Lite frustration, lite resa, lite tv-spelsstörningar

Publicerad 2013-09-19 22:28:00 i Allmänt,

 
 
 
 
AAAEEEEE VAD TRÖTT JAG BLEV NU!
 
- Blir arg för jag känner att jag inte gör "nytta" dvs pluggar som "alla andra gör"
 
- Blir arg på mitt bloggnamn för det är för fucking långt. KAN MAN BYTA?? Eller måste jag göra ny blogg? Kanske lika bra att börja på en ny?? Vaaa???
 
- Blir trött att jag wainar för jag är så himla glad för det jobb jag har och att jag får stanna där. Jag lär mig så mycket där som jag kan ha massa nytta av att skriva på cv:et. Går runt ibland och tänker t.o.m att jag älskar detta jobb. Men jag vill så gärna komma uuuuuut. Men förstår inte varför jag stressar så mycket nu för jag tog studenten typ... nyss?
 
 
- Vill också ha typ 2023 miljoner så jag kan göra lite vad jag vill. Jaha ska försöka spara pengar till resa, men då kanske André vill sälja sin bil och JAG MÅSTE HA DEN? Den får inte försvinna för jag älskar den? Så då kanske jag snart behöver köpa bil?
 
 
 
Åh jag behöver ett mål! Vill bara ha en utbildning eller resa att se.fram.emot.som.är.fastställd.

Näe, livet hörrni! Just nu känns det inte kalaskul.
Fast... Glömmer å andra sidan bort hela tiden att jag och familjen åker till Berlin snart för att fira pappa. Glömmer bort det bara för att det fortfarande är *hemligt* för pappsen :))) Det blir mys!
Okej, ni som varit i Berlin, vart ska vi ÄTA? Japp. Det är min första fråga. Jag ska bannemig äta gött i Tyskland. Helst inte korvar hela tiden... Va ju i Berlin förra våren men med skolan hann vi ju inte äta så gott och heller inte se allt. Kom med tips tack :)))
 
 
 
Tänkte skriva att jag jobbar typ hela helgen, faaast...det gör jag ju nästan varje helg ändå så det va ju inte direkt en stor nyhet :) På min lediga tid hade jag tänkt att fortsätta bli beroende av GTA. André kom glatt hem med det, som fått det av nån som fixat det en dag innan ThE ReLeAsE woooow. Och nästan lika pepp blev jag för tv-spel är ett utmärkt tidsfördriv enligt mig. Kommer ihåg hur mycket GTA 2 jag spelade. Aaaa... Ungefär nu märkte jag hur larvigt detta om GTA blev... Men NÄE tjejer kan också gilla tv-spel, vi provar det bara inte lika ofta som killar! Testa vettja, och snart vill ni också bli högsta gangstern i Los Santos.
 
aha nehe hejdårå

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela