Mjaarå

Publicerad 2015-10-01 23:06:01 i Allmänt,

 
Vill verkligen ta upp att börja skriva igen, men nu var det så länge sen jag gjorde det regelbundet, så det känns bara märkligt att skriva inlägg nu :(( AJA
 
I fredags kom jag äntligen iväg till Aarhus. Så hetsig morgon men försenat tåg ner till Köpenhamn, trodde jag skulle missa bussen i Köpenhamn till Aarhus, men det gick! På nått vänster hittade jag bussen också. Älskar när jag skulle avpricka mig för chauffören och "säger mitt namn på svenska" och chauffören ba "Eeeh du sa vad?", så jag tänker ojsan fel av mig, jag heter inte Sanne här, jag heter ju SÖÖNNÄÄ här ju :))) Och jajamän, då förstod han direkt vad jag sa.
Så i min helg i Aarhus hann jag med att prata ikapp med Stine, dricka (mycket) vin och lyssna på Thomas Helmig med henne, traska runt i centrum och i ett häftigt tropiskt växthus. Självklart hann jag träffa Mattias som var mer pepp än mig på att visa kyrkan. Haha gölle. Och så hann vi besöka Bar Smil, baren där flera av bartenderna från Snesko jobbade i. Det blev kramkalas och shots med Pernille, Heine, Manse och Troels. Haha söta Pernille som nu längre inte riktigt förstod allt jag sa nu och ruskade bara på huvudet och tyckte att jag hade varit i Sverige aaaaalldeles för länge.
Det var sjukt kul att se något annat av Danmark än Köpenhamn och vi hade sån tur med att det var sol hela helgen. Dock lite sugigt att alla ska studera, så det är knappt tid att man kan va där en helg... Också tråkigt när en viss kille inte var helt tillfreds med så lite tid han fick va med mig. Men ingen sorg över det! Nu har jag testat hur smidigt det är att komma dit med buss och jag har redan planerat in en tripp om några veckor. Vad vet jag, kanske planerar jag in ännu en till innan den?
 
På söndagen till onsdagen drog jag till charmiga Eslöv för att få spendera lite kvalitétstid med otroligt saknade Mimi. Att dom hämtade mig på stationen och jag sen blev serverad pizza och rödvin<33 Det behövdes kan jag lova, när jag var helt färdig efter en lååång resa utan mat.
Vet ni vad bland dom bästa grejerna med Mimi är? Det är aldrig några problem att hitta på grejer med henne för vi vill alltid samma. Så när vi sitter i pyjamas på måndagen och sovit till halv två. Så tycker vi att en tripp till Malmö är perfekt för att "äta frukost". Vi hittade en italiensk restaurang med uteservering och åt och drack gott i solskenet. ALLTSÅ SÅ GÖTTIGT! Efter det strosade vi omkring i stan lite och plötsligt får Mimi ett sånt craving efter löjrom. Jaamen, då åkte vi hem, handlade bubbel och gjorde löjromtoasts.
Ja ni hör ju, mycket mat blir det när vi ses. Aae vad jag önska hon bodde närmare, så vi kunde ha vinkvällar som slutar klockan sex på morgonen lite oftare!
 
 
 
AHOPP DET VAR DEN HELGEN! Jag var sämzzzt på att ta bilder i helgen, så det blir inga här.
Jaaa ni, summan av kardemumman så önskar jag att jag kunde låta några danskar och Mimi flytta in hos mig, så jag fick krama på dom lite oftare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela