Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer längtar efter något som kan rädda mig

Publicerad 2011-08-31 21:56:16 i Allmänt,Jaha då var man väl förkyld igen. Jag som INTE skulle bli förkyld, sa jag för några dagar sen. FAN!
Så dagen har mest gått ut på att snyta sig, kuuuulT.
Efter skolan fastnade jag framför MTV VMA. Åh blev så glad att det gick på tv för premiären var ju mitt i natten -.-
Chris Browns nummer va så bra, och Lady Gaga var så tuff, ADELE, LIL WAYNE, Bruno Mars tolkning av Amys låt Valerie, Kanye West & Jay-z OCH sen när Beyoncé öser och sen visar magen och Jay-z och Kanye tyyyp döööör! . Skulle vart mumma att se allt det där live asså.

Jallafall, kolla på VMA, gööör bra.Sen har jag duschat och fastnade sedan framför massa klipp med So you think you can dance. Får fan inte nog asså!
Har en klassiker i huvudet som jag fortfarande kommer ihåg efter flera år. När jag var lite yngre så tyckte jag att den här dansen var så jävla cool och tittade om den flera gånger. NeRd GiRl who likes cool and creepy dance  typ.
Ni måste ju erkänna att dom är jävligt bra?

Nostalgi

Publicerad 2011-08-30 15:29:35 i Allmänt,

Istället för att fortsätta med mina samlevnadsuppgifter så gick jag igenom alla mina bilder jag har blivit taggad på, på fejjan. Asså ååhh den här är ju så klockren juuu!
Gillar Idas evileye till mig <3 Gillar även Emils kommentar. Haha så fel tillfälle att ta kort på oss.Nehe nu ska jag skriva vidare, tummen upp!


Walking on a dream

Publicerad 2011-08-29 22:04:25 i Allmänt,

Amen tja. Spenderat min tid väldigt länge på att gå igenom fleras spotifylistor. Rensade mina egna men la nog till lika många som jag tog bort. Kände typ "Yeeessss" när folk hade likadan musiksmak som mig, så nu har jag lite fler spotifylistora att följa.
Jahaa, skolan var väl som den var idag. Kunde ha haft sovmorgon idag men såklart blir vi inte informerade. Död åt sovmorgonar som inte utnyttjas. Meeeeeeeen slutade tidigare så det jämnade ut sig så att säga.
Nej nu ska jag faktiskt läsa i en bok istället för glo på datan.
Tack och hej, död åt alla volvo-740-raggare som tror att bilarna blir coolare om man sladdar med dom. Nej, dom är fortfarande en 740. Bara sluta, lägg ner, dom kommer aldrig bli en tuff modern racerbil.HEJS!


Like a cinema

Publicerad 2011-08-28 21:59:51 i Allmänt,
Nu är jag åter här. Lite uppdatering då.


Fredag: Heldag med ettor och treor. Vi paddlade till Bleckenstad, vilket var as myyzz och jag trivdes så fint i kanoten med ettan och trean. När vi åkte bredvid Martin, Niklas och Camilla så hände en roooolig sak.
Lärarna får se en liten skylt vid kanten av vattnet, där står det "Tommy Ottosson". När dom läste högt Tommy Ottosson så kommer en kossas huvud upp bakom skylten och brööölar. Och lärarna säger "Jahaaa det är du som är Tommy!". Jaaaaa det var roooligt! Kände nu att att det var svårt att förklara så det blev kul....

När vi kom fram till grillplatsen så upptäckte jag att mina svarta jeans och stickade tröja var helt fel val av kläder. Jag svettades som en gris. Hetsåt lite korv för vi alla ville komma hem så fort som möjligt. För vi skulle GÅ jaa jag säger GÅ hem till Mjölby. Ännu ett felaktigt klädval av mig, i converse. Va i helvete, jag trodde vi skulle gå mest på grusvägar. Men nej, vi gick i skogen för det mesta med backar, lera och nerförsbackar. Fyfan dom sista kilometrarna var riktigt hårda mig min klena kropp. Jag släpade mina fötter hem och tog av mig mina blöta kläder och däckade i min säng. När jag vaknade så visste jag inte hur mina fötter skulle reagera på att gå igen. Trodde musklerna var slut.
Efter en dusch så var jag på't igen och cyklade i 100/km ner till Hemmakväll för att möta Arrebarre. Seeeen gick vi till Moa och kollade på en riktigt bra surfarfilm. Kommer inte ihåg vad den heter men en surfartjej fick sin arm avbiten av en haj, men surfade på lika faan och va lika bäst utan en arm.

Lördag:
Då firade vi Marc lite igen med familj så alla kunde va med. Det bjöds på världens godaste soppa purjulökssopa och till efterrätt saffranspannkaka. Om ni är på gotland, ät saffranspannkaka med salmbärssylt och lite grädde. möööööööms! Sen på kvällen drog Arre och jag till Linkan för att möta Mikaela för att se "Jag saknar dig". OCH den var så bra som man tror! Åh så fin film! Vaaad man grät då.
Sen på hemvägen tog vi tuffa kort vid ett träd, baa för vi kände för't. Sen låtsades vi hänga i Turkiet också.
När jag kom hem så höll jag på att gå in i en korsspindel. DRA ÅT HELVETE vad stor den var. Den jäveln dinglade mitt framför dörren och jag visste fan inte hur jag skulle komma in. Tog laa en pinne och kastade iväg spindeljäveln.
Idag: Blev impulsåkning till Linköping med mamma och pappa. Hittade lite träningskläder, ett steg närmare till att börja träna... Tommy Nilsson uppträdde där också så nu har man hört En Dag live. Tufft. Dock jobbigt när han skulle låta publiken sjunga och det hördes inget. Seeeeeen åkte vi till Bergs Slussar och fikade. När vi kom tillbaka till bilen så hade pappa fått böter hohoho :))) Typ första gången jag har hört pappa säga "neee här kollar nog ingen parkeringen" och såklart händer det då. Sen åkte vi omkring på landet och vid Motala så på hemvägen somnade jag i bilen. Kom hem och var lika trött och seg.
Men imorgon börjar jag dagen med bild & form. Vad jag kommer vakna på rätt sida asså!

These eyes have seen some things

Publicerad 2011-08-24 21:09:47 i Allmänt,Efter ha skrivit ut 5 olika storlekar på schemat så har jag äntligen den perfekta storleken till min precious kalender. Nu kommer jag ha kolleN.

Aaa idarååå, dom nya lektionerna idag var samlevnad och bild&form. Båda passar väldigt fint in på mig. Kommer trivas så fint där. Dock historia B känns som att det kommer bli hårt. Läraren, "Asså...det här är en väldigt tråkig kurs...det är bara så...men det går...men ni kommer nog tycka att den är väldigt tråkig". MAN TACKAR FAN VAD PEPP JAG BLEV NU!!!!
Annars så är det rätt myz i skolan med söta ettor som går i termobrallor och sjunger karoke :)
Nej om man kanske ska ta lite glass nu. Ikväll ska jag fan sova tidigt, inte tolv, då kommer känslan att vilja ta självmord på morgonen :/Hoppas la att bloggen kommer igång nu samtidigt med skolan men än är jag väldigt trött efter 4....varje dag utom en..... hur fan ska jag orka börja träna också? NÅJA en sak i taget!

Går i tvåan och är tuff

Publicerad 2011-08-23 22:56:34 i Allmänt,

Första skoldagen var väl som jag hade förväntat mig. kulT att träffa alla igen och spännandeeee att få veta mer om dom nya ämnena vi ska ha. Kände mig jävligt trygg att jag inte var minst längre. Fast all denna spänning kommer nog försvinna om några veckor och det kommer bytas ut med prov som gör ont i själen. Lite förändring har vi ju också fått när Ellen har joinat vår klass och känner redan att hon platsar här som en smäck!

PÅTAL om smäck! Eller snarare dask. Idag med Klein. Klein frågade om vi kunde lista ut vad ordet betydde på tavlan (asså tyskt ord om ni inte fatta). Sen skulle han ge oss en ledtråd och ger sig själv en dask på stjärten.
STJÄÄÄRT skriker jag. NEEJ skriker Klein och daskar igen. SKINKAAAA skriker jag. MEN NEEEJ BAK! skriker Klein.
I efterhand så känns det rätt dumt att jag tänkte att Klein skrev stjärt eller skinka på tavlan.
Tyskalektion blev så mycket roligare när jag spelade upp i huvudet när han daskade och jag skrek. Rebecka vet... hon satt bredvid mig och jag mig blickeN medan jag sprack av skratt.
Frågan är ju vart faan våra ettor är? Såg högst 3 kanske. Vi ska allt hälsa på dom små godingarna.Har en sak att se fram emot på fredag!!! Paddling med ettor och treor!!! Och korv med bröd!!! Och klappa kor!!!(?)
Fast jag har ingen flytväst så får väl inte vara med.


tjoo


Dagen före daaaaaagen

Publicerad 2011-08-22 21:53:50 i Allmänt,
Gick upp nio idag för att öka chansen att bli trött ikväll. Tog mig en frukost och sen gick jag ut och rensade ogräs i trädgården med P3 i öronen. Faaar och flyyy vad det är fint att lyssna på P3.
Sen när det började regna så satte jag mig med matten istället. Hehehe sista dagen på sommarlovet......
Applåder till mig som har fått lite gjort idag!
Nu ska jag föna håret och sedan sätta mig framför Breaking News!Jaa lite bilder tömde jag också


Min trevliga kamrat bredvid mig medans jag tittade på Ella och Leika :)))Såndär hund man vill gnugga ansiktet och säga guchiiiguchiiiguuuu!Här sa vi att det är Marc och Ella om några år
Här är bara en allmänt söt bild på Arjeta. Aaa...och sen mitt finger på halva bilden...
Åh det skulle va fint att ha henne på Kungshöga ibland :))
NEJ dax att peppa för imorgon. Ser faktiskt fram emot det. Fast så äre ju med första dagen. Sen om man funderar på hela året....så njaaaa.... Sen kommer det vara jobbigt att alla är solbrända men jag har någon halvdan bränna. AHHH ångest när jag kommer se Elin, jääävla bruuunjävelfaaan! Men första perioden ska jag njuta av att inte vara minst längre och stirra på alla ettor. Hoppas även på att få leka mycket dom första veckorna :D:D::D

Who let the dogs out?!?!?!? voff voff voff voff

Publicerad 2011-08-20 23:43:01 i Allmänt,
Vaknade av en skata som hackade på min balkong (?) Vi har en skatfamilj i våran trädgård -.-
Blev fan livrädd först att något psyko försökte klösa sig in genom väggen. Fast vem fan klöser sig igenom en vägg?
Seeeeeeen väntade jag en kvart tills klockan ringde och då var det dags för att peppa hundutställning.
Vi kom dit och ställde upp vårat fina tält och väntade sedan på Leikas tur. Självklart började det regna just när dom skulle börja köra. Så kuligt att se så många hundar på en plats! Hunder överaaaallt! Dock bara en mops såg jag :( Inte ens värd att sno... Jallafall. Leika kom 3:a i hennes grupp och som vi hurrade och skrek! Närå det gjorde vi inte, men hon är så duktig hon Leika. Jaaa Ella också såklart!

När jag kom hem föll jag nerför soffan och stannade där. Var så jävla trött efter dagen så det fanns ingen ork till nån ståhej i Linköping. Stannade hemma och kollade på dåliga filmer med mamma och pappa istället.
Ska visa er min fina kamrat jag hade bredvid mig idag. As söt hund! Ska berätta lite mer detaljer imorgon. Men nu ska jag sova för jag måste utnyttja tiden då Tyson har bestämt sig att sova bredvid mig wihuuu!
Så länge får ni lite gotlandsbilder som är nästan 2 månader försenade. HEHE
Senaste på fejjan

Publicerad 2011-08-19 23:56:22 i Allmänt,
Man är la bjuden på lite coola evenemang ;);););)Känner mig hedrad att min kära gamla lärare har bjudit mig :') JUST BARA MIG!!! DEN UTVALDE!
(ignorerar dom andra bjudna....)JAMEN HUR SOM HELST. Åkte in till Linköping med Ida, hann precis med tåget tack vare racingföraren till pappa och lööööpningen nerför trappan och upp till tåget. Fick håll efter ha sprungit i 20 sekunder :):):):) Komma in till tåget utan att någon vet om man är blöt eller svettig.
Jaaaa sen hängde vi inne på Monki i 45 min (?) Vaad tiden går fort när man går runt och myskollar (nytt ord?) på kläder. Fick jallafall med mig en fin randig skjorta och en kalender.
Sen myste vi på expressohouse och jag betalade min latte med tior och mitt csnkort.....fattiglapp...dessutom snygg kille som va i kassan.....
Sen gick vi mot scenen och fick höra en halv låt av Tove Styrke och hann se Danny. Fan vad coolt. Nae va. Det var jobbigt, lerigt och blött. Så Ida och jag sa, far åt skogen vi åker hem! Sagt och gjort så svängde vi förbi Angelika och Arjeta på hemvägen.
Gjorde även en god gärning när jag kom hem och skickade 50 kr till svälten i Afrika. Yeees!
Nu ska jag försöka sova så jag orkar gå upp kvart över sex imorgon draaaaa åt helvete vad tidigt!
Men värt att åka och titta på hundar och låtsas veta hur en "fin" hund ser ut.
Målet är att hinna någon ensam valpmops och ta den....
Men såklart så ska jag ju hejja på Leika också! Har gjort en plansch som det står "Go Leika! 4ever<3" och lagt till lite hjärtan och stjärnor :)))) Så när alla är tysta medan Leika går så ska jag skrika "HALLÅÅ LEIKA!?!?!?!? HÄR ÄR JAG!!!! KOM IGEN NURÅÅÅÅ!!!! KÖR HÅRT!!!"
Bredvid sitter min snodda mopsvalp och hejjar också, såklart.


sen får jag aldrig mer följa med Ella på hundutställningtröttis som åker båt, flytvästen <3

You got the silver, you got the gold

Publicerad 2011-08-19 15:43:37 i Allmänt,
Sitter och lyssnar på Kanye och Jay-Z och känner mig lite gangstaaa'
Nej om man ska få i sig lite smörgåstårta så man är mätt i magen tills jag och Ida drar in till linkan för att söka efter fynd. Senare kommer dom andra mörtarna och då ska vi höppa med alla rix fms artister. JÄVLAR VAD FESTIVAL!!!


Men vafan vilket väder. Nej för lite bilder här. Lättar upp det.


Asså måste bara klämma in lite gubbmusik. Åh om jag levde på 70-talet så skulle jag vara kär i Keith Richards och kämpa för att bli bästa groupien. Skulle säkert knarka skiten ur mig också. Som man gjorde på den tiden likson. Åh så jävla coolt om man hade levt på den tiden.
Vad som har hänt senast jag bloggade

Publicerad 2011-08-18 18:01:03 i Allmänt,

Jaha men dåså! En bonus är att du inte dör innan du väger ett ton, you go girl :))))Har ikke bloggat för mina senaste dagar har inte varit så galet intressanta.....
Sovit till halv ett (tvinga upp mig tidigare idag, framsteg!!!) och mest lallat runt i huset.
Men imorgon så! Då händer det grejer i Linköping, och på lördag ska jag på hundutställning med Ella. Målet är att sno en liten mops. Eller alla söta valpar jag hittar. HEHE


Man har det la bra

Publicerad 2011-08-15 14:57:28 i Allmänt,

Planerna för idag var att duscha mitt äckliga hår, gå ner på stan och köpa en kalender.
Men......inget av det där kändes så nödvändigt nu när jag har fiskat fram fler True Blood avsnitt och lockade till mig Tyson till min säng. Nu ligger min bebis bredvid :')
Sov till tolv idag... kände redan då att denna dag skulle bli lugn. Kunde inte sova så jag läste i körboken till två och rabblade vägmärken. Pappsen kommer väl tvinga ut mig till bilen senare idag. Är det bara jag som får lite ångest varje gång jag ska sätta mig och köra? Preciiiis innan så känner jag mig så jefla nervös.
Ska fan köra någon i arslet om nån kör om mig idag..... mohahahaha


HEEJ :)))

Baxar bilder från kompizar för jag själv inte orkar ta kort

Publicerad 2011-08-14 23:28:40 i Allmänt,

Här är en från spökjakten. Vi fick senare reda på att vi stod vid fel träd....ouppsi!
Måste älska att Andreas kom med på kortet när han också tar kort på sig själv :D:D::D

Jaaa och igår var vi ju på Keep It Loud vilken var najs. Åt gott på Steves, hoppade med Crossfire, jazzade till Movits! och bärtzade med Issa på tåget tills vakten tog våran bärtzburk :(((Här ser vi hur smidigt Arjeta täcker sin "synliga" finne. :)
Jag själv njuter bara av min sprite, om ni undrar. :)
Här har vi ett fint gruppfoto på hela gänget vi var. Gillar starkt Emmas pose och Moas crazy eyes.


Och ni vill inte veta vad jag har gjort idag. Eller? Okejdå.
Slappat med familjen och mest suttit bredvid fina katt. Åh vad vi har myst idag!
Sen i allt mysande kom pappa stormandes in i tv-rummet, "Vi ska övningsköra. NU!!"
Då var det bara att skaka av sig slappandet och bege sig mot bilen. Idag fick jag prova Andrés röda pärla. Hatar att jag fortfarande låter som en dacke-740-förare när jag ska växla. Eller att jag sedan ÖÖÖÖSER iväg när jag har stannat med bilen, istället för att smyga iväg. Hatar även du din jävla nolla som körde om mig i din fula svarta nissan som du har försökte pimpa. MAN KÖR INTE OM I STAN, FATTARU!??!?!?!? Även fast jag körde i 45 (...) så ska du fan inte köra om.
Nejmen om man skulle leta fram lite nya True Blood avsnitt. Ja tack gärna!

MODELL

Publicerad 2011-08-13 17:32:41 i Allmänt,
Ser inte ut som att det är min hand... Ser ut som någon främlings hand som jag vilar på....Va med mormor och morfar hela dagen igår. Och då vet man att det innehåller presenter!
Fick namndagspresent, jeans och stickad tröja, naaajjzz.


Sen kom ju mamsen och papsen hem! SkönT att krama dom och gosa med kissemissen igen<333
Fick äntligen min gotlandsring!PAAAOOOWWW!

Ska dra mot linkan nu och headbanga till musikeriet där.
Movits och Adrian Lux skulle vara spännande att se!


Scoobydoo-trip!

Publicerad 2011-08-12 01:45:11 i Allmänt,

Jaaaa man fick ju kontakt med Arrebarrenegerskalle (så som hon själv kallar sig) tillslut.
Vi gick runt bland "hennes kvarter", hängde i centruuum och kramade Angelika och Lena. Sen drog vi till Sibylla. Överaskade? Tredje dagen i rad vi äter ute. Vi är på turné runt om i Mjölby!
Sen fick vi sms om att det skulle bli äventyr om att leta spöken. Så då trippade Arjeta och jag upp till henne och kollade lite på 90120 (jag googlade för att få dom rätta siffrorna). Blev lite småintresserad av serien faktiskt, saknar dock dom höga 80-tals jeansen från gamla 90120.
Asså varför heter det just dom numrena???
Arjeta jag vill veta!

Nåväl! Efter 90120 slash lyssnande på Arjetas lillasyster som sjunger till Rolling in the Deep så kom Andreas, Moa och Angelika med scooby-bilen. Sen drog vi mot Ödeshög för att hitta Barnmördarkorset. Okej, bara namnet låter så fånigt. Trodde att T9 hade skojat till det när Moa skrev det på smset. Jaaa sen kom vi in på massa grusvägar bland gulliga hus och kohagar och sen blev det skog. Jag fixade stämningen med att veva ner rutan och "leka safari", blev inte lika läskigt då :))) Sen kom vi till den berömda korsningen med det konstiga trädet.

Fast.... Hittade inget läskigt eller misstänksamt. Det ska alltså ha bott en hora där som tar död på alla sina barn när hon blir "på tjocken" som en skrev, och hänger upp dom i trädet.
Varför ska horan bo i skogen? Hur får hon många kunder då? Vi kom fram till att alla älgjägare gick dit, sjukt många älgtorn åkte vi förbi.

Jaaa så man har väl fortfarande tanken till spöken "Jag tror inte på det förrän jag ser det". Samma med Gud, änglar, vampyrer, varulvar, tandféen, jultomten osv osv....
Dock vet jag att om ett spöke skulle råka hälsa på mig så det skrämma skiten ur mig.
Ja där fick man sig ett litet äventyr. Även fast bilresan dit och hem va roligast. Sjunga till radion, peka på någon vi kände igen, skrika/skratta och hänga med huvudet utanför fönstret.IMORGON KOMMER MAMA OCH PAPAAA HEM!!! ÄNTLIGEN! RIKTIG MAT! INTE HA ETT TOMT HUS! HA EN PURRANDE KISSEMISS BREDVID SIG!


Arjeta har vaknat!!! :D:D:D:DD:D:D:D:D:D:::D

Publicerad 2011-08-11 15:55:08 i Allmänt,
HAHAHAHAHHA mina knytnävar ser ut som två kycklingklubbor!

Nån som vill smaka? Yuuuum!
Såg mig själv nu med kycklingklubbor som händer och ett äpple i min mun....Vacker syn!AHEPP SKA VÄL TRIPPA IVÄG DÅ OCH LEKA MED ARJETET!

Arjeta har vaknat!!! :D:D:D:DD:D:D:D:D:D:::D

Publicerad 2011-08-11 15:55:08 i Allmänt,
HAHAHAHAHHA mina knytnävar ser ut som två kycklingklubbor!

Nån som vill smaka? Yuuuum!
Såg mig själv nu med kycklingklubbor som händer och ett äpple i min mun....Vacker syn!AHEPP SKA VÄL TRIPPA IVÄG DÅ OCH LEKA MED ARJETET!

Tjabba!

Publicerad 2011-08-11 15:28:58 i Allmänt,Chillar här och lyssnar på Hurts. Braigt må jag säga.Ser ni hur blond jag har blivit!? Det är ju fan ett mirakel av sig själv. Tack frisör Gudrun och solen som har grejat det.


Slappar här och väntar på att Arjeta ska vakna och höra av sig.........
Har väntat sen två? Vad i hela friden håller hon på med?

Arjeta försöker du ignorera mig?
Varför gör du det? Är jag inte söt nog?
Är det något fel jag gör? Är det något fel på mig?VAAAAA!?!?!?!?!?


P.S Hör gärna av dig snart. // MVH Din Sanne

P.S nr 2. Smyghatar alla som är på Way Out West idag. Hade kunnat (döda, äh vi vet alla att jag aldrig skulle kunna döda) slå någon (det hade jag kunnat) för att få se Kanye West, Robyn och Edward Sharpe & The Magnetic Zeros.


Blöt i håret

Publicerad 2011-08-11 01:14:49 i Allmänt,
Jaha då blev det ännu en promenad från donken i regnet. Vi måste sluta gå till diverse flötställen däruppe på kvällen då det alltid regnar nu för tiden!
Blev att kolla på Bad Teacher här hemma med tjejerna. Diggar inte att skriva "med tjejerna"... låter så "heeeyyy är med mina girlfrieeends! Mina bruuudar!" IALLAFALL!!! Efter filmen gick Moa och Angelika som skulle upp tidigt och Arjeta och jag tog hojjarna till donken för att möta Nadja och Dessie. Okej, nu låter det som jag känner Nadja och Dessie. Första gången jag pratar med dom hehehhe.... MEN det var väldans trevlans och glad för att träffa på dom! Hamna ien liten fight också, inte varje dag. (Okejdå, inte jag) Damn you som spillde cola på mig!
Seeeeeen gick vi som sagt hem i regnet.
Nu har jag gosat ner mig i Andrés säng för att softa framför tvn. Fast nu orkar jag nog inte gå till mig egen säng. Blir nog att sova över här. Va lite crAAaaAAAaaaAsy och sova i en annan säng wohoo!


Jaa just det. Dom nya schemana har kommit upp på dexter så ni vet. Emma och jag försökte lista ut alla förkortningarna innan jag hittade dom hehe...Gött att ha fiske i ämne då (H) Neevars det är bild och form, typ lika coolt faktiskt.


Cool grej med fejjan, har hela 7 personer som fyller idag! Jisses det blir att skriva massa grattis imorgon.


aaee natti natti på er!

Förortsmamma

Publicerad 2011-08-10 15:42:06 i Allmänt,


Börjar bli rätt så trött på att bo ensam nu asså. Bytt sängkläder i både min och Andrés säng. Ogillar speciellt att byta täcke och lakarn, kan ju ta sån jävla tiiiid ibland. Hoppas på att bli nominerad till bästa syster nu när jag har fixat Andrés säng. Skulle ha tagit före- och efterbilder för innan såg allt ut som en ända klump med täcken (han hade två täcken). Blev ledsen i ögat när André aldrig sa hejdå inatt :((( Han tycket väl att jag sov för sött så han inte ville väcka mig.


Naaaee om man skulle upp till Lidl och handla lite nödvändiga saker. Fina, trogna Lidl som alltid finns där. Som inte bryr sig när jag är som fulast en söndagsmorgon. Ändå är ni trevliga och ibland packar kassarna åt mig. Dom kanske gör det åt andra, eller kanske bara åt mig (hoppas bara åt mig!!!)
Älskar hur bekväm jag blir när jag är ensam för mycket. När jag slänger soporna så går jag i BH och pyjamasbrallor och har attityden "VAAAD!!??" om någon skulle stirra på mig. Känner mig som en ghettomamma som bor i ett skumt område då :))))
Ska allt köpa en skvallerblaska och lite flöt tills ikväll. Blir filmnight ikväll med homiesar.


All by myseeeeeelf, don't want to be all by myseeeelf

Publicerad 2011-08-10 00:42:07 i Allmänt,


Ligger la här bekvämt i sängen, dock lite sad för André drar inatt till Berlin och jag blir ensam igen :(((
Meeeen imorgon ska jag allt leka med Arjeta och Moa har jag bestämt!
Arjät, Moä och jag gick till Max förut och tog en lyxshake. Sen gick vi hem i regnet. Regnet kom såklart när vi hade hunnit gå en liten bit.Har ingen blogglust.... Kanske för att dom 2 senaste dagarna inte har varit så händelserika. Har mest gått runt i huset och degat. Sovit länge, tvättat och bakat en underbar kladdkaka. Perfekt kladdig<3
Sen fick jag världens tv-spelssug men fick höra att xboxet inte var hemma. Blev fan ledsen då. Efter allt sug efter xbox och att köra nått töntigt spel som Viva Piñata. Blev lite klad igen när jag hittade vårt gamla Super Nintendo! Åhh nostalgi! Försökte koppla in det men förstod inte vad jag gjorde så jag lät bli..... André skulle ha fixat det ikväll meeeeen nu glömde vi det. FAN.
Mitt spelsug slutar inte där. Försökte hitta roliga spel bland våra gamla 90-talsspel. Hittade Roalercoaster tycoon, ni vet det där då man bygger upp ett eget nöjesfält. MEN NEHE, då funkar inte skiten att installera. Hittade inte heller Zoo tycoon, så imorgon får jag väl nöja mig med The Sims. Och för första gången så är jag inte sugen på The Sims? Det kallar jag konstigt.
NOG OM MITT NÖRDANDE TILL SPEL!!!!!!


Har även hunnit tvätta mycket idag, även André har tvättat en gång. Stolt :')
Sen fastnade jag framför en dokumentär om en kille som blir bästa vän med vartenda lejon.
Det är sådana här klipp eller filmer på AnimalPlanet som får mig att bara vilja dra till Afrika och bara vara med djur. Vill också ha sån tur så man bara blir upptäckt och får ett tv-program om det. Jo man tackar om man får det i present.

Om man kanske skulle sova så man inte sover bort hela dagen imorgon. (90% att jag kommer göra det)
Och så man hinner somna innan bror min kommer in och säger adjö till mig!

Konstig hest

Publicerad 2011-08-07 17:55:48 i Allmänt,

Sitter och kollar på ett djurprogram om konstiga djur. Så fort en häst får på sig en sadel så somnar den!??!? WiErD HoRsE. Jaa här sitter man gott i soffan efter all städning från kvällens bravader.
Blev ju allt en lyckaaad fiiieest här hemma :))))


Speciella tillfällen med guldkant på:


- Ölspelet. Var äntligen liiite bättre på att komma ihåg alla rörelser. Stolt!


- Arjetas och min dans till Hearts in the Air. Åååhh dog av skratt när hon gjorde den första gången. Den dansen kommer sitta fast till den låten.
Dessutom, kvällens AHAAA-upplevelse: Blev väldigt förvånad över att Eric Saade har gjort en bra låt :O:O


- Calles historier om nån mataffär-kille. Kommer inte ihåg nu om det var Konsum eller Lundbyhallen? Jag vill träffa han!


- Jag pratar med min pappa i telefon medans Ida jagar mig runt trädågrden för att hon vill så gärna prata med pappa, hahahaha. Pappa: Du låter andfådd? Jag: Näää nää, det är ingenting :)))


- Få bamsekram av Calle och Magnus!


- Ta en nattmacka och efter känna, "Nääfan jag går och läger mig nu istället :)"
Sen lyssna på Moa, Ida och Phille som röjjer till Gyllene Tider därnere.


- Smsa med Arjeta och hänga i sängen medan Moa, Ida och Phille fortfarande röjjer till Gyllene Tider.


Idag gjorde vi världens frukost. Moa sprang i regnet och köpte färska frallor och jordgubbar på Lidl <333
Sen åt vi frukost i ett par timmar och kollade i gamla skolkataloger, möööös!NÄÄÄÄÄÄÄ nu är tvätten klar så ska väl dra mig!

Bloggtorka

Publicerad 2011-08-06 16:23:59 i Allmänt,


Tjaaa. För upptagen med att skriva blogg. Eller? Joomen man har väl badat och hängt runt lite.
Nu sitter jag på golvet i tv-rummet med Amy Winehouse i högtalarna.
Ååååh jävlar fick panik förut. Trodde jag aldrig skulle få till surroundljudet till datan och tänkte att livet är förstörd. Men bror min ringde mig och så kirra vi det på ögonblick!
Osåå har jag handlat på Lidl, lite mat och lite drycker tills ikväll. Ska agera grillmästare ikväll när några tjejor kommer, och sen får man se vilka som tittar in lite senare.
Marken var man ju såklart och tittade på. Hittade billig inpackning, en fin skinnryggsäck och ett tennarmband.
Sen tog ju pengarna slut ;:;PPp
Vi kollade även på en as skön film igår. Min låtsasfru! Åh vad jag skrattade gott åt den, se deeen!Har också pysslat om mina shorts, härmade den här bilden. Önskar att jag kunde säga att jag kom på det själv men härmade helt och hållet....HEhHEhEhe

Därja där fick ni en touch av modebloggeri

HEJS!

solkoma

Publicerad 2011-08-03 23:22:34 i Allmänt,
Somnaaaaaaaar snart. Är i nån slags rutin som går om och om igen. Vakna, äta, packa, sola/bada, åka hem, äta, nästan somna, mjaaa typ så. Blir så seg av solen!
Badade jallafall i skogssjön idag. Vaaad det var skönt i vattnet, vanligt vatten slår alltid äckel-klor-vatten som folk (jag..) kissar i.
Sen blev vi trötta på skiten och åkte hem. Gick och handlade och fixade pytt i panna, rätt äckligt ändå men lättlagat. Sen kom tjejorna på besök igen och vi käkade smoothie och hjälpte Arjeta med matte. Får en att tänka på att snart är det vår tur med läxor...
ÅÅåååhh vad jag saknar mammas mat nu. Vill ha husmanskost! Vill ha familjen samlad igen. Det är verkligen inte kul att vara ensam hemma nu :((((
Som salt på såren ringer pappa och mamma och berättar vad för roliga utflykter dom har gjort. Jaa då passar dom på när inte vi barn är där >:(Aaae imorgon blir det lite sovmorgon och sen eventuellt bad. Sen skänningemarken, det blir väl...som vanligt. Ska supa sönder mig på fälten. Eller.....?
Nej nu måste jag sova för jag fick nått depp/pms anfall över mig. Kroppen tror att jag ska ha lingonvecka snart fast lurig som jag är så hoppar jag över den hohoho.

Jag saknar min katt

Publicerad 2011-08-02 00:30:41 i Allmänt,

En sak som är värd att nämnas.
Pappa ringde mig igår när jag svettades på Lundby. Mamma och han hade åkt till Fårö och fikat. På vägen dit åkte dom till Rute Café, där en viss Alex Schulman alltid bloggar om att han hänger där på mornarna. Och vem satt där när dom kom???
Han signerade limpan pappa köpte!
Frågade exalterat hur det var att träffa han "Joo...det var lite skämsigt att gå fram faktiskt..."


Visst är det la fan att man nu har lyckats få tag på 2 autografer från Alex men aldrig träffat han IN REAL LIFE?
Nästa år ska jag vaka utanför hans sommar hus...........


Åh lite avis när mamma&pappa ringer och säger att dom har varit och kollat på olika grejer som inte jag har sett:(
(Nej än har jag inte gått igenom Gotlands alla roliga saker)Neheeeeee, kollade ju på bio idag som sagt. Bridesmaids var rrrrrrrriktigt ruuuulig!Nu måste jag sova så jag ska orka mig upp till Skogssjön imorgon, peppppp pepp pepppp

Stort misstag att inte ta med hem min fina fina katt. Du och jag skulle ju ha det så mysigt här hemma!
*Cat-Lover-fOrEvEr-aNd-eVeR<3*

Bio!

Publicerad 2011-08-01 14:27:28 i Allmänt,


Nämen vilket väder vi helt plötsligt fick!

Igår hängde jag på lundby med Arjät & Moa. Sen anslöt sig flera personer och vi gick till Max (första gången för mig!!!). Det var coolt, fast minus för all denna kö.
Kolla sen på I am number four med bror och Parre. Den var bra!
Det var därför jag inte hann ladda ner Hall Pass Angelika! Men gör de nuuu :))))


Idag gick jag upp innan tio :OO:O Drog aldrig ner persienerna så att jag skulle tvinga mig själv att gå upp hehe...
Så sen tio har jag legat och stekt och nu duschat av all svett, mums.
Snart kommer Marc&Ella och då ska vi fika lite sen så drar jag till Linkan och kollar på Bridesmaids.Då tar jag finklänningen till all ära!Förresten, vaaad Avicii är bra.

Avicii – Fade Into Darkness - Vocal Radio Mix

Äh ta min partajjlista istället så får ni lite att dansa till.

Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela