She's so much more than you're used to

Publicerad 2009-05-25 21:41:04 i Allmänt,

Idag var alla slappa som fan i skolan tkr jag allt. Slappast va Moa som va hemma. Men var ju pågång att va hemma också för nu har jag haft magknip i snart ett dygn, sov knappt inatt p.g.a de. Det mesta blev fel också, våra fina musikredovisning försvann, jag tog helt fel kläder, jag körde en myströja och jeans men dog av värmeslag för det blev så varmt med att gå runt i en svart tröja. Efter skolan tröstade jag mej med att gå o köpa en skvallertidning på preem och den dyra ben&jerry glassen. Johanna slog en pling och jag hjälpte henne med musikläxan, sen hände de nått och Johanna försvann:(  Sen satt jag på altan ett tag men ändra mej snabbt och drog på mej bikinin och stekte på balkongen med skvallertidningen.
Sen har jag pluggat till omprovet imorgon för jag är duktig. Vet inte hur de kommer gå men förhoppningsvis blir de G. Jag menar vad kan gå fel när det är min födelsedag imorn?? Svaret är MYCKET , Gud vet vad dom kommer hitta på imorgon:( Ähhh kanske skippar skolan ... Ligga hemma till Scrubs är en bra födelsedag det också faktiskt (y)




Vet ni? Jag kom på en sak. Jag har inte lekt med min cam på åratal så förut var de fan dax. Jag måste ju liksom visa hur glad jag är för det är imorn jag fyller 15! :D Åhhh ibland kan jag ju va så mogen med mina mogna bilder!




Plus så brände jag meh lite i ansiktet, fiiiint med massa fräknar och röda rosor på kiiinderna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela