Jahaaaaa

Publicerad 2013-01-18 21:17:42 i Allmänt,

 
 
 
 
Alltså? Känner hur mycket feminist jag har blivt den senaste tiden.
Hatar på alla som har skrivit att tjejen som blev våldtagen av 5 män i Sundyberg, "borde skylla sig själv".
Eller den här klassikern "Men tjejer som klär sig för utvikande, ber ju om att bli antastade". Så bara för att man klär sig på ett visst sätt, så är det "okej" att göra vad man vill med personen? NAE LÄGG NER
 
 
 
Man SKA kunna gå klockan fyra på natten en söndag UTAN att behöva ta risken att bli våldtagen.
Vidrigt folk som skriver så iallafall. Dom som skriver sånt skit på flashback borde fan...
 
 
Blir så less ibland.......på hela mänskligheten
 
 
 
 
 
NÅJA! Här ligger jag och överhettas av mitt ansikte. Lite rött vin till maten och BAM ansiktet och bröstet blir knallröda. Vackert. Ikväll tänkte jag bara finlira på mitt cv, lyssna på Alex&Sigges podcast och slökolla på tv.
Kammade Tyson i två timmar idag också. Älskar dom stunderna vi gör det, låser in mig på toan med honom så han inte kan smita....han fick sig en liten dusch också. Det roliga är ju att han tycker om att bli kammat och få lite varmt vatten på sig. Men när det gäller att kamma magen, jeeez, då blir det catfight.
Men nu är han så len och fluffig!
 
 
 
Just det, så jobbigt att läsa bloggar som gör allt man vill göra.
Till exempel niotillfem, hon flyttade till New York, har vänner som är jätte fancy, går på takfester eller på undergroundklubbar. Sen tar hon alltid fina bilder till bloggen eller roliga festbilder.
 
Sen Angelica Blick som ska åka till Zimbabwe och göra det EXAKT som jag vill göra. Hänga och ta hand om lejon. Men lägg aveeeeeee :( MEN snart ska jag också boka, snaaart!
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela