Peppen för imorgon

Publicerad 2013-06-27 23:25:56 i Allmänt,

 
 
 
 
Fyndade på stan idag! En mys-bh, bikini och en fin orange myströja, allt nedsatt!
Den att tröjan var orange var genomtänkt för imorgon.... Channel Orange! Klart vi ska ha något orange på oss imorgon när vi ska se Frank Ocean. Bara det att jag lyckades köpa exakt likadan tröja Sofia också hade köpt för det :))) Men det blir coolt, vi kommer inte tappa bort varandra.
 
 
Fikade sen hos svärsyrran Ella. Mys med henne och hundarna och katten. Alltså Lupo jäkla mysvalp som klumpedunsar med sina stora tassar.
 
 
Har visat mamma och pappa nu svt play och dom har fått världens AHA-känsla av det. "Man kan ju kolla på alla program såhär istället ju!!!?" säger mamma. You don't say :))) Nääämen inte lätt för gamla päronen att hänga med i teknikens värld. Så nu kan dom kolla på Morden i Midsommer när dom vill. Lycka.
 
 
Och lycka är det att jag börjar inse att jag ska se Frank Ocean imorgon. Kommer bli så mäktigt att se han köra Pyramids!!!!
 
 
 
MEN FÖRST ska jag till Sofias lägenhet, köpa plockmat, tapas, dricka vin med henne, Julia och Jessica. Aaa det låter bra ni!

Jag är en sån "fri själ"

Publicerad 2013-06-25 16:02:49 i Allmänt,

 
 
Mina dagar börjar se likadana ut nu. Upp, äta frukost och sen sätta sig i solen och läsa bok/lyssna på radio.
Fick ett jag-bryr-mig-inte-ryck och solade toppless för vissa ställen av vår trädgård är så öde. Gud va retro jag var då. Önskade nästan att någon skulle ta en bild på mig med brillor och solhatt. Sedan ta instagramfiltret "1977" över den och sätta den på min vägg.
 
 
 
 
Idag har jag en grov beslutsångest. Ju mer ensam jag är, desto mer tänker jag på vad jag ska göra i höst.
Igår ringde otippat nog en tjej från Linköpings universitet från turismprogrammet, om jag hade några frågor.
Jaha nu gör dom tydligen så att dom ringer runt dom som sökt om man har några frågor. Det var ju trevligt men blev bokstavligt talat tagen ur sängen när dom ringde sådär. Kom inte på så roliga frågor...
 
 
 
NÅJA. Sen ska jag ta tag i att ringa mamman och fråga mer om au pair i Bryssel.
Just nu är jag på jag-ska-inte-åka-sidan. För några dagar sen var jag fasen pepp och nästan bestämt att jag skulle åka. MEN FASEN!? Tio månader i Bryssel, samtidigt som jag åker redan i Augusti??
Tror inte jag är så tuff att jag tar det beslutet och baaara draaar. Om inte mamman är jättebra på att övertala...
 
 
Är så velig med detta bara för jag vill inte va "en av dom" som fastnade i Mjölby och inte gjorde något "kul och galet" efter studenten. BLÄÄÄÄÄÄ
 
 
 
Så jobbigt att ringa också för jag.vill.inte.prata.i.telefon. Måste förbättra min fobi över att svara på okända nummer.
 
 
 
 
 
Nu ska jag ladda ner första avsnittet av true blood. HAR JU INTERNET PÅ MIN DATOR IGEN NU!
 

Midsommar

Publicerad 2013-06-21 16:10:54 i Allmänt,Firar alltså midsommar ensam, eller jaa på jobbet. Mamma och pappa drog till sommen med sina polare. Har bara legat i solen och läst bok idag. Bestämt att i sommar ska jag läsa massa böcker! Tråkigt att jag läser rätt så långsamt bara.

Tur att andré och David kom med matkassar och fixade till grillat. Annars hade jag gjort nudlar innan jobbet, och det hade väl varit lite tragiskt...
Så jag fick äta i tystnad medan dom sov bredvid i sin matkoma med radion i bakgrunden med låten Mambo nr 5...jaa feeeezt...

Nu dricker jag kaffe, läser bok och väntar på att få åka till jobbet och bli sysselsatt. Fast skulle lätt vilja slippa och läsa bok hela kvällen istället.

Hoppas gubbarna och tanterna inte är lika party idag som igår på miskarp.
Fasen håller på att bli tacklad när man ska förbi smidigt medan dom buggade loss till dansband.


Just det! En vecka kvar tills jag ska få se Frank Ocean!! Kalas jööö!

Det här med vad man "ska göra"

Publicerad 2013-06-19 14:04:55 i Allmänt,


Bloggar inte för min dator har inget internet... Och André "hinner" inte hjälpa mig. Och det är sååå jobbigt att blogga från mobilen :/

Men jag mår bra! Studenten är över och jag sörjer inte överdrivet mycket. Men visst är det lite sorgligt. Men nu har jag hela liiiivet framför mig.

Och nudå? Jo jag badar, solar, försöker planera framtiden med vänner, läser bok, jobbar och lyssnar lite väl mycket på Oskar Linnros.

Jag bokade biljett till bråvalla också för att se Frank Ocean!!! Jaaa!!!
Nu kan jag va lugn. Skulle inte va ok om jag missade honom nu när han kommer till Sverige.
Alltså denna att jag såg fram emot denna sommar att i lugn och ro planera vad jag vill göra.
NEJ då får jag flera alternativ och jag måste bestämma mig snart?!!
Åh jag är sämst på att ta beslut.

Men det grovaste alternativet: Ta mitt pick och pack i augusti och bosätta mig i Bryssel för att va barnflicka i tio månader (!!!!) åt en familj som verkar va för övrigt jättebra!
Världens möjlighet ju! Men verkligen inte det jag hade tänkt mig. Samtidigt kan jag inte sluta tänka att de 10 månaderna därnere kanske blir helt underbara?
Men tänk om jag blir helt ensam där och kanske inte alls får kontakt med barnen jag ska ta hand om?

Så himla ironiskt att jag blir tillfrågad att va au pair när jag sagt att jag aldrig får kontakt med barn. Men det är ju för att jag aldrig har fått nån chans att få va mycket med barn. Dom här pojkarna kanske jag får världens kontakt med?

Samtidigt vill jag ju också gå den där reseledarutbildningen! Och sen dra till Afrika. Men orkar jag skjuta upp de för TIO MÅNADER i ett land jag inte vet mycket om.

Ååååhhhh vill bara gå till en spåkvinna som kan se framtiden åt mig :-)
Eller så har vi en bloggröstning om vad jag ska göra? Eller?

"

Publicerad 2013-06-01 17:50:54 i Allmänt,

 
 
 
 
Har alldeles för lite tid på mig att blogga om studentveckan. Det är ju den här veckan som alla säger är den bästa i hela livet, allt är bara "time-of-my-life-känsla".
 
 
Men jaaa kan ju hålla med om att det är jäkligt najs att umgås med folk i en vecka som bara är glada och peppa.
Ikväll blir det grillning och förfest hos Emma. Sen Linköping igen!
 
 
 
 
.......
 
 
 
 
Detta skrev jag klockan fyra men glömde publicera ops! Men haj haj!

Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela