Måndag

Publicerad 2013-01-07 20:53:17 i Allmänt,

 
 
 
 
 
Sen jag bloggade har jag hunnit:
 
 
- Hänga med André och Patricia innan Patricia åkte tillbaka till Halmstad
 
- Kollade på the hobbit med Mimi. Bra film! Sen tog vi en glass på donken och satt där i två timmar. Medan vi tittade på när andra kom in och skulle äta fyllekäk. Sen saknade jag Mimi direkt när jag hade lämnat henne för då kom jag på 100 grejer jag glömde berätta för henne.
 
- Igår fyllde Arjteta 19 år. Alltså 19??? Vi alla blev ju nyss 18 liksom. Moa, Arjeta och jag tog då en middag på Golden Thai. Fasen så fräscht ställe! Och jättegod mat!
 
 
- Idag tog jag med Moa till Linköping för nu var det hennes tur att kolla balklänning. Skönt att bara sitta och titta istället för att prova :)) Va lite rädd i början att jag skulle ångra min klänning och se en annan finare... meeeen är än så länge fortfarande nöjd med mitt val.
 
 
 
 
Funderar redan nu på att gå och lägga mig, blev så jävulskt trött. Och träningsvärk i röven efter min långpromenad med några utfall "för skojs skull". Blir SÅ MÖR i röven av utfallssteg.
Är ju fortfarande förkyld och ooooorkar inte det längre. Så ska iallafall ta mina promenixer med regelbundna bondsnytpauser.
 
 
 
 
Skola imorgon känns helt okej. Inlämningsuppgiften till på fredag känns mindre okej.
Meeeeen slutar ju ett imorgon så det är ju gött. Och efter skolan ska jag ta med Tyson till Ella&Marc för det blir det fika med Ella och Iziz. Haha ska bli kul att se Tyson och Iziz ihop igen.
 
 
 
 

Lite nyårsbilder som jag inte har visat
 

Kommentarer

Postat av: ella

Publicerad 2013-01-08 00:18:39

Jaa det ska bli spännande! Svarta faran vs dammtuss =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela