Kommer inte på nån rubrik nu

Publicerad 2013-07-25 00:43:25 i Allmänt,


Sådärja. Då har man jobbat färdigt nu innan jag åker till Gotland på måndag. Aaahhh längtar!

Har hunnit göra lite roliga saker i veckan. Hängt hemma hos Mimi och i måndags åkte vi, didde och Sebastian till väder för att bada. Sen kom andra efter jobb oså och då blev det volleybollspel. Dock var vi tjejer i lagen sådär omtyckta när spelet övergick till blodigt allvar...
BÄSTA när Mimi ska cykla runt plan och sen upp mot skogen för att sedan cykla ner. Långsamt kommer hon upp i backen och sen när hon är uppe händer nått. Hon börjar luta i extremt låg hastighet. Sen är hon borta i höggräset:') där blev de en enorm skrattfest.
Pga volleybollen så kom vi iväg sent så då fick man hetsfixa sig till mk och förfest i Motala. Jag hade panik från då fram till entrén på mk. Hitta inte kortet så jag fick betala donkenmat med mynt innan:))) SEN hittar jag kortet BAKOM körkortet när jag ska visa leg. Hatar när jag gömmer saker för mig själv.
Mk var kul! Länge sen nu!


Jaa sen har man jobbat lite. Lät mig dra 2225 spänn av en kund istället 225 :)
Tur att hon såg de direkt hehehhehe...


OCH IMORGON! Då blir se roadtrip med Kim och Sofia! Så taggad!
Vi ska explora uppe i Dalarnas dalaaar! Se vart vägen tar oss bah.
Kommer hem igen på lördag så hejs svejs!

onsdag

Publicerad 2013-07-17 23:12:00 i Allmänt,

 
 
 
 
Alltså livet hörrni, känns som sommaren rinner iväg i en väldans fart, och jag hinner inte göra allt jag vill i sommar!
Fortsätter att deppa över att typ alla i min krets jobbar på dagarna när inte jag gör det :( forever alone
 
 
Istället ligger jag i trädgården, lapar sol, lyssnar radio och löser korsord. Så rastlööööööös
 
 
 
Vet inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägg egentligen... har inget roligt att berätta eller nån bild att visa.
Eller jo! ÄNTLIGEN har jag bokat tripp till Gotland! Känns så fint att få komma dit snart! Ska äta fisk! Ska bada i havet! Ska ta kvällspromenader och SUGA IN LUKTEN AV ALLA ÖRTER OCH VÄXTER. Hoppas på att få med mamma och pappa till att åka till Rute stenugnsbageri och spionera på Alex Schulman :))))
 
 

Såg fram emot helgen också först, men nu känns det som alla ska jobba då också.. såatteh.... får väl festa själv hemma eller nått. Ska ioförsig jobba på fredag. Det är golfavslutning med mexico-tema! Vi i personalen ska ha sombreros på oss! Pepp!!!
 
 
Nu ska jag nog kolla på film, häj
 
 

Söndag

Publicerad 2013-07-15 01:03:59 i Allmänt,


Alltså detta att varje gång jag ska blogga från mobilen så vill den aldrig ladda upp bilderna och sega sig :(((

Jag som ville visa er min köngliga tomatsoppa jag gjorde i veckan! Ja...man blir lätt imponerad på sina maträtter nu när man är ensam hemma. Fixade min vita tygkasse jag köpte på P&L som hade flera rostfläckar också! Den är jättevit nu!! Känner mig som en trollkarl!



Och ja... Jag blir lätt rastlös här hemma nu. Det är där dom små "projekten" kommer upp som mat och tvättning.

Men jag mår bra! Idag har jag kollat på nästan en hel säsong med Modern Family för vädret va så tråkigt. Marc kom förbi med Leika så jag fick krama på henne lite<33 lillhjärtat värms när hon numera vill sitta i mitt knä när dom hälsar på, åååhhh finaste hunden!

Har också hunnit äta på Meet igen med Moa och Elin. Var där i fredags och myste. Lika gott igen! Skulle inte förvåna mig om jag hinner plöja igenom menyn i sommar.
Så kul att Nadja kom förbi i sina militärkläder, nyss hemkommen från en paus i lumpen! Det var kul att få hör hennes historier från därifrån, deras straff dom har fått och allt haha.

Efter det trippade jag upp till vasaparken där Sofia, Kim, Kristina och hela company var. Alltså jag vet inte vad jag ska säga riktigt, men jag är så jäkla glad över att verkligen få träffa dessa. Känner lite "FINALLY!!" att vi har börjat ses nu på riktigt. Bitarna faller på plats så att säga. Dom blir ju nån blandning av vänner, storasystrar och lite mammor :))))) JAG TRIVS MED ER. SÅ HIMLA MYCKET. PUNKT.




Sen som alla andra måste jag väl skriva om vad jag kom in på av de jag sökte.
Kom faktiskt in på turismprogrammet i Linköping. Doooock när jag fick upp det på min dataskärm så kände jag verkligen ingenting. Så det får nog vänta... Iallafall blir det inget universitet för mig direkt i höst. Är alldeles för nöjd över att jobba och sen slippa tänka på nått efter det. Men antar att pluggsuget kommer nångång i framtiden.

Jag måste också ta tag i att boka biljett till Gotland för nu är min längtan dit stooooor. Vill helst va där när större av familjen är där samtidigt men samtidigt ska det funka om några kompizzar kommer över. Så måste verkligen bestämma datum typ...imorgon?? Innan alla biljetter tar slut. Måste till Gotland en kort tid iallafall i sommar annars får jag krupp!

Tisdagspickenick

Publicerad 2013-07-11 14:05:00 i Allmänt,

 
 
 
Har fått jobba lite mer nu så det är ju najs. Tråkigt bara att dom gärna ska pricka in jobbtider just då jag har planerat in något annat... Men ska inte klaga på jobbäh!
Var med på frukosten i tisdags för första gången och sen på onsdagen fick jag direkt uppgift att klara frukosten helt själv. Var lite nervigt för i tisdags var det ganska hetsigt, men jag kom väääldigt tidigt till köket så jag kunde fixa allt i tid. Kan numera göra en ganska könglig äggröra!
Fick också testa att städa rummen för första gången och det gick ju bra det med. Kände ibland bara, kan inte gästerna använda toaborsten lite mer ibland??? :)))
 
 
Igår efter jobbet var jag slutkörd, skulle bara vila lite men napar istället i 4 timmar. Kravlade mig upp ur sängen vid 8 på kvällen och satte in en fiskgratäng i ugnen och gjorde en god sallad med lite mycket balsamvinäger. Alltså...vill dricka balsamvinäger ibland för det är så jäkla gott!!
 
 
 
Idag var skönt att slippa behöva gå upp innan fem mmmmm... Suttit i solen lite och lyssnat på podcasts.
Snart ska jag sätta igång med att göra tomatsoppa! Älskar soppor<3
 
 
 
I tisdags blev det picknickskväll. Mötte upp Sofia i Vasaparken, sen ramlade de andra in.
Så himla mys!! Fick träffa på Kristinas mysekatt Batman! Det blev mycket kattprat därav alla i sällskapet är kattälskare. SEN KOM ALICE! :D Men hon är också fin, även fast hon inte är kattperson.
Kims nya erotiska röst kommer upp ibland i mitt huvud fortfarande hahahahaa.....
 
 
aaaajaaaa mer av sånna här kvällar tycker jag vi ska ha!!
 
En bild snodd från mästerfotografen Kristina
 
 

kvällsuppis

Publicerad 2013-07-08 00:21:15 i Allmänt,

 
 
 
 
Kollat på naturfilm på svt play. Henrik Ekmans röst är så trygg i alla naturfilmer han pratar om!!
 
Nåja. Gick till Preem förut för jag blev så jävulskt sugen på ostbågar. Gick i pyjamasshorts dit. Så trygg är jag mot Preem nu. Får dock känslan av att en av tjejerna som jobbar där inte tycker om mig.
 
 
 
Jaaa just det. Fick jobba i fredags på Meet. Det var kul! Men första gången jag fick känna på en stressig arbetsplats. Ett tag var man nervig som tusan.
Igår gick jag till Herman på kvällen där vi va ett gäng som drack lite och hade allmänt trevligt. Ett par stack iväg för att gå ut i linköping medan vi andra stannade kvar och gick sen ner till Meet för att sitta där innan stängning.
Sen ett snabbt stopp på Sibylla för att sedan gå tillbaka för att bada i hans pool. Där hade vi stå-på-händer-tävling och hålla-andan-tävling tills vi alla började frysa som faaeen. Sen traskade jag hem i morgonsolen och träffade två harar. Kvällen var mys!! Det var fint att få träffa dom andra killarna nu när det var studenten senast!
 
 
 
 
Nu måste jag sova om jag ska orka vakta pappas verkstad när det ska komma grejer till honom
 
 
häääääj!
 
 

Produktiv

Publicerad 2013-07-02 18:00:19 i Allmänt,

 
 
 
Idag gick jag upp efter ett... Det var en sån här dag då jag vaknade elva och tänkte aaaee ska ändå inte göra nått vettigt så kan somna om.
 
 
Hade jättemysig dröm att jag traskade runt i Visby med en fin man. Sen eskalerade allt när jag var i en djuraffär/djurpark där pappa blev anfallen av lejon. Jobbigt :/
 
 
Sen duschade jag, bäddade om sängen och dammsugade. Och där tog energin slut.
Har inte tagit på mig kläder än, än mina underkläder... och strumpor.
 
 
 
ALLTSÅ LIVET???? :( Ska inte jobba nu på jättelänge så jag kommer förmodligen föräta mig på kylskåpet och bosätta mig i min säng. Nånting.måste.hända. Jag måste GÖRA saker.
 
 
- Vill till Kolmården, Naturhistoriska eller Universeum, dom har utställning av dinosaurier nu!!
 
- Skulle vilja spendera en weekend i Göteborg
 
- Vill till smultronstället för dit måste man iallafall en gång varje sommar
 
- Vill hajka, ta med fikakorg och "vandra i naturen"
 
- Skulle va fint att hitta en billig resa i några dar eller en vecka nånstans varmt
 
 
 
 
Nu ska jag göra en magnifik kallsås till laxen.
Tog också på mig mys-orange-channel-orange-tröja och pyjamasshorts. Det får duga som outfit för idag.
 
HAAJ!
 
 

Bråvalla med bildeeeeer

Publicerad 2013-07-02 17:16:00 i Allmänt, Musik, Resor,

 
 
Tänker sno massa bilder från Sofia så kopiöst nu!
 
 
 
 
 
 
Bob-flaskan med vin i får va med på ett par kort
 
 
Dansa dansa dansa till Timbuktu!
 

 
 
 
 
Killen med softa polisonger och skön outfit är med i flera bilder i min mobil? Vet inte varför? Vem var han?
 
 
 
 
 
 
 
 
Fina fina Sofia
 
 
 
Klart vi ska ha en tredje bild på Hanapee. MÅSTE JU PASSA PÅ NU NÄR MAN TRÄFFA NA!
Julias min<3 I don't even
 
 
 
Här ska de ju va en bild på mig OCH Sofia men HÄR SER NI hur jäkla bra man mådde den dagen!
HÄR VARSÅGOD! Rama in mä'!

 
 
Eller nej, rama in oss!
 
 
 
 
*Sol i motljus* #sun #sunset #festival
 
 
Mitt under vår mysiga stund när vi satt i solnedgång så kraschade en humla i mitt hår.
HAHAHAHA KAN VI BARA TA EN MINUT OCH KOLLA PÅ MIN NÄS-ÖVERLÄPP????!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bra dag.
 
BRA DAAAG!!! Nu vill jag att vi ska göra nån ny utflykt snart!
 

Bråvalla

Publicerad 2013-07-01 00:28:17 i Resor,



Jaha nehe får blogga från mobilen för min data är ganska så slutkörd så att säga. Hurra då ska man ha pengar för en ny....


MEN NU SKA JAG FÖRSÖKA SÄTTA ORD PÅ HELA FREDAGEN!

Började med förfest och peppning hos Sofia med Julia, Jessica och Kim. Det blev vin, kaffe, stekta champinjoner och cheesecake hos henne.
Jag förbannade mig själv som valde jeans när det va as varmt och hade ångest över det.

Sen tog vi tåget mot Norrköping och spårvagn vidare till området. En kissepaus på det plus komplimang om min rumpa av Kim. Tog också ett stopp hos några trevliga tjejer som delade ut kondomer och hade sex-quiz. Sedan hetsdricka det vi hade kvar innan entrén.
Vi hann se Timbuktu och hinna dansa till hans band som spelade kind-of-gypsy-musik. Trevligt!
Vi träffade också på självaste Hanapee! Såklart blev det fanbilder och vi hann dela vår Frank Ocean kärlek innan hon trippade vidare.
Det är här nånstans det går nerför för mig tror jag? När vi skulle ära thai mat så märker jag att jag är vääääldigt törstig (och vinfyllan slår på återigen efter hetsdrickningen innan).
Här blir det dö-tid att leta vatten till mig och Jessica. Nåja det va inte så illa för mig faktiskt men vi ställde oss tillslut i kön till öltältet. Då blev det vatten, energidryck, cider och vin i den ordningen.

SEN började klockan bli så mycket att det var dags att ställa sig i publiken till Frank Ocean. Vad är oddsen att vi träffar på Dennis och Albin då? Joodå trevlans!

SEN BÖRJAR ALLT OCH UT KOMMER HAN PÅ SCENEN OCH SER SÅDÄR CHARMIGT BLYG UT :'))))
Och från och med hela konserten så kan jag inte sluta gråta. Ni vet ju att jag är inte den som gråter i första taget men här fanns det fan ingen hejd! Sofia fick stå ut med att när hon krama mig kom mina blötsaltade kinder med på köpet.

Han spelade Novacane! Jag sjöng med i falsett till Thinking bout you. Smällde av när han spelade Pilot Jones som jag trodde han skulle strunta i.
Men framför allt... När han slutar med Crack Rock tvärt, precis som på albumet, och sätter igång direkt med Pyramids. Hahahaha alltså orkade inte just då :') kommer ihåg att jag tänkte kanske kanskeeee kommer Pyramids nu direkt om några sekunder... Och så gjorde den det!
Han spelade nya låtar också! Golden Girl var helt klart nytt och magnifikt så att säga!
Nu vill jag bara se han live igen.
ALLTSÅ FAN, hann ta endast en bild när han började sen dog min telefon... Men Sofia och jag kom fasen riktigt nära scenen när han spelat ett tag.



Och sen var den konserten över...
Försöka samla sig, torka tårar, köpa ny alkohol och sätta igång peppen igen för.... GREEN DAY! HAHA NEJ SKOJAAA! Satt och lyssnade på dom medan vi väntade på Maskinen och de va fasen inget kul att höra. Konstiga långa solon och halvtaskiga covers fyllde ut slutet. Mjaae asså...
Men så satte Maskinen igång och Kim twerkade som aldrig förr. Haha älskade det<3 Så kul att Maskinen kan fortsätta få världens publik som gör allt dom säger även fast dom inte har gjort nya låtar på länge. Ändå står vi där och sjunger oss hesa till Alla som inte dansar är våldtäktsmän och Segertåget.


Och så va den dagen slut.
Tåget hem igen, trodde jag skulle stupa halvvägs hem från stationen i Mjölby. Var så öm om fötterna och skoskav. Dock va det fint att ha morgonsolen som sällskap för jag mötte endast en person hem som var ute med hunden. Då känner man sig fånig som tror man ska bli våldtagen i Mjölby.



Så himla himla himla värt att köpa biljetten bara för Frank OCH spendera hela dagen med Sofia, Jessica, Julia och Kim. Så jäkla bra personer!!! Fint att få träffa dom på en sån här grej!

Bilder kommer när mitt internet pallar!

Bråvalla

Publicerad 2013-07-01 00:28:17 i Resor,



Jaha nehe får blogga från mobilen för min data är ganska så slutkörd så att säga. Hurra då ska man ha pengar för en ny....


MEN NU SKA JAG FÖRSÖKA SÄTTA ORD PÅ HELA FREDAGEN!

Började med förfest och peppning hos Sofia med Julia, Jessica och Kim. Det blev vin, kaffe, stekta champinjoner och cheesecake hos henne.
Jag förbannade mig själv som valde jeans när det va as varmt och hade ångest över det.

Sen tog vi tåget mot Norrköping och spårvagn vidare till området. En kissepaus på det plus komplimang om min rumpa av Kim. Tog också ett stopp hos några trevliga tjejer som delade ut kondomer och hade sex-quiz. Sedan hetsdricka det vi hade kvar innan entrén.
Vi hann se Timbuktu och hinna dansa till hans band som spelade kind-of-gypsy-musik. Trevligt!
Vi träffade också på självaste Hanapee! Såklart blev det fanbilder och vi hann dela vår Frank Ocean kärlek innan hon trippade vidare.
Det är här nånstans det går nerför för mig tror jag? När vi skulle ära thai mat så märker jag att jag är vääääldigt törstig (och vinfyllan slår på återigen efter hetsdrickningen innan).
Här blir det dö-tid att leta vatten till mig och Jessica. Nåja det va inte så illa för mig faktiskt men vi ställde oss tillslut i kön till öltältet. Då blev det vatten, energidryck, cider och vin i den ordningen.

SEN började klockan bli så mycket att det var dags att ställa sig i publiken till Frank Ocean. Vad är oddsen att vi träffar på Dennis och Albin då? Joodå trevlans!

SEN BÖRJAR ALLT OCH UT KOMMER HAN PÅ SCENEN OCH SER SÅDÄR CHARMIGT BLYG UT :'))))
Och från och med hela konserten så kan jag inte sluta gråta. Ni vet ju att jag är inte den som gråter i första taget men här fanns det fan ingen hejd! Sofia fick stå ut med att när hon krama mig kom mina blötsaltade kinder med på köpet.

Han spelade Novacane! Jag sjöng med i falsett till Thinking bout you. Smällde av när han spelade Pilot Jones som jag trodde han skulle strunta i.
Men framför allt... När han slutar med Crack Rock tvärt, precis som på albumet, och sätter igång direkt med Pyramids. Hahahaha alltså orkade inte just då :') kommer ihåg att jag tänkte kanske kanskeeee kommer Pyramids nu direkt om några sekunder... Och så gjorde den det!
Han spelade nya låtar också! Golden Girl var helt klart nytt och magnifikt så att säga!
Nu vill jag bara se han live igen.
ALLTSÅ FAN, hann ta endast en bild när han började sen dog min telefon... Men Sofia och jag kom fasen riktigt nära scenen när han spelat ett tag.



Och sen var den konserten över...
Försöka samla sig, torka tårar, köpa ny alkohol och sätta igång peppen igen för.... GREEN DAY! HAHA NEJ SKOJAAA! Satt och lyssnade på dom medan vi väntade på Maskinen och de va fasen inget kul att höra. Konstiga långa solon och halvtaskiga covers fyllde ut slutet. Mjaae asså...
Men så satte Maskinen igång och Kim twerkade som aldrig förr. Haha älskade det<3 Så kul att Maskinen kan fortsätta få världens publik som gör allt dom säger även fast dom inte har gjort nya låtar på länge. Ändå står vi där och sjunger oss hesa till Alla som inte dansar är våldtäktsmän och Segertåget.


Och så va den dagen slut.
Tåget hem igen, trodde jag skulle stupa halvvägs hem från stationen i Mjölby. Var så öm om fötterna och skoskav. Dock va det fint att ha morgonsolen som sällskap för jag mötte endast en person hem som var ute med hunden. Då känner man sig fånig som tror man ska bli våldtagen i Mjölby.



Så himla himla himla värt att köpa biljetten bara för Frank OCH spendera hela dagen med Sofia, Jessica, Julia och Kim. Så jäkla bra personer!!! Fint att få träffa dom på en sån här grej!

Bilder kommer när mitt internet pallar!

Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela