! HEJJA!
 
Jaha, om man kanske skulle duscha och dra ett GOT-avsnitt.
 

Internationella kvinnodagen

Publicerad 2014-03-08 12:15:03 i Allmänt,

 
 
 
 
Idag är det vår dag tjejer! Det ska jag fira med att åka in till Linköping med Lovisa och kolla på tal o grejor.
Det kommer bli intressant och kul!
 
 
Igår bestod de mesta av  dagen av Game of Thrones-maraton. Alltså! Är så fast! Varför är jag så jävla efter med bra serier??? :D:D:D Kommit till säsong 2 och är så jävla pepp på drakarna. Älskar Khaleesi :-)
 
 
 
Hoooopp! Den här bloggen har blivit nån "helgblogg" för på vardagarna händer det inte mycket ni!
Förra fredagen mös jag bara hos Lovisa. Wöööh älskar hennes hus, bara att myza ner sig i hennes soffa.
I lördags åkte jag in till Linköping, till kettils. Där var det en liten "fotbollslagsförfest", och jag :-) Men det var så himla kul! Jätteroligt att träffa några av dom i laget!
 
 
 
Naheeeeepp nu måste jag ner och ta på mig jackan, för nu kommer Lovisa snart HÄÄÄJ

Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela