Tredje sommaren på Gotland

Publicerad 2016-08-19 12:17:13 i Allmänt,

 
Ännu en gång tillbringade jag och Wilma sommaren på Krukan. Så skönt att få jobba med så bra människor! Så skönt att man kan det här jobbet utantill nu. Samma frågor om var toaletten är, vad är laktos-, gluten-, nöt-, kött-, luftfritt, göra hundratals mackor på morgonen som ändå aldrig räcker för dagen osv osv.
En av dom bättre dagarna var kanske när Ylva och jag hade varit på en random "musikfest", som senare skulle avslutas med något slags skogsrave. Istället blev vi alla utskjutsade ut i skogen till ett jakttorn och ingen förstod varför vi skulle vara där... (Wilma och Fredrik var inte med på skogsravet, för Wilma blev för full på den vanliga festen och började prata Downtown Abbey-brittiska hahahha) ANYWHO! Vi blev skjutsade tillbaka och jag slocknade i min bil. Tidigt morgonen efter (med ca 2 timmars sömn) kröpkörde vi till stranden (jag troligen fortfarande full) och la oss där för att fortsätta sova. Det var så mysigt när jag, Wilma och Fredrik låg på stranden i sovsäckar som uteliggare, medan pigga pensionärer joggade förbi och tog morgondopp.
Sen var det ju ganska osexigt att jag skulle jobba ett par timmar senare. Och när Wilma följer med mig upp till Krukan så ser vi en kö till utanför dörren. Och därefter Ylva hysteriskt skrattande, eftersom hon också fortfarande var lite full. Ahhhh då känner man att man lever, när man får jobba när det är proppat med folk!
 
Den här sommaren har jag inte tagit mycket bilder, eftersom jag jobbat i princip varje dag :))
MEN! Caroline kom ju faktiskt och hälsade på, så då hade jag "semester" i två dagar! Då hann vi iallafall turista lite. Älskar att Carro har blivit den person som alltid hälsar på mig var jag än jobbar.
Har lite bilder också från våra grillkvällar med jobbet och när Emil och Axel fixade en fantastisk midsommarfest.
 
Att tillbringa somrarna på Gotland är som balsam för själen, hörni!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela