Sämst start på veckan börjar ta sig!

Publicerad 2015-02-23 20:19:40 i Allmänt,

 
 
Vilken jäkla start vi fick i lördags med de nya ankommande gästerna!
Alla flyg blir kanonförsenade och sjävklart därefter tar det cirka 2 år innan de fick sitt bagage också. Det slutade med att Stine och jag inte kom i säng förrän 6.45. Och så fick vi sova endast en timme för att sen gå upp och jobba på som vanligt. Den pistvisningen med gästerna var ganska kämpig i början kan jag lova - åka i ny tung snö med sån sömnbrist puuuh. Men tur var väl det att vi hade sååå trevliga gäster med oss! Sen fick vi lyxen att sova en timme på eftermiddagen igår. Men fy fan, Stine och jag var helt slut igår kväll och somnade som barn på kvällen.
På söndagsmorgonen bröt jag ihop för jag fick världens utskällning av min kontaktperson till våra bussar. Han är ehm...väldigt speciell. Och ibland när man ringer om att få hjälp så får man bara en bajskorv i ansiktet helt enkelt. Och en utskällning från honom + sömnbristen blev för mycket så det sluta med att jag började grina haha... Men efter några kramar av Stine och en liten powernap så var jag normal igen! Plus att Stine gjorde sån fin middag till mig på kvällen. Massa plockmat, ost, korv och lax<33 Fan sådär är Stine underbar, hon vet vad som gör mig glad - alltså mat!
Åh, jag ser aldrig fram emot lördagar för nu förväntar jag mig bara att det ska vara fett mycket problem på flygplatsen... Jag vill bara styra upp Geneves flygplats för det finns fan inget system där!
 
Idag hade vi en till pistvisning. Vanligtvis åker vi från halv 10 till 2-halv 3 på den pistvisningen men.... Idag hade vi med oss hela 20 personer (rekord för oss!!) och vi kom inte hem förrän halv 6??? Hahaha DEN förseningen!
Dels var det för vissa gäster körde jäääkligt långsamt och dels att det tog såå lång tid att få mat på lunchen... Shit vad Stine och jag var skraja i slutet att vi ens skulle kunna komma hem innan liftarna stängde, men vi klara det!
Och gästerna var så goa och glada!
 

Nää vafasen, nu ska jag ringa familjen och skypea lite med dom. Sen ska Stine och jag äta go mat och dricka sangria och bara mysa i lägenheten....innan vi ska till Snesko, självklart!
 
Här får ni ett par bilder också, ni ser ju hur fett väder vi har haft den senaste tiden! Sen har ni den enda familjen som palla komma på pistvisning med oss, trots sömnbristen. Så himla söt familj!!
 
 
 

Jag lever fortfarande!

Publicerad 2015-02-13 23:43:58 i Allmänt,

 
 
Hej hörrni!
 
Vecka 7 är äntligen över för oss, den "jobbigaste" veckan med mest gäster i byn. Dock har Stine och jag iallafall inte märkt av det på våra gäster. Okej, Stine blev ringd av våra unga killar för en av dom hade blivit kalasfull, så hon fick hjälpa till att bära hem honom :))) Men annars har det varit bra!
Vi har haft ett helt fantastiskt svenskt par som blev mina "extraföräldrar". Vi åt ostfondue tillsammans och våra samtal tog aldrig slut. Det är dom gästerna man kommer komma ihåg långt efter!
Sen överlag så har byn varit full av fulla danska och svenska gymnasieelever. Förfärligt till den mesta delen... Alla vi guider/säsongare/hotellpersonal har hatat rätt mycket på dom tillsammans, för de är bara för fulla, tar sönder allt och spyr på allt :) DÄRFÖR SKA DET BLI GÖTT ATT DET KOMMER NYA SÅNNA IMORGON :D:D:D
 
Aaee hoppas det blir mindre av den typen av 17-18åringar....
 
 
Så kommer ju Calle hit imorgon!! Ska bli så fett! Och så himla konstigt att någon från Mjölby ska komma hit, dessutom nån jag är med mycket annars. Ser fram emot att få honom på besök här!!
 
En annan grej med denna veckan....VÄDRET!!! Vi har haft stor sol och blå himmel sen i lördags??? Det är första gången vi har haft så ultimat väder. Och första gången jag inte behöver dubbla underställ under min uniform :D
 
Aa som sagt, det rullar på här helt enkelt. Åh vad jag verkligen älskar att åka skidor nu. Har stått på skidor så fort jag har fått tid över den här veckan, och det är så naaaajs att åka helt själv ibland. När jag ändå har uniformen på mig så ser det ut att jag är "påväg" nånstans och inte är forever alone och åker :)))
Det enda tråkiga som har hänt här på senaste tiden är att Mattias åkte hem för två lördagar sen, för han fick hastigt besked att han hade fått plats i Sydney att plugga vidare på sin ingenjörutbildning (typ som man kan göra i Linköpings universitet). Det sög såååå hårt de dagarna innan han åkte, men vi försökte va med varandra så mycket som möjligt. Dessutom är han jättepepp till att hälsa på i Sverige när han kommer hem i juni. Jaamen självklart ska han få se Sverige! Annars så flyttar vi till Köpenhamn, tyckte han. Åh fina Mattias! Det suger att inte ha honom hela säsongen, för jag hade verkligen ställt in mig på att ha honom hela tiden. Meeen vad ska man göra! Vi kommer ju ses igen.
 
 
Hepp nu måste jag sova. Ännu en fantastisk heldag på flygplatsen väntar. Jag hoppas verkligen att allt ska gå lätt och fint, meeeen jag vet vid det här laget att det alltid blir minst ett problem där :D:D wihuu
 
Näääämen tills vidare hörrni!
 
 

Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela