Svettats 2727 liter idag

Publicerad 2012-05-26 00:51:57 i Allmänt,



Ligger är och väntar på att rummet ska vädras lite innan jag ska somna.

Man ska inte klaga på detta väder. Äntligen har värmen kommit! Men varken min kropp eller pigment klarar av solen. Idag har man lökar sönder. Svettats som en gris när Per-Åke och jag tog en tur. Bästa Per-Åke!

Vi körde tennis på idrotten och alla svettades ihjäl.
HAHAHAHHA HALLÅ KLASSISAR?? Är det bara jag som har fått bränna från min sport-bh?? Säg att det inte bara är jag som vandrar runt med ett ex på ryggen?


Sen kom Arjeta hem hit och vi solade och käkade glass. Framåt kvällen cyklade vi till lyndbyhallen och jag provade på deras legendariska (enligt mamma) plocka-egen-sallad-grej. Det var as gött!
Och jag dödade drottning-getingen som har härjat kring vår altan i ett par veckor nu. Äntligen kom tillfället då jag skulle ta död på'n. Det var as najs. Älskar att döda insekter. Älskar att...döda...





Egentligen så är jag ju 18 år nu efter tolv. Men tänker aldrig så. IMORGON är jag 18 år.
Det suger lite att mamma och pappa inte kommer gratta mig. Men dom och mormor och morfar har det nog så bra i Båstad så är glad för dom. Hoppas bara på att André kommer och sjunger som han lovade.... Men jag får inte börja tjuta om han inte gör det........



(ARJETA slå mig inte för bilden, men ville visa hur trevligt vi två (tre) hade det på altananen) (don't hate me:) )

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/953942/images/2012/pic_204083333.jpg" class="image">

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela