Helgen!

Publicerad 2014-01-26 17:01:01 i Allmänt,

 
 
Jaha så var den här helgen över också. Veckorna går så himla snabbt nu?? Och helgerna lika snabbt dessvärre.
I fredags åkte jag in till Linköping och drack och myste hos Sofia&Jessica. Sen tog vi oss till Konsert&Kongress där Pilotsonen skulle spela live för första gången. Dom var så himla bra!!! Efter det packades det snabbt ner instrument och grejor för alla skulle vidare till Kettils. Men först gick några av oss hem till Sofia igen och pratade och tog diverse snapchats. Sen när vi hade varit i Kettils ett tag så gick vi tillslut ut på Platens. Vilket var väldigt kul nu när det var länge sen jag var ute med hela det gänget. Fick även träffa på massa från Sofias klass, mys!
 
 
 
 
 
 
 
JA! Det var fredagen! Igår så tittade jag först lite på fotboll på Dacke med Calle. Kan ju inte säga att jag var där för att jag är så extremt intresserad av fotboll. Var där mest för att heja lite på SIK och få köpa kaffe och bulle.
Sen gick jag hem för att förbereda hemmet lite för Lovisa och Linnéa skulle komma till mig. Vi drack vin och fixade oss till eventuell utgång. Jättemys att bara sitta med dom, prata och lyssna på musik. Troligen blev det för mys för mig för att känna peppen att ut och rådansa. Såååå det blev att stanna hemma för mig. Kollade på film, men hann bara kolla ett tag innan jag följde med Calle som skulle skjutsa in några till Linköping. Agerade kartläsare/dj till musiken/sällskap i bilen. Det blev alltså en alldeles lagom lördag för mig.
 
 

Lördagens låtar

Publicerad 2014-01-25 15:43:51 i Allmänt, Musik,

 
 
 
Alltså! Har hittat så mycket bra musik idag.
 
 
Hittade Kwabs! Så himla fin cover på The Wilhelm Scream. Skulle kunna lägga in alla klipp jag hitta på honom, för alla är lika bra. Kolla upp honom vettja!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen hittade jag Made in Heights. Älskar Soundcloud! Hittar så himla mycket bra och nytt där!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och till sist vill jag tipsa om Banks. Älskar när basen kommer igång i låten!
 
 

Fredag är min favvodaaaaag!

Publicerad 2014-01-24 12:25:05 i Allmänt,

 
 
 
Oj nu var det sådär länge sen jag bloggade.
 
 
Okej höjdpunkten förra veckan var i lördags, då jag gick ut med några väldigt trevliga människor. Jag hämtade upp Lovisa och vi styrde mot Spångsholm. Där skulle vi förfesta hos Theo med Nils, Anton och Jacob. Så jääääkla kul att få träffa dom nu när vi inte setts på länge. Och dessutom aldrig förfestat/gått ut ihop. Under kvällen gjorde vi bland annat en väldigt misslyckad harlem shake, sånt är kul att kolla på dagen efter jeeez. Sen åkte vi minus Lovisa till Linköping och gick uuuut. Det var kuuul dock väldigt packat med folk ute.
Sen sprang vi som aldrig förr till tåget och jag trodde jag skulle dö av konditionsbrist..... Men vi hann!(för tåget var försenat...)
 

Nu i veckan har jag väl bara gjort en rolig grej vilket var att luncha med Lovisa på Albacken, myyys. Att fika eller luncha med Lovisa minst en gång i veckan gör mig gott!
 
Ikväll ska jag titta på livemusik! Ska in till Linköping och kolla när bl.a Pilotsonen ska spela. Ska få träffa Sofia och Jessica också, ska bli så najs!
 
 
HÄJ

Lisa!

Publicerad 2014-01-20 18:50:56 i Allmänt, Musik,

 
 
 
Alltså Lisa Lystam. Inte trodde jag att hon skulle sjunga blues och vara på god färd att bli riktigt stor inom blues-sverige. Iallafall trodde jag inte det för några år sen när vi satt och läste julia-tidningar och byggde kojor. Kommer ihåg att vi bestämde att vi skulle gå och kolla på Eminem och 50 cent ihop hahahaha? Men det var väl tur att det inte blev rap Lisa siktade in sig på...
Tycker ni kan titta på denna lilla dokumentär om Lisa, vare sig ni är intresserade av blues eller inte. Kan inte låta bli att bli så stolt över henne! Alltså det är nått med hennes leende och klara ögon som bara smittar av sig när man ser henne!
 
Jajajaja ska inte bli alltför sentimental, men kolla gärna in klippet!
 
 

Torsdag idagidagidag

Publicerad 2014-01-16 12:23:39 i Allmänt, Musik,

 
 
 
Hej! Igår blev det en lite bättre onsdag än andra. Jobbet på onsdagar blir liiite roligare nu när Karin och jag får jobba mer ihop. Vi möblerade om ett av våra rum, vilket blev riktigt bra!
Sen efter jobbet hann jag bara komma hem och ladda om innan jag och Lovisa skulle fika. Satt på Gusto i några timmar. Nils och Theo kom dit också otippat nog så vi satt med dom också. Jättemys! Sen skjutsade Lovisa mig hem och jag hann sitta ner bara en stund innan jag skulle in till linkan. Hade nämligen fått med Calle på att se nya Hobbit. Alla verkar antingen ha hunnit se den eller bara inte vill se den.... Så det var ju inte direkt fullt i biosalongen. Men va bra den var! Självklart måste jag se tredje delen nu! Dock var den väääldigt lång när man hade sovit 4 timmar och blev frusen efter halva filmen....
 
 
 
Idag fick jag sova ut till tio vilket var un-der-bart. Nu tänkte jag fylla på tékoppen och se ett avsnitt med Supernatural. Seeeeen börjar jag jobba klockan fyra.
 
 
 
 
En annan sak! Moto Boy har ju äntligen kommit ut med nytt!! Åh som man lyssnade på Young Love och Beat Heart för några år sen och kände sig sådär hjärtekrossad. Ser fram emot hans nya album!
 
Moto Boy – Someday
 

Tisdag

Publicerad 2014-01-14 17:22:21 i Allmänt,

 
 
Idag äre tisdaaaaaaaag. Kämpar på med att komma in i dygnsrytmen att gå upp halv fem. Går SÅDÄR.
Nåja, har jobbat idag. Sen har jag druckit kaffe och tjötat med mamma. Efter det tränade jag vidare på pianospelandet. På två dagar så tycker jag ändå jag har kommit ganska långt. Men visst, jag kunde ju ha valt ett enklare pianostycke om jag ville ha det enklare såhär i början.... Älskar att man inte behöver skaffa nån pianolärare längre idag. Det är bara att göra som jag, gå in på youtube och skriva in "how to play..." sen har man sin privata pianolärare i datan. Älskar youtube!
 
 
Älskar också facebook lite just nu. Blivit lite polers med en tjej som också anmält till sig till reseledarutbildningen. Pga att jag hitta en facebook-grupp och hon svarade på mitt inlägg där jag ropade efter nån kompiz. Och vad är oddsen att hon kommer från Habo, där min brors flickvän kommer ifrån? Aaaa small world. Hon verkar vara kalastrevlig och verkar ha samma resmål som jag. Såatteh...verkar iallafall ha en optimal person att kunna hänga med. Idag är det 100 dagar kvar tills jag åker! Tjohej!
 
Annars då....så..... Var jag hemma hela helgen och bara mös med film, tv och tv-spel(?). Skönt!
 
 
 
Nu ska jag börja med tredje säsongen av Supernatural och pussa på Tyson som ligger brevé!

Söndagsmusik

Publicerad 2014-01-12 18:34:15 i Allmänt, Musik,

 
 
 
London Grammar är perfekt söndagsmusik. Diggar hennes röst starkt!
 
 
 
 
 
 
 
Har även fattat grejen med Ed Sheeran nu (hör du Sofie???). Hörde denna på radion och innan jag hann blinka så hade den låten åkt in på min mys-lista på spotify.
 
 
 
 
 
 
Annars så har jag börjat använda soundcloud mer och mer för där har dom alltid bra remixer på låtar. Så där blir det mycket *elektronisk/synth-musik*.
 
 
 
 
 
 
 
På tal om synth! Rensade bland mina kläder idag vilket var jobbigt....och skönt. Men efter jag var klar så fick jag sånt sug efter min gamla synth jag fick i födelsedagspresent en gång i tiden. På den tiden då jag trodde att jag skulle spela piano i fleeeera flera år. Men icke. Man blev tonåring och fann datorn och kompisar mycket viktigare. MEN nu har jag tagit in den igen till mitt rum och suttit och googlat "free notes". Dra åt skogen vad svårt det är att hitta gratis noter till låtar hörrni. Hittade tillslut det pianostycke jag tänkte ha som första mål att lära mig. Alltid velat kunna spela Clair De Lune. Den låten som Edward spelar så fejnt i Twilight, om det ringer nån klocka för er? Meeeeen först ska jag väl kolla om jag kommer ihåg vad alla noter heter och ser ut osådääär. Det var ju som sagt några år sen jag verkligen satte mig ner och spelade.
 
Har länge känt mig tvungen till att skaffa nån "hobby" nu när jag bara jobbar och inte gör allt för mycket efter jobbet. Tänkte först börja måla, men tyckte det var för svårt för att veta vad för målargrejer jag ska köpa. Så då fick det bli att ta upp pianospelandet igen. Det kan nog bli bra att underhålla mig med efter jobbet, sitta och plinka lite!
 
 
 
Nu ska jag duscha! Klippte och slingade håret i fredags och det blev ju kalas. Ni kan få se bild nångång när jag inte har flötigt hår..... Dock ovan nu att det är ganska kort....om man jämför innan. Hoppas det växer snabbt för nu vill jag verkligen ha ganska långt hår.
 
AJA HEJDÅÅÅÅÅ

För sånt som du händer inte mej

Publicerad 2014-01-09 13:16:18 i Allmänt, Musik,

 
 
 
Hallao!
 
Tänkte tipsa om nya bandet Pilotsonen, som har släppt sin första singe. Det är ju bland annat Anton och Sebastian som är med i bandet vilket gör det extra trevligt! Så himla duktiga är'om! Lyssna! Den sätter sig i huvudet!!
 
Pilotsonen – Fem Miljoner Hjärtslag
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag duscha och försöka hinna ner på bokhandeln innan jag börjar jobbet. Vill köpa en fin penna eller två som jag ska ha till min jättejättefina kalender. Tänker att det blir 10 gånger roligare att skriva nått i den om man har en fin penna.......
 
 

Nytt år, nya möjligheter, i år ska jag bli bättre på...KÄFT!

Publicerad 2014-01-04 15:58:21 i Allmänt,

 
 
 
OJ så stora hotellbilderna blev på föregående inlägg, sorry, såg inte det förrän nu hehe.
Aha så var det nytt år. Har inga direkt nyårslöften utan har bara som mål att årets sommar ska bli minst lika bra som förra årets var.
 
Nyårs blev ju lyckad också! God mat med 11 tjejer hos Josefin. Vi bestämde oss tillslut att gå ner till Meet till och börja med. Fick ju fira nyår med bror min som styrde med musiken därnere. Haha och även pappa var där med sina "polare" en stund så halva familjen var ju där med mig. Aaaaa sen dansa, skåla med champagne på tolvslaget, kolla fyrverkerier, in och dansa igen och sen var klockan stängning. Hitta ingen rolig efterfest såatteh... Wilma och jag var väl hemma hos mig där efter tre och somnade gott.
 

Jaaa sen har jag jobbat lite o sådäraaa. Ska mest få jobba på morgonen nu så jag kan börja planera saker på eftermiddagen!! Kompisar nu vet ni!! Hör av er! (Förutom torsdag då....) Det blir nog bra. Även fast jag dör lite varje gång inombords när jag måste gå upp klocka halv fem. :))))
 
 
Nej nu ska jag föna håret och seen hänga med Wilma HÄJ
 

Om

Min profilbild

Sanne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela