Höstmörkret gör mig inget bra

Publicerad 2012-11-05 21:54:27 i Allmänt,

 
 
 
 
Blev bara less när jag gick ut från skolan idag klockan fyra. Redan mörkt, regnigt och kallt.
Ännu värre att veta att jag måste spendera timmarna efter skolan till geografiprovet. Dö dö dödödö.
Tanken var att bli klar med alla instuderingsfrågor ikväll, meeeeeen hittade en musekonsert att se på istället...
Kan inte plugga i mitt rum. Får börja plugga på cafén och hitta inspirationen där... Fika med min laptop så man ser sådär viktig ut, som man skriver på sin andra roman eller manus.
 
 
Ja just det. Kvarnparkenferren i fredags, den vad kalas!! Men tiden gick alldeles för snabbt för allt skoj. Kändes som nästan alla "ungdomar" från Mjölby var där, i alla generationer. Jättekul att träffa massa. De sista timmarna spenderades med gamla treorna, dansa sönder med Sofia (jaaaa!!) jetejete kul.
Sen gick Frida, Elin och jag och ställde oss utanför Sibylla....som alla andra. Fick inte komma in på vattenhålet för det skulle stänga snart....fasiken jag som ville gå dit för första gången.
Naemen kom hem efter ett stopp hos Herman och heja på honom. Somnade sött vid halv fem, genomfrusen :)
 
 
I lördags kväll träffade jag Arjeta igen!! Hon kom hem tillslut från Kosovo. Vi tog en middag på Steves i linkan. Catchade up dessa två veckor om vad som har hänt därnere och häruppe, aa det var mysigt.
Sen kvällen gick familjen och jag upp till farfars och farmors grav. Älskar att vara på kyrkogården när det är alla helgona.
 
I söndags fick jag träffa Wilma igen som hade kommit hem från viva españaaaa. Vi har pratat om att fika och dricka te så många gånger. Har hittat någon som älskar te lika mycket som mig :))
Det blev en god macka och te på Trädgårdsskafferiet. Jag fick höra om allt skoj hon hade gjort i Spanien, åh det verkar vara så fint där hon har bott.
 
 
 
 
Nej ska gå och lägga mig nu, natti
 
 
Den här gick på P3 och jag tog'en direkt! So funky, so fresch, so clean.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela