Tänkte leva lajf igen

Publicerad 2015-11-24 23:49:15 i Allmänt,

 
 
Så är resväskan återigen fullpackad med underställ och skidstrumpor. Och här ligger jag nu i sängen i mitt rum. Imorgon åker jag, mamma och pappa till Köpenhamn för att sova där två nätter och bara myzaaa...
På fredag får jag äran att slippa åka med i bussen ända ner till Livigno. Jag och lite andra instruktörer tar flyget istället! Sedan kommer de andra förstaårsguiderna med bussen på lördag.

Jahaja. Den här gången är man ju betydligt lugnare och mindre nervös kan jag säga. Visst att jag fick ett anfall igår och var tvungen att fulgråta lite för mamma pga stressad att hinna med allt i St. Anton tills gästerna kommer. Denna gång får vi enbart en vecka på oss att gå runt och hälsa på alla hotel, skiduthyrning, skidskola, liftkontor och slutligen få koll på skidområdet. Förra året hade vi hela TRE veckor på oss tills våra första gäster kom :´) Meeeeeeeen jag har gjort en jävligt bra uppstartsplan så det ska nog jag och min kära kollega Charlotte fixa! Som sagt, är nervös på ett helt annat sätt denna gång. Jag har ännu högre förväntningar på mig som guide och destinationschef. Jag vill ju va en fucking superguide! (och chef...)
 
 
 
Vi får väl se om jag uppdaterar lika ofta i St. Anton som jag gjorde i Val Thorens, dvs en gång i månaden typ...
Avslutar inlägget med att jag hoppas verkligen att jag kommer trivas i St. Anton minst lika mycket som VT, att jag kommer få åka sjukt mycket skidor, få pröva off-pist, och att jag kommer lära känna massa bra folk!
 
Heja mig!!! Måste leva lajf!!!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela