Det här har jag gjort också

Publicerad 2014-02-27 14:24:01 i Allmänt,

 
Måste skriva ner vad de senaste roliga händelserna har varit på sistone.
 
 
Förrförra helgen hälsade jag på Wilma i Grebbestad! Åkte tåg långt för första gången och var nervös. Nervösköpte cigg och en chokladbit jag aldrig köpt innan? Men resan gick bra! Och chokladen var god. Win-win.
Alltså. Komma in i Grebbestad med bussen och se en välkänd person trippandes ner mot buss-stationen. Det var ett så himla lyckligt moment när hon sen ser mig i bussen hahahaha. OJ vad jag hade saknat henne!
Väl framme så hade Wilma en rundtur för mig på skolan och studenthemmet. Sen fick jag träffa lite skolkompisar, eller dom som var kvar eftersom de flesta hade åkt hem för sportlovet. På kvällen/sena eftermiddagen blev det drickspel i studentköket och VILKEN STÄMNING. Så himla mysiga och roliga personer. Vid midnatt drog vi vidare till de enda lokala ställena som var öppna. Först ett jättefint fik/drickställe, typ som BK i Linköping fast meeeer mysigt, och sen blev det Grebbestads "Vattenhålet". Det var här jag blev odrägligt trött pga vi hade börjat dricka alldeles för tidigt. Sen somnade vi alla i en stor hög i en studentsäng.
 
På lördagsmorgonen gick Wilma och jag till ett fik som hade frukostbuffé. Det satt så himla fint när man var bakis. Efter det bakismyste vi i hennes studentrum ett tag och tog sen en promenad runt i Grebbestad. Det är ett så himla fint "landskap" där! Även fast det var regnigt och blåsigt så var det så fint att se alla små sommarhus som sitter tätt ihop på klipporna. På kvällen köpte vi pizza och andra godsaker och tog det bara lugnt på kvällen. Jättejättemys att få se hur hon har det därnere och är redan sugen på att åka ner igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu i helgen var jag på födelsedagskalas i Skogssjön. Förfestade hos Sebbe innan med Elin, Dennis och Gutte vilket var så himla trevligt att bara va vi. Festen var kuuuult, dock blev det lite för mycket av allt den kvällen heHE..
 
Igår träffade jag Arjeta på kvällen som var hemma från MAAALMAAAOOO! Jätte jätte jätte mys att träffa henne. Så himla najz att allt verkar va kalas därnere i storstan!
 

Oj nu måste jag runda av för databatteriet tar slut och jag måste börja göra mig ordning för jobbet. Aaae är så opepp på jobbet idag. Men snart helg igen! Heja!
På tal om jobb, så öste jag mitt CV till flera restauranger på Gotland. Jag vill så väldigt väldigt gärna jobba på ön i sommar. Hoppas hoppas!
 

Är inte riktigt med

Publicerad 2014-02-13 15:24:35 i Allmänt,

 
 
 
 
Nämen varför har inte Sanne bloggat på jättelänge?
 
Jo, för att jag inte har gjort ett skiiiiit sen förra helgen. Var hemma hela förra helgen och va allmänt lame. Den lameheten har fortsatt hela veckan nu. Mycket eftermiddagsnaps ska jag säga er. Guuuud va dåligt av mig att inte träffa en enda person på såhär länge??
 
Men idag har jag tagit mig i kragen och tog en promenad i snö/regnet. Trodde mina öron skulle frysa av.
Måste tipsa om podden Tack för kaffet. Lyssnar på deras poddar så fort jag ska göra nått i tystnad. Min familj börjar bli less på att jag hyschar dom för att kunna skratta åt favoritkillarna Mathie, Johan och Jimmy.
LYSSNA! Varning, många väldigt VÄLDIGT oseriösa diskussioner, men dom är för härliga. Dock väldigt svårt att lyssna på dom när man ska promenera offentligt. Många gånger som jag har gapskrattat rakt ut när jag mött gamla par som bara ser rädda ut. Ser säkert lite psyk-suspekt när jag ful-gapskrattar när jag lyssnar på deras podd.
 
 
AJA! Har packat på mig en liten packsäck idag också. För imorgon tar jag tåget till Wilma i Grebbestad. Ska spendera helgen där, sen tar vi tåget hem tillsammans för hon har ju sportlov nästa vecka. Va mysigt det skulle va om man också hade sportlov....
Ska bli sjukt mysigt att få se Grebbestad och framförallt hennes skola! Är bara väldigt nervös över att åka tåg själv länge för första gången. Flera byten och grejer :((( Hoppas jag kommer fram *håller tummarna*
 
 
 
Jaha nehe, då kör vi sista kvällspasset för den här veckan då! Hoppas ingen vill ha nån konstig drink eller whiskey. Örkar inte när dom måste visa vilken whiskeyflaska dom ska ha för jag inte kan alla flaskor än... Känner mig så obekväm med att låtsas va bartender :))))
 
 

hEJ HEJ halLÅ

Publicerad 2014-02-06 12:33:31 i Allmänt,

 
 
Okeeeeeeej skulle ju skrivit om förra helgen men det tog ju lite tid nu....
 

MEN! I lördags var vi hos Nils och lagade egen pizza och drack vin. Äääälskar att helgmyza med dessa människor. Efter några timmar åkte vi in till Linköping och satte oss på BK. Jättejätte trevligt som sagt! Jag snor Lovisas bilder från hennes blögg, hon som var duktig på att ta lite bilder. Ignorera min jätte-obehagliga-peddoblick hahahahaha aaee blä.
 
 
 
 
 
 
 
 
Just det ja, kollade även på bio förra onsdagen. Fick med mig min bio-polare Calle att kolla på Wolf of Wallstreet. JÄTTEBRAAA! Framförallt ska Leonardo ha all beröm i världen. Fasen blir han inte snyggare och mer "stilig" ju äldre han blir? Min våta dröm med honom är inte en vit skjorta som i Titanic, NAJ vill ha honom med en as stilig kostym!
 
Annan grej jag tänkt på nu i veckan. Kan vi inte bara bojkotta hela OS-grejen? Allt detta om att journalister berättar hur förjävligt det ser ut där, fattigt folk körs bort för att det ska "se bra ut utifrån", folk har fått jobba ihjäl sig för att få alla byggnader klart och sist men verkligen inte minst, deras äckliga jävla förakt mot homosexualitet. Ryssland, vilket makalöst vidrigt land.
 
 
 
Nu sitter jag och lyssnar på Linnea Henrikssons nya låtar. In och lyssna hörrni!
Tycker om henne så mycket som person??? Älskar när hon är med på program, verkar va så varm och snäll person!
Linnea Henriksson - Du söker bråk, jag kräver dans
 
 
Och till sist så tycker jag att ni ska kolla in programmet Jills Veranda. Kolla på svt play. Jättebra!!! Framförallt gästerna som kommer till Jill är rrrriktigt intressanta.
 
 
 
Idag är det mitt sista pass för veckan och även favoritpasset! Kvällspasset<333
Blivit förkyld också, så hoppas jag inte snorar på nån hotellgäst. Nu ska jag bara söfta tills jag börjar. Häj.
 
 

Söndak

Publicerad 2014-02-02 13:56:34 i Allmänt,

 
 
 
 
Måste väl ändå skriva om att Colonel Meow, en favorit av internet-katterna har avlidit. Må han vila i frid!
 
 
 
 
 
 
Ska väl skriva om gårdagen men orkar inte det just nu.... Hääääj så länge!
 

Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela