Jag lever fortfarande!

Publicerad 2015-02-13 23:43:58 i Allmänt,

 
 
Hej hörrni!
 
Vecka 7 är äntligen över för oss, den "jobbigaste" veckan med mest gäster i byn. Dock har Stine och jag iallafall inte märkt av det på våra gäster. Okej, Stine blev ringd av våra unga killar för en av dom hade blivit kalasfull, så hon fick hjälpa till att bära hem honom :))) Men annars har det varit bra!
Vi har haft ett helt fantastiskt svenskt par som blev mina "extraföräldrar". Vi åt ostfondue tillsammans och våra samtal tog aldrig slut. Det är dom gästerna man kommer komma ihåg långt efter!
Sen överlag så har byn varit full av fulla danska och svenska gymnasieelever. Förfärligt till den mesta delen... Alla vi guider/säsongare/hotellpersonal har hatat rätt mycket på dom tillsammans, för de är bara för fulla, tar sönder allt och spyr på allt :) DÄRFÖR SKA DET BLI GÖTT ATT DET KOMMER NYA SÅNNA IMORGON :D:D:D
 
Aaee hoppas det blir mindre av den typen av 17-18åringar....
 
 
Så kommer ju Calle hit imorgon!! Ska bli så fett! Och så himla konstigt att någon från Mjölby ska komma hit, dessutom nån jag är med mycket annars. Ser fram emot att få honom på besök här!!
 
En annan grej med denna veckan....VÄDRET!!! Vi har haft stor sol och blå himmel sen i lördags??? Det är första gången vi har haft så ultimat väder. Och första gången jag inte behöver dubbla underställ under min uniform :D
 
Aa som sagt, det rullar på här helt enkelt. Åh vad jag verkligen älskar att åka skidor nu. Har stått på skidor så fort jag har fått tid över den här veckan, och det är så naaaajs att åka helt själv ibland. När jag ändå har uniformen på mig så ser det ut att jag är "påväg" nånstans och inte är forever alone och åker :)))
Det enda tråkiga som har hänt här på senaste tiden är att Mattias åkte hem för två lördagar sen, för han fick hastigt besked att han hade fått plats i Sydney att plugga vidare på sin ingenjörutbildning (typ som man kan göra i Linköpings universitet). Det sög såååå hårt de dagarna innan han åkte, men vi försökte va med varandra så mycket som möjligt. Dessutom är han jättepepp till att hälsa på i Sverige när han kommer hem i juni. Jaamen självklart ska han få se Sverige! Annars så flyttar vi till Köpenhamn, tyckte han. Åh fina Mattias! Det suger att inte ha honom hela säsongen, för jag hade verkligen ställt in mig på att ha honom hela tiden. Meeen vad ska man göra! Vi kommer ju ses igen.
 
 
Hepp nu måste jag sova. Ännu en fantastisk heldag på flygplatsen väntar. Jag hoppas verkligen att allt ska gå lätt och fint, meeeen jag vet vid det här laget att det alltid blir minst ett problem där :D:D wihuu
 
Näääämen tills vidare hörrni!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela