Karma var snäll mot mig igår

Publicerad 2014-04-13 21:47:11 i Allmänt,

 
 
 
Jaha idag har man inte gjort mycket. Kravlade mig ur sängen vid två idag wehoo. Gårdagen blev väldans kul!
Lovisa och jag gick i regnet till Emil där några andra av det gänget var och förfestade tillsammans. Tillslut fixade vi skjuts in till Linköping med en minibuss med ganska stor peddo-feeling. Det var mycket tjo och tjim påvägen in som Åslund skulle ha sagt. Vi gick till Platens och det var faktiskt riktigt kul där när mycket folk hade kommit. Att få dansa mycket med Lovisa och Åslund var guld värt! Sen fick jag en liten neråtdipp av alla dessa konstiga killar som finns. Men efter lite dans på dansgolvet så får jag syn på en gammal crush sen gymnasiet. Och BÄÄÄM, det tog inte lång tid innan det blev hångel på dansgolvet av hans intiativ, och jag blev 16 år igen hahaaaaaa..... Detta ska jag leva på ett tag ni.Tack karma som vände allt åt mig så snabbt igår. Fick äntligen revansch på alla gånger jag suktade efter honom i korridorerna på Kungshöga :))))
Sen efter lite kebab (), krångel och besök på akuten för de andra herrarna, så kom peddobilen tillslut och hämtade oss. Lika rolig hemresa som dit. Måste nog säga att den som var mest i centrum denna kväll var Åslund med alla klockrena kommentarer han kasta omkring. Första gången jag är ute med dessa killar och hoppas det inte var den sista!
 

Det är kvällar som dessa jag ska minnas, när jag kommer ha hemlängtan i Spanien. Tänka vilka roliga människor det finns som väntar hemma.
 
 
Nej nu måste jag sova. Imorgon har jag alltså mitt allra sista morgonpass. Sista gången på förmodligen väldigt länge, som jag måste gå upp halv fem. LYCKAN<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela