Bra dag

Publicerad 2014-11-11 23:10:01 i Allmänt, Skidguide i Val Thorens,

 
 
 
Snoozade lite för länge idag. Försöker sakta men säkert vända rätt på dygnet. Vill va
kna kl nio och känna mig utvilad. Vill bli lite mer av en morgonmänniska! Eller aa...MÅSTE bli det om jag ska vara fit cirkus kl 06.00 varje morgon i 4 månader. Heja Sanne....
 
Idag kom jag äntligen igång med mina "hemläxor" jag har tills vi åker till Livigno. Kändes så bra för det var så ROLIGT att greja med dom! Det kändes liksom...mysigt..att skriva transfer och välkomstmöte om sin alldeles egna destination. Nu känns Val Thorens verkligen som MITT ställe.
När jag hade knåpat med dom två grejerna i några timmar, så kände jag att det var dags för mig att åka in till linkan. Åkte till stadium och köpte skidjacka och termobyxor, så jag är redo för backen. Dock blir jag lite ledsen att utbudet inte är så stort. Jag pallar heller inte att skicka efter sånt, vill PROVA ALLT innan jag ska köpa.
Nu när jag för första gången skulle köpa BRA utrustning som ska hålla i flera år så ville jag få till det bra. Därför hade jag en liten önskan om att hitta en mörklila skidjacka. Men icke. Flera olika skidjackor var rosa :((((
Gick runt där ett tag och tjura över hur fucking klyshigt de va med rosa skidjackor för tjejer och blå för killar. Men tillslut tog jag tag i förnuftet och köpte en som var....hälften mörkrosa/mörkblå. Mörkrosa får väl gå...
 
MEN SKITSAMMA! Nu är det köpt och det är bra grejor!
 
 
 
I lördags åkte jag till Elin för att förfesta med henne och Cilla. Alltså! Det! Var! Så! Jävla! Najs! Vi hade inte setts på länge men det märks tamefan aldrig. Det är de jag älskar med speciellt Elin. Vi ses inte allför ofta, men vi connectar så jäkla BRAAA! Älskar na'.

Shit jag måste gå och bajsa.... Laktoskänsliga magen spökar...brb....
 
Sådär. Tillbaka!
 
Iallafall. Efter ha suttit i Elins kök och pratat om allt mellan himmel o jord så tog vi tåget in till linköping. Sen styrde vi mot sliver och dra mig baklänges, det var den roligaste utgång jag har haft på lääääänge. Shit vad vi dansade mycket! Sen får vi syn på Freyschuss och gänget, som jag inte sett på år. Blev så klaaad av att träffa dom för jag har fasen saknat dom mycket. Var helt enkelt bara omkring bra människor i lördags. Fint!
Det fina med att jag typ bara drack rödvin så var jag inte alls så bakis inför söndagsmiddagen med familjen.
 
 
Nahepp nu ska jag försöka sova. Imorgon ska jag på massage. Bokade det i pricncip direkt efter jag kom hem från Danmark, när jag var helt slutkörd. Känner nu att jag hade behövt den massagen mer, dagen efter jag kom hem, än nu meeeen whatta heck. Det kommer bli gött!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanne

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela