Jaha så är det nytt år snart

Publicerad 2013-12-30 23:45:00 i Allmänt,

 
 
 
Förbereder mig mentalt för nytt år. Är inte den som brukar få ångest över det, men precis nyss letade ångesten sig fram. Går runt med ett ständigt frågande om framtiden, ba, "JAHA NU DÅ? VAD HÄNDER SEN?". Måste tagga ner hetsen med att "hinna med livet" så att sägaaa, hur töntigt det än låter.
 
Börjar dessutom bli nervös för spanientrippen i April. Och ni som känner mig vet att det tar en JÄVLA tid innan jag börjar peppa för saker/bli nervös för saker. Saker jag börjar noja över:
- Att jag inte kommer bli vän med nån i klassen
- Att jag inte kommer klara proven, så resan blir helt wasted och jag inte blir reseledare.
- Att jag har glömt bort hur man pluggar så jag är semzt.
 
 
Men lååååångt innerst inne så VET jag ju att jag inte kommer va forever alone och att det är en mycket liten risk att jag inte klarar proven. Fasen 5 veckor kommer gå snabbt! Säkert jobbigt snabbt! Det måste jag palla med. Herregud jag panikar över att plugga i 5 veckor medan andra i min närhet hoppade på 3-årsutbildningar direkt efter gymnasiet. Get it together för fan, Sanne!
 
För att lugna mig själv så lägger jag upp lite bilder på mitt tillfälliga hem i 5 veckor. Jag borde ju kunna överleva där känner jag.
 
 
 
 
 
 
Nåja........ Sist jag bloggade så har jag firat julafton vilket var trevligt som vanligt. På juldagen blev det att gå till Kvarnparken, såklart. Lite av en tradition nu som man inte kan släppa? Utgång i Linköping var ju en tanke också men.....njääääää kan inte komma ifrån kvarnis. Och bra var ju det! För jag hade jättekul i Kvarnparken! Förfestade hos Sibben och skapade en mobil frisörsalong där. Fick stå och locka hår halva förfesten! Väl i Kvarnparken var det ju ett flertal roliga människor som man träffade, som man inte sett på länge.
Sen har jag träffat Wilma och mest.....ätit och pratat med henne. Två av de favvosaker vi gör.
 
Imorgon är det ju nyårsafton, denna väldigt överskattade afton sagt från en pessimist. Som vanligt bestämmer man vad man ska göra dagen innan. Imorgon ska jag äta trerätters med ett gäng tjejer i Mjölby, vilket kommer bli peeerfekt, för det är allt jag önskar denna afton. Ett fint häng som jag kan äta gott med. Vart vi ska ta vägen sen är fortfarande ett mysterium, men sånt brukar ju lösa sig. Yolo liksom. Swag.

HEJ HEJ
 

En hafsig sammanfattning sen senast jag skrev

Publicerad 2013-12-23 18:11:16 i Allmänt,

 
 
 
Nu var det ett tag sen. Ska dra höjpunkterna sen sist.
För ett par helger sen, så var jag hos med Nils och Theo. Hade så jäkla mys så jag vet inte! Vi drack lite, men det glömdes bort när vi skulle spela bordsspel och prata i timmar. Kom inte iväg från Lovisa förrän 4 på natten. SÅ trevligt var det!
 
 
Nu i tisdags fick jag Wilma för mig själv hela eftermiddagen och vi catchade upp det senaste som hänt. Hon hade drejat en jättefin skål till familjen! Så nu står den stolt på vårt matbord, finis-Wilma! Sen for hon iväg lika snabbt som hon kom vidare till Kap Verde.
 
Nu i fredags hade vi minijulbord och fika på Miskarp för bara personalen. Grymt mysigt att bara umgås utan att jobba. Fick även träffa Signes lilla bebis Bosse och även Carro och hennes barn Wille som jag inte träffat innan. Hon blev mammaledig lagom när jag började jobba där. Fick en jättestor julklappspåse av Ankie och Ylva också, myyyys!
 
Herregud måste sluta överanvända ordet mys märker jag.
 
 
NÅJA! Nu i lördags var jag bjuden till Sebastians julfest. Älskar att dom fixar sånna här grejer?? Det var knytkalas med julbord. Sebastian hade fixat namnplacering, musikquiz och andra lekar. Jättegod mat med roligt folk. Sen avslutades det med julklappsspelet och efter det utgång i Linköping.
DET var kvällen kortfattat men det som var mest episkt VAR JU ÅTERFÖRENINGEN MED SOFIA!!! Bara sådär så står hon där i köket. Och man kan inte fatta att dom där låååånga månaderna i Island redan har gått. Det blev många spontankramar mellan oss under hela kvällen, ååååhhh!!
Det var ju inte bara Sofia som hade kommit hem för jul utan också Julia! Så himla skönt att alla kommer hem och nu är samlade återigen.
 
 
 
 
 
En snapchat från Sofias. Hahahaha en av grejerna Jessica vann, en fiskmössa<3
 
 
 

-

Publicerad 2013-12-12 11:39:51 i Allmänt,

 
 
Jaha såhär har mitt spotify-år sett ut. Väääldigt mycket Frank Ocean. Dock förvånad över att Get lucky hamnade först på listan. Känns ändå som jag inte har lyssnat på den SÅ mycket?
 
 
Aja, nu ska jag duscha till mä lite och sen ska jag luncha med Lovisa innan vi jobbaaaaa. Fejnt!
 
 
 

Då var det bokat!

Publicerad 2013-12-11 15:22:13 i Allmänt,

 
 
 
Jävlar.i.min.LILLA LÅDA!!!!
Haft en klump i magen nu så jäääävla länge för att jag vill ha något uppbokat till vår. Och äntligen satte jag mig ner och bokade det här som har jag funderat på så länge. Nu kan jag bara se fram emot i vår!!
 
 
 
 Take it away boom boom boom way oh-girl!!
 
 
 

En liten återblick från Gotland i somras

Publicerad 2013-12-10 23:03:52 i Allmänt,

 
 
Vi åkte till Rute bageri. Där Alex Schulman spenderar i pirncip alla sina dagar när han är där. Men SÅKLART var han ju inte där just den dagen vi åkte dit. Och ja, jag blev lite besviken....
 
 
Sen tog vi den obligatoriska båttrippen till Östergarnsholm. En ö som egentligen inte har mer än:
- får
- fårbajs
- lite harar
- arga tärnor som vill hacka en i huvudet
- riddarbaggar
- Cirka 5 träd
- Fossilstenar
 
Meeen vi åker alltid till ön och vandrar runt lite och äter grillad körv.
 
 
 
 
Det var fett jävla varmt just den dagen. Därför the arabish style.
 
 
 
 
Badaaaa lite i Bockhålet!
 
 
 
 
 
 
 
Sen så fyllde Marc år så då blev det att äta restaurang i Ljugarn. Självklart ska man äta lamm och saffranskaka för att va riktigt "gotländig".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aaao och lite såhär såg kvällarna ut i somras. Fasen det är nått med solnedgångar och Gotland alltså. Dom blir typ en triljon finare därute.
 
 
 
 
Här va sista kvällen innan vi åkte hem. Tog sista kvällsdoppet och gjorde som vana att duscha i havet nästan varje kvälll. AAAAH SÅ SKÖNT!
 
 

Skulle verkligen vara jättenajs att åka dit snart igen och bara myza i stugan. Hoppas det blir en tripp dit snart!
 
 

Rooooadtrip till.......Linköping

Publicerad 2013-12-07 16:54:47 i Allmänt,

 
 
 
Jahaja. Trippen till Eslöv ställdes in pga odrägliga "Sven". OJ OJ OJ vad vi velade igår mellan att åka eller inte åka. Stod med packad väska i hallen och hade grov beslutsångest. Hann ringa dom andra ett tiotal gånger innan jag bestämde mig på riktigt att inte följa med pga för rädd. Och dom andra hann ju bara komma till Mjölby innan dom höll på att köra av vägen så dom ändrade sig ju också tillslut. Skönt! Här ska vi inte va så "yolo" att vi ger oss ut i stormen frivilligt.
 
Men det stoppade inte oss att ha en trevlig kväll. Tog tåget in till Linköping och styrde istället mot Kettilsgatan. Där bestämdes det att vi skulle göra hemlagad mat. Sagt och gjort så gjorde vi (Jessica och David) en underbar middag på baconlindad fläskfilé, sparris och pömmes. Under tiden det lagades mat var det plura-style i luften, musik i bakgrunden och folk sitter och dricker och tittar på haha. Sen åt vi alla middag vid matbordet (!!) med julmusik i bakgrunden. Jääääätte mysigt! Sen blev det idoltittande och glöggdrickande. Tyckte vi räddade upp kvällen som egentligen skulle ha slutat i Eslöv.
 
Seeeeen tåget hem och zzzznarka.
 
 
 
Nu tänkte jag ta tag i mitt liv och duscha. Ikväll blir det återigen häng i Kettilsgatan och troligen utgång.
 
 
Tog inga bilder under matlagningen eller middagen för då var telefonen *DJ* men här försökte vi få en inblick hur det skulle va om Adam var kortväxt. :')
 
 
 
 

Roadtrip till Eslöv jao

Publicerad 2013-12-05 14:45:59 i Allmänt,

 
 
 
Hallaaaooo!
 
Äntligen lider även denna vecka mot sitt slut. Ska snart iväg på veckans sista jobbpass. Och har högst troligen en bra helg på ingång. Imorgon vid lunch åker sex av oss ner till Eslöv för att hälsa på Mimi, Ebba och Didrik. Så himla miiiisigt! Är dock lite orolig över stormen i Skåne som härjar. Pax för att inte köra minibussen.... Har planerat att lyssna på podcaster/bra musik hela vägen ner hehehehhehe....
 
 
Såatteh vi hörs väl på söndag. Nu måste jag....kamma håret så jag ser någorlunda descent ut på jobbet.

Söndagsfint - från vackra män till skor

Publicerad 2013-12-01 16:17:00 i Allmänt, Fint,

 
 
 
 
 
http://www.nadiaaboulhosn.com/ Kolla in hennes blogg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Matt Corby mina damer och herrar. Måste vara Australiens vackraste kille dårå har jag bestämt. Kolla upp han på Spotify om ni redan inte har lyssnat på honom.
 
the great gatsby!
 
the great gatsby!
 
 
Idag har jag bara slösurfat. Köpt julklappar genom nätet, så sjukt smidigt. Sen har jag letat runt efter 20-tals kläder för i Februari vankas det 20-årsfest med det passande temat just 20-tal. Men trodde inte det skulle vara så sjukt svårt att hitta nått fint för en bra peng. Antingen hittar jag dåliga maskeradkläder eller jättefina klänningar från USA för flera tusenlappar... I fredags försökte mamam och jag hitta nått i vintageaffärer men hitta inget då heller. Men fasen, jag vill ha en smashing klänning! Letandet fortsätter!
 
 

idiot

Publicerad 2013-12-01 00:22:59 i Allmänt,

 
 
 
 
hahahaha kan i bara ta in att jag har gått runt hela dagen idag och trott att det är första advent????
Hela den här dagen har varit en söndag för mig såatteeeehh.... Förlåt!
 
Varför sa inte mamma nått när jag tände första ljuset imorse???
 

*opsie*

Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela