Söndagsparty

Publicerad 2009-05-10 23:32:04 i Allmänt,

Mums pastasalladen mamma gör är alltid lika god! Det blev att sitta på altan med filtar i nån/någon timme med dom sen åkte Marc&Ella hem. Då kolla mammsen pappsen o jag på wipeout som är lika kul som vanligt. SEN som vi alla hade väntat på, eller nej som jag att väntat på, började Söndagsparty. Och ingen mindre än Zach Braff va ju med!! Ni som inte vet vem det är så är det han som är med i Scrubs som J.D. Och som en trogen Scrubs-älskare så satt jag som bänkad i hela programmet och väntade att han skulle komma. Tillslut kom han ju och han var lika härlig som vanligt. Ahh om han bara inte åldrades så skulle jag fortfarande ha en liten crush i han. Nu ser han ju lite sämre ut med skägg o allt...
Gladare blev jag också när han sa att dom funderar på att fortsätta med Scrubs! YEEEYYYY! Annars är inte mitt liv värt att leva... Och så tyckte jag de va synd att han inte fick va med så mkt...Ett geni som han borde få mer tid i programmet!
Okej okej nog om han nu. André kom jalla fall hem sen med glassiga solglasögon och en piké, som var alldeles för dyra för att se ut så. Om jag skulle ja bestämt så kunde han ha lagt mindre pengar på de och letat efter nått fint till mej! Men det är ju vad jag tycker.... Nej han kom inte hem med nått kul till mej, jag fick dissen! Vad var ursäkten då?

André: Jaaa men de är så jävla svårt att köpa grejjer till tjejer. Till en kille räcker de med en piké typ. Till tjejer finns de 1000 saker!
Mamma: Köpte Patricia nått då?
André: Aa hon köpte lite grejjer på Gina Tricot för de va massa rea där. Så de blev väl 5 plagg tror jag.
Sanne tänker: Jaha!? Inte ens ett jävla reaplagg kan du ge dej tid att kolla på! Vad som helst, vaaad som helst?!

Ännu sorligare var det innan när jag kolla vad han köpte. Då hittade jag ett kvitto på Monki och fick tanken direkt att han hade köpt nått kul på Monki. Så där gick jag och väntade på att han skulle ta upp nått kul. Mer frustrerad blev jag när han gick och åt istället för att ge mej nått medans jag satt bredvid och kollade på tv. Jaa jag kan inte mer än skratta åt de antar jag........... Nej snart så ska vi fanimej åka till sthlm och shoppa gääääääärnet! Och jag tänker inte köpa nått till André , sug på den du !

Nej nu ska jag sluta att skriva om mitt halv tråkiga dag och läsa vidare i Twilight-boken.
Dessutom så ska jag säga ett MEGA STORT GRATTIS TILL MATILDA&JULIA IDAG!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela