Tänkte leva lajf igen

Publicerad 2015-11-24 23:49:15 i Allmänt,

 
 
Så är resväskan återigen fullpackad med underställ och skidstrumpor. Och här ligger jag nu i sängen i mitt rum. Imorgon åker jag, mamma och pappa till Köpenhamn för att sova där två nätter och bara myzaaa...
På fredag får jag äran att slippa åka med i bussen ända ner till Livigno. Jag och lite andra instruktörer tar flyget istället! Sedan kommer de andra förstaårsguiderna med bussen på lördag.

Jahaja. Den här gången är man ju betydligt lugnare och mindre nervös kan jag säga. Visst att jag fick ett anfall igår och var tvungen att fulgråta lite för mamma pga stressad att hinna med allt i St. Anton tills gästerna kommer. Denna gång får vi enbart en vecka på oss att gå runt och hälsa på alla hotel, skiduthyrning, skidskola, liftkontor och slutligen få koll på skidområdet. Förra året hade vi hela TRE veckor på oss tills våra första gäster kom :´) Meeeeeeeen jag har gjort en jävligt bra uppstartsplan så det ska nog jag och min kära kollega Charlotte fixa! Som sagt, är nervös på ett helt annat sätt denna gång. Jag har ännu högre förväntningar på mig som guide och destinationschef. Jag vill ju va en fucking superguide! (och chef...)
 
 
 
Vi får väl se om jag uppdaterar lika ofta i St. Anton som jag gjorde i Val Thorens, dvs en gång i månaden typ...
Avslutar inlägget med att jag hoppas verkligen att jag kommer trivas i St. Anton minst lika mycket som VT, att jag kommer få åka sjukt mycket skidor, få pröva off-pist, och att jag kommer lära känna massa bra folk!
 
Heja mig!!! Måste leva lajf!!!
 
 
 
 

Jag lever! Och är glad!

Publicerad 2015-11-21 16:44:55 i Allmänt,

 
 
Jag har hunnit med ännu en tur till Århus och Köpenhamn + en visit till Mimi, sen senast jag skrev här. Låt mig bjuda på lite bilder!
 
 
Första turen till Århus bjöd på fint och soligt väder. Men första turen till Århus har jag ju faktiskt skrivit om...
 
 
 
 
På andra turen till Århus, blev det VT-reunion. Så jävla märkligt att se folk komma in till baren, som man såg varje dag komma in till Snesko. Så jävla underbart också!! Det blev världens kramkalas!
Jag fick också hinna träffa mina favoritdanskar innan jag ska iväg. Jag var helnöjd över att hinna dricka vin med Stine, rappa med Jonas, dansa bugg med Mathias och få discohångla lite med Mattias, en sista gång :)))
 
 
 
 
 
Helgen i Århus spenderades också mycket med Stines syster. Vi lagade asgoda tapas tillsammans på lördagskvällen och pimplade vin. Sen kom Mattias dit också, så satt vi alla bara och snacka om liiivet. Så himla mys. På söndagen var jag och Stine kulturella och besökte ARoS konstmuseum. Fick äntligen pricka av muséet och se allt, så värt ett besök!
 
 
 
 
Efter Århus hamnade jag i Köpenhamn hos Emelie och Maja. Emelie och jag hann turista lite, innan vi åkte på guidekurs några dagar senare. Hann också fira Halloween i Köpenhamn. Ska ni gå ut i Köpenhamn så ska ni till Drunken Flamingo, så klockren musik spelade dom där!
 
 
Guidekursen var fett rolig att va med på igen, när man visste allting guiderna skulle stå ut med :)))
Fick träffa Linnea, som jag gick guideskolan med. Så härligt!! Så gött att hon ska bli slope-guide nu!
 
 
 
Och till sist hamnade jag hos min älskade Mimi. Vi fick äta och skeda (som vi gillar mest) tillsammans en sista gång för i år. Shit vad jag behöver denna människa i mitt liv!
 
 
Summan av kardemumman! Är glad i magen för att få träffa mina favoritmänniskor innan jag åker på säsong igen. Men vissa kommer jag nog allt se igen. Ska försöka komma på besök i Saalbach i vinter, så jag får träffa Emelie och de andra slopeguiderna där, och förhoppningsvis ska Mattias också jobba där. Håller tummarna för att hinna med en tripp dit!
 
Just det ja, har som mål att flytta till Köpenhamn efter säsongen. Nu kan jag inte sluta förneka längre att jag drar mig till Köpenhamn helst av alla städer jag vill bo i. Kan ju heller inte hålla mig borta från danskjävlarna!
 

Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela