2school4cool

Publicerad 2013-01-21 22:31:37 i Allmänt,

 
 
 
 
 
 
 
Här ser ni min pluggoutfit. Adidasbrallor, skön långärmad tröja, ful-bulle i håret och tofflor.
Sen brukar mina accesoarer vara kaffe alternativt te-mugg, kex, frukt eller nån annan tröstmat.
Denna vidriga etik-inlämning som ska vara klar imorgon. Och jag är nu hälften igenom den.
Men detn blir nog klar imorgon....23:59 typ.
 
 
Sen varför jag sitter såhär är för att jag har haft magknip och bubblig mage sen tre idag.
Har druckit samarin, *gjort tvåan*, druckit massa vatten, tagit värktablett och nu en skön värmekudde på magen.
Och inget hjälper. Och snart vill jag spy. Vad har jag ätit????
Det som gör mig rädd är att jag inte tål något. Det värsta skulle ju vara att bli typ...laktosintollerant eller nåt....När jag älskar mat så mycket.
 
 
Och nu började jag tröstäta mögelost. d går bra nu'
Men det blir väl skola imorgon ändå, är alltid för mesig för att skolka.
 
 
 
Aa så nu vet ni varför jag inte har bloggat. För deprimerad över etik-inlämningen. Fast det är inte hela sanningen.
För i lördags var jag glad. Och full. Och i söndags var jag ledsen. Och bakis. LIVETS GÅNG HÖRRENI!
 
 
 

Jahaaaaa

Publicerad 2013-01-18 21:17:42 i Allmänt,

 
 
 
 
Alltså? Känner hur mycket feminist jag har blivt den senaste tiden.
Hatar på alla som har skrivit att tjejen som blev våldtagen av 5 män i Sundyberg, "borde skylla sig själv".
Eller den här klassikern "Men tjejer som klär sig för utvikande, ber ju om att bli antastade". Så bara för att man klär sig på ett visst sätt, så är det "okej" att göra vad man vill med personen? NAE LÄGG NER
 
 
 
Man SKA kunna gå klockan fyra på natten en söndag UTAN att behöva ta risken att bli våldtagen.
Vidrigt folk som skriver så iallafall. Dom som skriver sånt skit på flashback borde fan...
 
 
Blir så less ibland.......på hela mänskligheten
 
 
 
 
 
NÅJA! Här ligger jag och överhettas av mitt ansikte. Lite rött vin till maten och BAM ansiktet och bröstet blir knallröda. Vackert. Ikväll tänkte jag bara finlira på mitt cv, lyssna på Alex&Sigges podcast och slökolla på tv.
Kammade Tyson i två timmar idag också. Älskar dom stunderna vi gör det, låser in mig på toan med honom så han inte kan smita....han fick sig en liten dusch också. Det roliga är ju att han tycker om att bli kammat och få lite varmt vatten på sig. Men när det gäller att kamma magen, jeeez, då blir det catfight.
Men nu är han så len och fluffig!
 
 
 
Just det, så jobbigt att läsa bloggar som gör allt man vill göra.
Till exempel niotillfem, hon flyttade till New York, har vänner som är jätte fancy, går på takfester eller på undergroundklubbar. Sen tar hon alltid fina bilder till bloggen eller roliga festbilder.
 
Sen Angelica Blick som ska åka till Zimbabwe och göra det EXAKT som jag vill göra. Hänga och ta hand om lejon. Men lägg aveeeeeee :( MEN snart ska jag också boka, snaaart!
 
 

 

!

Publicerad 2013-01-14 22:04:45 i Allmänt,

 
 
 
 
 
 
 
Har hunnit börja skriva på min naturkunskapsredovisning om anorexia.Sen när det inte var roligt så gjorde jag en sanne-lista på spotify, med enbart favoriterna som har fastnat genom åren. Dom här låtarna är verkligen MINA LÅTAR.
Kika in listan om ni vill häääär!
 
 
Och jag kommer på så många gamla och bra låtar???
 
 
Kommer ni ihåg den här? Så himla bra Serenades – Birds
 
 
 
Ska in i duschen nu så man är någorlunda fresh and clean imorgon
 
 

Helgen

Publicerad 2013-01-14 00:20:53 i Allmänt,

 
 
 
 
Så himla skön helg!
 
 
 
I fredags åkte jag på kvällen till Wilma där Mimi också va. Vi kolla på den skumma men bra filmen The skin I live in. Sen kollade vi på ett flertal youtube-klipp. Britney Spears-musikvideos och massa annat nostalgi!
 
I lördags fick jag rycket och rensade en del av min garderob. SÅ HIMLA SKÖNT! Men så jobbigt att rensa, man kan ju inte sluta när man väl har börjat. Grejen var att jag egentligen skulle fixa en egen hängare, och "skulle bara" hämta en tröja. Då blev jag stående framför den hög med onödiga kläder framför mig. Och....helvetet bröt ut.
Neevars, men jeans och tröj högen blev hälften så stor. Alltså, jeans från åttan??? Varför ens spara?? Hittar jeans och shorts med storlek 32-34??? HAHAHA!?!??!??
Men ska lämna in kläder som är som nya men som bara har legat, tänker miljövänligt vettni.
Sen åkte Mimi och jag in till Linköping för att äta middag ihop och dricka vin. Vi bara njöt av en god bit kött och gott rött vin. Sen kom vi på att vi ville kolla på bio så vi får halsa andra glaset vin. Och blir småfulla?
Kolla om det finns plats till filmen Gangster Squad, och får bästa platserna. Skrattar åt de inte så roliga skämtena för vi fortfarande va "lulliga" i början av filmen. Aaaa ni, det var härligt.
Sen ut från bion och träffa Wilma vid Platå-ingången för att prata lite och se på "festfolket". Meeeen sen var det bra, och tog tåget hem.
 
 
 
 
Idag åt vi hos mormor och morfar med familjen. Jättegott och mys oså. Deras grannars katt, Fighter, som dom gödar med mat kom och hälsade på också. En stor, ganska fet, skogskatt, men så himla fin. Fick dock ett bett när jag klappade honom för sidan av magen var tydligen ett känsligt ställe......Men man är ju van av det..av Tyson.
Sen har jag agerat balmatcher idag också. Oscar var sugen på att gå men visste inte med vem, och på knappt några timmar så hade jag en balpartner åt honom. Kalla mig the master of balpartner. Bara att ringa mig om ni behöver hjälp. Har en känsla av att vi kommer bli ett så bra gäng ihop som ska gå! Blev genuint glad bara för Oscar och Elin ska gå tillsammans, bara för jag vill samla alla jag tycker om till balen haha.
 
 
 
MEN HERREGUD vad klockan går. Tur att man har sovmorgon till tio. Men natti då!
Och som vanligt relaterar jag typ allt till Scrubs. Drömmen att ha JD till min balpartner<3
 
 
 

Bockar av grejerna inför balen en för en

Publicerad 2013-01-09 18:57:26 i Allmänt,

 
 
 
 
 
Mimi och jag tog tag i det idag och gick till Hon&Han igen för att se om nån va där så vi kunde boka tid.
Otroligt nog så var det öppet! Och dom hade tid till oss båda samtidigt, så det blir ju trevlans att fixa håret tillsammans där. Hoppas verkligen dom kan göra den uppsättningen jag har hittat som är jättefin men ändå "casual" och enkel. Sen tog vi en fika på Gusto, det var länge sen man va där!
 
 
 
Nu måste jag skriva vidare. Vill bara tipsa om att det isländska bandet Sigur Rós är nog just nu den bästa pluggmusiken.
Fin mäktig musik som jag inte har en aning om vad dom sjunger om. Googlade på dom förut. Nu vet jag att dom sjunger ibland på "hoppländska" som är ett påhittat språk. Underbart ju!
 
Sigur Ros – Hoppípolla
Sigur Ros – Varúð

Tisdag

Publicerad 2013-01-08 22:17:49 i Allmänt,

 
 
 
 
 
Tungt att gå upp i mörkret imorse. Älskar att torrschampoot tog slut efter jag sprayat halva huvudet :))
När man inte orkar duscha på morgonen och vill fräscha till det MEN NEHE. Men samtidigt när man går i trean så har man aldrig brytt sig så lite om sitt utseende i skolan. Kommer ihåg i ettan hur man gick in för't haha ååhh.
 
 
Nejmen det var ju ändå en kort dag idag så ska inte klaga. Sen snabbt hem, duscha och sedan få med mig Tyson till Ella. Haha älskar att vi har "kattfika", som crazy catladies.
Men tyvärr är ju Tyson socialt.....handikappad när det gäller andra katter...eller djur överhuvudtaget. Medan Iziz känner "yes ny polare" så fräser Tyson åt alla och går in i en djup depression. Så för katternas del var det inte så lyckad fika. Meeeeen jag och Ella hade dessbättre trevligt i flera timmar. Får hoppas att Tyson också kan ha det efter några mer "terapitimmar". Om Tyson är bjuden dit igen...eller vad säger du Ella?
 
 
 
 
Sen när jag kom hem så kom jag på att jag lika gärna kan gå förbi Hon&Han innan dom stänger och boka
baluppsättning. Klockan var då lite innan halv sex. Men då är det stängt. Och möts av denna text på deras dörr.
 
 
Alltså...... känns inte deras öppetider ganska opålitliga, eller är det bara jag?
Får väl komma tillbaka dit...nångång vilken tid som helst typ?
 
 
 
 
NÄMEN GODNATT DÅ
 

Måndag

Publicerad 2013-01-07 20:53:17 i Allmänt,

 
 
 
 
 
Sen jag bloggade har jag hunnit:
 
 
- Hänga med André och Patricia innan Patricia åkte tillbaka till Halmstad
 
- Kollade på the hobbit med Mimi. Bra film! Sen tog vi en glass på donken och satt där i två timmar. Medan vi tittade på när andra kom in och skulle äta fyllekäk. Sen saknade jag Mimi direkt när jag hade lämnat henne för då kom jag på 100 grejer jag glömde berätta för henne.
 
- Igår fyllde Arjteta 19 år. Alltså 19??? Vi alla blev ju nyss 18 liksom. Moa, Arjeta och jag tog då en middag på Golden Thai. Fasen så fräscht ställe! Och jättegod mat!
 
 
- Idag tog jag med Moa till Linköping för nu var det hennes tur att kolla balklänning. Skönt att bara sitta och titta istället för att prova :)) Va lite rädd i början att jag skulle ångra min klänning och se en annan finare... meeeen är än så länge fortfarande nöjd med mitt val.
 
 
 
 
Funderar redan nu på att gå och lägga mig, blev så jävulskt trött. Och träningsvärk i röven efter min långpromenad med några utfall "för skojs skull". Blir SÅ MÖR i röven av utfallssteg.
Är ju fortfarande förkyld och ooooorkar inte det längre. Så ska iallafall ta mina promenixer med regelbundna bondsnytpauser.
 
 
 
 
Skola imorgon känns helt okej. Inlämningsuppgiften till på fredag känns mindre okej.
Meeeeen slutar ju ett imorgon så det är ju gött. Och efter skolan ska jag ta med Tyson till Ella&Marc för det blir det fika med Ella och Iziz. Haha ska bli kul att se Tyson och Iziz ihop igen.
 
 
 
 

Lite nyårsbilder som jag inte har visat
 

Bal-le

Publicerad 2013-01-04 20:18:22 i Allmänt,

 
 
 
 
 
Jahaaaaa. Blev ju hetsig igår med balklänningar. Så idag åkte jag, mamma och mormor in till linkan för att hitta klänning. Först en vända på Bröllopshuset, sen Partyworld, sen lunch på Expresso House och sen tillbaka till Bröllopshuset igen för att ta mitt beslut.
 
Tyckte dom på Bröllopshuset var så himla snela med att hjälpa till. På Partyworld drog vi tillslut för vi fick ingen hjälp... så vi vände på klacken efter några prov som vi kollade helt själva.
Och den klänningen som jag valde blev inte alls som jag hade tänkt mig. Varken färg eller modell.
Hade tänkt mig en klänning i chiffong och ganska enkel. Och nån kornblå eller marinblå färg.
Meeeeeeeeen det eskalerade efter några provningar. Kul bonus var att prova ha en underkjol för första gången.
 
 
Så nu är en klänning beställt. Nu är det tillbehören kvar! Hallå var tusan hittar man skor?? Vill ha antingen ballerina eller några med litelite klack, för jag vill orka gå med dom en hel dag :)))
 
 
 
En annan kul grej. Medan jag står där och provar kommer Emma in och ska prova klänningar också.
Och och blir klar före mig....När jag redan hade varit och provat klänningar i 3 timmar innan....hahaha
Så hinner hon gå därifrån klar långt innan jag blir klar :'D
 
 
 
 
 
Ska sluta googla sönder baluppsättningar nu. Klippte mig igår också! Så behövligt, där försvann 5 cm. Som jag ångrar lite.... meeeeeen det växer ju ut!
Nej nu ska jag se vad jag kan göra för kul middag. Men det enda som kommer upp i huvudet är en god jävla sallad med rödlök och massa vinäger<3333

Lite årsresumé

Publicerad 2013-01-03 21:51:30 i Allmänt,

Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut?

Reste till Kosovo. Reste till Magaluf. Vänta nu, vi var ju i Belgien också med klassen! 
Fick mitt körkort och fick köra massa bil själv. Gick ut för första gången.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, det är lite tidigt med det än...

Dog någon som stod dig nära?

Ja, min min farmor. Första gången jag fick handskas med döden så nära, jobbigt men lärorikt.

Vilka länder besökte du?

Kosovo i två veckor och Magaluf i en vecka. Och Belgien i några dagar.
Det var ju najs! Gud vad jag har rest det här året då, jösses, blivit så allmänbildad!

Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?

Jaadu... Inget speciellt kommer upp. En kopia av Ryan Gosling tyyyyyp.

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?

Är så himla dålig på att komma ihåg "speciella datum". *kollar facebook*
19 juni då jag fick körkort!

Vad var din största framgång 2012?

Att jag reste mycket i somras och fick "klara mig själv". Att jag fick det för-e-bannade körkortet tillslut, och skulle älska det. Gött att jag också fick träna min snea rygg, helt gratis också, framgång för min kropp!

Största misstaget?

Att jag är tyst ibland när jag borde säga emot. Att jag är så dålig på att ta tag i grejer.

Bästa köpet?

Kan inte komma på NÅTT. GUh så dåligt. Näämen säger väl pengarna som gick åt till P&L, Kosovo och Magaluf.

Vad spenderade du mest pengar på?

Onödiga saker som god mat, alkohol, kläder och så vidareeee

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Dom där dagarna i skolan som blir lite bättre bara för vi i klassen blir så larviga ibland + Martins spydiga men smarta kommentarer. Solvärme gjorde mig gott också. Alla bra artister jag såg på P&L.
Eller när Sofie och jag hämtade muse-biljetterna igen i juni och en gnista hopp fanns ju då.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?

OJ DET ÄR MÅNGA! Tänkte ösa in det i ett eget inlägg. Annars så finns ju listorna.

Januari till höst -12       Nu är det mörkt

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

I överlag gladare tror jag faktiskt. Har trivits så bra bland mitt umgänge i år.

Vad önskar du att du gjort mer?

Gjort ännu mer större spontanare grejer med vänner. Sökt och hittat ett jobb......

Vad önskar du att du gjort mindre?

Ätit dåligt, iallafall nu på hösten/vintern.

Blev du kär i år?

Nehedu!

Favoritprogram på TV?

True Blood. NEW GIRL! Massa svtprogram, Jakten på det perfekta livet, Två på resa och Historieätarna.

Bästa boken du läste i år?

Hunger Games! Eller En dag.

Största musikaliska upptäckten?

Frank Ocean! och massa annat...

Något du önskade dig och fick?

Att få resa flera resor, som snälla föräldrar bidrog med som 18-årspresent.

Något du önskade dig och inte fick?

A hottie with a body. hahahahahha.

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?

Dom hade bal i Vadstena allt för min ära som vi var och tittade på. Åt god picknick i parken och avslutade med käk hemma hos mig och kollade på Melodifestivalen. Helgen efter blev det mat på Texas Longhorn, DET NI!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Klart det alltid finns, men man får väl va nöjd med det man har gått igenom det här året.

Vad fick dig att må bra?

Ensamma långa promenader. Och riktigt bra musik. Vänner som tänker lika som mig.

Vilken kändis var du mest sugen på?

Joseph Gordon-Levitt för han är så charmig. Nick i New Girl, älskar honom.
Ryan Gosling efter filmen Drive och Crazy stupid love.

Vem saknade du?

När jag inte var hemma så saknade jag familjen såklart, krama Tyson och prata med pappa.
Saknade pappa förkräckligt när han och Marc tog en "weekend" i sommarstugan på Gotland.

De bästa nya människorna du träffade?

Få se nu vilka "nya" jag har träffat.... Inte direkt nytt folk jag har lärt känna men jag har kommit vissa ännu närmre och lärt känna dom på ett annat vis.

Mest stolt över?

Oj vet inte... Att jag fortfarande kan prata om jobbiga saker, att jag rullar vidare även fast sakeroting är väldigt kämpiga ibland.

Högsta önskan just nu?

Att min förkyldning ska dö ut. Så jag kan åka till Lundbybadet och köpa ett kort, så jag kan börja träna där igen.

be right back

Publicerad 2013-01-03 14:52:48 i Allmänt,

 
 
 
 
 
Har varit kämpigt att blogga, orkante :D
 
 
men det kommer snart....
 
 
ska bara surfa efter "inspiration efter balklänningar", för nu blev jag stressad av att jag inte beställt än :)))

Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela