Lite uppis härifrån

Publicerad 2015-01-26 13:47:38 i Allmänt,

 
 
Nää nu måste jag skriva lite igen, så jag har lite nerskrivet om vad som händer här.
 
Veckorna går så snabbt här! Helt plötsligt har det gått en vecka, och gästerna åker hem och man får nya.
Som sagt, så börjar vår vecka lördag, för då kommer våra nya gäster och de gamla åker hem. Så fredag och lördag är våra dagar vi jobbar som mest. Därför blir det rätt lustigt när jag ser hemma att alla festar runt, medan jag sitter och planerar lördagen för fullt, på fredagskvällen. Och så festar vi här alla andra dagar, förutom fredag och lördag typ :)) Helt otroligt vad alkoholtålig jag har blivit här. Hälsan är väl inte helt på topp.... Men det blir så svårt att undvika alkohol när vi har afterski med gästerna varje dag förutom lördag...
 
En annan grej jag tänkt på här är att jag ENBART umgås med danskar. Okej, det är en STS-guide som jag umgås med. Ebba från Motala! Hon är så go! (hur fett är de inte med fler östgötar i Val-T??)
Men annars så är det bara danskar som gäller. Fick höra på flygplatsen i lördags att en svensk guide inte förstod vad jag sa och undra om jag verkligen va svensk :) Måste kanske träffa lite mer svenskar, så jag inte glömmer mitt språk..
 

Vi olika guider har så himla go sammanhållning. För ett tag sen bestämde vi oss för att bowla allihopa, de va fett mysigt! Sen gick vi alla ut tillsammans till allas afterskibar Cafe Snesko och blev gott fulla tillsammans. Och så avsluta vi kvällen på nattklubben Summit, där man alltid blir fett full. Ingen vet riktigt varför, men de känns som så fort man kommer innanför dörren så blir de blackout. Men lika glad var jag för det för jag hade min Mattias :)) En bra utgång med andra ord!
 
 
 
 
Förra veckan hade Stine och jag besök av Carro. Hon är också slopetrotter-guide men är på en annan fransk destination, men den veckan hade hon semester. Så då kom hon till fantastiska Val Thorens!
Carro fick va med på våran pubcrawl. Här hade hon vunnit en utmaning och fått utmaningshatten. Aae shit va hon var nöjd med hatten! Och så har ni Trier-guiden Mattias, min Mattias :))) Han är fin! Pratar i sömnen väldigt mycket också.
 
 
Sen har vi bild på en av mina favoriter av de danska gästerna förra veckan. Han fyllde år och vi fira honom ordentligt på pubcrawlen. Jag fick sjunga svenska födelsedagssången, så blev han kalasglad :)
 
 
 
 
 
 
 
Sen åkte självklart Carro och jag riktigt mycket skidor när hon var här. Så himlaaaa skönt att få åka massa skidor på sin fritid! Carro hade också skidskola med mig och fick mig att bättra på slalomsvängarna. Härligt!
 
 
 
 
Det är så fett att Carro känner Alice och Wilma, bara för de alla är keramiker och bor i Lidköping. Så himla bra, för då vet jag att jag kommer träffa Carro mer efter den här säsongen. Carro är så klok, men ändå så ung och vild i sinnet. Hon har hunnit resa så himla mycket och sett så mycket på sina 26 år. Henne gillar jag mycket!
 
 
 
 
 
Idag kom det ingen på vår pistvisning, så Stine och jag tog en god tur på förmiddagen. Vi åkte långt bort till en annan by som vi aldrig åkt till innan, så det var fett! Älskar att åka på upptäcksresa till nya pister med Stine. På alla de 600 km pisterna, så har vi ju inte hunnit åka allt på lååååånga vägar.
Nu ska jag nog ta ett varmt bad och sakta förbereda mig för afterski klockan 4! Men jaa... Jag har det bra här som sagt!
 
 

Livet på en go jävla pinne

Publicerad 2015-01-11 12:10:13 i Allmänt,

 
 
Alltså.
 
VAL THORENS, DU ÄR FÖÖÖÖÖÖR BRA!?!?!?!?
 
Är så vidrigt lycklig över mitt jobb. Ibland skriker jag av lycka i backen när jag åker skidor, när jag kommer på att det här ÄR MITT JOBB?? Samma med när jag går själv i byn med min uniform och checkar med hotellen - har hållt på att halka ihjäl mig för jag tittar för mycket runtom mig för det är SÅ JÄVLA FINT HÄR!
 
Det är en sån speciell känsla att gå runt med sin uniform och känna att man typ äger Val Thorens. Det är så fett att representera något som man verkligen älskar.
 
Och nog att pistområdet här är underbart. Men människorna här...MÄNNISKORNA HÄR! Alla är bara så jävla goa. Alla guider, säsongare och samarbetspartners! Det är så fint när vi alla guider från olika bolag bara sitter på afterskin och ba hygger. Och jag är så sjukt tacksam över att Stine och jag klickar så mycket. Vi är sån superduo!
 
Jag vill bara ta med alla danskarna här till Sverige när jag måste hem. Jag tänker redan nu hur jävla förstörd jag kommer va när jag ska hem. Men det ska jag inte tänka på nu!! Jag ska bara fortsätta njuta så inni helvete!

Den här veckan tror jag kommer bli så fet för det verkar som alla gäster är så goa! Och det gör allt. Då tänker man inte på att man har sån jäkla sömnbrist och är mega förskyld.
 
Aaaaee, nu ska jag ta en liten lur, sen äre afterski och då ska jag hygge med gästerna och jag också pussa lite på min Casper
 
 
//Over and out på mitt jag-älskar-livet-inlägg
 
Ni får en bild på min arbetsplats också, här har ni mitt kontor :)))
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela