Det här har jag gjort också

Publicerad 2014-02-27 14:24:01 i Allmänt,

 
Måste skriva ner vad de senaste roliga händelserna har varit på sistone.
 
 
Förrförra helgen hälsade jag på Wilma i Grebbestad! Åkte tåg långt för första gången och var nervös. Nervösköpte cigg och en chokladbit jag aldrig köpt innan? Men resan gick bra! Och chokladen var god. Win-win.
Alltså. Komma in i Grebbestad med bussen och se en välkänd person trippandes ner mot buss-stationen. Det var ett så himla lyckligt moment när hon sen ser mig i bussen hahahaha. OJ vad jag hade saknat henne!
Väl framme så hade Wilma en rundtur för mig på skolan och studenthemmet. Sen fick jag träffa lite skolkompisar, eller dom som var kvar eftersom de flesta hade åkt hem för sportlovet. På kvällen/sena eftermiddagen blev det drickspel i studentköket och VILKEN STÄMNING. Så himla mysiga och roliga personer. Vid midnatt drog vi vidare till de enda lokala ställena som var öppna. Först ett jättefint fik/drickställe, typ som BK i Linköping fast meeeer mysigt, och sen blev det Grebbestads "Vattenhålet". Det var här jag blev odrägligt trött pga vi hade börjat dricka alldeles för tidigt. Sen somnade vi alla i en stor hög i en studentsäng.
 
På lördagsmorgonen gick Wilma och jag till ett fik som hade frukostbuffé. Det satt så himla fint när man var bakis. Efter det bakismyste vi i hennes studentrum ett tag och tog sen en promenad runt i Grebbestad. Det är ett så himla fint "landskap" där! Även fast det var regnigt och blåsigt så var det så fint att se alla små sommarhus som sitter tätt ihop på klipporna. På kvällen köpte vi pizza och andra godsaker och tog det bara lugnt på kvällen. Jättejättemys att få se hur hon har det därnere och är redan sugen på att åka ner igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu i helgen var jag på födelsedagskalas i Skogssjön. Förfestade hos Sebbe innan med Elin, Dennis och Gutte vilket var så himla trevligt att bara va vi. Festen var kuuuult, dock blev det lite för mycket av allt den kvällen heHE..
 
Igår träffade jag Arjeta på kvällen som var hemma från MAAALMAAAOOO! Jätte jätte jätte mys att träffa henne. Så himla najz att allt verkar va kalas därnere i storstan!
 

Oj nu måste jag runda av för databatteriet tar slut och jag måste börja göra mig ordning för jobbet. Aaae är så opepp på jobbet idag. Men snart helg igen! Heja!
På tal om jobb, så öste jag mitt CV till flera restauranger på Gotland. Jag vill så väldigt väldigt gärna jobba på ön i sommar. Hoppas hoppas!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela