Sveriges nationaldag!

Publicerad 2009-06-06 13:15:16 i Allmänt,

Idag vakna jag av att mamma ropa på mej för tydligen igår när jag skulle lägga in min söta nutella i kylskåpet, hade jag råkat ta ner en skål med massa sås så de va överallt i kylskåpet. Smart Sanne! :D Så då fixa vi de och sen senare till Ivarssons för att köpa blommor. Hoppas Moa inte läser min blogg idag. Kommer få dåligt samvete idag när jag kommer med fjuttiga saker.. Jajja idag äre släktkalas hos Moa för hon konfirmeras! Jaa de är ju inte bara släkten för de kommer nåra andra vänner också, jag är ju faktiskt inte släkt med Moa.

Igår jalla fall så mötte jag Johana, Moa & Herman på skolgårn sen kom the twins (nya smeknamnet, fast tror inte dom själva vet om de) Oså trippade vi hem till Herman och prata o gödda där. Sen gick vi ut en promenix igen till ahlgren. Där va alla glada. Löste lite saker där. Eller vet inte om vi löste allt? Ajja sen traskade vi vidare till donken där de va lite folk och sen va Johanna en ängel och skjutsa hem mej på cyckeln hem till mej, mysigt sådär på natten o åka där o lyssna på bra musik på mobilen! Och sen kom daddy dj och hämtade henne. Sen gick jag o laa mej!
Och jag som hade med mej allting, hade tänkt på allting, men nejnej vi åt knappt på de jag köpte. Otacksamma jävlar...Haha nee men får se de från de positiva , då är ju allting mitt! :D

Nej jag måste gå och fixa mej nu så vi hörs o ses!


Älskarn! Bara för att Moa la upp en låt på han så har de spelats Gavin
dom tre senaste dagarna, inget imot mej ohnej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela