Gusto

Publicerad 2009-05-11 18:38:28 i Allmänt,

Vakna imorse i Andrés mysiga säng med en fet katt bredvid, gillart! Sen blev de frukost och ett par(flera) avsnitt med Scrubs. Men tog senare tag i mitt liv och började förbereda mej för en pluggdag men då ser jag att jag hade fått sms av både Clara och Johanna. Då skulle tjejerna fika på gusto och de tackar man ju inte nej till? Johannas sms behöver vi inte prata om haha. Så då blev de en snabb dusch och åka ner till Gusto där Moa, Josse & Clara satt. Saaaknat alla tre, jaa Moa med eftersom hon var sjuk fredags så de va ju ett tag sen vi sågs. Där blev de mys, mat och mkt prat. Alla tre sakerna är ju mina favoriter! Jaa där satt vi i... cirka tre timmar tror jag? Sen va de dags för Clara&Josse att hämta kubb för dom skulle spela med laget. Stackarna i dehär vädret. Moa och jag trippade till kvarnen för hemmafrun Moa skulle köpa mjölk haha :)
Fast det småregna så var de riktigt härligt att gå hem sen faktiskt. Så blev de middag och nu sitter jag här.
Kanske skulle ta tag i den här pluggdagen innan de är försent... Joo så blir de!

Kommentarer

Postat av: clara

Publicerad 2009-05-11 19:46:54

dom tre timmarna gick snabbt! saknat dig med gullet

goootland i sommar då (H) hihi

Postat av: clara

Publicerad 2009-05-11 20:56:17

svar: ja för du Sanne, Gotland är omringat av vatten! Den ociviliserade ön har stooor drunkningsrisk. Speciellt om inte en sisodär 7 puddingar har party med dig på den, för då minskar risken..

Postat av: Josefin

Publicerad 2009-05-12 07:30:42

gotland är en ö, det är klartsomfan att den är omringad av vatten ... men på finns gotlan och potatiszakarias ( stavninig :S ) och i sommar ska det även finnas snygga mjöbytjejer också ;) (A) tack för luchen igår , det va verkligen toppen <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela