Can I lay by your side?

Publicerad 2013-09-20 00:07:31 i Musik,

 
Alltså. Vill ha denna på mitt framtida bröllop!
Älskar Sam Smith! Välkomnar honom med fler låtar. Han fick fast mig direkt efter sin stämma i Latch<3
 
 

Lite frustration, lite resa, lite tv-spelsstörningar

Publicerad 2013-09-19 22:28:00 i Allmänt,

 
 
 
 
AAAEEEEE VAD TRÖTT JAG BLEV NU!
 
- Blir arg för jag känner att jag inte gör "nytta" dvs pluggar som "alla andra gör"
 
- Blir arg på mitt bloggnamn för det är för fucking långt. KAN MAN BYTA?? Eller måste jag göra ny blogg? Kanske lika bra att börja på en ny?? Vaaa???
 
- Blir trött att jag wainar för jag är så himla glad för det jobb jag har och att jag får stanna där. Jag lär mig så mycket där som jag kan ha massa nytta av att skriva på cv:et. Går runt ibland och tänker t.o.m att jag älskar detta jobb. Men jag vill så gärna komma uuuuuut. Men förstår inte varför jag stressar så mycket nu för jag tog studenten typ... nyss?
 
 
- Vill också ha typ 2023 miljoner så jag kan göra lite vad jag vill. Jaha ska försöka spara pengar till resa, men då kanske André vill sälja sin bil och JAG MÅSTE HA DEN? Den får inte försvinna för jag älskar den? Så då kanske jag snart behöver köpa bil?
 
 
 
Åh jag behöver ett mål! Vill bara ha en utbildning eller resa att se.fram.emot.som.är.fastställd.

Näe, livet hörrni! Just nu känns det inte kalaskul.
Fast... Glömmer å andra sidan bort hela tiden att jag och familjen åker till Berlin snart för att fira pappa. Glömmer bort det bara för att det fortfarande är *hemligt* för pappsen :))) Det blir mys!
Okej, ni som varit i Berlin, vart ska vi ÄTA? Japp. Det är min första fråga. Jag ska bannemig äta gött i Tyskland. Helst inte korvar hela tiden... Va ju i Berlin förra våren men med skolan hann vi ju inte äta så gott och heller inte se allt. Kom med tips tack :)))
 
 
 
Tänkte skriva att jag jobbar typ hela helgen, faaast...det gör jag ju nästan varje helg ändå så det va ju inte direkt en stor nyhet :) På min lediga tid hade jag tänkt att fortsätta bli beroende av GTA. André kom glatt hem med det, som fått det av nån som fixat det en dag innan ThE ReLeAsE woooow. Och nästan lika pepp blev jag för tv-spel är ett utmärkt tidsfördriv enligt mig. Kommer ihåg hur mycket GTA 2 jag spelade. Aaaa... Ungefär nu märkte jag hur larvigt detta om GTA blev... Men NÄE tjejer kan också gilla tv-spel, vi provar det bara inte lika ofta som killar! Testa vettja, och snart vill ni också bli högsta gangstern i Los Santos.
 
aha nehe hejdårå

Idag tänker jag tillbaka lite på det här

Publicerad 2013-09-16 14:16:03 i Allmänt, Musik,


Tänker på tillståndet man fick när dom satte på introt på Novacane. Både jag och Sofia blev typ gnnnhh¤"(/&¤%"/"!!!!???¤/#(¤/


Alltså lyckan att man har sett Frank Ocean live lever fortfarande kvar!! Så mycket att jag var tvungen att skicka efter skivan igår för jag måste bara ha den i riktiga skivan. Dessutom bland den bästa åka-bil-långt-skivan.


Just det ja. Kom ju som sagt iväg till Linköping i lördags med Mimi och gänget för att förfesta där. Julia var hemma över helgen! Fick krama lite på'na! Under förfesten peppade vi med dansband och så hade vi tipspromenad för ovanligheten skull. Julia och jag kom tvåa, starkt jobbat!! Sen kom vi tillslut ut ur lägenheten och gick till Platå. Det var kul! Dock shoten som Jessica och jag tog, fick oss att va tvungna och ta andningspaus på toan.
Sen efteråt fick jag min förbannade efterlängtade kebabtallrik. Det var där nånstans kebabtallriken fick mer uppmärksamhet än min plånbok. Så när vi är i Mjölby så hittar jag inte min plånbok, och självhatet väller fram. Jag tappar aldrig bort saker hur full jag än är! När jag ska gå ut ur bilen och stänga bildörren SÅ SER JAG PLÅNBOKEN GÖMD UNDER SÄTET. Får alltså springa efter bilen och få dom att stanna igen :))) Yes asså!
Jag må vara duktig att få med mig alla mina grejer, men jag är fan bäst på att gömma saker för mig själv när jag är alkoholpåverkad.


jaha nehe, ledig från jobbet idag dårå. ska väl....äta...och kolla på film.. *my life is so fabolous*Hallaaaaoo

Publicerad 2013-09-14 17:01:39 i Allmänt,

 
 
 
Idag har jag en ledig lördag, det var ett tag sen! Har spenderat lördagen i min säng än så länge.
Jag har för det mest fönstershoppat på olika internetsidor. Om man ändå skulle köpa hem nån fin kappa så man kan se fab ut i höstmörkret?
 
 
GAAAH vill göra något! Skaffa nån hobby som jag kan greja med utanför jobbet. Just nu känns det som jag bara sover, jobbar, äter, bajsar och eventuellt kollar på nån film om jag orkar ladda ner nån. Jag vill måla tavlor, inreda om mitt rum, sätta upp tusen ramar över min säng. VILL RESA TILL AFRIKA NUNUNUNUNUNUNUNU!!
Bättre blir det inte när Frida på jobbet snart drar till Australien och man är inte lite avundsjuk. Ledsen att inte jobba med henne snart längre, hon som är klippan som jag tjatar med frågor.
 
 
 
Men nää som sagt, här ligger man och låtsas va rik så man kan klicka hem allt man vill ha.
 
Kan tipsa om en av favvisaffärerna i Visby, Idyllien. Man kommer in där och allt är inrett i fransk burlesk. Dom har de finaste inredningsgrejerna. Och doftljusen....DOFTLJUSEN!!
Köpte med mig hem 4 stycken och favoriten är såklart "Gotlandsänge".
Sen har jag också suktat efter deras badrock. Men plånboken tvekade då när vi va där... Men åh vad den skulle va fin och ha på Gotland, så jag kan ta på mig den när jag ska ner och ta mina kvällsdopp!
 
Allt med Idyllien är så jäkla classy! All deras design på produkterna och hemsidan osv!
 
Idyllienglasburk, stor
 
 
 
Jaja, ska väl hoppa in i duschen snart. Sen ska jag få i mig räkor och aioli i magen. Efter det blir det nog att åka till Mimi och hänga där, mys!
 

Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela