Uppis äntligen

Publicerad 2012-10-04 21:01:34 i Allmänt,

 
 
 
 
 
Har tänkt att blogga massa i veckan men andra saker har kommit emellan. Men nu är jag här!!
 
 
Okej. Tog en långpromenad med Hanapees podcast i öronen. Håller fast i att få det som en vana.
Hanapees var helt okej! Men det kunde ha blivit bättre...
 
Aja, hittade massa fina skogsstigar jag aldrig gått i här i Mjölby. Visste inte att det fanns så fina skogsstigar längs Svartån. Hittade en as fin grillplats vid ån som hade varit så fint att grilla på i somras???
Tittade ner på mobilen i 2 sekunder, sen när jag tittar upp igen. Då kommer en jättejätte stor och jättejätte fin häst mot mig. Det var också så fint! Log sönder mot tjejen som red hästen för jag tänkte "åh lyckos dig som har en fin häst du kan rida på i skogen". ASSÅ VARFÖR BLEV JAG INTE HÄSTTJEJ???
 
 
 
Men min promenad var inte bara mysig. När jag gick bakom tunet nästan vid mig. Jag hinner se att en person ramlar ner på gräset och en person står bredvid, cirka 50 meter ifrån mig. Tror först det är ett barn och sin pappa. Sen ser jag hur ena personen drar hastigt upp den andra från marken.
Sen går de mot mig. Ser då att det är en tjej och en kille i typ 20-30 års åldern. Killen, eller mannen, tittar på mig allvarligt och jag försöker se på tjejen om hon visar något med blicken men hon ser lika allvarlig ut på mig.
Försöker se om hon skriker i huvudet på mig att nått är fel.
Typ 5 sekunder efter vi mött varandra, så vänder jag mig om och tittar efter dom. Då ser jag att tjejen har börjat gå på gräsmattan mot hagaskogen, mannen drar då hastigt i henne igen mot cykelvägen igen. Han vänder sig om därefter och ser att jag har sett allt.
Jag vänder mig om och går några meter igen innan jag vänder mig om igen. Då går de som vanligt och han vänder sig om också och kollar på mig.
Vände mig om var 10:e sekund för att se om något hände men det gjorde det inte...
 
Jag är fortfarande ställd efter den här skumma händelsen. Jag såg aldrig hur hon satt på marken, första gången jag upptäckte dom. Och såg inte heller andra händelsen helt.
Försökte hon komma bort från honom? Eller var hon påverkad av något och han försökte bara kontrollera henne?
 
GAAAH kan inte sluta fundera! Funderar över vad JAG skulle ha gjort. Känner mig som en typisk jävla svenne som bara glodde. Fast nej ändå inte.
Jag stirrade sönder på han och försökte ge blicken "vafan håller du på med?". Och vad skulle jag ha gjort? Följt efter dom? Det skulle han ju ha sett så mycket vi båda vände oss om.
DILEMMA KÄRA LÄSARE! Dilemma!
 
 
 
 
Nej nu ska jag göra te och kolla på New Girl på tv med pappa.
Aa kände att det blev en as konstig vändning i inlägget...först panika över eventuell kvinnomisshandlare och sen prata om mys framför tvn.... Mmm
 
 
 
Just det! Igår kollade jag min rygg igen hos en sjukgymnast. Alltid lika behagligt att ta av sig till underkläder för en främling som ska klämma....
Fick nu reda på att jag inte alls har ett för kort ben, som dom sa för två år sedan.
Utan jag har sne rygg och det blir inte bättre när jag har en dålig hållning. SÅ nu ska jag härefter sitta rakryggad och börja träna ryggen 2 gånger i veckan. Hoppas verkligen att det ska bli bättre för ryggontet är inte så trevligt.
 
 
 
Nu vet ni vad som har hänt i veckan! Imorgon blir det nollningsfest! Ska dansa sönder med Mimi och vem vet, kanske bli fullare än nollorna!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela