Kunde inte ha det bättre i Pineda de Mar

Publicerad 2014-04-28 23:41:38 i Spanien,

 
 
Så! Nu har jag äntligen lite egentid till att sätta mig med datan och sOfTa. Alltså.... Var fan ska jag börja?
 
Det är och kommer bli omöjligt för mig att kunna berätta allt för alla där hemma. Och då har jag inte varit här ens en vecka. Första dagen trodde jag vi skulle kastas direkt in i service, turism och försäljning.... hahaha...
 
 
 
SÅ JÄVLA FEL JAG HADE!!!!!
 
 
Vi kastades direkt in i att lära känna vilka vi är, varför vi är som vi är, våran uppväxt osv osv. Helt plötsligt satt vi alla där och berättade om våran uppväxt och trauman i våra liv. Vi har hunnit gråta och skratta tillsammans och komma varandra så jävla nära. Vi har berättat saker för varandra som vi inte ens sagt till våra närmsta hemma. Så himla sjukt. Men så himla himla skönt. Vi är så trygga med varandra nu. Så emotionell berg-o-dalbana är bara förnamnet här.
 
Idag har jag fått sitta helt tyst i en kvart medan andra har fått prata om mig vad jag är bra på och vad jag kan bli bättre på. Så.himla.nyttigt. Riktigt häftigt!
Just det! Bor med en dansk också. Instruktörerna rekommenderade varmt att vi skulle bo med en dansk för att lära oss språket. Så vi alla peppade varandra påväg till hotellet för att välja att bo med en dansk. Och så bra val! Min dansk Camilla som jag bor med är svintrevlig och vi är lika på många sätt. Så efter dom här 5 veckorna borde jag kunna jävligt bra danska, nu när jag både bor med en plus att vi i princip bara har danska instruktörer som pratar halvbra svenska.
 
 
Aaaee som sagt, det ska bli riktigt spännande att se hur jag kommer va för person när jag kommer hem.
Herregud. Kommer inte vilja åka hem!
 
Ahopp har försökt att ladda upp lite bilder i en timme nu men det funkar ej.... Jag som ville visa min danska instruktör Chris som jag är kär i "/ JAJA nu måste jag sova så jag orkar med morgondagen.
 

Liten uppdatering innan jag åker

Publicerad 2014-04-21 16:50:26 i Allmänt, Spanien,

 
 
Jahaja det här blir sista gången jag bloggar innan jag åker iväg. Nervositeten går upp och ner, från att panika över att jag glömt hur man pluggar, till att känna att jag kommer ha "time of my life" därnere.
Idag har jag bara hållit på med packningen med mamma och snart är vi äntligen färdiga.
 

Nu i helgen har jag försökt hinna träffa så många som möjligt. I torsdags träffade jag Arjeta som jag inte sett på flera flera veckor. Vi drack turkisk chai och catchade up, myyys.
I fredags åt familjen på påskbuffé på Ombergs turisthotell, den är lika god varje år. Kom hem med världens matkoma. Jag hade först inga planer och var depp, TILLS Lovisa tyckte vi skulle göra nått. Åkte till henne i myskläder och pratade en stund. Men det räckte inte kände vi. Utan vi bestämde oss att åka till kvarnparken och festa loss nyktra. Vi fixade oss på en kvart(alltså bytte mjukiströjan till en blus...inte mer). Vi antog att alla där skulle va så onyktra när vi kom så ingen skulle se hur softa vi va till utseendet. Och det var så kul?? Dansa så jag svettade ner hela Lovisas blus. Så himla himla värt att dansa sönder i två timmar och sen kunna köra hem själv.
I lördags solade jag mest för att få nån liten grund till solbränna. Sen kom Wilma till mig och vi åkte till Skogssjön och satte oss på bryggan. Även vi catchade up och njöt i solen med en gås som sällskap bredvid oss. Sen på kvällen åkte vi in till Linköping och satte oss på 55an för att möta Wilmas kompisar. Tog en öl där sen gick vi vidare till Yellow Fellow och tog en rulig drink där. Sen gick Wilma och jag till kettils så jag kunde säga adjö till alla där och fick skjuts hem. Efter spekulationer om efterfester i mjöllat med mera, så sket vi i det och åkte hem och sov.
Igår hade jag och Tyson vår egna dag. Vi solade tillsammans och bara hade det gosigt i gräset. Hur ska jag klara mig utan honom i fem veckor?? Va?? Min kille???
 
Sååååååå jag har iallafall fått träffa dom flesta av mina favoriter innan jag åker!
 
 
Nahepp, nu har jag haft en lång paus. Dags att packa ner det allra sista så jag blir färdig nångång.
Undra hur mycket onödigt skit jag har packat ner....
Ska väl försöka uppdatera lite här och ska framförallt vara duktig på att dokumentera allt med massa foton!
 

Men vi säger hasta luego så länge då bloggen!
 

Nobody to love

Publicerad 2014-04-14 15:18:09 i Musik,

 
 
Det var mer än dags att det skulle komma en remix på den bästa delen av "Bound 2".
Varsegoda!
 
 

Karma var snäll mot mig igår

Publicerad 2014-04-13 21:47:11 i Allmänt,

 
 
 
Jaha idag har man inte gjort mycket. Kravlade mig ur sängen vid två idag wehoo. Gårdagen blev väldans kul!
Lovisa och jag gick i regnet till Emil där några andra av det gänget var och förfestade tillsammans. Tillslut fixade vi skjuts in till Linköping med en minibuss med ganska stor peddo-feeling. Det var mycket tjo och tjim påvägen in som Åslund skulle ha sagt. Vi gick till Platens och det var faktiskt riktigt kul där när mycket folk hade kommit. Att få dansa mycket med Lovisa och Åslund var guld värt! Sen fick jag en liten neråtdipp av alla dessa konstiga killar som finns. Men efter lite dans på dansgolvet så får jag syn på en gammal crush sen gymnasiet. Och BÄÄÄM, det tog inte lång tid innan det blev hångel på dansgolvet av hans intiativ, och jag blev 16 år igen hahaaaaaa..... Detta ska jag leva på ett tag ni.Tack karma som vände allt åt mig så snabbt igår. Fick äntligen revansch på alla gånger jag suktade efter honom i korridorerna på Kungshöga :))))
Sen efter lite kebab (), krångel och besök på akuten för de andra herrarna, så kom peddobilen tillslut och hämtade oss. Lika rolig hemresa som dit. Måste nog säga att den som var mest i centrum denna kväll var Åslund med alla klockrena kommentarer han kasta omkring. Första gången jag är ute med dessa killar och hoppas det inte var den sista!
 

Det är kvällar som dessa jag ska minnas, när jag kommer ha hemlängtan i Spanien. Tänka vilka roliga människor det finns som väntar hemma.
 
 
Nej nu måste jag sova. Imorgon har jag alltså mitt allra sista morgonpass. Sista gången på förmodligen väldigt länge, som jag måste gå upp halv fem. LYCKAN<3

Tarmflora, jobbet och förberedelser

Publicerad 2014-04-11 18:41:08 i Allmänt,

 
 
 
Hej bloggeeen. Idag är jag lite ledsen. Har levt i förnekelse ett långt tag men idag tog jag tag i det. Det är så att jag troligen har gått och blivit laktosintollerant. Har ju känt att magen inte har varit helt...100% när jag druckit flera glas mjölk på raken. Men i onsdags var droppen när jag åt massa spagetti och köttfärssås med 3 stora härliga glas mjölk. Aldrig hört min mage låta så likt en döende val (och gaserna ska vi inte tala om...).
Så idag har mamma och jag varit på lite ärenden på stan och köpte bland annat min egna mjölk nu utan laktos. Ska testa hur magen blir om jag håller på med det ett tag. NOG OM MIN TARMFLORA NU :-)
 
Igår jobbade jag på som vanligt. Dom andra på jobbet hade personalmöte/ölprovning med nykomlingarna som ska börja jobba när jag försvinner. Fick tyvärr inte vara med för jag fick sköta hotellet medan dom hade det trevlans. Jaa jag kände mig väldigt utanför och blev sällskapssjuk. Fick dock säga farväl till ett par av mina favoriter till stammisgäster. Men i slutet så kalla dom på mig och jag fick en jättejättefin lyckohälsning och ett jättefint armband! Är väldigt tacksam att dom är så snela när jag bara jobbat där knappt ett år. Tacksam att dom örka med att lära upp mig hähä. Nu har jag bara tre arbetspass kvar!! Måste börja packa för Spanien!
 
Det här med att packa... Känns lite som jag ska börja i sexårs istället. Har köpt färgpennor, block och ska dessutom köpa en ny rygga som jag kan traska runt med där på utflykterna. Åh måste köpa öronproppar och ögonbindel, glömmer bort hela tiden att jag faktiskt ska dela rum med nån random i 5 veckor... mmm privat<3
 
Nahepp om man skulle ta sig en dusch och sen se vad det blir av den här fredagen
 

I sneezed on the beat and the beat got sicker

Publicerad 2014-04-05 16:04:02 i Allmänt, Musik,

 
 
 
Det är ju trots allt lördag idag så då passar det ju inte bättre med att fira med att miss Yoncéyyy har släppt ännu en singel på spotify! Beyoncé – Partition
 
Har kommit hem från en lunch på Albacken med Lovisa och Theo. Det var myyys, gillarom mycket!
Jahaaaa och ikväll blir det att åka in till linkan till gänget, blir ingen större variation på helgerna här inte.
 
 
Tanken med det här inlägget att tipsa om om lite musik egentligen. Älskar ju att massa ny bra musik kommer med våren!
 
Adrian Lux – Sooner or Later
Gillar denna extra mycket när jag promenerar/springer
 
John Newman – Tribute
Blivit trött på hans förra singel, så blev klad när jag hitta denna.
 
Sabina Ddumba – Scarred For Life
Åh älskar alla låtar med starka röster från svarta kvinnor. (Blir nervös om man får skriva så?)
 
Weeping Willows – Lovers Never Say Goodbye
Myslåt.
 
Hedegaard – Happy Home
Bara en bra låt helt enkelt!
 
Charli XCX – You - Ha Ha Ha
Denna gick direkt till min förferrelista
 
Kayper – Out My Mind
Om man gillar synth/houselåtar, som jag nu har dille på //SynTharN
 
 
DÄR NI! Nu tänkte jag finlira mina naglar. Alltså är besatt av att måla naglar nu när jag äntligen har långa.
Igår köpte jag nagellack för en skamlig summa. Men har äntligen ett matt nagellack nu<33
Målade igår och målade om dom idag igen :))))  Det rosa sög lite bara för det behövdes så många lager för att bli fint. Tappade tålamodet att det skulle bli fint då MEN MEN. Äntligen kan jag gå loss på mina naglar!
 
Slänger in lite bilder på mina kompisar jag alltid svänger förbi på mina springturer. Hästarna och lammen! Tycker så mycket om min favvohäst som alltid kommer fram och hälsar. (fuck ni andra hästar som skiter i mig)
 
 
 
Äh en cambild på det också! Skåda nyansskillnaden på mitt ansikte och hand :-)

 
 

Lever bara för helgerna nu yaoo

Publicerad 2014-04-03 12:35:56 i Allmänt,

 
 
 
Äntligen torsdag igen. Äntligen snart helg så jag får träffa folk jag tycker ooooom! Mina vardagar består annars av många, alldeles för långa eftermiddagsnaps och podcastpromenader.
Jag har börjat sakta men säkert bli sentimental med vänner och familj, nu när det är 19 (!!) dagar kvar tills jag åker. Har börjat krama Tyson lite för mycket, velat träffa vänner mest hela tiden, kommit på mig själv att bara sitta och kolla på "linköpingsgänget" och tänka vad mycket grejer jag kommer vilja berätta när jag är nere i España.
Anywhooo, jag är så jävla pepp på att bryta upp vardagen och tvinga mig resa iväg själv. Känner bara stress över att träffa alla så mycket som möjligt innan jag åker, även pga att jag ska hänga på Gotland hela sommaren och troligen blir det ingen snabbvisit hem. (Även fast jag är grymt sugen på Bråvalla....)
JULIA! Skriver här också, ser fram emot din hemkomst och hoppas du hinner komma hem innan jag åker??
 
 
Hörrni! I söndags kände jag mig riktigt "politisk" för första gången. Lyssnade på en av feministiskt initiativs talespersoner på LiU med Ida, Ellen, Sofia och Sebastian. Det var intressant att få mer koll. Och vilken dag söndagen var! Ida och jag åkte in tidigare till Linköping för att gå lite i affärer och hinna glassa på nån uteservering. Herregud, snacka om att hitta plats på någon av uteserveringarna är mission impossible så fort det är lite sol. Känns som linköpingsborna står med kikare från sin bostad och LÖPER ut så fort det blir sol.
Iallafall, sen mötte vi upp Ellen och styrde mot LiU. Vääääldigt kul att träffa Ellen nu när det var så länge sen! Väl på universitetsområdet var vi lite tidiga så vi gick till Valla som jag helt glömt bort att det finns. Alltså djur!! Kollade på kaniner, höns, getter, hästar aaa jag bara njöt ni! Vet vart jag skulle hänga på rasterna om jag pluggade på LiU..
 
 
Jaha nehe, snart börjar man jobba veckans sista pass. Och det ska bli kalasskönt!
 

Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela