Duktigt Sanne!

Publicerad 2009-05-14 18:17:10 i Allmänt,

Den här dagen var sååå mycket bättre än igår! En härlig kall dusch imorse fick mej pigg och glad, bättre blev de ju med håret idag. När jag hade fixat o trixat klart med håret imorse så visste jag att de skulle bli en bra dag. Nöjd med håret=Bra dag , den funkar faktiskt oftast på nått konstigt sätt. Mujo sa åt mej att sitta ensam idag men de gjorde mej inte ledsnare utan jag svarade snabbt och glatt javisst! Han är den sista som kunde få mej på dåligt humör idag faktiskt(Y)
Bättre blev de när vi fick tillbaka våra prov i svenskan. Vi fick göra ett nationellt prov som man egentligen ska göra i nian men vi gjorde de ändå bara "på skojj." Vad fick jag på de då? Joo MVG- satte vi! Dedär minuset är lite irriterande men nu ska jag inte klaga på de. Man undrar ju hur enkelt de är egentligen när de flesta hade VG-MVG när de är för niorna egentligen?
Efter skolan råplugga jag NO och gjorde klart läxan. Sedan läste nästan hela kapitlet och sen tränade jag på engelskan så jag kunde alla glosorna utantill. Jaa imorn kommer de gå bra på både engelska och no provet. De känner jag på mej!
Nej nu ska pappsen brorsan o jag äta bruna bönor och fläsk. Jag vet, dom flesta hatar det. Men våran familj är det lite som en tradition att äta de. Jaa sen ska jag nog läsa vidare i Twilight boken och se vart den leder!




Ciao!



Haha bild från i lördags, inga seriösa bilder där inte! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela