Jag vill lyfta av mitt "mojsiga" huvud och ställa undan det så länge

Publicerad 2013-08-29 16:00:46 i Allmänt,

 
 
 
Åh jag är sämst på allt blogga. Jag VILL ju blogga! Men min dator är ju semzt, jag måste köpa ny.
 
Och jag skulle vilja ha eran hjälp! Har ni tips på nån bra laptop som är snabb men billig? Ett plus är om det är en bra laptop som kanske klarar spel som typ....the sims... Är jättepepp på the sims i höst men vill ha det på min laptop isåfall. SÅ VA SÄGER NI? Har ni några tips?? :))))
 
 
Nu efter jobbet har jag bara vilat för inatt blev jag förkyld. Aaae har inte tid med det nu när det är mycket jobb. Weeii mitt första dubbelpass imorgon också, förkyldning på det så kommer man va död imorgon kväll :)
Närå blir nog bättre nu när jag proppade kroppen med värktabletter, citron och snart en och annan vitlöksklyfta. Kanske gör nån vodoomagi-grej också för att motverka förkyldningen att bryta ut, vem vet.
 

Nu tänkte jag börja kolla på serien Orange is the new black
 
 
 
 
P.S Ska ta tag i att blogga om dalarnaresan, Wilmas och min göteborgstrip och Sofias hejdåkalas.
Hajar ni att Wilma och Sofia har dragit?? Det har nog inte jag. Eller jo, när jag fick bli omkramad med Sofias trygga famn i Linköping så insåg jag nog lite det och fick smått panik. Typ känslan "ALLA ÅKER IVÄG FRÅN MIG?!??!"
 
Men faaasen vad glad jag är för dom att dom åker iväg och GÖR saker. Det ska jag också ta tag i snart så jag har någon resa/utbildning i vår att se fram emot.
 
 

jaha nehe

Publicerad 2013-08-17 16:46:34 i Allmänt,

 
 
 
 
Hej kompisaaaaaaaaaar.
 
Vill bomba bloggen med massa sommarbilder, men ingen dator i detta hus vill reagera när jag kopplar in iphonen??? Vafalls!
 
Nu har jag varit iväg igen. Wilma och jag fick för oss att vi skulle åka till Göteborg. Så jag hittade ett jättemysigt hotell, Palace Hotell! Lägg det på minnet om ni ska till Göteborg! Så himla himla fint! Ligger jättebra också!
På våra två nätter i Göteborg hann vi gå på Naturhistoriska, Slottsparken, Universeum, Konstmuséet och massa annat ståhej i stan som hände p.g.a. att det var kulturkalas just då vi var. Matstånd överallt och små miniutställningar här och var. Plus att få bli polers med två italienare på hotellet som troligen jobbade med att hoppa fallskärm och hade eget jetplan (?) om vi hajade rätt. Så myz att höra Wilma prata spanska och italienska också. Och man själv står bredvid typ Jerry-style "Ja det kan väl hända att man kan spanska! POR FAVOR! GRACIAS SENORITA!"
 
VI HAR HAFT DET SÅ HIMLA BRA!! Vi tänkte likadant vad vi ville se och vart vi ville gå. Vi stressade aldrig men hann ändå med allt vi ville göra. Kanonbra!! Får dock sån ångest över att Wilma snart ska flytta.
Älskar den här sommaren bara för att jag har varit på så bra resor. Dalarna, Gotland och Göteborg.
 
 
 
 
 
 
Just nu sitter jag och plågar mig själv genom att titta på volontärresor. Att det ska kosta så för-e-bannat mycket. Om jag hade några miljoner så kunde jag bocka av alla djurresor jag vill göra i Afrika, Sydamerika och Asien :))
Meneeee man får väl ta tag och bli en duktig sparare helt enkelt.
 
 
Nu måste jag äta lite innan jag ska jobba. Sen efter jobbet ska jag hetsa till kräftskiva hos Nellie. Missar väl själva kräftskivan men kommer väl lagom till alla har blivit fulla och vågat släppa loss ;););)
 
 
 
HÄJ

Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela