Bjuder på lite bilder sen lördags

Publicerad 2012-10-29 12:21:51 i



Älskar bilden när jag ser neutral ut och Wilma är gAlEn. Som, "vem satte mig bredvid henne??"


Idag ska jag, mamma, Mimi och Wilma till Tranås igen och shoppa mer cheap monday kläder hehehehehe....
Mimi och jag var ju där i lördags också... Passion for fashion we're addicted we suppose.




Söndag har guld i mun

Publicerad 2012-10-28 20:33:56 i



Har inte bloggat för mitt mozilla firefox har kraschat på datan :'D

Meeeen igår var man ute på ågatan igen. I firade Reneé med att äta hos henne först med lite presentöppning.
Sen slog vi på stort med att ha bord på platå med champagne och grejer. Jaaa fint skare va!
Näämen det va riktigt roligt igår!

Dock spyr jag på folk som bara kommer fram för att dom är fulla, som har gjort något ont mot en, och tror att allt är "lugnt och ok". Och dessutom snackar skit om en direkt. Varför ens komma fram då???


Nåja! Avslutade natten med lite skönsång i bilen med Mimi med Calle som kaptenförare. Vi tog ett stopp på donken också och det mesta blev ju kul efter fyra på morgonen.


Idag har det inte blivit mycket gjort... Bra! Skönt!

Onsdag

Publicerad 2012-10-24 22:41:05 i Allmänt,


Ska försöka hålla fast i min mer regelbundna bloggning.
 
Roligaste som har hänt sen sist:
 
 
Jag skulle göra en imitation på Göran för Mimi innan religionen började. Ni vet, hur Göran spatserar omkring och SEN stormar fram till dom som sitter längst fram och står två millimeter ifrån bordet och stirrar intensivt på en för att se om man blev MINDBLOWN om vad han sa om Jesus alternativt Allah.
 
Mimi och jag skrattade gott, (klart jag skrattar med Mimi av mitt egna skämt), när vi ser att vår lilla lärarpraktikant skrattar i smyg åt Göran-imitationen!? Hur han diskret höll för munnen och tittade ner. Ahhh så kul :D:D
För övrigt så känner jag överhuvudtaget att han vill vara med i våra diskussioner men tar liksom inte steget... Ska försöka få in han nästa gång :)
 
 
 
Jahaja. Mer då? Joo trälar på med ryggträningen på rehaben, eller vad huset ska kallas. Gillade gubben som inte tränade så värst, utan istället gick efter byggarbetarna som kom in ibland i gymmet, och pratade med dom istället. I gymmet lyssnade jag på Alex&Sigges nya podcast som jag ääääälskade. Alex historia om hur han cirka 13 år smög sig in på en Kiss konsert.
 
 
 
 
Jaa, fick också G på engelskaprovet som kändes så dåligt så jag grät efteråt :D Trevlans trevlans!
Oooooch sen har jag EN näsborre som är förkyld. Den vill snora/bli täppt och kittla så jag vill nysa sönder. Vill nästan bli förkyld bara för att få slippa skolan ett par dagar....*hoppas*
 

Fasen känner mig ohälsosam också typ varje dag (men gjorde min bästa kladdkaka hitills!) så kanske ska bygga upp kvällspromenaden till kvällsjoggen. Värt att fundera på...sen om jag kommer göra det.........
 
 

Kompledigt

Publicerad 2012-10-22 23:12:00 i



Okej, kort lista innan mobilen dör

- Tog långfrulle med P3 och söndagsbilagan

- Städade övervåningen

- Krattade löv och gick ut med Tyson

- Bakade kladdkaka

- Fikade med Moa på Gusto och NJÖT

- Sofie kom över och vi bokade hotell till Muse. Då var det också fixat! Efter mamma fått ett utbrott och André fick hjälpa till med internetbokningen. Alltså mamma och teknik. Går in-te nån-stans...

- Hann ta kvällspromenad också med hanapees nya podcast i öronen. Intressant om rasistiska facebookvänner och alkohol. Älskade att det duggregnade, sköööönt mot ansiktet.



Jaaa... Men godnatt då!

Lite sammanfattning

Publicerad 2012-10-21 14:47:00 i Allmänt,

 
 
 
 
 
På våran studiedag vi hade i onsdags, läste jag bok i en timme och tog en promenad i två timmar.
// Sanne, 60 år. Neemen, det var najs.
 
Hittade fina skogsstigar som jag inte visste fanns. Gick mot, utan att jag visste, till ett stall. Klappade på ett föl, såg höns&påfåglar, hade sol nästan hela promenaden.
 
 
 
 
Har glömt att prata om baletten som mamma och jag var på.
Svansjön var jättefin och man hängde någorlunda bra med i handligen. Gillade mest huvudperson-tjejen, eller prima-ballerinan säger man väl? för hon var så fiiiiin. Och kläderna! Med fina fjädrar på och fina fjäderhårband. Klänningen när hon var den svarta svanen!
Och man såg varje muskel på killarna, genom de snortighta trikåerna. Enligt mig tyckte jag trikåerna var liiite för tighta runt paketet, var inte mycket över till fantasin direkt... Förresten vad säger man till "huvud-killen" om man säger prima ballerina till tjejen?
Och hur tjejerna kan vara så starka men endå ha världens sköraste&tunnaste armar och ben, KROPPAR.
Så imponerande när alla ballerinorna var på scenen och gjorde exakt samma rörelser.
 
Sorry för dåliga bilder men paniktog några bilder när man egentligen inte fick...jag vet kriminell är jag.
 
 
 
 
 
 
 
Igår hade vi öppet hus på skolan också. Gick väl bra det med. Stod med Mimi och försökte värva små 97:or till samhällsprogrammet. Som vi nu inte vet så mycket om? Allt har ju förändrats. Plus massa nedskärningar.
Efter det åkte vi i familjen till Motala för att ha födelsedagsmiddag för pappa. Åt plankstek och draaaa mig baklänges vad köttet var gott. Sen höll jag på att somna i bilen av matkoma. Kom hem och sov i två timmar... På kvällen låg jag bara i Andrés säng med mamma och zappade mellan 10 olika program och åt clementiner.
 
 
Idag vill jag nog ta en promenad. Helst med ny podcast från sigge&alex i öronen men får väl duga med nån gammal.
 
 

En liten kvällstanke

Publicerad 2012-10-16 23:53:27 i



Wow vad jag bloggar idag då?


Alltså.....

Jag ÄLSKAR reklamerna på animal planet. Reklamen till the magic of thw big blue. Så mäktigt med enorma valar och simma med hajar.
Animal planet är den enda kanalen då reklamen är lika fascinerande som programmet.

En till bra sak. När studievägledaren prata med klassen idag va hon vääääldigt tråkig. Sen från ingenstans snappa hon mitt intresse. Det finns utbildning på Visingsö där man åker till Afrika!?!? Helloooo där har vi nått som är NÄRA också.
Har också skickat hem kataloger om en organisation som fixar alla möjliga roliga resor runtom i världen. Men resan att åka till Afrika för att vara nära med lejon, är ju såklart drömresan.


OKEJ nu fick jag ut mina geek-tankar om animal planet och mina någorlunda stabila tankar om framtiden. Usch så jobbigt att höra folk som redan vet vad dom ska göra DIREKT efter trean. Jag själv....har bara kommit fram till att jag vill prova på på savannen en lång tid i nått budgettält, eller under bar himmel?
JAJAAAAAA nog filosoferat!

Nu ska jag kolla klart på Scrubs sen läsa bok halva natten.

Tisdag

Publicerad 2012-10-16 19:18:46 i Allmänt,

 
 
 
 
Vad hände i skolan som var mest intressant, Sanne?
 
 
Jaadu Sanne, att vi fick tillbaka religionsprovet som jag fick bra på. Det är tamefan första gången i trean jag är nöjd/jag är bra? Aja, sen följde Elsa och jag med på programråd vilket var värt för vi fika bara med Niklas + andra samhällare. Möjsigt!
 
 
 
Jaa sen efter skolan cyklade jag till sjukgymnasten där han skulle visa mina ryggövningar jag ska göra framöver. Sjukgymnasten Stefan är en av dom rakaste personerna jag har träffat. Allt är så "SÅHÄR GÖR DU, SÅHÄR GÖR DU INTE. Svårare än så äre inte riight?"
Aaa svårt att förklara men han är skit bra på att förklara och det är aldrig några konstigheter. SÅ nu ska jag hänga där på gymmet 2 gånger i veckan och se om rygghållningen blir bättre.
 
 
 
För övrigt kan jag inte sluta rysa av Felix Baumgartner-videor. Älskar bilden när han öppnar dörren och ska hoppa. När man ser JORDEN. Så.jävla.coolt.
 
 
 
 
Annars tycker jag den här katten är en allmänt skön lirare
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag njuta! Studiedag imorgon ju!
 

I´m bringing sexy couch

Publicerad 2012-10-16 14:20:50 i Allmänt,

 
 
 
När jag såg den här bilden kom jag på att tänka på när jag lyssnade på P3.
När en kille hade blivit åtalad för fängelse för att han hade haft sex offentligt med en.....SOFFA.
 
Och Kodjo sa att det kanske var soffan som förförde killen istället.
 
 
 
"Aw yeah. You bring that sweet ass over here. Hey babe! Come sit on my face...I´m really comfortable..."
 

Prov på måndagar är ju också ett jävla påhitt

Publicerad 2012-10-14 16:20:00 i Allmänt,

 
 
 
 
Började plugga till engelskaprovet för 20 minuters sen. Hejaaaa!
Aa det är en sån dag idag, då jag inte kommer orka lägga tid till provet.

Har en period nu då jag egentligen inte orkar lägga tid på dom flesta skolgrejerna. Och tycker att inget av det är kul. Bläääää! Hoppas det är pga att hösten verkligen har kommit nu.
 
 
 
 
Ja just det, igår var vi ju servitriser på ett 40-års galej. Gick jättebra tycker jag. Höjdpunkten var ju att se lärare från Kungshöga på fester hur dom är. Tångring bara körde på dansgolvet och Camilla var allt en danspingla också. Varför har jag inte Tångring i nått ämne? Han verkar va så skööön och skämtar om allt.
 
 
Tror den här helgen har tagit musten ur mig för inatt sov jag 12 timmar. Skön....t
Också en del av "min period", sover så jäkla mycket nu? Dödar för sovmornarna jag får på vardagarna och helgerna finns ingen gräns.
 
 
 
Dags att vakna till Sanne! Men än så länge ligger jag i Andrés säng och traglar på med glosorna....Tände ljus i hela hans rum för jag blev så jävulskt frusen.
Biter på naglarna gör jag också som en idiot *ångest över engelskaprovet*
 
 

Tjena

Publicerad 2012-10-13 03:37:51 i


Här sitter man med nudlarna framför sig som de senaste sena kvällarna.
Som sagt, då har man äntligen gått ut i linkan och sett ågatan.


Okej vad fick jag ut av denna kväll då? Joo att hur sköna och härliga Wilma och Elin verkligen är. Innan har jag bara grävt på dom båda på ytan. Idag blev det djupare grejer. Och så mycket vi hade gemensamt.
Elin kämpade tappert utan legg trots "hon var 20 år".
Och fuldanserna Wilma och jag drog. Jeeeeez tillslut ville.....ingen ha oss :)

Gråter av hur starkt jag gjorde nudlarna. Men GUD så gott! Rinner i både ögonen och näsan, GÖTT!

Träffade Alida också, yessss som jag hoppades! Låtsades höra vad hennes kompis sa, som vanligt när man är ute och musiken är för hög. Man nickar och säger jaa eller hur men har inte hört ett skit.


Nej nu får det va bra med bloggande. Mamma kom upp och tyckte jag skulle sluta med att göra nudlar och sova istället, men jag är ju hungrig...hela tiden. Ska äta vidare nu, natti

Snor'n av sofie

Publicerad 2012-10-11 19:32:08 i Allmänt,

 
 
 

 

 
Vad ska du göra i helgen?
Imorgon ska jag fira Moa Wass dasS för äntligen har hon blivit 18 år. SOM HON HAR LÄNGTAT.
Alltså, äta hos Moa och sedan blir det utgång i linkan.
På lördag ska jag agera servitris i skogssjön på 40-årsfest och tjäna lite cash.
Söndag = VILODAG!

Din favoritlåt just nu?
Oj, måste nog va tyyyyp hela Muses album. Ni som inte lyssnar på Muse, ge albumet en chans och lyssna.
Annars så har jag sittdansat till Far & Son och låtsasrappat. Alltså dessa rytmer och "beats" dom har på dem nya låtarna. Frej rappar på ett skönt sätt med sin skånska. ENDA gången jag tycker skånska är "skönt". Sen att dom flesta låtarna handlar om att röka på har ju också sin charm, typ.
Far & Son – Hyr stället
Far & Son – Bronsfeber
 
När vi endå är inne på "rap på svenska" måste jag ju tipsa Sjukstugan. Den går ju på P3 hela tiden så kan ju inget annat än rappa med.
 
 
 


Har du sovit i din egen säng inatt?
jajemen, imorse var det hårt att lämna den

Har du haft mörkt hår?
Jorå, har ju experimenterat lite

Det starkaste du druckit?
Chilisås :D:D Nejmen antar vi snackar om alko-hål.
I Magaluf innan vi skulle in till Grabbarna Grus så hade en av nörskerna en snapps flarre med 75 % (eller var det 75 Rebecka?) aja, skulle ta den flaskan som va som en liten shot. Hinner ta 3 droppar på tungan innan hela munnen börjar fräta. La ifrån mig snällt lill-flarren och insåg att så grov är jag inte.
(Kände töntighet i den här historian, "assååå jag va i magaluf och SÖP, ni vet?? för det är grejeN Skulle shota 75 PROCENTIGT)

Vad såg du senast på tv?
Schulman Show! Gunilla Persson var gäst. Märklig stämning i studion. Gunilla är märklig.

Vad är du beroende av?
Måste fundera. Te och även kaffe har kommit in mer och mer nu. Min iphone också. Ett evigt tryckande på den.

Vad shottar du helst?
Lakrits shots eller jägermaaaster. Eller den där shoten bartendern i Magaluf grejade, med nått rosa som smakade vattenmelon. Herregud nu lät det som han la i knark, NEJ.

Har du ett turnummer?
8 och 64 har jag fastnat för

Vilken vän vet mest om dig?
Arjeta och endå så måste jag nog säga Nellie. Hon vet ju endå hur jag ÄR som person för det mesta stannar ju kvar även fast man blir äldre.

Har du varit med på TV?
Asså...njae tror inte det

Hur många tror du det kommer på din begravning?
Men jeeeez hur ska jag veta? Hoppas min familj med fina barnbarn. Och massa vänner som har blivit gråhåriga och rynkiga.

Lyssnar du på Onerepublic?
Mjoo ibland. Hans röst är väldigt behaglig för öronen.

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Dom fick allt inspiration av sångerskan Sanne Salomonsen. Dock någon musikkarriär fick jag aldrig.
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag ta mig en kvällspromenad, jag behöver det!
 
 

Filosofi ska man bli smartare av, inte dummare

Publicerad 2012-10-09 21:49:28 i Allmänt,

 
 
 
 
Nää vilken skit-app blogg.se kan va ibland. Alltid när jag ska ladda upp bilder så står det att det inte går och blablabla.
 
 
 
Idag har Elsa och jag sutttit i skolan två timmar efter vi slutade, för att förstå filosofin. Vi klarade ut vissa saker och gav 1000 frågor till andra saker. Aaa det ska bli spännande att se hur provet går på torsdag.
 
 
Åh orkar inte den här veckan. Vill att den ska ta slut NU.
På fredag ska vi fira Moa med god mat och utgååååång. Första utgången för mig också :))) Herregud fyllde i maj....
Aja det blir nog bra, hoppas jag. Sen på lördag ska jag agera hjälpreda på vuxenferre. Hoppas på att det också blir kuligt.
 
 
Imorgon ska jag ta en paus från filosofipluggandet.
Kommer ni ihåg att jag ville så gärna gå på balett förra året? Nu händer det äntligen!
Imorgon ska mamma och jag åka in till Linköping och se Svansjön!
Är så otroligt pepp på detta. Har så höga förväntningar att jag kommer bli amazed som jag blir när jag kollar på So you think you can dance. Jag ska bara njuta i två timmar.
 
Nej nu checkar kulturella Sanne ut här och ska sova
 
 
 
Alltså skadeglädjen över att ettorna gör (typ) allt vi säger :')
 
 

Bakisdag och födelsedag

Publicerad 2012-10-06 16:58:31 i Allmänt,

 
 
Pappas födelsedag idag! Med det firar han och mamma med att åka till Blåvik med sina polare och åka ångbåt.
Hoppas på att få med familjen till tapasrestaurangen och fira honom där....så god mat!
 
 
 
Kom i säng riktigt sent inatt. Cirkus halv fem somnade jag tungt med nudlar och mjölk i magen. Om man inte kan åka och köpa bakismat själv så får man fixa det hemma.
Och idag mår jag inte som en prins. Sprit blir jag som mest bakis av och drack typ bara det igår. Så idag känns det som jag har en hård, kantig boll studsa omkring i huvudet när jag skakar på det.
NOG OM DET, ska ligga i sängen hela dagen och kolla på film och äta nånting. Ska ladda ner nån av Austin Powers filmerna tror jag. Älskar dom.
 
Nu har jag tagit långdusch och borstade tänderna för 20 minuter sen....
Fastnade framför tvn förut av en pandaprogram på animal planet. Blir så jäkla fashinerad av pandabjörnar och landskapet dom bor i! Visste ni att dom väger 100-200 gram när dom föds??? SÅ SMÅ!
Satt alltså i några timmar och sa aha! när dom sa något intressant. Sen började jag gråta när en djurskötare sa hejdå till sin panda som skulle flytta från USA till Kina, som hon tagit hand om sen den var en unge.
 
 
 
 
Igår var ju lyckad kväll! Hoppas att ettorna tyckte det med. Tyvärr tillkom objudna och det liksom dödade festen.
Sen städade vi i typ två timmar, torkade, sopade golv, plocka skräp och grejer.
Jag skulle ta upp den stora vattendunken från källaren och den var så jääävla tung. Så påväg uppför trappan snubblar jag och ligger där i trappan med dunken. Aj. Känner idag att ömheten i kroppen kan vara orsaken till det.
 
Filmade massa igår också när ettorna dansade gangnam style, sjöng högt i hörlurar och annat.
 

Uppis äntligen

Publicerad 2012-10-04 21:01:34 i Allmänt,

 
 
 
 
 
Har tänkt att blogga massa i veckan men andra saker har kommit emellan. Men nu är jag här!!
 
 
Okej. Tog en långpromenad med Hanapees podcast i öronen. Håller fast i att få det som en vana.
Hanapees var helt okej! Men det kunde ha blivit bättre...
 
Aja, hittade massa fina skogsstigar jag aldrig gått i här i Mjölby. Visste inte att det fanns så fina skogsstigar längs Svartån. Hittade en as fin grillplats vid ån som hade varit så fint att grilla på i somras???
Tittade ner på mobilen i 2 sekunder, sen när jag tittar upp igen. Då kommer en jättejätte stor och jättejätte fin häst mot mig. Det var också så fint! Log sönder mot tjejen som red hästen för jag tänkte "åh lyckos dig som har en fin häst du kan rida på i skogen". ASSÅ VARFÖR BLEV JAG INTE HÄSTTJEJ???
 
 
 
Men min promenad var inte bara mysig. När jag gick bakom tunet nästan vid mig. Jag hinner se att en person ramlar ner på gräset och en person står bredvid, cirka 50 meter ifrån mig. Tror först det är ett barn och sin pappa. Sen ser jag hur ena personen drar hastigt upp den andra från marken.
Sen går de mot mig. Ser då att det är en tjej och en kille i typ 20-30 års åldern. Killen, eller mannen, tittar på mig allvarligt och jag försöker se på tjejen om hon visar något med blicken men hon ser lika allvarlig ut på mig.
Försöker se om hon skriker i huvudet på mig att nått är fel.
Typ 5 sekunder efter vi mött varandra, så vänder jag mig om och tittar efter dom. Då ser jag att tjejen har börjat gå på gräsmattan mot hagaskogen, mannen drar då hastigt i henne igen mot cykelvägen igen. Han vänder sig om därefter och ser att jag har sett allt.
Jag vänder mig om och går några meter igen innan jag vänder mig om igen. Då går de som vanligt och han vänder sig om också och kollar på mig.
Vände mig om var 10:e sekund för att se om något hände men det gjorde det inte...
 
Jag är fortfarande ställd efter den här skumma händelsen. Jag såg aldrig hur hon satt på marken, första gången jag upptäckte dom. Och såg inte heller andra händelsen helt.
Försökte hon komma bort från honom? Eller var hon påverkad av något och han försökte bara kontrollera henne?
 
GAAAH kan inte sluta fundera! Funderar över vad JAG skulle ha gjort. Känner mig som en typisk jävla svenne som bara glodde. Fast nej ändå inte.
Jag stirrade sönder på han och försökte ge blicken "vafan håller du på med?". Och vad skulle jag ha gjort? Följt efter dom? Det skulle han ju ha sett så mycket vi båda vände oss om.
DILEMMA KÄRA LÄSARE! Dilemma!
 
 
 
 
Nej nu ska jag göra te och kolla på New Girl på tv med pappa.
Aa kände att det blev en as konstig vändning i inlägget...först panika över eventuell kvinnomisshandlare och sen prata om mys framför tvn.... Mmm
 
 
 
Just det! Igår kollade jag min rygg igen hos en sjukgymnast. Alltid lika behagligt att ta av sig till underkläder för en främling som ska klämma....
Fick nu reda på att jag inte alls har ett för kort ben, som dom sa för två år sedan.
Utan jag har sne rygg och det blir inte bättre när jag har en dålig hållning. SÅ nu ska jag härefter sitta rakryggad och börja träna ryggen 2 gånger i veckan. Hoppas verkligen att det ska bli bättre för ryggontet är inte så trevligt.
 
 
 
Nu vet ni vad som har hänt i veckan! Imorgon blir det nollningsfest! Ska dansa sönder med Mimi och vem vet, kanske bli fullare än nollorna!
 
 
 

Sånt här kan förstöra hela dagen

Publicerad 2012-10-02 13:51:33 i Allmänt,

 
 
 
 
 
Förberedde mig för en pluggdag. Gjorde te och macka, satte på radion och tog fram religionsgrejerna.
 
DÅ SER JAG ATT JAG TAGIT GEOGRAFIBLOCKET ISTÄLLET FÖR RELIGIONSBLOCKET.
 
 
 
Asså jag orkar inte :(((( Hatar sånt här!
 
 

Så nu antar jag att jag ska dricka upp mitt te och cykla tillbaka till skolan igen och byta block med alla viktiga papper. RÖV. Såklart ska Göran inte lägga upp allt på itslearning som alla andra normala lärare gör.
Ät bajs, Göran, hör du det? ÄT BAJS.
 
 
Känner redan nu att religionsprovet kommer gå åt piparN
 
 
Ska argcykla, sådär så man böjer på hela överkroppen och flåsa.
 
 

skjut mäh
 

The 2nd Law

Publicerad 2012-10-01 19:41:37 i Musik,

 
 
 
 
Vilken dubbelmoral-dag jag hade igår. Spenderade min tid med två filmer och en fet godispåse. Sedan på kvällen så promenerade jag en timme med Alex & Sigges podcast i öronen. Det måste bli min nya vana, att lyssna på deras podcaster.
 
 

Hade sovmorgon idag men endå tyckte jag skoldagen sög. Så skönt att bara komma hem och göra té, the, te (välj eran favorit). Asså te är fan min last. Så mycket te jag dricker på en vecka... Köpte chai-te på Gotland och det smakar så gott! Det smakar höstmys och julafton! Lukten är nästan bättre än smaken...

Nejmen nog om min besatthet av te.
 
 
Försöker göra något vettigt med engelskaglosorna. Istället bloggar jag och njuter av Muses nya album.
Har varit så spänd!!!!!! Har varit så rädd att inte gilla albumet och känna "faa-aan så ska dom köra dom nya dåliga låtarna i December".
 
 
MEN ISTÄLLET ÄLSKAR JAG ALBUMET! Än så länge.... har inte lyssnat klart på hela än....
Älskar sen igår låten Follow Me. Muse spelade live på iTunesfestival-appen igår och då låg man i sängen och bara möööös medan jag kollade på dom på mobilen. OCH FICK SÅDANA RYSNINGAR AV DEN LÅTEN.
 
 
 
Skäms när jag skriver såhär egentligen. Ni som inte tycker om Muse förstår ju ingenting och känner bara NÄÄE. Men jag måste få skriva glädjen över att The 2nd Law var över förväntningarna.
Kan det inte bara bli den 6:e December nu?
Tycker omslaget är så fejnt också :):) Åh vill ha det som iphoneskal!
 

Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela