Kunde inte ha det bättre i Pineda de Mar

Publicerad 2014-04-28 23:41:38 i Spanien,

 
 
Så! Nu har jag äntligen lite egentid till att sätta mig med datan och sOfTa. Alltså.... Var fan ska jag börja?
 
Det är och kommer bli omöjligt för mig att kunna berätta allt för alla där hemma. Och då har jag inte varit här ens en vecka. Första dagen trodde jag vi skulle kastas direkt in i service, turism och försäljning.... hahaha...
 
 
 
SÅ JÄVLA FEL JAG HADE!!!!!
 
 
Vi kastades direkt in i att lära känna vilka vi är, varför vi är som vi är, våran uppväxt osv osv. Helt plötsligt satt vi alla där och berättade om våran uppväxt och trauman i våra liv. Vi har hunnit gråta och skratta tillsammans och komma varandra så jävla nära. Vi har berättat saker för varandra som vi inte ens sagt till våra närmsta hemma. Så himla sjukt. Men så himla himla skönt. Vi är så trygga med varandra nu. Så emotionell berg-o-dalbana är bara förnamnet här.
 
Idag har jag fått sitta helt tyst i en kvart medan andra har fått prata om mig vad jag är bra på och vad jag kan bli bättre på. Så.himla.nyttigt. Riktigt häftigt!
Just det! Bor med en dansk också. Instruktörerna rekommenderade varmt att vi skulle bo med en dansk för att lära oss språket. Så vi alla peppade varandra påväg till hotellet för att välja att bo med en dansk. Och så bra val! Min dansk Camilla som jag bor med är svintrevlig och vi är lika på många sätt. Så efter dom här 5 veckorna borde jag kunna jävligt bra danska, nu när jag både bor med en plus att vi i princip bara har danska instruktörer som pratar halvbra svenska.
 
 
Aaaee som sagt, det ska bli riktigt spännande att se hur jag kommer va för person när jag kommer hem.
Herregud. Kommer inte vilja åka hem!
 
Ahopp har försökt att ladda upp lite bilder i en timme nu men det funkar ej.... Jag som ville visa min danska instruktör Chris som jag är kär i "/ JAJA nu måste jag sova så jag orkar med morgondagen.
 

Kommentarer

Postat av: Lovisa

Publicerad 2014-04-29 15:17:12

Åh vad roligt att du skriver!!! Låter som att du har det jättebra därborta! <33

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela