Uh la la Val Thorens!

Publicerad 2014-11-06 22:27:50 i Allmänt, Skidguide i Val Thorens,

 
 

Så fick vi äntligen reda på våra destinationer och team. Jag blev placerad i Val Thorens, Frankrike, med danska Stine. Jajamensan, det är bara vi två i vårt team! Och jag tror det kommer bli riktigt fett.
Shit, nu när jag äntligen vet vart jag ska så börjar jag förstå att jag verkligen ska bo i FRANKRIKE i 4 månader! Jobbet kommer nog var gryyyymt jobbigt att komma in i, i början, men jag vet att allt kommer vara värt det i slutändan. Så taggad på att få känna på hur det ÄR att vara guide.
En kul info om Val Thorens t.ex, dom har en 6 km lång pulkabacke??
 
En plus i kanten som jag också taggar sönder på är, kick-offen vi har tillsammans i Livigno. Det ska bli så kul att vi peppar upp oss tillsammans där, innan vi alla drar till våra egna destinationer. Vi ska åka buss hela vägen ner också. Blir att bunkra upp med åksjuketabletter för mig jaaaao!
 
Nu ska jag bara försöka va med dom jag tycker om så mycket som möjligt innan jag åker. Eller aa.. bara ladda upp! Sen ska jag väl hinna öva lite franska fraser och läsa på om själva Val Thorens. Det blir kul!
 
 
 
Asså usch vad jag känner att jag tappat hur man skriver blogg. Allt känns bara halvtaskigt. MEN jag tänker att det kan bli kul att jag tar upp bloggandet igen nu när jag ska vara borta. Eller...? Vad tycker ni???

Kommentarer

Postat av: ellen heter jag

Publicerad 2014-11-09 18:13:35

Jaa gör det! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela