SkogspromenerarN

Publicerad 2014-03-12 20:41:51 i Allmänt,

 
 
 
Hej blöggän. Här sitter jag och luktar svett. Myz.
 
 
 
ALLTSÅ! Jag har vaknat upp från nått slags ide! Är cp-glad mest hela tiden bara för solen.
Jag har börjat äntligen börjat springa ute igen. Har ju länge gått långpromenader istället för jag inte känt peppen att börja springa MEN NU JÄVLAR! Med Tack för kaffet-podden i öronen så springer jag nu skrattandes som ett psyko.
SKOGSLUKTEN!!<333 Älskar den.
 
Sååå nu är min rutin efter jobbet, gå ut och springa/gå i cirkus två timmar, äta och sen en liten tupplur.
Dock var det två tillfällen idag det var nära-döden-upplevelse på min promenix i skogsjönskogarna.Går i min egna lilla värld och lyssnar på podcast. Sen får jag bara en känsla av att jag inte är ensam och vänder mig om. Då är de en mountainbikekille 2 decimeter bakom mig. Blir vettskrämd och skriker bara OJ FÖRLÅT!!! Alltså är detta min överlevnadsinstinkt, be om ursäkt när jag nästa gång kanske blir våldtagen :)
Sen när jag kommit en bit in i skogen så stod det skyltar överallt VARNING RISKOMRÅDE FÖR SKJUTBANA. Kände mig väldigt trygg just då.

En annan rolig grej som hände i lördags när Lovisa och jag var i Linköping. Skickade in ett sista cv på ett krukmakeri/café på Gotland på lördagsmorgonen. Och så ringer dom på eftermiddagen och ger mig jobbet. Jösses blev så förvånad! Men glad! För nu kommer Wilma och jag jobba på samma ställe. Har jag skrivit det här innan förresten? Att Wilma och jag ska bo på Gotland i sommar? Isåfall har jag skrivit det nu. Och det kommer bli fett.
LIVET HÖRRNI! DET VERKAR BLI EN BRA VÅR OCH SOMMAR! HEJJA!
 
Jaha, om man kanske skulle duscha och dra ett GOT-avsnitt.
 

Kommentarer

Postat av: Alice

Publicerad 2014-03-13 12:14:48

Fy faaaan vad gött med Gotland :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela