Första konfermationen!

Publicerad 2009-06-15 22:48:48 i Allmänt,

Dagen kunde väl ha börjat bättre.... Råka försova mej så jag vakna av att Ida plinga på dörren. Fick panik och sprang ner o öppna för jag trodde hon skulle cyckla iväg efter andra plingningen. Gjorde ordning mej på tio min, good job Sanne!
När vi kom dit fick vi fika, eller jaa de blev min frukost. Så prata vi massa och sen blev de lunch på Gusto. Provade en foccacia (stavning?) för första gången. Mums på de! De känns som vi bara äter hela tiden när vi är där. Men de stör inte mej något alls! Sen fick vi gå tillbaka till församlingshemmet och hälla upp kaffe åt gamlingar och löste ordlekar. Jätte kul. Verkligen. Jaao och hemma har jag lagat egen mat. Nudlar, buljong, thaisås, paprika och lök. Avancerat körde jag på. Men de blev faktiskt gott. Sen drack jag varm oboy (de va ju såå länge sen man drack de och de sitter ju så fiiiiint!) och prata lite med my mommah, my brothaah och pz. Coola uttryck kör vi på!
Haha och så måste jag ju nämna hur kul jag, Ellen och Ida hade när dom berätta en sak. Hahaha ler bara när jag tänker på de! Hahahaha , - Jaa såklart!?   En annan rolig sak va när Ida skulle ge en penna till en tant. Istället så skjöts den iväg och hon får den på sej, hahaha !
Näääe nu ska jag packa till Rinna imorn! Nee nu tog jag bästa kortet på Tyson, ni måste se :D Ajuste , tog kort när vi fick prova prästkläderna med , aa vi kör på lite bilder nu! (Y)


(Klick-klick bilder)


                                              Uggla

Kommentarer

Postat av: miss i miss you snygger

Publicerad 2009-06-17 00:05:28

söt uggla

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela