Kommer dö ensam :')

Publicerad 2012-12-28 00:31:15 i


Kan ändå blogga nu när jag inte kan somna pga hög frustration. Blev så fruktansvärt irriterad och den mesta irritationen kommer tillslut till mig själv. Har haft en härlig period just nu då jag känner mig oskön och allmänt värdelös.
Och sånt vill ju alla läsa om?
Anyywayyy har iallafall en känsla av att jag kommer dö ensam med 49 katter, eller jaa lite så känns det när jag är nere på "bottnen".


Annars var ju julafton mys och juldagen blev det kvarnparken. Parken var kalas tills man hälsat på alla man ska hälsa på och tills jag blev för nykter och för mycket folk på dansgolvet.

Ska berätta när jag känner mig som mest utanför allmänt på fester. Till exempel på parken.
Tideline spelade ju där (jag vet chockerande) och dom spelar ju bara trall-vänliga låtar. Dvs typ Uggla, Winnerbäck, Gyllene tider och allt det där som jag INTE har lärt in texterna på.
Och just då när alla sjunger med hela jävla låten så står man där som ett fån, ler lite snällt försöker kunna refrängen, svänga med lite......men egentligen hatar man livet just då och tänker "vart fan är alla dom som INTE har lärt sig texterna på dom här låtarna???"
Just då känner jag mig ensammast i världen. Och inte vill man dra själv från dansgolvet för gå själv ville jag inte heller.

Bättre blir det inte när man får folks vevande armar i huvudet och blir trampad 456 gånger. Och folk som ser att man får en smäll i huvudet inte skrattar med en utan åt en :') hehehehehe
Och jag vet att jag inte var ensam om detta på dansgolvet men det suger 10 gånger mer när man är nästintill nykter.


NÅJA! Avslutade kvällen med en pangmiddag på donken med Patricia. Fantastiskt att hänga med henne innan hon skulle dra mot Gran Canaria.





NU ska jag försöka sova!
Ska in med mamma till Linköping imorgon. Mmmm vet redan nu att jag kommer hata alla och sedan spy över det på mamma :))) det blir kul!


// Glada och vänliga, inte alls bittra hälsningar

24 December

Publicerad 2012-12-24 12:52:32 i


Passar på att blogga lite när jag gömmer mig från en stressig mamma.
Julafton idag och jag känner ändå inte julandan. Sämst. Meeen den kommer väl när jag får mat i magen hehe...

Jaha lite av det senaste som har hänt då. I fredags fick jag med mig Calle på bio. Har suktat efter Berättelsen om Pi jättelänge. Så vi såg den i 3D.
Himla bra film med MASSA FINA NATURBILDER SÅ JAGVETINTEASSÅ!!! Älskar sånt, ännu bättre i 3D :')
Sen åkte vi ut till ekonomi-folket som hade fest. Tittade på fulla ettor och lite bråk. Pratade lite med roligt folk, seeeen fick vi med oss några i bilen och jag åkte hem och sov.

I lördags följde jag med André och Patricia till Linköping med Arjeta. Fick till en sista julklapp och sen panikletade vi efter nyårsklänningar och ha nått till juldagen.
Hahaha orkar inte, hittar inte en enda klänning till nyår. Orkar heller inte göra en big deal av det.


Nehe jahaaa, snart kommer mormor och morfar så jag ska fixa julmusiken nu! Ha en fin julafton hörreni!

Lovmysarn tjuvstartar

Publicerad 2012-12-19 22:13:43 i Allmänt,

 
 
 
 
 
 
Att göra den sista uppgiften för i år idag i skolan kändes fett. Och behövligt, för nu har jag verkligen ingen energi kvar för skolarbeten.
 
 
 
Pappa kom ju hem igår igen från sjukhuset! Att han opererar ryggen på måndagen och sedan ringer klockan två till mig att han kan kan åka hem på tisdagen, känns ju ganska...snabbt?
Även konstigt att han nästan kommer in dansandes till oss. Neevars, men trodde han skulle gå mycket värre än vad han gör. Men det är väl som han sa, att morfintabletterna gör ju lite.
Efter skolan idag skottade jag uppfarten medan Tyson tittade på. Sen servade jag pappa lite, blir så larvig när jag ser pappa att ha så ont. Vill helst fråga för mycket då haha. Lilla pappa<3
 
Patricia kom idag också från Halmstad. Det blev en kalasmiddag från Max framför tvn, alla tillsammans.
Sen ska vi nog se om vi kan få till nån julbakning ihop.
Just det, måste ta en tur ner på stan för att fixa de allra sista julklapparna.
 
 
 
Men har ju typ all tid i världen nu! Känns i alla fall som det. Och vet ni vad jag mest längtar till?
Att sitta och spela the sims utan att få ångest över nån skolgrej som jag egentligen skulle göra före.
Det är nått fantastiskt med att mysa ner sig, lägga datan tillrätta på magen, kanske sätta på en podcast samtidigt som jag spelar, och sen bara försvinna några timmar i sims världen.
Vet hur äckligt töntigt detta låter men jag älskart!
 
 

Ser fram emot tisdag också! Partaja på kvarnparken är alltid nått! Danza med Mimi.
 
 
Just det, litet tips, kolla på Två på resa på svt. Mys-program! Kollade nu när Kajsa Bergqvist åkte till Afrika med sin pappa. Och dog av avundsjuka. Vill också åka dit med min pappa!
 
 
 

Jag gör faktiskt saker också än bara va hemma

Publicerad 2012-12-16 22:33:59 i Allmänt,

 
 
 
 
 
Kände i föregående inlägg att jag är lite forever-alone. Har glömt att skriva om flera grejer kommer jag på nu.
 
 
 
Var ju för tusan i Stockholm med Sofie som jag inte har nämnt nått om! Det blev en dag i Stockholm istället för Muse då.... Men det var inte så pjåkigt det heller. Tanken var julklappshandling....Köpte en julklapp. Sämst. Och om jag passade på att köpa kläder till mig själv i nån speciellt affär? Nej, köpte kläder i alla affärerna som finns i Linköping :))) Men i alla fall, det var jättemys att hänga med Sofie en hel dag. Fick visa henne Texas Longhorn också! Alla ska ju äta där enligt mig.
 
 
 
Och idag var tanken att kolla på när Moa spelade cup i Lagman. Meeeen istället åkte jag, Mimi och Wilma till Gusto och mötte upp henne, Stina och Olle på en lunch istället. Det var trevligt! Visst är Gustos morötter galet goda varje gång? Eller är det bara jag?
Och Moa behövde ju inte mig som stöd däruppe på Lagman för dom vann ju rubbet ändå! Härligt!
 
 
 
Nae nu ska försöka lägga mig tillrätta nu med den här på magen.Vad är detta?? När började Tyson komma självmant till mig och dessutom lägga sig PÅ mig? HA! Bara för det så drog han nu. Fan... Opålitliga katt!
 
 

Får sånna grinchen-attacker ibland

Publicerad 2012-12-16 21:48:57 i Allmänt,

 
 
 
 
Har lyssnat/kollat relativt mycket på Musikhjälpen och älskar Kodjo ännu mer. Blev imponerad av Timbuktu också av hur äkta godhjärtad han verkar vara. Ana Gina har jag lite svårt för ibland....blir irriterad varje gång hon ska gråta? Kanske är också för jag irriterar mig på att jag följer henne på instagram och där lägger hon mest upp jobbiga egobilder....
 
NÅJA! Det har varit mys att kolla på dom och jag önskade allt en låt och skänkte en slant.
Har varit hemma hela helgen...igen... Men jag HADE kunnat hänga hos Elin&Dennis, partaja i linkan med bl.a. Mimi och Wilma eller kollat på Yrrol med Calleballe.
Men istället börjar man bli förkyld och blev även väldigt "pappig". Pappa ska operera ryggen imorgon för hans nerver i ryggen är ju inte som dom ska. Det är inte diskbrock, det har han också... Men först ska dom operera det här andra problemet, som ingen fattar riktigt vad exakt det är. Hoppas verkligen på att operationen så funka så han slipper ha den ständiga ryggontet. Men sin halte fot får han nog leva med. Lilla pappa!<3
 
 
Vad jag älskar med julen är att alla Harry-Potter filmerna går på tv helatiden. Då måste pappa och jag se alla :)))
Annars så är julkänslan inte topp inom mig. Dock dricker jag hejdlösa mängder av julmust...
Vi pyntade julgranen idag också. Jag övertalade mamma att köpa en riktig nu efter flera år, istället för den sorgsna plastgranen vi har haft i flera år.
Och mamma köper en liten liten gran... Fast den är ju ganska charmig, även fast jag är längre än den.
 
 
Och snart kommer Patricia hem igen till Mjöllat och då ska det julmysas! Kommer va så mys att hon typ kommer bo här tills hon drar iväg igen utomlands :)))
 
 
 

FN-rollspel

Publicerad 2012-12-12 17:42:50 i



Har inte bloggat för det enda i mitt huvud har varit FN-rollspel och vad just USA tycker. Wuäääh läskigt att va ett sånt stort land men nu i efterhand ganska så kul också. Det är så imponerande att se när personer man aldrig haft nån uppfattning om i skolan och sen så visar det sig att dom kan försvara sig och prata jätte bra om sitt land. Blev förvånad av nästan alla teknik-killar som va så bra??

Dock gör det ju ont när man ser typ ettor bli grillade... Då är det roligare att se hur läraren Martin sitter bakom en och skrattar sönder i smyg när en etta grillas sönder.... Jösses vad han underhölls av det!

(Okej är kommer FN-rollspelsprat som ni andra inte förstår, sorry)
Sen va det kul också att min resolution blev den dom vann i mitt utskott. Hell yeah USA! Och ganska darrigt att prata för den i aulan när alla sitter med...
Åh skönast i år måste va Nord Korea! Så himla bra!!!

Och najs va ju också att USA vann som bästa land och även jag vann priset som bästa kvinnliga delegat. Dock tycker jag att Elin skulle fått det priset för VAD HON KAN prata och säga fyndiga saker för att äga andra länder.





NU är jag trött. Kommer sova gott inatt.

Söndag

Publicerad 2012-12-09 16:10:00 i Allmänt,

 
 
 
 
Sanne vad gör du på din lediga tid denna eftermiddag?
 
Joo, jag sitter faktiskt och går igenom resolutioner på FN-rollspelet som är emot mig. Sedan skriver jag noggrant ner motargument till deras dåliga argument..... För USA är bäst....ingen protest... Åh älskar att vaktmästarn Affe hade en USA-flagga som vi stolt ska valsa in med! Och det till en klockren låt...
 
Förra veckan ville jag bokstavligt talat spy på FN-rollspelet. Och dessutom så spydde jag ju faktiskt förra veckan:D:D
Men i fredags vände det tametusan. Blev riktigt sugen på att äga sönder ettorna och tvåorna. Jaa... asså det har ju mest med att göra, att jag vill "sätta dom andra på plats". För jag är bäst....ingen protest....
 
 
Alltså vill jag va bra på FN-rollspelet rent personligt för att egoboosta mig själv :))) nu vet ni!
 
 
 
 
Näämen jag har också julbakat idag. Gjort knäck som blev göttans. Och en början på annan julgodis, men behöver choklad att smälta till den... Som jag inte orkar köpa... 
Det roliga är att när jag håller på med godiset så är mamma bakom mig som en skugga för att se om jag gör fel eller kunde ha gjort nått "lite bättre". SÅ HIMLA IRRITERANDE!! 
Sen har vi ju Durre också som ska provsmaka på allt jag gör och väntar tålmodigt på att jag ska bli klar. Gulligt. 
 
Det här att det är mysigt att julbaka. Tycker faktiskt inte det. Det är bara jobbigt och egentligen gör jag julgodis med för "alla andra" gör det och att det ser så "himla mysigt" ut när folk instagrammar hemmagjorda lussebullar.
Inte alls bitter hehehee...
 
 
 
Det bästa med den här helgen var att bara va hemma helatin. Så himla skönt att somna elva i fredags. Och spela massa the sims igår... 
 
Nae måste spela the sims nu.... Plikten kallar!
 

Tycker faktiskt det är ganska mys med all snö

Publicerad 2012-12-05 15:18:51 i Allmänt,

 
 
 
 
Först och främst.... VARFÖR JAR INGEN KOMMENTERAR HUR FIN BLOGGEN HAR BLIVIT???
 
 
haha skoja bara....(eller?)
 
 
 
Onööödig dag i skolan, kunde stannat hemma. Men va gör man inte för att få upp sin närvaro i skolan?
Okej kommer va borta tre dagar den här veckan men känner ändå att man kommer hamna på varning då, för gränsen på frånvaro är så jävulskt låg.
 
 
Nåja. Ska försöka bli klar med resolutionen idag. Sen ska jag bare njuta för imorgon blir det en tur till Stockholm.
Sofie och jag gör det bästa av den inställda muse-konserten och åker ändå till storstan för julklappshandling.
 
 
DET BLIR MYZ! Ser redan fram emot att fika på ett myzigt ställe i sToRsTaN :)))
 
 
 
Åh måste köpa biljett till kvarnparkenferren på juldagen. Det låter kuuult! Så Mimi och jag kan visa droppa tills det blir varmt.
 
 
 

Det får duga

Publicerad 2012-12-04 22:48:12 i Allmänt,

 
 
 

Dock äntligen tag i min tråkiga bloggdesign. Mmmmm nytt och fräscht! Vitt och härligt!
 
 
Okej, snodde det mesta från en färdig mall men ändrade lite i alla fall. Känner mig som värsta datahackern när jag går in i kodmallen och trixar.
 
 
 
 
 
Sovmorgon till tjugo i elva imorgon, TJÄNA!

Från spya till drömhus

Publicerad 2012-12-04 20:19:22 i Allmänt,

 
 
 
 
Är åter i bruk nu! Spydde ju trots allt senast igår morse :)
Note till mig själv... drick inte blåbärssoppa när du är magsjuk....fruktansvärt starkt i halsen när den kommer från motsatta vägen.
 
Näämen den här magsjukan kom lika snabbt som den försvann. Fick ju bara spy tre gånger faktiskt.
 
 
 
Om ni undrade...
 
 
 
 
Älskar att jag är så otroligt bekväm med att spy. Är en veteran på detta, om jag inte har nämnt det innan?
Blir åksjuk väldigt lätt, troligen för en pappa som nästan aldrig såg över det på långa resor.....och körde därför ganska hetsigt... Men det vet alla i min närhet, hur min pappa kör :)) Vi hade alltid en spypåse till hands i vår bil.
Sen så spyr jag ju aslätt om jag ser något äckligt. Anledningen till att jag spydde två gånger på Blåklint hahaha
 
Dock har jag blivit bättre med åren. Har härdat med att se andra kompisar spy på fyllan och jag har tappert hållt emot mina kväljningar. Jag har växt med åren och har blivit en....kvinna.
Okej nu spårar detta ur. Nej men, därför har jag ingen alls spyfobi och tycker det är så JÄVLA GÖTT efter man har spytt. DEN KÄNSLAN, utmattad och lättad! Fantastiskt enligt mig.
 
 
 
 
Nåja. Har slipat på min resolution till fn-rollspelet och blir tamefan nöjd! Hejja!
 
 
 
 
Sen gick jag över till att kolla på hus som va till salu....?
Eller var mest nyfiken på hur dessa hus ser ut på insidan.
 
Dessa två hus tycker jag är bland dom finaste i Mjölby
 
 

 
Om man bara rustade upp huset och trädgården (för 92892 miljoner) så skulle det bli så fint!
Så charmigt kök! Kul kuriosa också, vi har likadan tavla med det dansande paret.
 
 
 
 
 
 
 
Och det här då? Så himla fint på både insidan och utsidan!
 
 
Nu signar Ernst ut härifrån
 
 

Livet har sina goda stunder

Publicerad 2012-12-02 22:07:19 i




Har fått på mig maginfluensan då.
Spytt två gånger ikväll WOHO! Första gången så trodde jag att jag bara spydde för jag va hungrig. Så jag käkade efteråt. Det fick jag ångra ni! Risgrynsgröten fick inte stanna länge i magen :))


Haha Elsa IN YOUR FACE! Sa ju att jag skulle få influensan för eller senare!! :D
Okej inget att va glad över...?




Gick bra att köra igår också. Dock kom jag hem fem, blev lite senare än väntat.
Men då fick jag ju köra bil som jag ville...




Aaee börjar må illa igen... Ska försöka sova nu

Godnatt på er med spyvänliga hälsningar

Amen...

Publicerad 2012-12-01 22:54:53 i



Hela min text om igår försvann och bilden på maten blev kvar...


Skitsamma. Ska agera fyllechaffis nu, spännande! Vill ju bara köra bil...

Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela