Gårdagen

Publicerad 2013-11-30 21:30:49 i Allmänt,

 
 
 
Igår åkte mamma och jag in till Linköping på eftermiddagen för att hinna titta lite i affärerna innan vi skulle se Älska mig. Sen åt vi på Steves och tog deras billiga och goda oxfilé mummaaa! Har fått hjärnsläpp med att hitta nya restauranger i Linköping? Går ständigt till samma! Har ni några roliga tips på bra restauranger??
 
Sen gick vi mot Konsert & Kongress. Vi hann precis sätta oss ner i foajén och bläddra lite i broschyrer, när just Alex Schulman hastigt gick förbi för att prata med några. Blev oväntat starstruck. Han var ju så stilig och, ja faktiskt snygg. Efter ett tag ringde dom in oss och det var dags att sätta sig. Pappa hade fixat platser på tredje raden, i mitten. Perfekt!
Hela hans föreställning handlar i stort sett om vårt eviga bekräftelsebehov. Det var bara honom på scenen och ibland tog han in lite animationer på en skärm. Upplägget var jättebra tycker jag! Roligt men också allvarligt vid flera tillfällen. Om ni har tillfälle att se hans föreställning så tycker jag att ni ska göra det!
 
 
 
 
 
 
 
Sen åkte mamma och jag hem i massa jobbigt duggregn på E4:an. Hann strax komma hemma innan  jag direkt började traska till Elin. Gick till andra sidan stan på mindre än 20 min = var jättevarm. Att gå med Disclosure i öronen var ingen bra idé om man inte typ vill börja springa genom stan.
Nåja, fick stå utanför porten i 5 minuter innan Elin såg att jag hade terroriserat hennes telefon med "Släpp-in-meeeej :(-sms". Hemma hos Elin var det flera andra tjejer och där satt vi bara och drack och pratade. Så himla mys. Sara och jag fick ringa på hälften av dörrarna i trapphuset för att hitta vinöppnare. My och jag hann nog nästan dra alla barndomsminnen vi hade ihop, som vi inte hade pratat om på fleraaaa år. Sen var det dags att gå hem och jag kom på hur skönt det är att promenera hem själv på natten. Möter ju i genomsnitt 3 personer och 2 bilar på vägen hem i Mjölby.
 
 

Den här lördagen är jag faktiskt hemma. Det var ju ett tag sen nu. Men så himla skönt! Bara degat här och läst bloggar. Men nu ska jag nog dra några Supernatural-avsnitt innan jag sussar.
 
 
 

Första advent

Publicerad 2013-11-30 17:17:12 i Allmänt,

 
 
 
Kära vänner. Som ni har väntat. Som ni har TJATAT och KOMMENTERAT "när kommer nya datorn Sanne???"
Jag kan nu äntligen säga att er väntan är nu över. Har skaffat mä en trevlig hp som jag ska vörda i flera år framöver!
 
Första cambilderna kommer råå! Varsågoda att rama in mä'
JÄVLAR vad snabbt det gick att ladda upp dessa bilder, *ovant sen förra bajsdatorn*
 
Kolla vad mysigt jag har julpyntat rummet! Vill sätta små ljuslampor överallt i mitt rum. Sitter just nu och dricker chaité med digsters jullista i bakgrunden. Jajamen idag skulle julkänslan komma som en käftsmäll hade jag bestämt.
 

 
 
*vink vink*
 
 
Var i Linköping igår med mamma och gick loss inne på Indiska. Fasen vill köpa alla lyktor och ljusdioder dom hade. Men fick nöja mig med det här hjärtat, ett perfekt vinrött ljus till min lykta och lamporna runt gardinstången.
 
 
 
 
 
 
 
Älskar för övrigt min pyjamasblus som jag fick igår som tidig julklapp. Både mamma och jag kunde inte förneka hur fräck och frän den var (mammas ord). Känns soft att ha ett pyjamasplagg som vanligt plagg.
 
 
Åh ska skriva mer om gårdagen, men jag måste äta först! Gaaaah såg ju Alex Schulmans föreställning Älska mig. Och jag kan säga redan nu att det var väldigt väldigt bra.
 

Wilmas och min Göteborgstripp

Publicerad 2013-11-21 14:38:21 i Resor,

 
 
 
Vi kan väl titta tillbaka i somras när Wilma och jag tog bussen ner till Göteborg och stannade där i två nätter
 
Vårat hotell var så himla fint!! Allt var så classy och hade lite "gubb-stil". Och vi hade bästa vädret hela tiden. Vi hade också flyt att boka våran lilla tripp just när Göteborg hade sin stadsfest, så det myllrade av folk och det fanns stånd och marknader lite här och var. Vi hann också äta på en jättefin fisk och skaldjursrestaurang, utan att egentligen veta att den var så fin... Vi kom dit svettiga och halvdana efter en heldag runtom i Göteborg, och upptäcker att det sitter mest fancy äldre folk därinne. Men det gjorde ingeeeet för maten var så god!
Vi hann också med Naturhistoriska, Universeum, Moderna Museet och traska runt i stora fina Slottsparken.
 
Den här trippen var lätt topp tre av det bästa i somras!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Näe nu saknar jag Wilma! Passande nog kommer hon hem imorgon! Då ska vi äta tapas och myza. Gaaah Wilma min älskade vän!
 
 
 

Just another girl

Publicerad 2013-11-20 14:23:52 i Allmänt,

 
 
 
 
Hej! Tycker ni ska lyssna på The Killers nya The Killers – Just Another Girl
 
 
Ja, i lördags jaaa! Då blev det förfest hos Linnéa med Lovisa och Emelie. Jättekul att se Linnea och Emelie igen nu när jag inte träffat dom på länge. Vi taggade till där och självfallet var jag tvungen att träffa på Linnéas kungspyton Advokado. Vad stor han hade blivit sen sist vi träffades! Jajamen så tar vi ett flashigt filter på dessa bilder för på orginalen ser jag ut som ett lik annars :)
Så häftigt att känna hur det känns att hålla en orm igen! Advokado är en cool kille han. Dock lite skeptisk när han började kringla sig under klänningen mot "musen". Stor fail om jag skulle bli biten där. Fel mus Advokado "/
 
Sen blev det Linköping. Vi gick till Doom för första gången! Blev inte så jävulskt impressed. Väldigt dött med folk såatteh...... Vi gjorde det bästa av det och dansade i princip själva på dansgolvet. Sen springa till Platå och dansa där med. Fasen vad vi hann med att dansa?? Så bra!! Så kul!!
 
 
 
 
 
 
 
Suttit i ett par timmar och sorterat mina bilder. DET BEHÖVDES! Kan äntligen radera massa från telefonen så jag kan nångång kan uppdatera den. Skoja gick ändå inte, har ändå för mycket i telefonen men fattar inte vad som tar plats när jag har raderat mer än hälften av bilderna?
Men iallafall, nu ska jag allt uppdatera mer med bilder. Kanske ska lägga upp bilder från i somras för har inte visat ens en tredjedel av dom.
 
 
Näe nu måste jag duscha och börja peppa för jobb.
 

Lördag!

Publicerad 2013-11-16 16:43:16 i Allmänt,

 
 
 
En liten hälsning från mig med min laptop som funkar lite igen :)))
Hallå en fråga till er läsare, min bror tycker jag ska köpa en läsplatta istället för laptop. Meeeen är det inte jobbigt att inte ha et tangentbord då, tänker jag? Skriv gääääärna vad som ni tycker är bäst!
 
 
 
Nu när jag jobbar mån-tors minst på Miskarp, så är mina fredagar dom bästa dagarna. Att vakna fredagsmorgonen och veta om att man redan tagit helg. Gå upp och göra en kalasfrukost. Äta frukosten medan jag lyssnar på nya avsnittet med Alex&Sigge. Och sen som igår, hade hemmaspa hela dagen. Tog fotbad, målade naglarna och pillade med dom i kanske 3 timmar? Aaaahhh älskar fredagar! Sen på kvällen kollade jag på Supernatural som numera fyller ut timmarna jag har till övers på dagen.
 
 
Idag har mamma och jag varit på stan och även tittat på julmarknaden i Albacken. Där på albacken köpte vi brända mandlar och jag ville dö av gullighet när dom hade hästridning med jättafina islandshästar.
 
 
Nu ska jag steka kyckling och ducha till mig för ikväll blir det uTgÅnG med Lovisa, Linnéa & Emelie! Kult!
 
 
Just det, Kungshöga hade ju öppet hus idag och jag blev allt lite ledsen att jag inte gick dit och hälsa på.
Såg istället att dom lagt upp denna klockrena video.
 

Desperat behov av ny dator

Publicerad 2013-11-11 15:10:22 i Allmänt,

 
 
Häj alla läsare. Nu har musen/tangentbordet slutat funka på min laptop. Det går bra nu :)
 
Och jag har fortfarande inte skickat efter en ny dator. ORKANTE. Får inte hjälp av nån i familjen som jag vill ska rådgiva mig vilken laptop som skulle va bäst för mig!
 
 
 
Så nu sitter jag i kontoret och började precis ladda ner första säsongen av Supernatural. Har bestämt att det ska bli min nya serie att bli beroende av. Kalas!
Fasen va svårt det är att skriva nu med långa naglar. Hur gör ni andra??? Normala?? När blir man van med dessa löstoppisar? Det var ännu svårare att bli van med dom imorse på jobbet också, slog i dom ungefär 143 gånger men dom håller! Den asiatiske killen som gjorde mina naglar, gjorde dom bra!
 
 
 
Just idag längtar jag bara till fredag, för DÅ KOMMER WILMA HEM IGEN! HURRA! Dör lite av saknad efter henne på dom tråkiga vardagarna.
 
 
NAHE om man ska göra sig en senlunch á la nudelsoppa, som jag gör 90% av gångerna. Vill ta en promenix i eftermiddag men det känns så sjukt kallt ute. Skippar kanske det...och kollar på dokumentärer på svt....Men nej skoja, har ju för fan ingen dator längre. Bajs. Får väl läsa en bok då.
 
Förresten, ett litet tips, lyssna på Alex&Sigges podcast avsnitt 75. Det var deras bästa podcast på länge! Får sån hjärtsnörp när Alex började gråta när han pratade om sina minnen till sin pappa. Och Sigges romans med Maria, när han var ung och studerande i USA. Den historian var något utöver det vanliga! LYSSNA!!
 
 
 

halloj

Publicerad 2013-11-09 14:42:48 i Allmänt,

 
 
 
Jaha man kanske ska uppdatera lite då.
 
Förra veckan hade jag inte tid till något annat än att hinna träffa Wilma så mycket som möjligt, som va hemma en vecka. Vi peppade bland annat för Halloweenfesten som var på Platens. Det var kul! Julia var också hemma så jag hann träffa på henne lite och dansa till RnB-klassiker på platens. Fint!
 
Den här veckan har inte varit vidare händelserik.... Försov mig i tisdags och fick världens panik bara för det är endast jag som har ansvaret på morgonen att hotellgästerna ska få frukost. Men jag hann med allt!
 
Sen har jag hunnit fika med Lovisa som har kommit hem igen. Underrrbart! Måste påminna mig själv att fika oftare med kompisar på vardagen så blir veckan mycket mer roligare.
 
 
 
Igår åkte jag Arjeta och Shippe in till Linköping för att va lite girly och fixa naglarna. Vi alla är ju veteraner på att bita på naglarna så det behövdes ju.... Vi var på en nagelsalong på gatan bortför Filbytergallerian, samma sida som Sportif. Ett nytt ställe som var jättefräsht och billigt. Gjorde förlängning av akrylnaglar (tror jag...) och betalade 250 spänn för det. Värt! Lily Garden Spa hette det ja! Dom har massage, fransförlängning och fotbad med fiskar också. Nu ska jag ligga i med dessa naglar och verkligen försöka sluta bita på naglarna. Efter 19 år så är det mer en dags för mig.

På kvällen åt jag pizza och drack rödvin hos Lovisa. Den kombinationen sitter aldrig fel! Sen efter lite idoltittande och mycket prat så tog vi beslutet att åka in till Linköping för att sätta oss nånstans ta en drink. Sagt och gjort fick vi löpa till station och bli svettiga på tåget. So fresh so clean<333 Vi satte oss tillrätta med varsin lite roligare drink på stället BK. Mysigt ställe måste jag säga! Så väääärt att bara åka in och sätta sig nånstans utan att känna "nej nu måste jag hetsdricka för snart ska vi ut!!!" Sen träffade vi på pingstvännerna och tog sällis till tåget hem.
 
 
 
 
Idag har jag kollat på Mitt i naturen Costa Rica och blivit helt amazed. Dit vill jag också åka till!! Detta ledde också till, att jag ännu en gång gick in på min drömvolontärresa och läste ännu en gång allt om den och ville så gärna trycka på boka-knappen.... Blir galen av att vänta!!! Har även fått världens sug efter att åka till sommarstugan på Gotland och bara hänga där i skogen. Vill också boka in det i min kalender!
 
 

Han Justin, vilken jäkla kille

Publicerad 2013-11-01 17:47:37 i Allmänt, Musik,

 
 
Nu blev det sådär som många andra kvällar, att det slutar med att jag maratonkollar på videos med Justin Timberlake. OCH NU KÄNNER JAG ATT JAG MÅSTE VERKLIGEN SE HONOM DEN 10 MAJ I SVERIGEEE!
 
VEM VILL MED???
 
Kolla bara klippen från förra turnén Futuresex/Loveshow, så himla bra.
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela