Förortsmamma

Publicerad 2011-08-10 15:42:06 i Allmänt,






Börjar bli rätt så trött på att bo ensam nu asså. Bytt sängkläder i både min och Andrés säng. Ogillar speciellt att byta täcke och lakarn, kan ju ta sån jävla tiiiid ibland. Hoppas på att bli nominerad till bästa syster nu när jag har fixat Andrés säng. Skulle ha tagit före- och efterbilder för innan såg allt ut som en ända klump med täcken (han hade två täcken). Blev ledsen i ögat när André aldrig sa hejdå inatt :((( Han tycket väl att jag sov för sött så han inte ville väcka mig.


Naaaee om man skulle upp till Lidl och handla lite nödvändiga saker. Fina, trogna Lidl som alltid finns där. Som inte bryr sig när jag är som fulast en söndagsmorgon. Ändå är ni trevliga och ibland packar kassarna åt mig. Dom kanske gör det åt andra, eller kanske bara åt mig (hoppas bara åt mig!!!)
Älskar hur bekväm jag blir när jag är ensam för mycket. När jag slänger soporna så går jag i BH och pyjamasbrallor och har attityden "VAAAD!!??" om någon skulle stirra på mig. Känner mig som en ghettomamma som bor i ett skumt område då :))))
Ska allt köpa en skvallerblaska och lite flöt tills ikväll. Blir filmnight ikväll med homiesar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela