Tarmflora, jobbet och förberedelser

Publicerad 2014-04-11 18:41:08 i Allmänt,

 
 
 
Hej bloggeeen. Idag är jag lite ledsen. Har levt i förnekelse ett långt tag men idag tog jag tag i det. Det är så att jag troligen har gått och blivit laktosintollerant. Har ju känt att magen inte har varit helt...100% när jag druckit flera glas mjölk på raken. Men i onsdags var droppen när jag åt massa spagetti och köttfärssås med 3 stora härliga glas mjölk. Aldrig hört min mage låta så likt en döende val (och gaserna ska vi inte tala om...).
Så idag har mamma och jag varit på lite ärenden på stan och köpte bland annat min egna mjölk nu utan laktos. Ska testa hur magen blir om jag håller på med det ett tag. NOG OM MIN TARMFLORA NU :-)
 
Igår jobbade jag på som vanligt. Dom andra på jobbet hade personalmöte/ölprovning med nykomlingarna som ska börja jobba när jag försvinner. Fick tyvärr inte vara med för jag fick sköta hotellet medan dom hade det trevlans. Jaa jag kände mig väldigt utanför och blev sällskapssjuk. Fick dock säga farväl till ett par av mina favoriter till stammisgäster. Men i slutet så kalla dom på mig och jag fick en jättejättefin lyckohälsning och ett jättefint armband! Är väldigt tacksam att dom är så snela när jag bara jobbat där knappt ett år. Tacksam att dom örka med att lära upp mig hähä. Nu har jag bara tre arbetspass kvar!! Måste börja packa för Spanien!
 
Det här med att packa... Känns lite som jag ska börja i sexårs istället. Har köpt färgpennor, block och ska dessutom köpa en ny rygga som jag kan traska runt med där på utflykterna. Åh måste köpa öronproppar och ögonbindel, glömmer bort hela tiden att jag faktiskt ska dela rum med nån random i 5 veckor... mmm privat<3
 
Nahepp om man skulle ta sig en dusch och sen se vad det blir av den här fredagen
 

Kommentarer

Postat av: sofie

Publicerad 2014-04-13 22:49:13

åååh så himla läskigt att du skriver sådär! tror att jag med blivit laktosintolerant, men ber till gud att det är något annat jag inte tål. håller tummarna för dig också!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela