Gårdagen

Publicerad 2012-06-02 22:27:50 i Allmänt,

 

Igår firade vi alltså mig ännu en gång. Jag fick välja restaurang och då fick det bli Texas Longhorn. My favöörejt restaurang. Fick mina revbensspjäll!

Sedan satte vi oss på Steves och tog en cider alternativt kaffe/te. Man var väl tuff som köpte sin första cider lagligt. Vilken otrolig känsla! Nat. Neemen. Fick present också, krogpengar! :))) Det var trevlans att hänga på uteserveringen och prata och glo på folk.

 

 

Här tog Mimi och jag en fotopaus medans vi väntade på maten

 

Vad är det i då??? Öl?? Cider??
Nae skoja. Bara vatten. Ville se coola ut bara:)

 

 

 

 

 

Arrebarre sov här inatt. Och innan vi skulle sova så var hon lurig och höll på i köket utan att jag fick se.
Och imorse sprang hon iväg när jag hade vaknat, och jag undrade allt vad hon höll på med. Sen hör jag nått lustigt ljud uppför trappan. Och då kommer Arjeta inspringande med detta! Åhhhh vad festligt! Blev fest på morgonen juuu! Käkade det till ett avsnitt med big brother. Najs morgon får man säga.

image description

 

 

Sen idag tog Arjeta och jag en tur på stan. Fick med mig en väska hem som ska agera gå-ut-på-krogen-väska. Perfekt storlek så man får med sin plånkan och övernattningsgrejerna om man hittar ett ragg ;););););)

 

 

Nu har jag kollat på Drive. Alltså, ska försöka förklara vad jag tycker. Den var bra. Men lite skum. Men jag gillar skumma filmer. Blir mer imponerad av "svåra" filmer nu när jag har mens också. Blir mer emotional och mer "djup".  Ganska fåordig film, manuset kan inte ha varit så långt. Men faaaaaaaaan vad Ryan Gosling kan agera bra! Fast jag blev arg på slutet. Troligen mer arg bara för att jag har mens nu. *överreagerar*

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela