Sista dagen på året

Publicerad 2011-12-31 12:14:35 i Allmänt,

Den obligatoriska duschen med inpackning och rakning är klar och nu ska jag dammsuga först. Seeeen kommer hela dagen gå åt att förvandla sig till en prinsessa. Det ska bli fejnt att käka trerätters! Dock vet vi ju fortfarande inte vart vi ska sen. Förslag!?!?!? :)))) Njää nyår behöver inte firas in med stora bravader, bara att äta gott och vara fin med vänner räcker goooott och väl! Om jag skulle skapa min drömnyårsfest så skulle klassisar vara där och Emma skulle såklart vara DJ. Serriii hur hittar du alla partylåtar???? :O

Time to go to war

Publicerad 2011-12-30 17:34:56 i Allmänt,

Tjenixen!

Måste skriva detta för att berömma mig själv, och INTE för att skryta.
Varit på löpbandet i 35 min och sprungit 20 av dom. Sen tränat armar och magen. Sen solat och svettat ner hela solariet. Och slutligen powerwalkat hem samt sjungit högt till låtar.
Blev nykär i 30 seconds to Mars. Lyssna på det när ni springer/tränar, oj oj oj!

WOW vad jag luktar svett nu asså! :))) Kom och lukta i min armhåla?
Och hungrig som den största vargen i skogen också.

Efter jag duschat av mig lukten, så blir det häng hos Angelika.
Imorgon ska jag se fierce ut i kanske den finaste klänningen jag sett på läääänge. Det är tur att man har Patricia i sånna här lägen.

Firar med att käka på min kokosnöt jag fick i pris, hurrayyyy!

Skriller, flötmat och häng i min säng

Publicerad 2011-12-30 00:26:03 i Allmänt,



Äntligen en dag som man har utnyttjat till fullo!

Vaknade, åt snabb-frulle och började sedan packa grejerna till skridsko-utflykten. Packade den obligatoriska varma oboyen och sen cruisade vi mot arrebarre. Fick låna mössa av henne :)))
Sen hänkade Calle också och sooom vi glänste på isen bland alla föräldrar och småbarn. Fast nej... Vi åkte i knappt en kvart och sen var det oboy-tajm. Jätte trevligt!

Sen blev det häng på Max och sedan vidare hem till mig. Vi pysslade med att prova gamla nyårsklänningar (som jag inte kan ha..) och jag värmde mig på Arjetas trygga rygg.
Moa åkte hemåt och Arjeta och jag hade kvalitétstid tillsammans (hon för så kloka ord min vän) och istället kom Angelika infarandes in till sängen min .


Nu orkar jag inte skriva mer. Hejdå.

Skriller imorgoooon

Publicerad 2011-12-28 23:47:59 i Allmänt,

Mamma och jag checkade läget på rean här i stan. Den sög kanske mycket. Nåja, mamma gjorde en as god ris och köttfärsgratäng med masssssa sallad, göttans. Nu så har jag kollat klart på andra säsongen av Glee. Vill.ha.mer. Nejmen om man ska sova nu så man hinner dra fram skrillerna för imorgon ska jag, arrebarre och moa wassdass (känns som jag måste skriva moas efternamn så inte moa eriksson läser här och tänker "whaat jag ska inte med??") visa våra talanger på isen. (jättelång parantes hehe) OCH JA jag har fortfarande dilemmat med att hitta ikonerna att ladda upp bilder. VAR HAR DOM TAGIT VÄGEN, JAG FÖRSTÅR INGENTING???? Behöver er läsares hjälp som bloggar på blogg.se. Hjälp mig :(((

en liten uppis

Publicerad 2011-12-28 00:54:50 i Allmänt,

Idag var en sådan morgon jag diggar mest Somnar om flera flera gånger och drömmer masssssa. Dock får man ta konsekvenserna att man då går upp halv tolv. Åt frukost och kollade på Glee. Det enda mål jag hade idag var att få med bror min till gymmet. Eller tvärtom, att jag skulle följa med han. Ångesten över all julgodis och choklad jag har ätit efter jul kom ifatt mig. Såååå direkt när han kom hem så åkte vi dit. Fan, har glömt bort hur skönt det är att springa. Och hur jobbigt det är att se när någon hinner före till den maskin man ska gå till..... Jajaaaaaa sen har jag sett flera glee-avsnitt. Perfekt serie för mörka kvällaaaaar!

Jag gliiider, äter och lever i soffan

Publicerad 2011-12-26 22:34:37 i Allmänt,

Sådär. Nu har jag lagt mig till ro i min säng för att skriva lite genomförligt vad jag har haft för mig dom senaste dagarna. Bloggen har farit lite illa nu omkring julafton. Och där försvann internet också. Det är la faan att mitt internet på iphonen ska vara bättre än på datan. I alla fall. Fortsätter skriva så länge medans internet snart kommer tillbaka. Det blev ju lite lustigt med bilderna från julafton. Dubbletter och grejer! Eller aa lustigt överhuvudtaget med mobilbloggningen. Jääävlar vad jobbig en text blev som allt satt ihop. Nåja. Julafton var jättemysig. Vår julafton blir aldrig så over the top med våran lilla släkt. Dock blev den lite speciell för att Patricia var med oss och firade jul. Fint! Synd att Ella inte var här också. Allt var i sin ordning. Prata, sätta sig och äta, prata, Kalle Anka, alla sätter sig i tv-rummet och pratar och sedan julklappar, ta kort och tacka för julklapparna. Mysa ner sig i soffan med praliner och te till Harry P. Träligt att släkten går hemåt ganska tidigt här. Åh jag blev så nöjd med presenterna också. Imponerad av mormors presenter, ansiktsbehandling i 1 och en halv timme. FATTA vad jag ska njuta (dock inte när hon ska klämma alla porer, den smärtan glömmer jag aldrig sen sist....) Och lite annat fick jag av henne. Det mest otippade var nog Laleh-biljetterna jag fick av mamma och pappa. Jag ska se Laleh i mars? Känner att jag vet knappt 3 låtar av henne men ändå så imponerad av henne? Rädd att det ska synas att jag inte är någon Laleh-fantast när jag sitter där nästan längst fram... MEN hon är ändå riktigt bra och det ska bli intressant att se och höra henne. Otippat nummer 2, fick presenter av Patricias småbröder :') Åh så sööööta! Fick nagellack och en nagelfil :))) Nu tänker ni "men du biter ju på naglarna?" Jaaamen det är ju alltid bra att ha en nagelfil den dagen jag slutar med det. Jaja. Dagen efter julafton blir ju alltid en soffliggardag. Man går mellan kylskåpet för att hämta julmat, till tvn för att se dom bästa julfilmerna. Ensam hemma!!! Idag tog vi oss till linköping för att kötta på mellandagsrean. Dock blev det ju inte några jätte-tjohej-fynd. Drog mig till smågrejerna som sockor, underkläder o sånt, på något vänster. Men jaja nöjd ändå att jag höll i pengarna :)))) Köpte jeeetefina kassettbandskalet till iphonen. Yes, det är så fiiiint! Och ikväll så har jag.....ätit....och kollat på tv... Fan kommer inte ifrån matkoman. Nej nu vill jag se ett avsnitt Glee innan jag ska läsa i boken Cirkeln.

Att äta på kvällen är det bästa

Publicerad 2011-12-24 23:24:21 i Allmänt,

Har fått jättefina presenter från familj, plus patricias familj och Ella. Önska mig inte så mycket men ändå så fick jag saker jag själv inte ens visste jag ville ha.

Nu äter jag lax med lax. Åh så mumsigt! Men snart öre läggdags, matkoma!
Natti natti på er och hoppas ni har haft en bra julafton :)

Luljov

Publicerad 2011-12-22 19:21:57 i Allmänt,

Julavslutningen och fikat med klassen var jättemys. Fick också julklapp av Elsa, så sneeeel hon är! Trippade hem och fick veta att mamma kanske hade influensan, yeeyy.
Sen har jag mest grejat idag. Handlat de sista julklapparna med pappa och gjort as gott julgodis. Saltlakritskola doppad i choklad med flingsalt på, mummaaaaa.
Ikväll blir det nog att titta på lite hockey i vallen för att göra något av denna torsdagskväll, trevliiiigt!

Avrundar

Publicerad 2011-12-21 23:21:30 i Allmänt,

Kommer att försöka köra denna lista snabbt och rakt för att tjäna på sovmorgonen tills nio imorgon. Lever för sovtimmar. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag åkte till P&L och fick så så många otroligt bra artister. Just denna vecka levde jag verkligen för musiken och brydde mig bara om att få uppleva stunderna mittemot artister som man bara drömt om att få se och höra live. Jag började i tvåan på gymnasiet. Tyckte det var rätt jobbigt men som tur var så har jag flitiga klassisar som får mig att orka kämpa vidare. Seriöst om jag inte hade er så skulle jag bli en såndär jobbig elev som bara flyter och inte gör någonting. TACK NÄRMSTA KLASSISAR, TA ÅT ER, DET ÄR PGA ER JAG ORKAR LIIITE TILL! Vi pluggar ju inte helatiden. Vi har gått på många trevliga fester. Som sagt, naturfesterna blir alltid de mest festliga. Och en speciell som jag kommer minnas lite extraaaaa. I ut med fester så började vänkretsen växa. Gillar starkt det lilla tjejumgänge vi har, vi kommer så bra överens. Har du några nyårslöften? Bli duktigare på massa grejer. Satsa fullhjärtat på de saker jag verkligen vill göra. Och verkligen inte bry mig om de saker jag INTE vill göra. Jag vill börja träna igen för jag har haft en tjockisperiod hela december, då jag känt mig tjock......Meeen nu har jag ju inte gjort någonting åt det, äter ju lika mycket onyttigt för det :))))) Jag vill satsa mera i skolan, bli mer självständig i skolan. Ibland så blir jag jobbigt osäker och måste försäkra mig om vad klassisarna har gjort, speciellt Elsa, just för att jag alltid tycker hon gör alla studier så jävla bra. Men det skulle vara bra om jag slutade flåsa Elsa i nacken och försökte göra saker i skolan själv. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? HA! Nej. Eller? Inte vad jag vet ;););) Nej men nej, det är en fråga som ställs för tidigt. Vilka länder besökte du? Gotland.....hehe.......Borlänge, är det ett land? Nej jag reser aldrig. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Marcs födelsedag vi firade på Gotland. Det var så mysigt, och jag åt lamm som jag inte hade gjort på väldigt länge. Varför pratar jag om mat? Joo för att sitta där med familjen och äta lamm drog mig tillbaka när vi var mindre och åt lamm rätt ofta. P&L-veckaaaaan. Sommaravslutningen och studenten som alltid är fint att titta på. Midsommar var ju kul också! Speciellt när vi kommer på vissa låtar och dansar sönder till dom. Klassikern: När Isabelle drar på PUSSY PUSSY LICKI LICKI och fukkkkar ur. Underbarrrrrrt! Mimis fest också! Den var ju förträfflig! Toabesöket med Moa, Arjeta och Skrutteeeen! Fan vad jag kan skratta med Arjeta asså, det skrattet sprider sig som influensa på vintern. Vad var din största framgång 2011? Att jag sen till sommaren inte brydde mig om paniken över att "alla" blev tillsammans i början av ettan. Kände mig ensam, men inte ensam inom kompisarna, men saknade att ha någon. Meeeeeen till sommaren så ryckte jag på axlarna och tänkte "det kommer det också nångång". Fan kan inte komma på något speciellt? Vad har jag briljerat i? Största misstaget? Kommer inte på något megamisstag direkt. Det vanliga kanske, att man skulle ha vågat säga "det där" och gjort "det där". Satsat mera. Att jag inte gjorde fler saker på sommaren. Kom knappt ut från Mjölby ju, usch dåligt. Bästa köpet? Finns så många klädesplagg som jag blev löjligt glad över. Mitt fjäderörhänge från favvoaffären i Visby. Och jaaaa!!! Min älskade älskade gotlandsring! Äntligen så har jag en också i familjen! Mina tygkassar och armbandet jag köpte på P&L. Jaa och iphonen är ju fin den också. Men kommer inte på något mer nu, köper ju inte så dyra grejer. Vad spenderade du mest pengar på? Antagligen kläder, utemat och smycken. P&L biljetten och allt till den veckan. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mådde så bra de sista veckorna innan skolavslutningen, för jag njöt så mycket med klassen då. Vi satt ute i gräset och hade "lektioner". Vi kom varandra ännu närmare. Glad över att jag har träffat nya trevliga individer. Arjeta gjorde mig väldigt glad flera gånger i somras. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011? Måste kolla spotifylistan. Men kan redan säga nu att det blev mycket svensk musik. Veronica maggios hela album. Rolling in the deep. Robynlåtar. Home. Vox Pupoli. Starlight. Love out of lust. Sadness is a blessing. Moves like jagger. Levels. Hey Ya. Nu räcker det med låtar. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Har svårt med att komma ihåg faktiskt. Men gladare tror jag. Joo jag var gladare i år, kollade tillbaka i bloggen. Blev sjuk till spanienresan, Muse-konserten ställdes in, så jävla dålig start till sommaren. Blev helt enkelt trött på att gå på Blåklint, kände mig färdig med folket där. Vad önskar du att du gjort mer? Gjort fler ovanliga roliga saker, sett på bio, gå på teater, åkt till en annan stad, vad som helst. Tränat och pluggat mer också. Favoritprogram på TV? Scrubs som vanligt. True Blood. How I met your mother. Glee. Family Guy. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Hade en vanlig skoldag. Skulle ha shorts och nylonstrumpor för jag kände mig för blek utan nylon. Dom gick sönder så jag fick lika faan gå i shorts utan nylonstrumpor. Vi satt ute i fyrkanten i skolan och kollade på kattklipp. Jag njöt av värmen då, kommer jag ihåg. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Monkikläder mestadels. Svart. Försöka vara fashion ibland men gör det halvhjärtat. Mycket ringar. Alla möjliga hårfärger. Den bästa nya personen du träffade? Jaaru vilka är nu de nya personerna. En av de nyaste som jag kan komma på nu är Moa Wass. Gillar att vi kan prata länge och myckeeet, så myz när hon sov här och vi pratade massa. Sen har vi ju många av Angelikas naturklassisar som har hängt på som man har lärt känna på vägen. Sååååååå godnatt. Ser fram emot julavslutningen imorgon. Ska föröska mysa och få värsta julkänslan när vi sitter där! SERIÖST HJÄLP MIG MED ATT KUNNA LADDA UPP BILDER IGEN, FÅR JU FAN PANIK

+

Publicerad 2011-12-19 22:39:57 i Allmänt,

Man tackar för tipsen hur man laddar upp bilder.............!!!! Skyll er själva som missar massa roliga bilder som jag har tagit på senare tiden. Produktiv dag idag. Knappt göra något i skolan. Rocka på engelskapjäsen, se en konstig "pjäs" på samlevnaden (seriöst hitta inte riktigt den röda tråden i det??) och prata om allt möjligt på samhällen med Martin. Kom hem vrålhungrig, kokade makaroner så det nästan vällde över i min skål. Åt det till flera Glee-avsnitt. Åh så bra det är! Britney Spears avsnittet är än så länge min personliga favorit. Det var just då man märkte att man kunde alla texterna och satt och sjöng med varje låt. Stolt att jag växte upp med Britney Spears och dansade till henne i mitt rum! Somnade också nångång vid sex och vankade sedan med den vanliga ångesten, att jag hade missat pluggtimmar till tyskaglosorna och att jag inte kommer somna inatt. Meeeeeeeen whatever. Det var allt för idag

Julkänslan är trots allt ändå lite svag

Publicerad 2011-12-18 23:27:50 i Allmänt,

Hunnit göra julgodis, lyssna på musikhjälpen och klä granen idag. Övertalade pappa tillslut att köpa en riktig gran wihuuu!!! Den vart jättefin och är lite sådär charmigt gles :)


Innan jag ska sova så ska jag köra några tiki totems banor, bästa mobilspelet.

P.S. Kan nån förklara för mig hur man laddar upp bilder på nya designen av blogg.se??? Blir dum i huvudet av det!

Den ryska björnen har vaknat

Publicerad 2011-12-18 18:11:06 i Allmänt,

Lite sammanfattning på fn-rollspelet då Kort och gott så gick allting bra och det var rätt roligt som vanligt. Dock saknade jag dom gamla treorna och den gamla känslan förra året, då allt var nytt och spännande. Men var ju lika bajs-jätte-darra-sönder-nervös när jag skulle prata :)))) Blev också imponerad hur vissa ettor var jätteduktiga som dom hade gjort det förr?? Jättemys hade vi också på övernattningen. Vi sprang i korridorerna, ritade en till krokodil på antons skåp och sedan myste vi ner oss med Vampires Diaries-maraton. Måste fan komma ikapp för det är ju faktiskt en bra serie! Höjpunkten var att Niklas kom in då och då och la sig bredvid oss och kollade med oss, haha gulleeee. Nästa dag så var man trött och seg och hängde inte riktigt med diskussionerna. Men vad gjorde det??? När man vann bästa klädsel? :D Vann ju dock en kokosnöt och ruttna bananer..... Förväntningarna sänktes lite där... Blev också ledsen i ögat att inte Mimi vann heller, vi var ju fan likadana. Nästa år ser jag fram emot att vi tjejer ska ta tag i fn-rollspelet och leda det. Känner på mig att vi kommer bli ett bra gäng. Det ska bli intressant!

Ted!

Publicerad 2011-12-18 13:48:13 i Allmänt,

Upptagen med vänner, fn-rollspel, julklappar, hinna se 2 säsonger av Scrubs och skola osv osv. Slagit in lite julklappar nu och sitter med tyskaglosorna och sjunger högt med till låtarna. Vilken lycka jag fick i bröstet när jag hittade Teds låtar från Scrubs på Spotify!!!!!!!!!!! Åhhhh perfekt söndagsmusik Fan också tänkte länka men fattar fortfarande inte vart man ska klicka för blogg.se har ändrat. Bajs....... SÖK PÅ THE BLANKS OCH LYSSNA PÅ HEY YA! OCH NJUUUUUT

Wallaaa

Publicerad 2011-12-14 22:18:29 i Allmänt,

Mobilinlägget funkade tydligen. Mina stavfel fanns där också! Eller stavfel...min ovana att skriva på skärmen min. Har för stora tummar för iphoneskärmen antar jag. Luktar lite bloggtorka här. Kanske för att jag inte längre släpar mig upp till rummet med datan på magen. Istället ligger jag därnere i soffan och plippar med iphonen framför tvn. Hängde ni nu med vilken soffpotatis jag är nuförtiden? Trött när jag vaknar, trött i skolan, trött när jag kommer hem och kämpar för att hålla mig vaken till maten, trött på kvällen MEN sen när jag ska sova så somnar jag inte lika snabbt som jag vill. I-landsproblem! Men prisa den som sitter där uppe och bestämmer allt, för inga läxor på länge. Får ligga i soffan med gott samvete. Nu ska jag bara fokusera två dagar till och rocka på fn-rollspelet. Fast det jag mest ser fram emot är hur Mimi och jag kommer se ut. Ska gå all-in för min roll att vara en oljerik saudiarabisk gubbe som har massa guld och lyx. Ser mig framför att Mimi och jag röker vattenpipa på pauserna och att det är magdansöser omkring oss. Fast nu svängde jag in mer på pimps? Nåja, imorgon slipper jag tänka på hur jag ser ut i alla fall. Bara att ta på palestinasjalen! Vafan, tänkte visa bild här på om utklädnad men blogg.se har gjort om. Nehe...nu ser jag inte bildknappen... Men vad ledsen jag blev... Nåja ska ta massa kort imorgon!!!

Ville bara prova på blogg.se på telefonen

Publicerad 2011-12-13 15:15:41 i Allmänt,

Hej hej! Funkar detta? Sitter nu i köket och lyssnar på P3 med min kisse i knät. Har inte hjärta till att flytta på mig sen jag kom hem, min lilla mysbulle. Ska bog förflytta mig och missen till tvn eller sängen, inga läxor att göra woho!!!!!

Tack i hej

And I know that love is mean, and love hurts. But I still remember that day we met in december

Publicerad 2011-12-12 21:52:35 i Allmänt,





Nu var det ett tag sen. Kort sammanfattning.



Lördags, åkte in och rockade till lite band. Kände sedan nahepp, så vi åkte hem igen och Moa wassdass sov hos mig och vi pratade i ett par timmar tills Moa somna när jag pratade med henne, snel :)

Söndag, blev en pappa-dag. Vi åkte in och köpte tillbehör till iphonen och lite julklappar.
Sen gick hela söndagen åt att lära mig iphonen.




Det viktigaste idag var att finslipa på grejerna till FN-rollspelet.
Mimi och jag kom tillslut på våra namn på grund av den här videon.





Vi kolla nog om den 10 gånger för att ta det klockrenaste namnet. Åh så kuuuuuuuuuul!

Så nu vet ni vart våra namn kommer ifrån.










Imorgon är det ju Lucia också. Det ska bli mys att titta på det imorgon i kyrkan.
Nu måste jag öva vidare på de 100 tyskaglosorna (älskar klein)

Vad som har hänt senast

Publicerad 2011-12-10 13:11:44 i Allmänt,





Sitter här med ögonfransfärg på mig. Fast jag färgade ju ögonfransarna typ...förra helgen, men hade ingenting att göra så gjorde det igen så dom blir extra svarta.


La precis till Amandas låt på min lista också, typ första gången jag diggar vinnarlåten. Den är ju bra!



Väntar på att André kanske skulle vilja vakna nångång så vi eventuellt kan dra in till linköping för att byta abonemang till mobilen...kom ett ännu billigare precis efter vi beställde, TYYYPISKT eller hur, men det går att fixa tjohej.
Vill också hinna köpa ett par julklappar när vi ändå är i linköping också. Men det är ju som sagt på Andrés villkor om han är villig till att röra på sig.







Om ni fick lust att ge mig en julklapp så köp något till mig här!!!
Sånna här smycken skulle jag göra om jag kunde! Bara hemsidan är ju skitsnygg.






Idol

Publicerad 2011-12-10 01:22:45 i Allmänt,




Yessss Amanda vann och det var helt klart rätt, alla andra har fel och det vet ni.
Gillar fortfarande att kommentera Robins bleka babyhud och det där charmiga "babyhullet".
Vi kommentera också vilka som var filfar också, ikväll var det många.
Sen kolla vi på hellenius hörna osåå fastnade vi framför en skräckis.
Och Calle ringde också och sa osammanhängande saker i onycktert tillstånd. Heiiipa!


Trevlig fredag må jag säga! Här är vi tre när vi kollar på Idol :)






Angelika har sin idol-tröja på sig varje fredag. Japp det är sant.


NEEEEEVARS letade fram några gamla hedliga bilder.
Där skymtar man mitt gamla rum också, nostalgi!











Imorgon blir det julbak och sedan på kvällen åker vi in till linkan och lyssnar på coola band. Yeeeaah groupies-varning :)))




Just ni sitter jag här och sparar bilder på fina hår. Så.kul.att.spara.fina.bilder.utan.anledning.
Tänker att "de kan vara bra att ha nångång".




 

 

 

Önskar ibland att jag sparade det långa ofärgade håret så kan kunde göra fina fiskbensflätor varje daaaag.
Men sen kom jag på att jag inte ens kan göra en vanlig fläta så varför skulle jag kunna göra en fiskbensfläta? :)
Det är då jag skulle vilja ha Arjeta eller Moa i min sminklåda så dom kunde fixa mitt hår varje dag.
Jaa livet skulle vara så mycket enklare då *drömmer mig bort*

 

 

 

GODNATT

Just sett Victoria's Secret Fashion Show 2011

Publicerad 2011-12-09 18:56:57 i Allmänt,










Lite "ååååhh" känsla när Adam springer fram och pussar på Anne, så jäkla snyggt par asså







Och snygga svenska Carolina Winberg









Gillar att dom hade roliga artister i år, Kanye West & Jay Z, Nick Minaj och Maroon 5








Nej nu blir det räksoppa och sedan trippa ner till Angelika i stormen och kolla på Idooool.
Idag gjorde vi ju matte nationella med, gick skit. Kul. Fint var det ju att sluta tolv i alla fall. Koka makaroner och kolla på Ellen show. Najs!

Vi i familjen må vara segast på att lösa det här med abonemang och mobiler.
Vi fick se att det fanns ett billigare erbjudande på samma operatör och vipps så skulle det bytas igen. Förstår ni vilken smärta det är att ha iphonen hemma och ta och se på den men inte kunna få använda den än.
Imorgon får det fan vara nog. Imorgon ska vi ha det fixat.
Och jag ska ha ett coolt skal.

And don't let me go

Publicerad 2011-12-08 22:23:16 i Allmänt,





Ligger här och laddar mentalt till matte nationella imorgon. Känns ju sådär....
Om det går dåligt så ska jag bara sitta och tröstäta mina vindruvor :(


Jahajaa har nationella från 8 till 12. Sen en till lektion klockan 3!

så.värd.dag



inte.



Dock funderar vi på att break the rulezzz och skita i tyskan. Hoppas att praktikanten Daniel förstår :(




Vad gör vi i skolan då?


Mimi och jag sitter och ryser till Beyonce-videor bla.a. Hon är den enda som kan vara snygg, vacker, sexig och sensuell på samma gång utan att ens försöka vara det.
Vi smyghatar också Göran som inte verkar kunna betygsätta prov, jobba hårt inför FN-rollspelet och mysa på håltimmarna. Jag själv har gjort till vana att rita krokodiler på Antons skåp bredvid Angelikas, han gillart :)



Natti natti

Who run the world!?!?!?

Publicerad 2011-12-07 22:21:16 i Allmänt,




Nu när snön har kommit så vågar jag inte cykla till skolan i rädsla om att jag ska ramla på näsan och vilja tjuta mitt på cykelvägen medan folk går förbi och skrattar åt mig.


Jaaa just det.....


I alla fall, det bästa med att gå till skolan nu är att ta på luvan och lyssna på morgonpasset eller nån ösig låt.
Imorse trampade jag i takt med 30 seconds to mars och röööös flertal gånger och mindes tillbaka till deras konsert i somras. Åh så mäktigt!!!!!



Annars då?
Larvat runt mest idag. Målat blommor och skrivit lappar en hel historialektion :)
Dansat who run the world med Mimi påväg till en lektion, mäktigt må.jag.säga.


Sen pratade vi om könssjukdomar så mycket så det tillslut kryper i magen, man känner sig tillslut öm i magen efter sett några trevliga bilder, hähääää.




Men det bästa idag!
Har glömt skriva att vi beställde iphone 4s till mig i helgen. Och den anlände idag!!!! Wihuuu!
Den är så vacker :') Dock vågar jag inte använda den än, ska köpa skal imorgon och skydda den med mitt liv.
Åh vad jag ska pilla med den varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund.
Fast nej, lovade ju att inte bli mobiltönt som checkar den varje minut.....får se hur det blir.





Ska äga på svenskaprovet imorgon, även fast jag inte har råpluggat, bestämt mig att jag kan allting.

Är du...laddad?

Publicerad 2011-12-05 21:30:00 i Allmänt,






Sovit knappt sex timmar inatt, wihu. Kunde inte sova för månen så jag började läsa första twilightboken till ett inatt :'D KuuuuulT! Så idag har tröttheten funnits där hela dagen.
Hade utvecklingsamtal idag och det gick prima skinka. Sen efter maten så däcka jag framför läxorna. Vet inte riktigt säkert när jag somnade men vaknade nu vid nio. Bajs. Så egentligen har jag inte pluggat alls mycket idag....HEHE.

Höjpunkterna idag är alla dessa mms och när Elsa och jag skapade galet roliga skämt. Oj oj oj!






Nu ska jag ner och dricka massa vatten, mjaa blir nog det jag orkar med ikväll.


Usch måste sova, men först läsa psykologi!



Hejs

+

Publicerad 2011-12-04 23:21:56 i Allmänt,






Pluggat rätt mycket idag, tjoohej är nog fanimej klar med position paper.
Övningskörde idag och kom ju ihåg allt, var ju ett tag sen nu. Dock gillar jag inte att jag ska koncentrera mig så mycket att jag svettas som en gris. Ingen kommer att vilja åka bil med mig då....



Jaaajaaa njuter nu att håret är änglahår av inpackningen, mumma!



Kan väl kommentera bland det senaste på facebook också. Gillar starkt att Nellie har gjort två grupper till Zara och Raja som fortfarande ingen vet mycket om var dom är. Kanske gillar jag detta så mycket just för att det är (var) just Nellie som var bästa kompis med Zara då så hon vet så mycket och måste gått igenom mycket dehär månaderna.
Dock har jag svårt med att dem som engagerar sig utan att egentligen veta mycket av det. Missförstå mig inte nu, jag själv vet inte mycket men vet ändå nog att personer som har frågat nära till Zara inte har med det att göra.
Sånna där personer som ska engagera sig bara för att.
Jag menar att det är bra at tman bryr sig om detta och snarare lyfter det än tystar ner det. Men sedan prata/skriva om det så privat, så känns det faktiskt lite fel. Blir lite förundrad.



Nåja, tack och godnatt

Dräggig

Publicerad 2011-12-03 16:38:55 i Allmänt,





Har pluggat för det mesta fram tills nu. Har ju fått lite gjort i alla fall.
Gjorde även as god frukost imorse och hjälpte André snagga håret. Nacken kan ha blivit liiite sne HEHE.


Nåja. Nu tog jag mig i kragen, borstade tänderna och kammade mitt flötiga hår.
Idag orkar jag bara inte fixa mig, dels har jag mensvärk så då försvinner ju kämparandan till att se snygg ut.
Så nu sitter jag med en slickad bulle och försöker få den att se fashion ut, inte äcklig. Går sådär.



Ska väl se om man ska hitta på nått kuligt med mörtarna ikväll!
Igår myzte vi hos Angelika, gött att Amanda gick vidare, om man ska uttala sig om Idol.






sexy and I know it

MAMBO!

Publicerad 2011-12-01 12:53:21 i Allmänt,



Hej kompisar


Gårdagen var jättelyckad och trevlig. Skeppet var intressant, tåget vi åkte i, i Volvofabriken var jättekulT, hitta inte mycket på stan men ändå mysigt att traska runt i Nordstan och musikalen var riktigt bra. Glad att låtarna inte blev alldeles för överdrivna, inte som high school musical :)))



Lite besviken att jag inte köpte något speciellt plagg. Köpte från....Monki...igen... Men Monki gör en aldrig besviken, tack o lov. Köpte detta vinröda linne, fiiiiint.





Oj vad sadface jag blev. Gäller att se neutral ut när man tar smygkort i caféterian...
Sliten är man väl också när sömntimmarna inte blev allt för många inatt.
Men så mys att äta en god frukost med rostade mackor med fina klassisar! Vi borde äta frukost ihop varje dag.




Nej nu ska jag försöka göra någon nytta med denna håltimme.
Åh suger bajs att jag inte blir klar med nånting.


Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela