Okej såhär ligger det till

Publicerad 2009-12-01 22:11:45 i Allmänt,

Mår såhär igen!






Vi har sjukt mycket den här veckan. Eller nej, några av oss har det. Andra smarta har hunnit börja med det förra veckan. Jag är en av dom tröga som började med min Första Världskriget-uppsats idag men den är nästan klar nu, den ska vara klar på torsdag. Sedan har jag en bokrecension till fredag som jag har skrivit en halvklar kladd på.




Och jag måste vara 95% klar med båda sakerna imorgon för jag ska eventuellt tona håret på torsdag. Annars vetifan vad jag gör med mitt hår men utväxten är inte så bekväm på huvudet...


Stress stress stress och det ända jag längtar efter så fort jag vaknar är min säng. Eller helg. Och när det är helg orkar jag inte ens lämna huset sängen. Jaaa jag har ett dilemma.





Det kan nog komma många klaginlägg framöver, ni får väl börja läsa min blogg i gymnasiet när läxorna har slutat svämma över mej. Just det, på tal om 95% så är jag så säker på handelsgymnasiet på kungshöga!






TILL SÄNGEEEEN!

Kommentarer

Postat av: clara

Publicerad 2009-12-02 07:08:35

På gymnasiet när läxorna SLUTAR svämma över dig?! WHAT!? det blir bara värre stumpan :) på två dagar har vi haft två prov, en debatt, tre läxor!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela