Hemma i Mjölby igeeeeen

Publicerad 2014-08-17 18:40:46 i Allmänt,

 
 
Jahaja. Då var sommarjobbet färdigt och jag kom hem från Gotland i onsdags. Har mest bara hunnit hänga runt hemma och träffa folket på Kettils.
Alltså VILKEN SOMMAR jag har haft på Gotland. Har hunnit med så mycket, men hade velat göra tusen saker till på ön. Folk kan få retas hur mycket som helst över hur mycket jag kan prata om Gotland, men alltså.... ÄLSKAR ön nästan mer än något annat. Trivs bättre där än här hemma.
 
 
 
Grejer som jag har hunnit göra där är bl.a.:
 
- Visa min bästa vän mina smultronställen på Gotland.
 
- Lyckades få så himla bra folk att jobba med. Jag visste att dom skulle va bra, när vi kunde viska "bajshuvve" till varandra medan vi jobbade utan att kunderna skulle höra :))))
 
- Fått dreja massa med Wilma och de andra keramikerna. Förstår nu det fina i att bara sitta och dreja i flera timmar. Vilken terapi att bara få sitta där med dom andra proffsdrejarna!
 
- Har klappat och matat fåren så ofta kan kunnat, som fanns bredvid krukmakeriet.
 
- Lärt mig hur man slår in ömtålig keramik så bra som möjligt. Även fått slå in massa paket, som var svinjobbigt bara för jag suger på att slå in paket.
 
- Hann gå ut med jobbgänget flera gånger, och haft såååå himla kul ute. Gutekällaren är det roligaste utestället jag varit på.
 
- Wilma och jag var på en födelsedagsfest som vi kanske egentligen inte var bjudna till. Men jävlar vad vi dansa på festen. På festen var det så sjukt många hipsters, så det var fan svårt att dansa till "svåra och lugna låtar". Det blev mycket "Håkan Hellström-dans" där, alltså att man dansar att man håller på att ramla framlänges och baklänges. Sen gick Wilma och jag hem längs havet i soluppgången, och allt var så sjukt vackert.
 
- Har badat så mycket jag har kunnat, för jag ääääälskar att bada i Östersjön. Speciellt på våran lilla strand.
Mååånga kvällsdopp har det blivit också, som är det mysigaste jag vet på somrarna.
 
- Jag, Wilma och Alice (en av drejarna) har haft så sjukt bra tillsammans. En hel dag gick åt, att vi spelade badminton, kubb och dansade fuldans med varandra. En annan dag sov vi alla över i min stuga och traska bara runt i trosor och sola och måla naglarna. Det har blivit mycket nudistaura och bekvämlighet med kroppen hos oss. Vilket jag tycker visar vilken bra vänskap man har med varandra.
 
- Wilma och jag har även hunnit terrorisera två av killarna på jobbet. Grejen att vi gjorde det var för de var rätt blyga och vi ville hjälpa dom "släppa till lite". Gick sådär :-)
 
- Wilma och jag var inne i Visby på Almedalsveckan. Vi var på feministfest och jag fick krama Gudrun Schyman.
 
- Wilma, Alice och jag var också inne och kolla på Medeltidsveckan. Underbart att få se så många utklädda lajvare. Var såklart också tvungen att köpa massa brända mandlar och kanderade äpplen. Sååå gott!
 
- Vi alla på jobbet blev bjudna på middag av den bästa chef jag har haft, Torleif! Vi åt tapas och allt var så genuint mysigt och trevligt. Torleif berättade att dom inte har haft så bra sammanhållning på jobbet, på flera år, vilket var fint att höra. Sen efter middagen fortsatte vi festen i ladan och dansade och körde konstiga ölspel.
 
- Jag, Jessika, Emelie och Gustaf, vi som jobbade mestadels i cafét, har haft så himla roligt tillsammans. Även dom mest stressande dagarna med flera jobbiga familjer har varit dom bästa för vi har varit så grymt bra på att muntra upp varandra, så fort nån av oss blir trött.
 
 
 
Nu i efterhand ångrar jag som vanligt att jag inte tog fler bilder på alla oss. Eller rättare sagt, jag blir alltid för feg för att ta upp kameran och börja ta kort på alla.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vet inte varför dom stående bilderna vill ligga ner..... Aja, nu ska jag mysa vidare här med Tyson på magen.
Men som sagt, den här sommaren kunde inte ha blivit mycket bättre. Den må nog vara den bästa sommar jag har haft. Och jag hoppas att jag kommer få jobba där nästa sommar också, om jag inte hittat nått annat kult jobb.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela