Don't give up

Publicerad 2009-05-31 21:42:05 i Allmänt,

Blev inte så mkt på store4 för de va ganska utplockat i storlekar men finfiina klänningar hade dom allt. Så de blev en tubklänning som va blå o vit och ett blått linne som hade en tuff rygg osådär, svårt att förklara.
Sen har jag slökollat på systrar i jeans på tv och götttat mej med jordgubbs smoothie. Sen fick mamma och pappa det där jobbiga humöret. Ni vet, dom gör allt för att du inte ska få sitta vid tv:n och mysa utan jag måste slicka på kuvert och måste följa med och handla med pappa. Jajja de var väl ändå bra så jag fick röra på mej lite idag.
Nu har jag kollat igenom alla bilder för nu är dom allt i datorn så ni ska få lite random bilder från balen!








 

Sådär, här har ni lite bilder. Klicka på dom, neej nu ska jag ta en dusch och inpackning för dethär inlägget tog 40 min nu med alla bilder att ladda upp :P

Godnatt!


Dancing in the moonlight

Publicerad 2009-05-31 13:46:37 i Allmänt,

Preem svek igår... Och klockan va sent så de blev inget Phille. Så istället drog jag ner täcke, filt och kudde ner till soffan och mamma o jag kolla på massa dåliga program. Men de va ju ganska mysigt ändå :)
Idag ska mammsen o jag till Store4 för att checka om dom har nått fint till oss, sen ska jag nog lägga över alla bal-bilder på datan!

Hejheej igen

Publicerad 2009-05-30 21:00:53 i Allmänt,

Nu är jag hemma igen och har tagit cirka hundra kort på alla fina klänningar och frisyrer, eller jaa André & Carrol också. Så där sprang Patricia och jag runt o tog kort på alla och kommentera typ varenda klänning och frisyr, haha. Och så hade vi en mysig picknick i gräset också. Sen trippade alla in i slottet och vi åkte hem. Pappsen o jag drog till donken och handlade kycklingvingar, min nya favorit just nu faktiskt. Satte på mobilen precis och Clara hann ringa efter 5 min och skälla på mej för jag inte har hört av mej :( Så nu ska jag gå till preem och fylla på mobilen så jag kan smsa igen, eller vänta? Är det öppet nu? Ahh järnspikar! Aa blir att checka de nu jalla fall och sen kanske de blir att cyckla ut till phille frey och försöka förlåta Clara! (Y) Ahh måste alla bo på landet eller i andra sidan stan?? Handikappad nu när pappa knappt kan köra bil nu. Tusan också!  Aaa så ni får vänta med bilder på my brothaa, Carrol o massa annat folk, eller jaa om ni nu ens vill se dom. Ähh de är min blogg, jag får göra vad jag vill här! (Y)


HUNGRY EYES , FAVORITEN JUST NU!!

Nu bär det av till Vadstena!

Publicerad 2009-05-30 13:41:04 i Allmänt,

Alla va jätte fina! Men favorien var nog ändå Carrol(staving?) Andrés kavaljer. En jätte söt persikofärgad klänning. Kommer bilder på alla sen! Herrrrrrrrrrrrå!

Fick en liten överraskning på bilddagboken...

Publicerad 2009-05-30 12:33:21 i Allmänt,



Asså... man blir ju mållös hur folk orkar sånthär? Ännu värre när jag inte fattar va personen menar.
"gå o knulla bara jag vet hur de blir!"  Nää serru jag är oskuld och de kommer jag va ett tag så de är lugnt (Y) Och vadå jag vet hur de blir?? "glöm inte säkerheten bara, kan ju va bra för dig just nu!"  Men kom igeeen va är dehär?? :P
"Du är inte snygg, o varför göra såhär? Du är inte värd det HÄR!" Har jag sagt att jag är snygg? Är det olagligt att ha en bild på sej själv nu på bdb också? Och GÖRA VADÅÅ?? Och vad är jag inte värd?? Nää sånthär är så onödigt och personen kan lika gärna säga det till mej, jag klarar sånt, jag klarar folk som inte gillar mej men nått jag inte gör, är att få folk att ogilla mej. Näääe ska nog ta en funderare på vem det är och gå ner o ta en ananasbit, mums på de!

Väntaaar

Publicerad 2009-05-30 12:03:04 i Allmänt,

Nu är jag klar och jag är jätte onöjd med håret. Jag vill åka och kolla nu!!! Nej jag ska gå ner och äta frukost eller jaa lunch, har inte ätit nått idag så de blir de nu! Men uppmuntrar mej med att kolla på klipp från kulturfestivalen, haha.
Här får ni två till!





Är han söt eller är han söt?? Eller jaa ni kan knappt se för jag är sämst på att filma...


NU KOM TJEJEN ANDRÉ SKA GÅ MED, SKA SPRINGA NER OCH CHECKA DE NU! CIAO PÅ ER!

Bal!

Publicerad 2009-05-30 10:31:33 i Allmänt,

Nu håller jag på och gör mej ordning lite smått för senare åker la familia till Vadstena och kollar på balen. Ska blir rrriktigt kul att se hur fina alla är (Y) Nej jag kan inte sitta här, måste fixa fågelboet jag just nu har i håret!
Hörs & ses bilder kommer sen!

The Climb

Publicerad 2009-05-30 10:16:00 i Allmänt,

Jahaa igår blev de utebio hos Clara. De kunde inte bli mycket mysigare!



Vi började värma upp med att mima till låtar som A drop in the ocean(som ni ser hur fint dom gör de på bilden!)




Sen la vi upp allt i trädgården, massa gott och en mysig film och en söt kille i filmen (Y)


Och såhär mysigt blev de när det blev mörkt (lägg märke till dom mysiga lyktorna i träden)



Ni är bäst!

Matilda och Sofie skulle ha vunniiiiiiit !!!

Publicerad 2009-05-29 17:30:23 i Allmänt,

Slapp och skön dag med bara kulturfestivalen. Vädret var inte heller alls dumt!
När jag kom hade papii äntligen kommit hem. Med gipsad arm. Men han va inte butter för de ohnej!
Så kom morfar ett tag så vi satt på altan och prata. Sen fick jag ett smoothie-sug och den var superrrrgod! Såklart med Scrubs till också blev det inte bättre. Slumra till lite då o då och frös av smoothien tror jag? Hoppas de inte är förskylning.
Nej nu ska jag dra mej neråt för ikväll är det jag som är grillmästaren för pappa ska inte röra en fena! Dendär handen ska va stilla! Så om ni åker förbi Lidl kanske ni ser massa rök överallt och ser mej steka där och tro jag är grillmästare (Y)

Ska försöka få in en video när Sofie och Matilda sjöng också. Men inte ikväll för senare ska jag till Claralito där det blir mys!

Unintended

Publicerad 2009-05-28 22:47:59 i Allmänt,

Trött dag. Trött Sanne. Behöver jag beskriva dagen mer? Typ det ända roliga idag var när Ellen och jag skulle spela in vårat "projekt" om preventiv medel på no:n. Vi båda hade väldigt svårt att säga könssjukdomar korrekt....

Sanne: ...blablabla och p-staven skyddar inte mot kön...sch..sk...sch.. HAHAHAHAHAHA!
Jaa ibland går det bara inte att säga det rätt! Ellen prova ju med att säga "skönsjukdomar" bl.a. Haha
Men vi fick ju till det tillslut och då sa vi ju faktiskt inga fel, bra gjort av oss! No-labbet fick vi också skriva om preventivmedel och trä på kondomer på bananer, yeyyy för oss haha.
Efter skolan blev de knäckebröd (min nya drog efter skolan typ) och dega framför Tyra Banks Show.
Nej skriver inte mer här för jag har inte gjort ett dugg vettigt idag, jag menar vill i verkligen veta att jag har typ städat rummet och städat kattlådan? Njaa jag tror inte det. Men om vi gör såhär då, jag lägger över lite bilder till datan så får ni se bilder från modevisningen.





STRIKE A POSE!



Nej nu ska jag sova för imorgon blir de kulturfestival i skolan och vi får sovmorgon till nio.
En liten guldkant sådär på fredagen!




Ill be there as soon as I can
But Im busy mending broken pieces of the life I had before
...

Hurtig dag !

Publicerad 2009-05-27 22:12:55 i Allmänt,

Känner att det blir svårt att hinna blogga nu förtiden. Idag har jag hunnit sola, hem och äta, tillbaka till skolan för att kolla på modevisning (bilder kommer!) , åka till Vallen för att kolla på fotboll. Jag vet fotboll... när vi kom dit så tänkte jag för mej själv, Vad gör jag här? Vem är mer ointresserad av fotboll än mej? Men Södra vann ju så de va ju ganska kul ändå! Sen cyckla hem därifrån bland alla vägar på andra sidan stan, blir ju nästan vilse. Jaa jag bor ju trots allt vid Lidl och befinner mej väldigt sällan på andra sidan. Lite ledsen blev jag nästan på engelskan för jag har blivit sämre...mitt VG har blivit ett vääldigt starkt G, Sanne fortsätt att skriva bättre blablabla för att imitera Cecilia lite. Ahh blir så sur!
Men tillbaka lite snabbt om modevisningen. Dom va ju fanimej as duktiga! Och allas hår för ju as fina! Nee nu lutar det starkt på att bli frisör! En av dom som fixa dom hade mitt drömhår...åhh ville gå fram och klippa av de o sätta de på mej:( Långt fint hår som var sådär lagom lockigt, jaa brunt hår hade hon trots allt men JUST det håret fast min hårfärg...åhh jag skulle vara lycklig då. Jaa då skulle allt annat kvitta på min kropp!   Ajuste, träffa ju på AllisBrallis på vallen. De va inte igår man fick prata med henne! Eller jaa, imorse så mötte jag ju Allis och Lisa när jag va påväg till skolan men ändå... Dom två är ju för hääärliga!
Kolla ni på Greys Anatomy!? Nee fyfan va sorligt, varför har inte jag följt de slavisk??? De är ju as bra!
Nej nu ska jag inte sitta mer vid datan, skulle ju ha sovit för länge sen men den har man ju hört förut...

Kände att inlägget blev lite rörigt nu men försök att hänga med jalla fall (Y)

Min OCH morfars dag faktiskt, grattis Morfar <3

Publicerad 2009-05-26 22:48:01 i Allmänt,

Tyvärr hinner jag inte skriva mkt om min dag idag. De blev fullt upp idag. Skriver kortfattat!
Fick presenter imorse, presentkort på IKEA (Jaa ni kanske blir lite förvirrade nu men jag vill göra om mitt rum så de passar utmärkt!) , lyktor(jag gillar lyktor starkt) , bodyscrub o lite sånt :)
Skolan var bra tills sista lektionen. Moa och Johanna lura mej ut och där stog Clara, Rebecka och Amanda beredda med vattenpistoler och mjöl + utsvängda byxor, as cool väska och en chic väst! Tillbaka till skolan kom jag blöt och mjölig med mina chica kläder. Blev mobbad och uttittad av alla (y) Efter mycket spring efter min väska så fick jag tillslut tillbaka mina kläder och gjorde omprovet. Godkänt måste de bli! Hem och duscha bort mjölet. Fick presentkort på ansiktsbehandling också av mammsen då. Sen kom Ellen och Ida oså dragga vi till församlingshemmet. Där var Elin också och de bjöds på glass och maränger, vi gillart! Blev ingen grillning för de regna ju tyvärr :( Sen tog vi seriösa bilder som vi ska rama in sen, haha snyggt.
Sen direkt efter blev de mormor o morfar. Där bjöds det på mat och fick pengar av dom och fick ett armband av Patricia :)
Kanske kommer en liten fin bild på armbandet, diggar berlockarmband hååårt ! (y)

Ajuste! Pappsen skada sej ju idag också! Kapa halva pekfingret så senan gick av, stackarn! Haha men roligast var när han kom tillbaka, när vi såg han från fönstret hos mormor o morfar. Med gipsad han åker han bil från lkpg , när han kommer ut har en cigarett i mungipan och jenasjackan på sniskan. Jaa de är en hårding till pappa jag har!

Okej de blev ganska mycket nu ändå men jajja! Imorgon blir de modevisniiiiing!



Tack alla för presenterna och för alla ni som gjorde det till en bästig dag!<3

She's so much more than you're used to

Publicerad 2009-05-25 21:41:04 i Allmänt,

Idag var alla slappa som fan i skolan tkr jag allt. Slappast va Moa som va hemma. Men var ju pågång att va hemma också för nu har jag haft magknip i snart ett dygn, sov knappt inatt p.g.a de. Det mesta blev fel också, våra fina musikredovisning försvann, jag tog helt fel kläder, jag körde en myströja och jeans men dog av värmeslag för det blev så varmt med att gå runt i en svart tröja. Efter skolan tröstade jag mej med att gå o köpa en skvallertidning på preem och den dyra ben&jerry glassen. Johanna slog en pling och jag hjälpte henne med musikläxan, sen hände de nått och Johanna försvann:(  Sen satt jag på altan ett tag men ändra mej snabbt och drog på mej bikinin och stekte på balkongen med skvallertidningen.
Sen har jag pluggat till omprovet imorgon för jag är duktig. Vet inte hur de kommer gå men förhoppningsvis blir de G. Jag menar vad kan gå fel när det är min födelsedag imorn?? Svaret är MYCKET , Gud vet vad dom kommer hitta på imorgon:( Ähhh kanske skippar skolan ... Ligga hemma till Scrubs är en bra födelsedag det också faktiskt (y)




Vet ni? Jag kom på en sak. Jag har inte lekt med min cam på åratal så förut var de fan dax. Jag måste ju liksom visa hur glad jag är för det är imorn jag fyller 15! :D Åhhh ibland kan jag ju va så mogen med mina mogna bilder!




Plus så brände jag meh lite i ansiktet, fiiiint med massa fräknar och röda rosor på kiiinderna!

Nutella och nachoschips

Publicerad 2009-05-24 20:28:01 i Allmänt,



Har inte hunnit skriva för jag har varit duktig idag. Pluggat kemi till omprovet och för att göra det lite roligare solade jag samtidigt och gjorde de lite mysigt på en filt i trädgården. Idag åkte kusinerna hem också, bara för att dom åker hem så saknar man dom nästan. Blev väckt idag av Clara och Becca för dom var gulliga och lämnade min tröja. De var väl tur de att dom väckte mej för klockan var typ ett. Men de finns en hake till att jag sov så länge för inatt vid två hörde jag Tyson öppna ytterdörren så jag störta ner för trappan och ut på altan för att hitta han. Men efter jag jagat han lite på framsidan så fick jag tillslut tag på kattskrället och låste dörren.

Jaa som sagt så hitta jag ingen skjuts ut till landet så det blev en myspyskväll istället med Clara och Becca. Så vi åkte till lundbyhallen och inhandlade jordgubbar, nachoschips, nutella, juice och energidrycker. Sen vinglade vi fram med överfulla korgar med filtar i och fulla väskor med massa tröjor och stannade i parken vid Gusto. Gjorde lite myspys där och la upp allt och då var vi allt stolta hur mysigt de blev! Där låg vi och pratade i cirkus två timmar sen plingade Jossa och vi packade ner vårat läger och cycklade till henne där vi myste till de på hennes altan. Vi la upp spelet men vi började aldrig att spela uitan pratade istället till halv två. Ajuste, ni måste verkligen prova att doppa nachoschips och nutella, tro mej, de är jätte gott! Jaa kvällen va rrrrrrriktigt myspysig. Vi var ena riktiga mysisar om Clara själv hade sagt de. Clara slutar de flesta ord med -isar , nu vet ni de!


Jag råkade ta ett kort just när båda två tog en tugga av jordgubbarna. Nejnej inte fejk alls! :D

Torpön

Publicerad 2009-05-23 19:40:10 i Allmänt,

Jaahopp då drog vi till torpön för att ta en lunch där. Sen åkte vi runt lite där i dom krokiga vägarna bland alla små röda hus. När vi kom hem blev de att fixa hämtmat och käka igen. Skulle ha hänkat till Millans fest men det fanns ingen skjuts hem så de va ingen idé. Jag är inte så modig när de gäller att cyckla hem själv på landet bland alla grusvägar.
Neej de blir att va i lilla Mjölby istället med dom andra tjejerna!

Nu draaar släkten ut!

Publicerad 2009-05-23 11:49:04 i Allmänt,

Nu ska vi till Sommen nåstans och äta lunch/fika. De blir premiär för mina nya skor också :D
Finns på mobaaiilen (coolt att ändra ord) Vi höörs och sees!

Trött

Publicerad 2009-05-22 19:06:38 i Allmänt,

Vakna jalla fall idag av mammsen för idag skulle vi till lkpg. Med mensvärk och ont i huvvet va väl inte det den bästa dagen att åka dit men jag hitta jalla fall lite saker. Tröja, linne, tunika och skor, skorna diggar jag hårt så dom blir de nog på skolavslutningen. Sen blev jag ännu mer tjurig för jag fick aldrig äta nån gång men tillslut när vi kom hem hämta pappa o jag mat på donken. Då blev jag allt lite gladare! Så här sitter jag mätt och ganska glad o pigg. Inte en aning vad som händer men antar att de blir hemmakväll med kusinerna om inget annat kommer imellan.
Här får ni lite bilder från igår när vi var påväg till Albin!





<---- Albins fina tårta !

Ha! Vi klarar allt!

Publicerad 2009-05-21 19:38:53 i Allmänt,

Om Clara kommer fast hon har spytt idag så klarar tamefanimej jag de också om jag snorar!
O jag som trodde att jag inte ens skulle vara påväg dit men så fel jag kan ha! HÄRLIGT !
Vet inte när den här roliga kvällen kommer sluta men vi hörs o ses!

Grattis Mamma <3

Publicerad 2009-05-21 16:24:49 i Allmänt,

Nu har vi ätit smörgåstårta med stora familjen som var rrrrrriktigt god. Är på mkt bättre humör också!
Men förskyld har jag också blivit... usch! Men vi ska inte va deppiga för de för jag ska vara FRISK SOM EN NÖTKÄRNA ikväll för just nu ser de väldigt ljust ut ikväll... hoppas hoppas hoppas!
Nej snart blir de hallon&rabarber paj och vanlijsås, känn på den ni!

Hata är ett sånt starkt ord

Publicerad 2009-05-20 23:20:20 i Allmänt,

Så vi kör på ogillar. Nu har jag hälsat på dom. Det räckte med 10 sekunder. Jag skojjar inte. Tio sekunder. Sen ville jag springa upp till min säng med Ben&Jerry glass och låsa in mej i mitt rum resten av helgen. Trodde jag var immun mot dom nu efter alla år, men nej. Så fel jag kan ha. Åhhh Gud låt mej klara dom här dagarna! Och Gud, jag hoppas dom inte läser min blogg, åh nej! Näää blir nog att sova tidigt ikväll, eller nee ska stänga dörren och låtsas sova. Sen ska jag ligga där med mobilen i högsta hugg och vänta på att NI ska va sociala innan jag hoppar ut från min balkong och rymmer till skogen. Seriöst de låter as töntigt dehär, att jag överdriver massa. Ni kanske tänker, Men så jobbiga kan dom inte va?
JOO DET KAN DOM. DET ÄR DOM.

fan

Publicerad 2009-05-20 22:57:56 i Allmänt,

Nu kom dom. Fan.
Vill inte gå ner o hälsa... Eller joo måste. Fan.

I'm a different person, yeah, Turn my world around

Publicerad 2009-05-20 20:45:43 i Allmänt,

SItter här i min ensamhet ... Durre tkr jag tjatar .... Och nu river André och Durre rummet bredvid mej, mogna killar.
Pratat med mammsen o pappsen lite om hur vi ska fixa mitt rum snart (i sommar..) och imorn fyller min mamma. Är de jag som är senilast i världen som har glömt bort de elle? Eller glömt o glömt... albins fest har liksom överglänst över de. Nååja vi får hoppas att dom kanske släpper mej senare på kvällen. Vill tamefanimej inte missa de, men skulle vart elakt att dissa mamma före festen:( Aa de blev ett dåligt sammanträffande där! Ähhh vi kör på lördaaaan , dubbelt så hårt om jag missar hela kvällen imorn! Och vill ni veta en annan rolig sak?:D Min gamla mobil funkar! Trodde den var förlorad efter färden i Flumeride förra sommaren men Charlie fixa o trixa så nu funkar den. Haha det roligaste var att mina gamla sms och bilder låg kvar. Funderar starkt på att byta mobil ett tag. Ericsson in my <3 Repig ären allt men göddig som bara den!
Och lkpg blire allt med stora(lilla) familjen på fredag. Hoppas (Marc) och Ella följer med också så jag har någon att kolla i affärer med.  Nee här ska vi inte hänga läpp, de va ju liksom i vintras jag såg kusinerna sist.
Men de tynger mitt hjärta att inställa allt imorn.... De skulle ju bli Clara&Jag till Singel&Sökande!

Näää va säger ni? Ska vi köra Twilight nu elle? Jaaa de blir så! (mp)

Långhelg

Publicerad 2009-05-20 18:28:41 i Allmänt,

Nu är jag inte lika pepp på helgen som jag va igår. De finns en risk att de är p.g.a kusinerna från Gotland kommer cirkus klockan 11 ikväll som ska stanna till söndag.Vet inte bu eller bä om de asså. Kusinerna verkar inte heller så jävla peppade på att komma hit. Men antar att de blir så när vi nu är äldre. Men två kvällar har jag att se fram imot den här helgen och så skare fan bli! Inte för jag vet vad jag ska ha på mej? Fan... får hoppas att de blir lkpg på fredag, annars får jag krupp!
Ikväll blir de nog lugnt, grill med familj och blev riktigt sugen på att mysa framför datan till Twilight nu. Jaa de får mej nog på bra humör innan dom kommer hit ikväll. Pepp nu Sanne, pepp förfan!



Jag vill ha Edward!
Vill ha en sån kille åhh!

Klippning

Publicerad 2009-05-19 21:15:10 i Allmänt,

Jahaaa skolan började med att Mujo hade ett långt tal om att han kan va lite stöddig ibland(IBLAND!?) och kan överreagera ibland lite för mkt (LITE!?!?). "Jaa de är ju inte liksom som jag svartmålar någon."
En vecka innan ... "Sanne ibland är du så jävla irriterande!"   Okej Mujo, känner mej säker på att du inte svartmålar någon, tack i förhand. På so:n blev jag, Moa och Issa klara för lääänge sen och hade inget att göra så vi satt och tjuvtittade ut genom fönster och larvade oss. Började sjunga på låten i Ronja Rövardotter...? Jajaa,  efter skolan cyckla jag till Hårhörnan för att få bort de slitna håret. Blev klippt av självaste Julia också och hon är ju fööör gullig asså! Plus skit duktig på att klippa PLUS att hon satte upp håret jätte gulligt :) Jaa så blev de att köpa l´oréals Absolute Repair. Skit bra ären och ännu bättre nu till sommaren när de kommer bli blekt o slitet (Y) Sen hem och tjata på mamma att vi skulle köpa Ben&Jerry och tillslut fick jag iväg mamma o pappa så äntligen fick jag prova den heliga glassen(okej jag köpte två...) Och den med kaksmet var ju som en prick över ett i när jag och pappa kolla på Scrubs! Te till Scrubs är bara sååå förra månaden nu äre Ben&Jerry glass. Får se hur länge pengarna räcker när dom rackarna kostar 50 kr st :O
Nee jag ska sluta blogga meningslösa inlägg nu.

JAG ÄR KLAR!

Publicerad 2009-05-18 22:24:05 i Allmänt,

Jag är nöjd med min recension och Linda för spö om hon inte sätter MVG! Nu ber vi alla för mej så jag får MVG!!
MMMMMMVVVVVVVGGGGGGG !!!  .... Jaa lite halv desperat är jag väl för dedär MVG:t ...
Klara mej igenom allting från Bob Marley till Katy Perry vidare till Eminem faktiskt. Hans nya låt är ju rrriiktigt bra!
Och precis när jag blev klar så kom Three Little Birds i mina högtalare.

Rise up this mornin,
Smiled with the risin sun,
Three little birds
Pitch by my doorstep
Singin sweet songs
Of melodies pure and true,
Sayin, (this is my message to you-ou-ou:)


dont worry bout a thing,
cause every little thing gonna be all right.


Lite som ett tecken kändes de som då! (Y) Nej nu måste jag skicka iväg de och sen hopp säng.
Imorgon efter skolan blire att klippa säg äntligeeeeeeeeeeeeeen! Ska bli underbart att få ompysslas lite :)
Bort med de slitna och in med fiiint långt hår och fräscha toppar!

Min ängel

Publicerad 2009-05-18 20:45:31 i Allmänt,

Tyson stöttar mej just nu med att ligga i min säng och se gullig ut. Har sån jäääävla lust att gå till sängen och krama han men vill inte väcka han nu...Aaww han får mitt hjärta att smälta :) Nee nu sträckte han på sej och såg ännu sötare ut än innan! Nej en liten puss måste han få nu för han alltid håller mej sällskap. Sen lovar jag att jag ska skriva klart. JAG LOVAR!

Peppet börjar försvinna...

Publicerad 2009-05-18 20:28:33 i Allmänt,

Jag måste va sämst på att göra en sak? Måste jag stänga av internet för att enbart bara sitta med bokrecensionen?
Joo snart gör jag fan de. Jag har gjort hälften bara nu fast de kunde ha varit klart flera timmar innan. Men istället tänker jag, undra om hon har bloggat igen? Den klädaffären kanske har fått nått nytt på sin hemsida? Nej nu ska jag söka musik. Den värsta jag gjorde va nog att jag börja putsa mina speglar och fönster när jag såg en pytteliten fläck på min spegel. Jaa jag försöker komma undan med allt. Men från och med nu ska jag inte låta mej störas!
Åhhh, vill bli klar med den och få de fucking MVG:t! När jag är klar kommer jag säkert läsa de ett par gånger till för att se att den är PERFEKT. Ge mej styyyyrkaaaan!

Pepp pepp pepp pepp pepp pepp pepp pepp pepp.....

Publicerad 2009-05-18 17:02:04 i Allmänt,

Spanskan gick skit! De va som vädret visade hur den här dagen skulle bli (N)
Idrotten var jobbbbig , styrketräning för hela slanten men de lönade sej för jag vann över klassen på "plankan"!
Jaa sen åkte vi till BT med buss (inte för jag fatta varför vi åkte buss när vi kunde ha gått?) Coola shower, visning och fika va ju inte alls så dumt. Sen hem och göra te och chokladflingor till Scrubs (Jaaa klaga ni bara att jag sitter med de varje dag!!) Funderar på att skita i att skriva om mina vardagar för dom låter likadana... En helgblogg kan de bli, vem vet?
Nu sitter jag med en göddig-pluggar-bulle och så fucking pepp för nu ska jag göra bokredovisning och de MÅSTE va en MVG redovisning annars kommer jag bara få VG. Eller bara o bara men jag vill verkligen ha MVG så nu blire Beyoncé och jag som ska klara oss igenom den här timmen/timmarna med att skriva recensionen. Jaa nu kör viii!

I'ma, I'ma a diva... Beyoncé ägeeerrrrrr!



Jag är senil

Publicerad 2009-05-17 22:51:29 i Allmänt,

Jag har sååå dåligt samvete nu... Emma skicka sms förut och undra om jag kunde provet. Min första tanke va, VILKET PROV!? Joo så kom jag på att vi ska ha spanskaprov imorn..... Fan. Tänkte på de hela förra veckan men när helgen kom så försvann de bara ur huvudet. Får väl hoppas att jag kommer ihåg lite av de ändå...hoppas jag......
Men blir faktiskt lite gladare nu när jag tänkte på vad Clara sa när vi kolla på eurovision song contest.

Clara: Men va heter dedär landet Spanien ligger i?
Och de va inte första gången hon sa att "ett land låg i ett land". Om jag inte minns fel så prata hon om att Kroatsien låg i ett land. Haha jaa geografi kanske inte är hennes starka sida? :D

Nej nu ska jag plugga lite innan jag ska sova. Och klockan är tio i elva....dåligt Sanne. En bra sak är att jag har läst massa idag! Gud va spännande de är nu!

Godnatt!

Jaamen visst!

Publicerad 2009-05-17 21:17:47 i Allmänt,

Dehär får duga för ikväll. Suttit med bloggen i över två timmar nu, hatar att de ska ta sån tid.
Men nu är Johan Palm på tv i söndagspartyt ovh de får jag verkligen inte missa säger mamma!

Renovering!

Publicerad 2009-05-17 18:47:52 i Allmänt,

Håller på och fixar bloggen just nu så den kan se lite halv konstig men titta tillbaka efter en timme.....minst!

Eurovision song contest!

Publicerad 2009-05-16 20:24:49 i Allmänt,

Nu med mat i magen och bytt om till jeans så är jag redo för en cyckeltur till phille! (Dessutom min gamla fadder, den ni!)
Där blire eurovision song contest. Nej nu ska jag ner till mammsen och vänta tills Clara och Josse är klara , hare gött! :)

Kyrka och glass

Publicerad 2009-05-16 19:27:15 i Allmänt,

Jaha de gick ju riktigt bra för alla i kyrkan! Så ... fina alla va med dom stora lucia-liknande klänningarna:D
Ännu bättre blir de med Clara, Josse och Moa i kyrkan! Sen efter vi hade tagit massa kort på alla o grattat alla, gick vi till kvarnen och köpte glass på de hela. Så gick vi o prata bara :)
Nu ska jag få i mej lite mat sen ikväll är de ju eurovision song contest och de pratas om att vi ska kolla på de men vart är oklart ... Ajja som sagt De löser sej! :)





Ignorera mitt finger som är ivägen hela tin...
Haha Angelika har sötaste kusinen! :D

I bless the rains down in africa

Publicerad 2009-05-16 14:23:15 i Allmänt,


Cola-Johanna

Nu är jag nyduschat och luktar inte rök längre, yes! Vakna av solen som lyste in så fint i mitt rum. Sen en god frukost och slökollade lite på High School Musical 2. Äre jag som är mogen elle? Nu har jag checkat in alla bilder vi tog igår och tror att jag har några eventuella bilder till bloggen. Vårigt/somrigt kommer de bli med dom bilderna :)
Nej nu ska jag föna håret och sen vid 4 ska jag Moa och Johanna kolla på alla som konfermerar sig idag!
Efter är osäkert vad som ska hända men det ryktas om grillnig ikväll igen, därja!




                         GrillkungeN^^ var på G !


 Vi kan göra olika konster, fixa grön eld och göra godaste maten! (H)



Nej nu kan jag inte sitta här! Ska leta rätt på digitalkameran så jag kan ta lite finare bilder på alla idag :)

Skogssjön med flygande fåglar som flyger in i öronen

Publicerad 2009-05-16 00:32:13 i Allmänt,

Vissa förstår bara rubriken...haha

Kom hem för ett tag sen och jag orkar inte skriva mkt nu. Jag luktar grillrök som bara den(så går de när jag offrar mej för att få upp en eld) och just nu fryser jag ihjäl snart. Inte ens toves myspysiga tröja hjälpte ikväll:( Meeen förutom att jag frös bara deeen så var kvällen fanimej perfekt! Dom här tjejerna är ju bäst utan tvekan. Tänkte sen när jag cyckla hem i min ensamhet hur jävla bra dom är. Jaa de ska jag va glad för att jag har dom!
Neej nu ska jag tvätta mej sen krypa ner i min säng och sova med tofflor innan fötterna ramlar av. Bilder kommer nog imorn, tog jätte fina bilder. Kaanske nån fin till bloggen så jag kan göra om den nån jävla gång (Y)
Usch mitt hår luktar rök , jenasen luktar rök , toves tröja luktar rök, ALLT LUKTAR RÖK!

Men godnatt på er mina hjärtan!

Nymålade naglar

Publicerad 2009-05-15 18:13:56 i Allmänt,

Jag tyckte att båda proven gick jävligt bra ändå! Som jag sa igår:D No provet hoppas vi på ett MVG, pepp pepp pepp!
Engelskan kanske ett VG, vem vet? Nej nu kan jag inte sitta här. Måste fixa mej lite snabbt sen trippa iväg till Lidl och köpa kött & snacks! Men vart vi ska grilla är fortfarande oklart? Hos Matilda eller skogsjön , de får vi se!
Läste om den här också! http://angelicahallin.blogg.se/2009/may/efterlysning-av-15-arig-flicka.html#
Usch vad sorligt, tänkte att man kunde hjälpa till också! (Y)

Bara för att jag är så jävla nöjd med mej själv idag så kör vi på några bilder tycker jag!

Publicerad 2009-05-14 21:05:53 i Allmänt,

 

Moas huvud, Johanna med ett coolt uttryck och jag som ser rädd ut


Här blev jag allt tuffare på bilden! Eller nää... vi är lika töntiga som vanligt...


En till bild elle....?
Jaa vi kör på en såndär bild hej-jag-är-glad-och-gillar-glass-väldigt-mycket-och-kan-proven-imorgon-bild
Ni vet en sån bild vaa? :D


Tack o lov att de är andra sidan så inte min mobbade smile grop kommer fram (Y)
JA ni som inte vet. Jag har bara en smile grop, den andra har jag tappat nånstans :(

Duktigt Sanne!

Publicerad 2009-05-14 18:17:10 i Allmänt,

Den här dagen var sååå mycket bättre än igår! En härlig kall dusch imorse fick mej pigg och glad, bättre blev de ju med håret idag. När jag hade fixat o trixat klart med håret imorse så visste jag att de skulle bli en bra dag. Nöjd med håret=Bra dag , den funkar faktiskt oftast på nått konstigt sätt. Mujo sa åt mej att sitta ensam idag men de gjorde mej inte ledsnare utan jag svarade snabbt och glatt javisst! Han är den sista som kunde få mej på dåligt humör idag faktiskt(Y)
Bättre blev de när vi fick tillbaka våra prov i svenskan. Vi fick göra ett nationellt prov som man egentligen ska göra i nian men vi gjorde de ändå bara "på skojj." Vad fick jag på de då? Joo MVG- satte vi! Dedär minuset är lite irriterande men nu ska jag inte klaga på de. Man undrar ju hur enkelt de är egentligen när de flesta hade VG-MVG när de är för niorna egentligen?
Efter skolan råplugga jag NO och gjorde klart läxan. Sedan läste nästan hela kapitlet och sen tränade jag på engelskan så jag kunde alla glosorna utantill. Jaa imorn kommer de gå bra på både engelska och no provet. De känner jag på mej!
Nej nu ska pappsen brorsan o jag äta bruna bönor och fläsk. Jag vet, dom flesta hatar det. Men våran familj är det lite som en tradition att äta de. Jaa sen ska jag nog läsa vidare i Twilight boken och se vart den leder!




Ciao!



Haha bild från i lördags, inga seriösa bilder där inte! :D

Hejdå

Publicerad 2009-05-13 22:10:17 i Allmänt,

Nu har jag ätit. Mammsen sa innan att de inte blev så mkt över för André skulle ha till matlådan. Men jag löste de på ett bra sätt, när jag såg att de inte fanns mkt kött kvar så snodde jag en köttbit från Andrés matlåda. Sen blev jag glad! :)
Nej nu ska jag sova , godnatt på er !

My only wish

Publicerad 2009-05-13 21:16:50 i Allmänt,

Den här dagen var nääästan ett helvete. Morgonen börjar med att håret inte ger sej så det tog hela morgonen att göra en helt vanlig bulle på huvvet?? Bara för att jag ville va på myshumör idag tog jag toves underbara tröja och favvo-jeansen. En perfekt kombination, ja de må jag säga! Ingen frukost för mej där heller. Då blev jag trött och hungrig. Men en macka och pucko på det, då blev det lite bättre. Men på eftermiddan börja huvudvärken komma och jag ville bara hem. Johanna körde en "jobba hemifrån" men Moa och jag kämpa på i skolan. Jaa va säger vi om matten idag då? Mujo hade en dålig dag idag och de la han allt på mej (Y) Han måste vara stolt över sej själv efter allt han sa till mej, ohja!
På läsningen små sov jag lite och huvudvärken var dubbelt så värre. ÄNTLIGEN när vi sluta så cyckla jag snabbt hem, hämta twilight boken, gjorde en kopp te, hämta lite choklad och myste ner mej i soffan. Hann inte läsa långt innan jag somna i soffan. Haha vakna igen av att jag skratta. Jag drömde att jag, Johanna och Moa sprang på skolgården i bikini och blev anfallna av massa färgglada pingisbollar. Jaa sen gick jag upp istället och fortsatte läsa i min säng men huvudvärken dunka i tinningarna så de blev en tablett och sen sova lite till. Men nu måste jag få i mej mat. Har inte ätit än och klockan är 10 över 9. Sen ska jag nog sova igen...





Så nu ska allting va som vanligt igen?



Nu äre såhär!

Publicerad 2009-05-12 20:42:53 i Allmänt,

Jaa jag fastna vid datan direkt efter jag åt.. klaga dåå! MEN jag har hittat en jäkligt nice kläning nuvaa och ingen annan ska komma med den för då slår (bitch-slapar) jag henne... Sanne överdriver igeen!





Jaa dom är vääldigt lika klänningarna på Nelly.com men dom här är billigare (A) Snålisen kommer tillbaka igen..
Den vita är ju fett nice asså! Så nu går ni inte till gina tricot och köper den här till skolavslutningen/konfan
 för jag har paxat den här nu! Annars...







ANNARS....!!!

Ångest

Publicerad 2009-05-12 19:05:25 i Allmänt,

Min pluggdag började jag med apelsinjuice och glass. Jaa jag tog de idag istället. Sen tänkte jag att om jag sätter på lite scrubs avsnitt så blir jag gladare och de blir lättare att plugga sen. Meeeen gör inte samma misstag som jag gjorde. Jag fastnade där och tänkte hela tin , nee bara ett avsnitt till... okej dehär är det sista...ett till skadar inte... Och när jag tillslut kom bort från soffan så var jag inte alls pepp på plugg. Nu när jag har läst om allt om USA mellan himmel och jord har jag hållt på att somna ett par gånger. Usch måste alla jävla lärare spara allt till dom sista veckorna??? Prov här prov där uppsatser hit uppsatser dit! Nej jag blir  så förrrrrrrrrrbannad. Och B-delen på matten gick skit. Fyfan.
Jag ska tröstäta nu sen blir de engelska igeeeeen! om jag inte fastnar här igen förstås...lätt hänt

Upps. . .

Publicerad 2009-05-11 21:18:12 i Allmänt,

Vad tror ni jag inte har gjort? Joo pluggat, ahh fastnade här och vid tvn istället :(
Jag suuger verkligen på att plugga nu för tiden. De går bara en dag innan för då måste jag verkligen göra de.
Nej nu blev jag besviken på mej själv.... ska trösta mej med glass tror jag... Och ett glas apelsinjuice (?)
Blev riktigt sugen på de....  ciao!


Känner att min sommar kan bli kaos.... eller en jäävligt lyckad sommar... vi får se helt enkelt! (Y)

Gusto

Publicerad 2009-05-11 18:38:28 i Allmänt,

Vakna imorse i Andrés mysiga säng med en fet katt bredvid, gillart! Sen blev de frukost och ett par(flera) avsnitt med Scrubs. Men tog senare tag i mitt liv och började förbereda mej för en pluggdag men då ser jag att jag hade fått sms av både Clara och Johanna. Då skulle tjejerna fika på gusto och de tackar man ju inte nej till? Johannas sms behöver vi inte prata om haha. Så då blev de en snabb dusch och åka ner till Gusto där Moa, Josse & Clara satt. Saaaknat alla tre, jaa Moa med eftersom hon var sjuk fredags så de va ju ett tag sen vi sågs. Där blev de mys, mat och mkt prat. Alla tre sakerna är ju mina favoriter! Jaa där satt vi i... cirka tre timmar tror jag? Sen va de dags för Clara&Josse att hämta kubb för dom skulle spela med laget. Stackarna i dehär vädret. Moa och jag trippade till kvarnen för hemmafrun Moa skulle köpa mjölk haha :)
Fast det småregna så var de riktigt härligt att gå hem sen faktiskt. Så blev de middag och nu sitter jag här.
Kanske skulle ta tag i den här pluggdagen innan de är försent... Joo så blir de!

Söndagsparty

Publicerad 2009-05-10 23:32:04 i Allmänt,

Mums pastasalladen mamma gör är alltid lika god! Det blev att sitta på altan med filtar i nån/någon timme med dom sen åkte Marc&Ella hem. Då kolla mammsen pappsen o jag på wipeout som är lika kul som vanligt. SEN som vi alla hade väntat på, eller nej som jag att väntat på, började Söndagsparty. Och ingen mindre än Zach Braff va ju med!! Ni som inte vet vem det är så är det han som är med i Scrubs som J.D. Och som en trogen Scrubs-älskare så satt jag som bänkad i hela programmet och väntade att han skulle komma. Tillslut kom han ju och han var lika härlig som vanligt. Ahh om han bara inte åldrades så skulle jag fortfarande ha en liten crush i han. Nu ser han ju lite sämre ut med skägg o allt...
Gladare blev jag också när han sa att dom funderar på att fortsätta med Scrubs! YEEEYYYY! Annars är inte mitt liv värt att leva... Och så tyckte jag de va synd att han inte fick va med så mkt...Ett geni som han borde få mer tid i programmet!
Okej okej nog om han nu. André kom jalla fall hem sen med glassiga solglasögon och en piké, som var alldeles för dyra för att se ut så. Om jag skulle ja bestämt så kunde han ha lagt mindre pengar på de och letat efter nått fint till mej! Men det är ju vad jag tycker.... Nej han kom inte hem med nått kul till mej, jag fick dissen! Vad var ursäkten då?

André: Jaaa men de är så jävla svårt att köpa grejjer till tjejer. Till en kille räcker de med en piké typ. Till tjejer finns de 1000 saker!
Mamma: Köpte Patricia nått då?
André: Aa hon köpte lite grejjer på Gina Tricot för de va massa rea där. Så de blev väl 5 plagg tror jag.
Sanne tänker: Jaha!? Inte ens ett jävla reaplagg kan du ge dej tid att kolla på! Vad som helst, vaaad som helst?!

Ännu sorligare var det innan när jag kolla vad han köpte. Då hittade jag ett kvitto på Monki och fick tanken direkt att han hade köpt nått kul på Monki. Så där gick jag och väntade på att han skulle ta upp nått kul. Mer frustrerad blev jag när han gick och åt istället för att ge mej nått medans jag satt bredvid och kollade på tv. Jaa jag kan inte mer än skratta åt de antar jag........... Nej snart så ska vi fanimej åka till sthlm och shoppa gääääääärnet! Och jag tänker inte köpa nått till André , sug på den du !

Nej nu ska jag sluta att skriva om mitt halv tråkiga dag och läsa vidare i Twilight-boken.
Dessutom så ska jag säga ett MEGA STORT GRATTIS TILL MATILDA&JULIA IDAG!<3

Thinking Of You

Publicerad 2009-05-10 14:33:40 i Allmänt,

Jahopp igår blev de som sagt att åka till Johanna för att fixa oss där. Marc&Ella var såå snälla att dom skjutsade mej dit. Så blev de att göra sej ordning där till lite härlig musik. Så blev de lite stress men vi kom ivåg tillslut för att hämta upp Tom&Jerry! Plus att köpa godis på lundbyhallen. Sen dragga vi iväg till Hogstad. Där var det bra stämning hela kvällen tkr jag! Johanna & jag var väl jalla fall mest på dansgolvet och körde Mjölbydansen. Trevligt folk var där också bl.a Emil Farlig(:
Sen började kvällen ta sitt slut och snälla Marc kom och hämtade oss igen och lämnade av alla. Sen var de bara att hoppa ner i sängen. Men tack ni för en riktigt bra kväll och Marc är bäst som skjutsar oss hit o dit!

Idag tog jag en god frukost med ett stooort glas apelsinjuice och olivbröd om ni vill veta! Och så läste jag i aftonbladet om Johan Palm. Han syns ju överallt nu! Nej nu ska jag göra mej ordning lite och hjälpa mamma med pastasalladen för idag blir de att äta med familjen oså kommer Marc&Ella hit. Längtar redan till pastasalladen, mums!
Och så kör vi ett till youtubeklipp. Inte den bästa versionen, den bästa är på Spotify men hon äger ändå så de så!


Och blogginläggen fortsätter svämma in!

Publicerad 2009-05-09 18:10:25 i Allmänt,

Nu har lite kalabalik här med allt skjutsande hit och dit men orkar inte få heelt panik för de för de känns som att de kommer lösa sej för eller senare. Jag menar vrf finns taxi liksom? :D  Aa vi ööösser ändå ikväll!
Mitt rum är skiiinande rent efter ha dammsugit och skurit golvet ett flertal gånger imellan. Mitt hår är som det är just nu, skulle inte ha tagit balsam igår. Då blir de alltid så flygit, inte bättre nu när jag har haft bulle medans jag har städat. Meeen känner fortfarande att de lööööser sej och vi öööösser ändå! Nej nu ska min snälla mamma göra en snabb middag till mej sen öööösser jag vidare till Johanna! Hare gött !



Summerlove - Justin Timberlake   ,  Den kan man aaaaldrig tröttna på!

If ain't got you

Publicerad 2009-05-09 15:21:49 i Allmänt,

Nu har jag plockat iordning alla möjliga kläder och smycken som har legat här o där i rummet. Och jag vad är det jag har hittat mest i alla hörn och vrår? Joo hårnålar! Överallt! Dom ramlar ut ur jeansen, ligger under sängen, ligger tio st på bordet, nåra st ligger på hyllan, nåra vid datan. Jaa överallt! Lite halv panik för jag vet inte vad jag ska ha på mej just nu. Därför springer jag runt och städar med cheap monday jensen (in my heart) och BH. Man vet ju inte om de ska vara soligt idag eller regnigt eller helt enkelt att en tornado ska komma? Nee vi skiter i kläderna ett tag och fokuserar på mitt rum sen. En sak i taget Sanne! Vet ni en till sak? Jag är påväg att sluta bita på naglarna!!! Jaa jag är stolt fast jag bara har en liiiten vit kant än på vissa men de har jag inte haft på åratal haha. Ja nu hoppas vi på att i sommar kommer dom vara jätte fina. Ja då ska jag köpa massa nagellack och ta hand om dom. Nej nu ska jag dammsuga/tvätta golvet och spotify ska fortsätta bara spela Alicia Keys låtar. Jaaa de blir perfekt!

Breathe You In

Publicerad 2009-05-09 13:25:04 i Allmänt,

Det blev ändrade planer igår. Det blev att va med Johanna&Stosse och äta godis o gödda i de tråkiga vädret hemma hos Johanna. Blev att kolla på Talang och Mr. and Mrs. Smith bland annat. Vet inte hur många gånger jag slog i huvvet i Johannas sängkant. Det är en såndär säng man hatälskar haha. Sen när jag kom hem tänkte jag sno Andrés säng men mamma hade redan hunnit före... Ajja ikväll ska jag få sova i den jalla fall. Åhh jag måste verkligen börja göra om mitt rum. Nu har det tagit aaalldeles för lång tid!! Nej nu ska jag städa mitt rum.





Vädreeeeeeeeet! (N)

Publicerad 2009-05-08 17:03:00 i Allmänt,

VI ägde på att redovisa idag så äre bara! Fika fick vi också och Johanna & jag va på direkt!
Idag har jag inte mkt att klaga på faktiskt. Tänk att en femma kan fixa en vänskap på cirka en kvart. Den ni!
Sen stå och prata med Johanna medans vi vänta på bussen. Moa svek ju idag och va hemma och gödda sej.
Sen hem där de höll pås o packa för Patricia o André ska till Sthlm. Hoppas André köper nått till mej. Annars...blir jag ledsen. Nej nu är det dax för att föna mitt hår. Ikväll blir det nog att åka till Phille frey och va med tjejerna, yes! :)
Skulle ju ha blivit grill idag först men vädret är ju som de är. Men ciao!


Saknar gotland nu faktiskt

NIGHTVISION

Publicerad 2009-05-07 21:35:13 i Allmänt,

Angelika hitta inte dom härliga Nightvision klippen så såklart hjälpte jag till för vem äälskar inte dom??
Hitta dom tillslut yes! Se och njuuuut!! :D


JAG KÄÄNER VA JAG KÄÄNER !!





- Det är din mämma...
- Men min mamma lever?
- De är din mamma Tony!
- Nää hon lever också
- Din päpa?
- Nää
- Din bror?
- Nää
- Din tvilling?
- Nää
- MEN FÖR HELVETE!!

HAHAHA JAG DÖÖÖÖÖR!!!

I miss that, it's true

Publicerad 2009-05-07 19:18:16 i Allmänt,

Skolan lite som vanligt. Hade första delen av matteprovet och tkr de inte kunde gå mkt bättre. Och vi är nästan helt klara med redovisningen om begravningsbyrån, yes! Vi blev lite okoncentrerade också p.g.a (mej mest haha) att vi börja prata om våra gamla kamrat/lunar/skunk namn vi hade haha. Tildis-95 , Mammagris95, Shanne4ever, Gosenallen94, Sannelove, ankajj och så kom Matilda ihåg att någon hette 94Kleten94 men vi är inte säkra på vem. Den mest misstänkte blev Angelika haha. Jaa mycket kreativa var vi med att hitta på olika namn. Efter skolan vänta jag på bussen med Johanna som är lite som en vana nu (: Vi började prata om minnen. Goda minnen. Som egentligen inte var alls länge sen, kanske några månader sen men förändrades så snabbt. När jag tänker efter så vet jag inte vad som hände egentligen. Men han förändrades så snabbt, för snabbt och ingen gillade det. Jag gillade det inte.
Sen åkte jag hem och koka te och tog fram nutellan, struntade i mackorna för jag var på tycka-synd-om-mig-själv-humör snestreck depp-på-det-mesta-humör. Blev lite gladare när Gudrun slog en pling så nu har jag en klipptid hos Julia, yes! Och nu kör vi på en pizza för ingen orkar laga mat här! Ingen mej imot, nejnej.



Efter regnet kommer solen. Alltid.




Tyson ville joina när jag tog ego-pics och såklart får han vara med! (:



Klockren bild!

Myyyyysdag!

Publicerad 2009-05-06 17:42:06 i Allmänt,

Idag hade vi den sista företagsorienteringen och jag gillar't! Gött att slippa de nu. Den här gången va vi hos Begravningsbyrån. Låter inte direkt kul vaa? (Sane vittsar till de sådär) Men de va inte pjåkigt alls, hon prata jävligt mycket från att det är vackert att se döda till den gyllene regeln. Och bättre blev de när jag kom hem från en blåsig och regnig färd hem. Då bädda jag upp soffan med filt och kuddar. Gjorde nutellamackor och te och sen hämta När jag hör din röst. Usch den är så sorlig hela tiden. Man blir så inne i boken så man får en klump i magen för de är så sorligt och man vill nästan börja gråta. Jaa jag är lite känslig. Nej nu ska jag göra nått vettigt!

En gång i tiden....

Publicerad 2009-05-04 21:56:21 i Allmänt,

En gång i tiden för några minuter sen skrev Linus och jag till varandra och skrev dom där vanliga seriösa konversationerna och jag får ännu sämre humor så här sent ....

Plötsligt händer det...

Publicerad 2009-05-04 19:17:49 i Allmänt,

Jag ska ha bulle i håret imorgon... Jag tar steget och kör på de för imorgon kommer jag fanimej inte orka tänka på något.
Vissa kaske tkr jag är ett mongo nu men jag har aldrig bulle i håret för då måste den va nästan perfekt, annars fåre vara så de är väääldigt sällan de funkar... Så imorgon hoppas vi på att den blir bra för annars kommer jag med halva håret nere/halva håret i en toffs !  Mums, mammsen o jag va på Lidl idag (oväntat??) och jag handlade vispgrädde på flaska, skedglass, pinnglass, nötkräm och chokladflingor... Sen kom jag med en nougatglass för jag ville äta på en på hemvägen.

Min mamma: Sanne...Räcker det inte med glass nu...?
Jag: Jag vill ju ha en på hemvägen juu!
Min mamma: Du kan väl ta nån av dom andra när du kommer hem, eller nått av de andra du köpte?
Jag: Nee men då lägger jag tillbaka den då!
Min mamma: Nee men du får ta den då, nu ställer vi oss i kön innan du tar ännu mer glass

Vann över min mamma ännu en gång! :D Så nu kan alla sluta klaga på att jag bantar för här har vi sanningen. Jag råna ju Lidl på chokladgrejjer. Skämdes lite när vi tog allt på rullbandet, chokladgrejj efter chokladgrejj...

Vad har jag gjort mer idag då? Jooo mer oväntat än vanligt så drog jag på en skiva med Scrubs! Nu hoppa alla till när ni läste de vaa?? Nee nu ska jag plugga lite för jag ska va bäst på engelskaglosorna så de så!

Gotta gotta be down because I want it all

Publicerad 2009-05-03 20:25:27 i Allmänt,

Igår solade jag och blev riktigt bränd för första gången, röda axlar och lår fiinfint!
Sen plinga Johanna till mej och undra om jag ville hänka till donken med henne o Tove och de tackar man ju aldrig nej till! Där flöta vi ett tag och irriterade oss på rökare som satt runt omkring oss och så tröttnade vi på de så vi cycklade hem till Tove och hoppade stuttsmatta. Tico och jag var en gång i tiden, den kvällen bästa vänner men sen fick han ryck och vi blev aldrig några bra vänner "/ Hemma hos Tove blev de kyckling filé och pommes, MUMS! Sen blev klockan allt för mycket och vi cyckla ner till tjejerna som satt i parken o hade mysigt (:
En stackars pytteliten katt kom till oss och tiggde, usch jag hatar folk som inte tar hand om sina husdjur!
 Men jalla fall, där satt vi i några timmar och hade allmänt trevligt! Sen kom firman och förstörde lite men vi bilda de så kallade Företaget! Firman är sååå 08! Sen blev de kallt och vi sa adjö och cyckla hem...typ.
Tydligen skrattar jag som Långben också, fick jag veta igår :(

Idag åkte fam o jag till lkpg för att hitta avslutingsklänning. Vad ska jag säga? Jag hittade den där SANNE-KLÄNNINGEN på gina tricot och jag sväva fram till den men NEJ de fanns 42 som minst! Fick nästan tårar i ögonen för jag blev så jävla förbannad att skitbutiken inte hade fler heller! Men hitta en vit som va hälften så fin, alltså ganska fin.
Sen var jag pank på shorts så de blev ett par vita och ett par jeans shorts, perfekt! En fin blommig tunika var inte dum heller så de blev den också. Älska BikBok! Jaa och en bikini blev det också, så nu behöver jag inte tänka på de mer.

SÅG NI!? ZACKE ÄR MED PÅ WIPEOUT! :D
Kolla på de NU för vi känner han , lite sådär halv coolt! Nu ska jag kolla vidare på han och hejja på han, ciao!





JOHANNA OCH TOVE ÄR BÄST ! <3

 

Valborg

Publicerad 2009-05-01 19:47:11 i Allmänt,

Min Valborg kunde inte ha blivit bättre! Med 18 glada tjejer hemma i Claras hus slott, förrätt, grillning, femkamp och efterrätt. Fattar inte hur dom kommer på allt, Clara och Rebecca. Om man var hälften så påhittig!
Haha klockrena lag hade vi! Själv var jag med i Malliga Mörten, stolt! Men hur de gick i lekarna ska vi inte tala om...
Sen efter lite funderingar vart vi skulle så blev det Phille. Där blev de masssa dans och massa sköjj!
Tack ni för en bäst Valborg, skge kan släng er i väggen!
Glömde min kamera men det kan komma en och annan bild senare för Ida hade ju kameran i högsta hugg som vanligt!

Idag gick jag upp sådär vid två. Inte en aning hur jag kunde sova så länge. En snabb frukost blev de och sen på med bikini o steka i solen. Sen in igen, röd i ansiktet ohja! Och så har jag provat lite sommarkläder och insåg att jag MÅSTE köpa massa nya sommarkläder! Tur jag har som ska in till lkpg imorn. Nej, duschen nästa nu!



Snodde en bild frå johannas blogg från igår (a)

Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela