Ville bara skriva liteeee

Publicerad 2013-10-15 21:07:52 i Allmänt,

 
 
 
Alltså bläääää! Vill så gärna blogga "seriöst" med massa bilder!
Okej så fort lönen har hoppat in på kontot så ska jag ta tag i laptopköpandet, det här håller inte!
 
 
Ahhhh idag är det tisdag, vilket betyder att jag har gjort mina morgonpass färdigt för veckan.
Ja joo, kalas att sluta ett, men att behöva gå upp innan fem väger ner så.himla.mycket. Dessutom gör jag inget vettigt när jag kommer hem ändå sådär tidigt. Lägger mig i sängen timmarna fram till familjen kommer hem.
Dock går tiden 10 gånger snabbare på morgonpassen när man hetsar över hotellfrukosten. Massa hungriga toyota-folk hade vi imorse, och dom var inte lite hungriga. Skönt att inget tog slut när jag hade frullen. Annars får jag nervösa svett-attacker när nån gäst frågar om mer kaffe kommer och man PRECIS har satt på en ny kanna som tar ganska lång tid hehehehhehe....
 
 
Jahaaaa, annars idag blev det en snabbis till Ikano för mamma skulle ha rullgardiner. Jag själv fyndade 3 böcker och en blus på rea.
 
 
 
Nej nu ska jag läsa vad Frida och Elsa har för sig på lite andra delar av jordklotet. Soft att få läsa om både USA och Australien :)))
 
Även fast hösten är så himla himla fin just nu här så är jag fortfarande sugen på att åka nånstans....snart.
Åh är så grrrrrrymt sugen på att åka till Italien eller Spanien, till nån mysig liten by och äta pasta/tapas tills jag slocknar.
 
 
 
 
Nu när detta inlägg ändå är så flygigt och om allt möjligt så kan jag tipsa om Clara Henry, som har talkshow på kanal5play. Hon är bra! Hon är kul! Hanapee har gästat hennes program!
 
 
HÄJ

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela