Uppdatering från *kontoret*

Publicerad 2014-11-21 19:17:41 i Allmänt, Skidguide i Val Thorens,

 
Först vill jag tipsa om världens bästa sovlista. Mimi har fixat de bästa låtarna att somna till. Älskarn.
LÄÄÄÄÄNK!!!
 

Förra helgen va jag på besök hos Mimi, i samband att jag skulle till Köpenhamn på söndagen för bokföringskurs. Förutom lång försening av tåget så hade vi en såååå mysig lördagskväll. Hon var så jävla söt när hon kom på cykel i full fart när jag kom ut från tågstationen :') Kvällen bjöd på god Eslöv-pizza, rödvin och massa prat. Sen somnade gott till hennes sovlista i bakgrunden.

På söndagen ringde klockan 05.45. Jag ville dö lite pga sömnbrist för jag drömde mardrömmar om att försova mig. Så gjorde jag ordning mig och packade ryggsäcken, väckte försiktigt Mimi och sa vi ses ikväll my löve. Sen hoppade jag på tåget mot Köpenhamn.
Hatar att resa själv inför grejer "jag inte vet". Jag blir så fett konstig. Blir en robot och läser tågtabellerna tusen gånger om för att inte hamna fel. Vill inte prata med nån för jag är så jävla fokuserad på att komma fram rätt och i tid. Dock har jag insett en grej som lugnar mig så sjukt mycket, nu när jag nyligen rest rätt mycket själv, Alex & Sigges podcast. Deras röster och funderingar är som balsam för själen.
Hamna tillslut på Köpenhamns centralstation och tog en taxi till Slopetrotters huvudkontor. De va fett dyrt med taxi men så värt i det skidvädret dom hade och jag hade aldrig hittat dit själv.
Sen drog bokföringskursen igång. Den var inte kanonavancerad, men det blir ändå rätt svårt när dom körde allt på danska. Måste tänka till två gånger innan man hajar vilka siffror dom säger. Ni som vet danskarnas räknesystem, ni vet vad jag snackar om. Makes no fucking sense :D Sen efter lite grupparbeten och fika så var vi färdiga. Efter skulle det vara kurs för enbart destinationscheferna. Stine är ju destinationschef för vårt lilla team, men jag var med på mötet ändå för vi skulle träffas efteråt. Det var riktigt intressant! Och äntligen fick Stine och jag snacka på riktigt och lära känna varandra. Och jag är så glad över att säga att Stine verkar va SÅ JÄVLA DEJLIG TJEJ! Jag tror vi kommer ha det fett att jobba tillsammans! Jag ska se till att vi blir supertighta.
Sen åt vi alla tillsammans efter kurserna och bara myste tillsammans. Vilket jäkla gäng vi är allihopa!
Stine och jag tog följe till centralstationen och kunde i princip inte sluta prata med varandra. Stine åkte mot Jylland och jag hitta tåget mot Eslöv igen.....som inte va rätt tåg för den gick åt andra hållet :D Som tur va gick jag inte på det, men löpte som en idiot istället till rätt spår, och missa mitt tåg. Meeeen som tur va var det lögnt för nästa gick 20 min senare. Sån himla tur.
 
Framme i Eslöv mötte Mimi mig igen och hon hade fixat chokladpudding hemma<3 Hon vet vad som gör mig glad... Den kvällen prata vi ännu mer och jag insåg verkligen på riktigt hur mycket jag saknar att ha henne i samma stad som mig. Dock är det fett att så sällan som vi nu ses, så är det ändå som vi träffats igår. ÅH VAD JAG KOMMER SAKNA MIMI!
Sen drog jag hem på måndagsmorgonen och det var så kooonstigt att säga vi ses om 4 månader till Mimi. Fick en megasen reaktion för vårt farväl, började gråta i Hässleholms station. Såg en liten pojke va jätteledsen för att åka från sin mamma och då smitta hans känsla till mig :(
 
Sen när jag kommer hem så slår jag på nått slags autopilothumör. Kollar min mejl var tionde minut för nya mejl från Slopetrotter. Ligger i soffan eller sängen med min laptop och försöker memoera info om Val Thorens. Och är fett osocial till min familj för jag bara fokuserar på detta nu. Usch det är ju nu jag ska hinna va så mycket som möjligt med familjen och vänner.
 

EN VECKA KVAR TILLS JAG ÅKER WÄHÖÖÖÖ!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela