Hetsigt

Publicerad 2013-04-06 22:04:39 i Allmänt,

 
 
 

Så himla dålig på att blogga. Men hej på er!
 
 
Påsken är nu över jag den firade jag in med påskbord på Omberg med familjen och agerade fyllechaffis nästan hela helgen. Hatkärlek mot att köra mitt i natten, mest kärlek.
 
Sen i tisdags åkte jag på studentkryssning. Jaani vad ska man säga om den?
Skulle kunna skriva mycket om den (måste visa lite bilder) men sammanfattar lite. Det var kul att festa på en båt och köpa lite roligare alkohol, träffa roligt folk och dansadansadansa. Men vid sex på morgonen så fick mina fötter nog och jag kände mig nöjd där. Medan andra fortfarande var fulla när vi åkte hem dagen efter på eftermiddagen. Meeeeeeen så länge orkar jag inte :))
Fick krama och klämma på Peter Siepen. Fasen vilken person. 50 bast och den superkroppen och personligheten som en 30-åring. Tycker så mycket om Siepen sen jag maratonkollade på Rocky & Drago på z tv.
Men ni som inte tagit studenten än säger jag bara, kryssningen var kul, men ni kommer inte dö av att missa den heller. Godare mat (buffën sög) hittar ni hemma och alkohol kan förtäras mycket i Linköping istället, känner jag.
 
 
Självklart drog jag på mig en fet förkylning på kryssningen såatteh....man mår väl!
 
 
 
 
 
 
Idag gjorde jag högskoleprovet. Det var hårt i ut med mig förkylning och allmänt negativa ställning.
Mattedelen blev som väntat mest gissning men jag hoppas på att svenska/engelska delen vägde upp allt.
Sen när jag kom hem så blev jag ett vrak. Hade packning till Tyskland på listan men fyfan, landade på soffan och ville inte komma upp. Huvudvärk, bajs-förkyldning och allmänt emo så började jag med gråt-attacker. Haha, dom dagarna med gråt-attacker är ju dom bästa? Men jag ville seriöst skära mig när jag upptäckte att mitt körkort inte låg i plånkan efter jag bara visat det för högskoleprovet. Då var jag nog på....5:e gråtattacken. Blir så jävla ARG på mig själv för körkortet är bland mina viktigaste ägodelar. Där tror jag pappa blev rätt trött på mina gråtattacker så han fick ge sina bamsekramar till mig. Bästa pappa!
Hoppas verkligen att körkortet ligger i mitt skåp och inte på nått random ställe i kungshöga. Känns så fet-onödigt att skicka efter ett nytt kort.
 
 
 
Men nu är jag mindre emo hörrni, väskan är packad och jag ligger nermysad i sängen. Får vända humöret nu och peppa för en vecka i Tyskland. Det ska bli kul! Kommer nog trivas med min mys-tysk!
 
 
Vi hörs om en vecka!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela